Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 102 406
  • 867

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vielä annetaan vähän liikaa omiin näitä isoja vastaan. Nyt herätys Marjamäki.
Onhan tori edelleen ns.valmiudessa kevättä varten? Hieno esitys. Nyt Marja pidä tää. Ei metriäkään siimaa. Kommenttien perusteella sitä kuitenkin annetaan Nova Scotian verran torstaille. Veikkaan sisään tulevan Juvonen,Grant, Halme ja jos terveenä niin Anttila ja Jensen. Lepoon ainakin Lindbäck ja Friman.

PS. Päästetyt laski samantien keskiarvoon 1 kun Grant laitettiin nakkim..anteeksi rahkalle katsomoon. Sattumaa?
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Jämäkkä esitys. Vastustajan maalivahti piti Lokon mukana. Hienoa ettei lauantaina kyse ollut suonenvedosta. Hyvä marja ja Jokerit.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Hyvä matsi, mutta kun pitää mielessä aiemmat syksyt niin ei tässä mitään uutta ole. Kohti syksyn mestaruutta vol. 666.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Hyvä matsi joukkueelta, mutta ei tuo silti ihan hirveästi luotolla täyttänyt. Maalipaikkoihin pääseminen oli työn ja tuskan takana, viimeistely lähinnä luokatonta ja YV täysin hampaaton.

Loko näytti taas että tunnollisesti puolustamalla jokereiden aseet on vähissä. Tänään se onneksi riitti mutta riittääkö sitten kun pleijareissa on vielä sumpumpaa ja vastassa tulivoimaisempi jengi?

Se jääköön nähtäväksi
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei tullut mahalaskua hyvän pelin jälkeen, vaan jatkettiin hyvällä pöhinällä. Tämän pelin Jokereita kuvaan sanalla työteliäs. Koska saman levyn toistaminen on suuressa suosiossa oleva trendi palstalla (hymiö), niin aika lailla voisi toistaa positiivisista asioista:

- Lindbohm. Omaan mancrushin.
- Ketjut 2 ja 3. Jatkuvaa duunia vaihdosta toiseen. Tänään erityismaininta Normaneille. Synonyymi työmyyrille.
- Pakan tiiviys molempiin päihin huikeaa.
- Tehtiin tarvittavat maalit, eliminoitiin kaverin tuotokset.
- Tänään 2/3 ykkösketjusta oli hyviä. Mun silmään Junttilakin näytti jääkiekkoilijalta ja O'neill alkoi olla oma itsensä. Vain pisteet jäi puuttumaan.
- Erityismaininnan annan Normanille. Jostain syystä päädyin seuraamaan läpi pelin ja ilman tuota maaliakin painoi koko pelin aivan jäätävän määrän töitä laitaväännöissä ja kaksinkamppailuissa läpi pelin.

- Neutraalille osastolle menee jälleen siniviivan ylityksen jälkeen tekeminen. Oltiin menty eteenpäin lauantaista ja ajatusta löytyi. Sen sijaan vedot tyssäsivät likimain jatkuvasti matkalle, eivätkä menneet maalille saakka. Hiljaa hyvä tulee, en liikaa jaksa huolehtia, kun peli on tuloksellista.

- Ylivoima oli jälleen ihan karmeeta skeidaa. Oliko kolme laukausta koko pelin aikana ylivoimilla.
- Pakko taas todeta, että Late pliis, laita se Liittokansleri poppareille siitä pikku pörriäisten vitjasta ja palkatkaa vaikka porilainen nuuskatrokari Mika Niemi, Masa Niemi tai vaikka pesusieni sinne viikoksi stunttamaan. Edes muuan pellailija ei ollut s2 noin flegu. Siellä on tällä hetkellä kolme muuta saman position jätkää, jotka voisi heittää arvalla minkä tahansa ketjun keskelle ja olisin tyytyväinen, joten luulisi alkavan maistua jos ei halua valahtaa hierarkiassa ynnä muut -osastolle.

Kaiken kaikkiaan oli lyhyen ajan sisään toinen maistuva voitto, josta on hyvä jatkaa viikkoa eteenpäin.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nostetaanpa ohi yksilöiden muutamia taktisia huomioita Jokereiden tekemisestä Omsk&Loko peleissä vs alkukausi.

-avauspelaamisessa Jokerit on myös Suomen maajoukkueelle tyyppillisesti käyttänyt tähän asti paljon "laidasta sisään"-taktiikkaa. Nyt siellä on 2-2-1 lähdössä, jossa sentteri hakee laidasta myös hyökkäyssiniselle pelattu jonkun verran kiekkoa, joka avasi ainakin tänään Lokon keskialuetta. Ainakin Turunen haki hyvin kiekkoa poikittain hyökkäyssiniselle
-keskustaa pelataan paljon voimallisemmin kiinni niin takakarvauksen kuin pakkien toimesta, läpikävelyjä ei ole tullut
-pakit liikuttaa nopeammin kiekkoa-->oma viisikko on jäänyt merkittävästi harvemmin seisoville jaloille odottamaan kiekkoa keskialueelle vs ekat pelit=peli virtaa paremmin, eikä käänny vastaan niin helposti. Toki oman näkemyksen mukaan yksi iso syy on Grantin penkitys.
-Kikkakirjasta löytyy myös passiivinen trap, jolla Loko otettiin vastaan pari vaihtoa heti pelin alussa. Samaan hengen vetoon rytminä löytyy myös kova prässi maalin takaa asti. Erityismaininnat tästä Savinainen,ONeill,Pakarinen,Hännikäinen,Norman ja Turunen.
-ylivoimakoostumuksista ONeilin ylivoima ei riitä kun Schroeder ei saa yksinkertaisesti mitään aikaiseksi. Kun Björninen &Joensuu on maskiäijiä jää Nelli melko yksin tässä. Nakkaisin Schroederin ulos tästä, vaihtaisin Nellin puolta ylivoimassa ja ottaisin vaikka Savinaisen sisään siksi aikaa kunnes Jensen palaa.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Jämäkkä peli. Loko pidettiin nollilla. Taas tiivis paketti. 0 maalia vastustajalle kertoo siitä.
Ja 12 laukausta vaan Lokolle annettiin. 2 jäähyä otettiin. Heti ku ollaan aktiivisia hyökkäyssuuntaan, niin ei tuu niitä ns "laiskoja" jäähyjä

1-0 maali oli varmaan sovittu kuvio :)
Lindbohm heittää kiekon siniseltä tarkoituksella päätylaitaan josta se kimpoaa suoraan Normanille ja tämä niittaa avopaikasta 1-0.
Kaikin puolin nappipeli.
Mut yks mitä toivon hieman lisää, niin on fyysisyys.
Toi joukkue ei taklaa oikeastaan yhtään. Sitä vaadin lisää.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä matsi, mutta kun pitää mielessä aiemmat syksyt niin ei tässä mitään uutta ole. Kohti syksyn mestaruutta vol. 666.

Syksyn mestaruus game sixissä parin peräkkäisen tappion jälkeen. Ei siis pelkkää riemumarssia, joten suunta on oikea aiempiin kausiin verrattuna. ;)
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Miksi tarvitsee taklata, jos jengi on itse kiekossa koko ajan ja vastustaja sai omilla hallintajaksoillaan 12 vetoa kohti Jokereiden maalia?

Onhan toikin totta. Jokerit puolustaa hyvin viisikkona. Ei anna paljon maalipaikkoja.
Tänäänkin ajettiin vaan ihan vähän, mentiin iholle, mut annettiin vaan pieni pusu, taklaus jäi vähän niin kuin "kesken" ja laita rytisi, vastustaja kerkesi pois alta, niin ajattiin päin pleksiä. Ei tietenkään ehdoin tahdoin kannata lähteä ajaa, mut sit ku mennään, niin viedään taklaus loppuun asti.
Todella hyvä asenne jengillä tänään. Ei muuta kuin jatketaan näin.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Todella hyvää tekemistä tänään Lokoa vastaan ja kiva saada hiukan balsamia kevään haavoille. Vaikka Jokerit hyvin pelasikin niin t-o-d-e-l-l-a pienestä homma oli kiinni. Senteistä itse asiassa.

Double Trouble 77-11-33 toimii mukavasti ja hyvä että Turunenkin alkaa löytää KHL-vauhdin. Savinainen-Norman-Pakarinen ketjua vastaan taas ei varmasti ole kiva olla kentällä kun laiturit taklaa ja raastaa ja sentterillä painaa kuin paraskin duracell-pupu.

Björnisen nostaisin näillä näytöillä ykköseen, mutta pitäisin Junttilan mukana, mielestäni alkanut näyttää jääkiekkoilijalta ja potentiaalia on. Jensen voi sitten muodostaa uuden nelosen Joensuun ja Schroederin kanssa ja totutella taas KHL vauhtiin, eikä nyt paperilla Joensuu/Anttila-Schroeder-Jensen huono ketju olisi.

Lindbäck piti nollan. Bravo!
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt näyttää hyvältä peliesitykset. Vieläkö tässä joutuu kääntämään takkinsa Marjamäen suhteen?
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Eilisen pelin kolme tähteä voi jakaa Hännikäiselle, Savinaiselle, Holmille.
Hännikäinen ja Savinainen mitenkään Pakarista unohtamatta painaa hommia täysillä joka vaihdon. Jos mr schööder edes puolet tekisi tuosta näyttäisi peli jo toiselta. Myös Joensuun peli näytti paremmalta eilen kuin edellisissä peleissä.
Holmin pelistä tykkään, pienistä hazardeista välillä huolimatta lukee hyvin kenttää. Tekee kiekon kanssa hyviä ratkaisuja.

Sisupuukko pitäisi jakaa O'Neillile kun viitsii edes varusteet pukea kun joutuu pelata noiden kahden turhapuron kanssa. Junttilalla kyllä on yritystä niinkuin täälläkin mainittu mut ratkaisut on vaan riittämättömiä. Ei mitään käyttöä koko jätkällä. Liittokansleri on sitten ihan erikseen ja on oikeastaan ainoa jole voisi miinuksia jakaa eilisestä rosterista. Vituttaa kattoo tommosta hihtelevää löysäkullia josta ei ole omille yhtään mitään apua. Edes muun joukkueen taistrlumoodi ei herätä tätä velttoilijaa.

Muut miinukset menee oikeastaan meidän ylivoimapelille joka eilen toiminut edes vähää alusta. Kiekon tuonti alueelle on jo iso haaste.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kummasti on puolustuspää tiivistynyt, kun sieltä on eräs Nova Scotian kaveri tiputettu katsomon puolelle. Toivottavasti on katsonut tarkkaan pelejä katsomosta käsin.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Björnisen nostaisin näillä näytöillä ykköseen, mutta pitäisin Junttilan mukana, mielestäni alkanut näyttää jääkiekkoilijalta ja potentiaalia on. Jensen voi sitten muodostaa uuden nelosen Joensuun ja Schroederin kanssa ja totutella taas KHL vauhtiin, eikä nyt paperilla Joensuu/Anttila-Schroeder-Jensen huono ketju olisi.

Lindbäck piti nollan. Bravo!

Laittaisit jengin ylivoimaisesti parhaan maalintekijän neloseen, koska Junttila on näyttänyt jääkiekkoilijalta. Se on tietysti 1,5 kauden jälkeen ihan kiva että näyttää, mutta Junttilan eväät tässä jengissä parhaassa mahdollisessa tikissään riittää tasan kahteen rooliin. Nelosen laitaan lepuuttelemaan isoja poikia, sekä kokoonpanossa ollessaan alivoimalle. O'Neill olisi piste/peli tahdissa, jos edes siellä toisella laidalla olisi joku kaveri joka laittaa joskus kiekon maaliin.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Laittaisit jengin ylivoimaisesti parhaan maalintekijän neloseen, koska Junttila on näyttänyt jääkiekkoilijalta. Se on tietysti 1,5 kauden jälkeen ihan kiva että näyttää, mutta Junttilan eväät tässä jengissä parhaassa mahdollisessa tikissään riittää tasan kahteen rooliin. Nelosen laitaan lepuuttelemaan isoja poikia, sekä kokoonpanossa ollessaan alivoimalle. O'Neill olisi piste/peli tahdissa, jos edes siellä toisella laidalla olisi joku kaveri joka laittaa joskus kiekon maaliin.
Jep. Sen Jensenin motivaation voi aistia tänne asti kun ilman syytä ja peliäkään painetaan nelosen laitaan ja toiseen laitaan kiekollinen musta-aukko nimeltä Mörkö.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mike

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei käy ainakaan kausi tylsäksi, sen voi sanoa heti alkuun. Mielenkiintoista, että isompia vastaan pelataan priimapelejä ja näitä keskitason tai heikompia vastaan mennään hurlumheitä. Tulos toki aina tärkein ja nyt se on ollut useammin W, kuin L.

- Tänään oli sitten Kanslerin ilta. Kummasti se piristää, kun ketjuja vispataan. Toki teki 1+1 vakiyv:nsä kanssa, mutta oli 5vs5kin paljon paremmalla pelituulella, kuin aikaisemmissa peleissä.
- SaviVellun tekeminen miellytti tänään itseäni. Oli jatkuvasti painimassa ja hämmentämässä ja paikoin jopa rakenteli paikkojakin.
- Mun silmään Juvonen pelasi hyvän pelin ja vaikea on maaleista syyttää. Oli yllättävän valmis heti alusta lähtien.
- Taisi olla ensimmäinen kerta Marjamäen aikana, kun jänne ei katkea, kun peli menee sekaisin, vaan voitto kairattiin (toki vaikeuksien kautta). Kovasti tuomarikaksikko yritti torpedoida pelin siinä 2-1 ja 2-2 maalin paikkeilla ja hivenen alkoi näyttämään tuon 2-2 maalin jälkeen pahalta, mutta tulos saatiin taululle.

- Meidän ykköspakkiparin heikoin peli. Oliko Lindbohm - Holm kahden vai kolmen maalin aikana jäällä.
- Jedimestari näytti itseltään, eli sammakon kouluttamalta.
- Vaikka tunteet kuumeni ja tuo tuomaritötöily on jo aika peruskauraa silloin kun sitä sattuu, niin voi hyvä isä sentään mihin on jääkiekko mennyt, kun voittolaukauskilpailussakin löydetään maalivideot tarkistukseen. Enää puuttuu, että joku Michail Mittamies kipittää kolmiraitaverkkareissaan jään poikki rullamitan kanssa havainnollistamaan oliko kiekko puoli milliä ali vai yli viivan. Tässä hiljattain jossain pelissä ihmeteltiin tyhjää maalia videolta ja nyt tämä. Kaiken sitä kerkeää vielä kaikkien näiden vuosienkin jälkeen kokemaan.

Lauantaina lienee taas hurlumheitä tiedossa, kun vastassa Barys.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Illan peli oli hiukan tahmeampi, mutta menee vielä sarjaan hyvää tekemistä. Voitto rankkareilla painaa sen verran. Mut ei ollu tasainen esitys...
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
- Taisi olla ensimmäinen kerta Marjamäen aikana, kun jänne ei katkea, kun peli menee sekaisin, vaan voitto kairattiin (toki vaikeuksien kautta). Kovasti tuomarikaksikko yritti torpedoida pelin siinä 2-1 ja 2-2 maalin paikkeilla ja hivenen alkoi näyttämään tuon 2-2 maalin jälkeen pahalta, mutta tulos saatiin taululle.

Ihmiset on kyllä yllättävän lyhytmuistisia. Ihan samalla tavalla ollaan rallateltu voittoputkia joka syksy, mutta kun talvi alkaa tehdä tuloaan, niin venäläiset menee ohi oikealta ja vasemmalta. Marraskuun puolivälin jälkeen aletaan nähdä suuntia Jokereista 21-22. Tähän mennessä kyykky on alkanut aina. Välillä syvänä ja joskus hieman vajaampana pyllistyksenä, mutta aina se on sieltä tullut. Pataan tulee ja väsy on puserossa vaikka fyysisesti ollaan tehty maailman parasta duunia.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Eka erä oli vahva suoritus. 2-0 johto siihen. Pakarinen ja Jensen osui. Sit mitä ihmettä tapahtui tokassa. Pakka hajosi heti ku Torpedo sai 2-1 kavennuksen. Onneksi tauolle mentiin 3-3 tilanteessa.
Lindbohmilta ei mikään paras ilta. Ykköskentän Pakki ja lahjoittaa pari maalia vastustajalle.
Onneks Jordan Schroder sai pari maalia tehtyä. Tekee hyvää itseluottamukselle.
Juvonen oli hyvä rankkareissa. Jesse onnistui. Ja kaks pistettä.
Tasaisuutta pitää olla enemmän. Nyt tokassa erässä ailahteli liikaa. Mut pelit ei ole ainakaan tylsiä. Aika Hurlumheitä oli. Tärkeintä on et pystytään kaivaa voittoja.
 

Stonemaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils, Tampa Bay Buccaneers
Olipahan taas peli kahden jämäkän suorituksen jälkeen. Marjamäki oli lainannut Nemirovskyn pelikirjaa toiseen erään.

Oli siellä tietty positiivistakin, kuten ensimmäiset 20min, Hännikäisen ja Vesitohtorin järjetön työmäärä. Samoin Liittokanslerin tehot, viisi tehtyä maalia ja ne väkisin kaivetut 2 pistettä.

Mennään eteenpäin, this is Marjahoki!
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sanoisin että se ensimmäinen 20min ei pelillisesti ollut juuri sen kummoisempi kuin viimeiset 40min mutta siinä missä Torpedo painoi 2 x tolpan teki Jokerit maalit. Ja toisessa erässä pakka hajosikin. Melko vastaavanlaista peliä odottelisin lauantailta. Tulossa ennakkoon heikompi vastus, kotipeli, voittoputki alla - nyt mitataan Marjan kykyä pumpata jengi pelaamaan. Hiukan tietysti huolettava signaali, että g7 Marja juttelee mentaalisesta väsymyksestä. Alle kolme viikkoa sarjan alkamisesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös