Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 709 410
  • 14 817

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Tammelalla erinomaisen hyvä aloitusprosentti laituriksi, 9/18 eli 50%. Tänään ollaan viety kaikilla sektoreilla, yllättäen myös aloituksissa.
 

Expendable

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tampa Bay Lightning
Ei tässä ole ollut hädän päivää. Anttila ollut todella varma maalilla sen yhden päästetyn jälkeen.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Tuol on ihan muutaman sivun pääs ku taakse kelaa tusina kirjoittajaa kertonu et Anttila ei ole edes mestistasoa ja sais lopettaa

Toki otanta miehen peleistä on pieni, mutta kakkosveskan rooli on koruton. Niin meillä kuin muuallakin. Pelituntumaa ei ole, mutta lähtökohta ei voi olla se, että ykkösveskan saadessa lepovuoron omissa soi balalaika. Alkukaudesta näin oli, mutta mahtavaa nähdä että töitä on tehty Mosen kanssa ja Anttilan voi huoletta laittaa loppukauden aikana maaliin.
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Hyvä peli palloseuralta! Anttilalta muutama huikea torjunta ja torjui eteensä myös vähemmän kuin Jukurit-pelissä. Kyllä noilla otteilla on luottoa laittaa mies maaliin jatkossakin.

Ylivoimalle posia kahden maalin verran, mutta kyllä tuo pakkopelin käyntiin saanti on edelleen todella vaikeeta. Ja kun se saadaan niin on kyllä tahmean näköistä myös.

Yleisesti kuitenkin positiivinen peli, Marjala ja Hakala pystyy ajoittain hyvään hyökkäyspeliin, omissa vähän hukassa. Mielellään näkisin heitä enemmänkin!
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kellosta otettu kolmannessa erässä ihan hyvin aikaa pois pelaamalla ei yleisö ystävällistä ns. "räkäkiekkoa".
Vaikka nyt johdetaankin niin rehellisyyden nimissä ei Tepsin pelaaminen tasakentällisin ole silti ollut kovinkaan kaksista.
Edelleen omista on vaikeuksia päästä kiekolla ylös ja koko viisikon hyökkäyksiä jossa kiekko tuotaisiin pelaamalla hyökkäys alueelle ei juurikaan olla nähty vaan kiekkoa ruiskitaan päätyyn ja hyökkäykset niinkuin olleet koko kauden ajan niin liian usein yksi yrittää hyökätä kahta kolmea vastustajaa vastaan.
Pelaaminen on sekaista ja jossa tosiaan ei juurikaan nähdä laadukasta koko viisikon pelaamista.
Yv:llä saatiin luotua kaksi maalia mutta viiden minuutin yv:llä peli saatiin rauhoitettua ensimmäisen kerran vasta kun yv:tä oli jäljellä vajaa puolitoista minuuttia. Ei yv pelaaminen edelleenkään ollut mitään ihmeellistä ja kokoajan on kiire ja sen vuoksi ei saada pidettyä kiekkoa hyökkäyspäässä eikä luotua riittävästi laadukkaita tilanteita.

Onnistujia tämän ilmaisessa pelissä:
-Eetu Anttila muutama huipputorjunta ja muutoinkin torjui eleettömän varmasti.
-Sisu-Petteri Lehtonen vähäisestä Liigakokemuksestaan huolimatta varmaa tekemistä niin kiekottomana kuin kiekollisenakin.
-Niklas Arell on pelistä toiseen Tepsin ykköspakkeja ja toivon mukaan jatkaisi täällä ensi kaudellakin.
-Ruben Rafkin otti tänään varsinkin hyökkäyspäässä roolia ja esityö Marjalan maaliin oli mestarillinen sillä hän käynnisti hyökkäyksen omista ja tarjoili sitten vielä maalin takakulmalle josta Marjalan oli helppo laittaa kiekko maaliin.
-Marjala/Hakala tulivat junnupeleistä miesten peleihin pelaamaan eikä kumartelemaan. Peliaikaa luulisi irtoavan ainakin välillä jatkossakin.
-Vili Munkki vähäisestä kokemuksestaan huolimatta uskaltaa pelata rohkeasti kiekollisenakin ja ajan kysymys koska tulosta alkaa tulemaan tehojenkin muodossa.
-Korpikoski tekee kovaa duunia pelistä toiseen.

Arttu Ilomäki teki maalin mutta näkisin että ei saa juurikaan mitään aikaiseksi eikä edistä ketjunsa ja joukkueensa pelaamista. Hänet hankittiin tänne tekemään tehoja tasakentällisin ja varsinkin yv:lle mutta vähissä ne on ainakin vielä toistaiseksi olleet.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jos Skalicky ja Ilomäki aikoivat nyt viimein herätä talvihorroksestaan, niin harmilliseen kohtaan tuli taukoa, joten ei auta kuin optimistisesti uskoa siihen, että löytynyt vire jatkuu jouluhommien jälkeenkin. Yksittäiset pelit ja niiden tulokset eivät ole yksittäisten pelaajien kontolla, mutta Skalickyn ja Ilomäen mahdollisilla yhteenlasketuilla tehoilla, joita heiltä on voinut odottaa koko syksyn, olisi voitu kääntää yksittäisiä pelejä suoraan voitoiksi ihan 3 pisteen arvoisesti.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Millainen on Tepsin joululoma, kun tapanina pelataan? Johansson ainakin näytti lentävän Ruotsiin jo tänä aamuna, mutta milloin joukkue palaa arkeen? Joulupäivänäkö?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös