Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 721 890
  • 14 817

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Ote irtosi täysin takaiskumaalista. Junnuilta ihan ilmat pihalle. Ihan turhaan. Ei tästä tule mitään ilman samanlaista energiapursketta. Täysi rähinä vaan päälle, kävi miten kävi.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Hyi vittu, selostajatkin kehuu tätä Kärppien miljoonamiesten kaartelua.

Anttalainen tai joku nyt, lyökää tämä tasoihin.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Tuo Tieksolan osuma Anttalaisen jaloille olisi Oulussa puhallettu vierasjoukkueelle jalkapyyhkäisynä. Harmi ettei Turussa ole kotituomarit iskussa...
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Giallorossi
Perkele kyllä tässä on kovasti itsekkin halunnut tänään uskoa ja toisessa erässä nähtiin, että kyllä sieltä löytyy jos halutaan. Nyt vaan tosiaan masennuttiin siitä maalista ja sama tarina kun muutenkin tällä kaudella, että ei sitä loppukiriä kyllä saada edes alkamaan. Jäätiin ihmettelemään mitä Kärpät tekee ja kerjätään sitä toista maalia taakse. Sitten on jo liian myöhäistä.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Katsomossa olevat katsojat näyttävät olevan ihan murheen murtamia. Kukaan ei hymyile eikä läppä lennä. Sääliksi käy heitä kun ovat vaivautuneet paikalle ja TPS on ollut täysin purjeissa eikä käytännössä mitään mahdollisuuksia voittaa tätä ottelua.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Täytyy myös sanoa että hyvin Kärpät jäädyttää pelin. Tuohon levyjarruunsa kun saavat vielä pudotuspelivärinät, niin tylsä on vastus Tapparallekin.

Ajattelin aika tavalla juuri samoin. Kun vielä vähän kiekollinen peli paranee, ei välttämättä heidän kevät huonolta näytä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös