Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 720 398
  • 14 817

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Syksyllä jos joku kehtasi kyseenalaistaa TPS valmennuksen kyvyn keksiä mitään asetta hyökkäyspelaamiseen, niin sai kuulla narratiivin siitä miten reeneissä harjoitellaan vain puolustusta ja sen päälle rakennetaan homma.

Mitä siellä ollaan nyt tämä vuosi reenattu, kun puolustus on melkoista paskaa ja hyökkäys ihan täsmälleen samaa paskaa mitä 2021 syksystä asti ollut?
Älä viiti. 100v juhlakausi! Kylmään suihkuun vaan me pelataan mestaruudesta ja sitä tosiasiaa kannattaa tulla todistamaan paikanpäälle!
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ikimuistoinen 100-vuotisjuhlakausi. Kiitos TPS:n urheilujohto tällaisesta vässykkäjoukkueesta näin juhlakauden kunniaksi.
On kyllä. Minimipanostuksella uskottiin että Ahokas toistaa kahden edellisen kauden ihmeen vähintään, ei se nii tarkkaa oo hei millai se joukkue rakennetaan.

Jussiki varmaan ajattelee et oli vähän vitullinen vikatikki lähteä valmentajien hautuumaalle koittamaan.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Ihan mahtavaa, meidän hyökkäyksissä ei saada edes vetoja maalivahdille asti, Pelicans pelaajille levitetään punainen matto ja pakit väistää edestä.
 

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
Ihan hirveä kausi menossa. Lähes kaikki nimimiehet on enemmän tai vähemään flopanneet, Korpikosken sopparissa varmaan jotain 70% ylihintaa. Joukkueen ainoat valopilkut on maalivahti, nelosen laituri ja junnu joka ei ole vielä ihan valmis miesten peleihin.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Hieno maali. Hohhoijaa

Taini jos ois suoraa menny nii ois ollu. No mutta Anttilalle minuutteja.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
TPS on surkea huhhuh.
 

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
Ei Lehtinenkään ole ollut enää alkukauden vireessä. Kiitos tästä pelistä, jatketaan huomenna SaiPaa vastaan. Siinä voidaan jokunen piste saada
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Tänään ollaan kyllä aivan saatanan huonoja. Eka erä oli kaverin maalista huolimatta meidän, mutta toiseen erään valahti paskat housuun koko joukkueelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös