Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 719 431
  • 14 817

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Hieno vastaus Hermanni.

Mutta onko Ilomäki vastuussa siis koko kenttänsä tuloksesta? Pointti on siis, että siellä kentällä on Ilomäen lisäksi 4 muuta myös, joilla on aika iso vaikutus.

Jep. Haapanenkaan ei tee pisteitä, koska pelaa Jasun ja Koskisen kanssa.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jep. Haapanenkaan ei tee pisteitä, koska pelaa Jasun ja Koskisen kanssa.

Selviä vaikeuksia ymmärtää taas, koska olet päättänyt oikeastaan ennen kautta jo mielipiteesi. Ymmärtäisin, jos Korpikoski ja Tammela olisivat pelanneet jotenkin todella hyvin pisteiden osalta esimerkiksi tammikuussa, mutta ihan yhtä hiljaista niillä ollut kuin ilomäellä
 

snake

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Saku Koivu, Mikko Koivu, Aatos Koivu
Ei pelaajasta mikä on loukkaantuneen ole mitään hyötyä joukkueelle. Tässä tapauksessa viimeisenä 6 vuotena 1 kausi, jossa pelannut noin 80 % otteluista. Muuten tuskin mitenkään edistänyt joukkueen pelaamista, kun noin 15 ottelua pelannut kaudessa. Joukkueelle enemmän hyötyä pelaajasta, kenellä kauden lopussa enemmän pisteitä. Toivotaan että Korppari saisi ehjän kauden vihdoin.
Niin joukkueesta harva pelaa 60 peliä kaudessa, monella jää vajaaksi pelimäärät. Toki Laurilla on jäänyt paljon pelejä pelaamatta, mutta edelleen väitän että haluaisi pelata kaikki pelit jos vain terveys antaisi myöden. Tänä vuonna omasta mielestä juuri Korpikoski, Ilomäki ja Kosmachuk aloittavat yv:llä tekemään maaleja ja sai täten puhallettua ilmaa joukkueeseen.

Siitä olen samaa mieltä, että kärkimiesten tarvisi pelata 60 peliä kaudessa. Mutta kaikki ei mene aina niin kuin elokuvissa. Mäkin haluaisin, et mulla olisi miljardi rahaa ja kolme blondia kainalossa, mutta joudun tyytymään yhteen blondiin, pariin brunetteen ja 100 miljoonan kassaan.
Silloin kun Korppari on kentällä niin antaa kaikkensa, seuratkaa seuraavassa pelissä kun hyökkäyspäässä menetetään kiekko niin se on Korpikoski joka polkee peräsuoli kolme tuumaa ulkona puolustamaan omiin. Ei anna tuumaakaan periksi.
 

La vague

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Jukka Vilander, Canadiens, DIF
Koistinen on kyllä Lügan ehdottomasti surkein tuomari. Onneks nämä käsittämättömän ratkaisut menee tänään näköjään myös Lukolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös