Peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 733 315
  • 16 050
Suosikkijoukkue
Lukko, Lämsän kaljaveikot
Ei kyllä uskoisi johtoasemassa olevan joukkueen olevan sarjakärki. Näennäistä hallintaa, kulmissa pyörimistä ja perkeleen hätäisiä ratkaisuja. Kaiken kukkuraksi aivan tyhmiä jäähyjä. Kaikkien ilmeistä ja tekemisestä paistaa helvetillinen tuska.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ei tämä Lukon taaperrus mikään yllätys ole. Heti, kun vastustaja lyö keskustan tiiviiksi niin Lukolla ei ole maalintekopaikoille mitään asiaa. Joukkue on pääosin niin kädetön, että syöttämällä ei tekopaikoille mennä, varsinkaan, kun pelitapaa ei ole.

Lukko on aikalailla duunariporukka. Kärkimiehet Mattila ja Karjalainen saavat ehkä joka viidennestä ylivoimahyökkäyksestäkin tekopaikan aikaiseksi. Jos ei vielä puolivälierissä niin viimeistään välierissä tämä porukka syödään elävältä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Auttaisiko se Lukon kallonkutistaja? Eikös sellaisellekin makseta palkkaa?

Joukkue on täysin kuuppa jumissa. Virtanen on kuin seipään niellyt. Täysin kyvyttömältä vaikuttaa ratkaisemaan tätä lamaa. Voisiko vielä tehdä "sykorat?"
 

Wormatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks
Mieli tekisi käydä Revon laukaukset läpi, millä prosentilla paukkuu vallan ohi maalikehikon, ja verrata muutamaan muuhun. Melkein varmaksi osaa odotella pleksien pauketta kun Repo painaa vetonapin pohjaan. Pakottaisi nyt edes vastustajan kassarin torjumaan.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Ainut positiivinen asia tänään on Zagin peli. Ei ole pomputellut.

En edes muista koska Lukko olisi tehnyt sellaisen pitemmän syöttökuvion kautta hyökkäyspäässä maalin. Kaikki puskee omiansa.
 

Latzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko on kyllä surkea, pelkkää näennäistä pelin hallintaa, mutta ei oikeasti tapahdu yhtään mitään.

Kun tässä toisella silmällä katsoo tuota Tampereen peliä, niin ei kyllä Lukolla taida olla tänä keväänä mitään palaa noita Tampereen jengejä vastaan. Ihan eri meininki pelillisesti noilla kahdella kuin Lukolla...
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
No niin, vielä joku halveksu Sportin kokoonpanoa. Kauden lopusta tulossa todellinen pannukakku.
 

Niqulishin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mielestäni lukon ongelma ei ole keskustaa pääsy vaan haluttomuus mennä sinne. Lukko ei tunne termejä maskipelaaminen, hyökkäyspäässä maalinedusta pelaaminen ja maalinedustaan/keskustaa meneminen
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sysipaskojen pelien sarja jatkuu ja sopivasti aivan runkosarjan lopussa. Sijoitus tulee olemaan 3. ja tällä menolla ei ole suuri usko, että välieriin mentäisiin.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
En tiedä kumpi enemmän naurattaa hagismi vai Lukon otteet.

Siellä se vastustajan ykköskenttä painaa tasoihin ja vastustajan täytyy tehdä Lukonkin maali.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eipä oo kyllä yhtään sellanen fiilis viimeaikojen perusteella että alkaispa jo playoffit. Jotain isoa tuossa tarvis tapahtua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös