Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 744 841
  • 12 310

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Hohhohoo! Aika näpsäkkä läpiajo.
 

Vilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En. Onko Motin, Ahonen tai Karjalainen perseestä. Ei.

Vituttaa likasangon kippaaminen jatkuvasti yksittäisten pelaajien niskaan, ikäänkuin se vene ratkaisevasti nousisi tai uppoaisi näiden mukana.


PS. Itsekin olen syyllistynyt ihan samaan, esimerkiksi Teräväisen kohdalla.
Olenko viitannut näihin pelaajiin? He hoitavat roolinsa (5-7 pakit) ok, mutta peliaikaa ns. liikaa vs se, että meillä olis näitä 20-25 min ”huippuja” kahteen ekaan pariin. Esim. Karjalainen ollut roolissaan oikein hyvä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
On ihan totta ettei meidän top-4 pakistokaan riitä. Koko pakisto kaipaisi tasonnostoa/remonttia. Hyökkäyksessä Palola ja Dyk ovat ongelma.
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Olenko viitannut näihin pelaajiin? He hoitavat roolinsa (5-7 pakit) ok, mutta peliaikaa ns. liikaa vs se, että meillä olis näitä 20-25 min ”huippuja” kahteen ekaan pariin. Esim. Karjalainen ollut roolissaan oikein hyvä.

Nimesit itse, että kaksi kuudesta puolustajasta on perseestä.
Seiso sen takana, kamrat.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Siinäpä pupelsi joku Peetro joka meillä olisi jengin paras pakki. Ja sporttipompulla lisää. Noviisi-Villen lesoremmi on hirveällä vääryydellä kiinni voitossa Midas Salon ja Kultasen upeasti pienellä budjetilla koottua sarjakärkeä vastaan.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Olipa hieno maali. Aikamoinen pomppu, mutta onpa mukavaa, että viime aikoina on pomppinut "meillekin".
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Mukava lähteä 1-3 johdossa kolmanteen erään. Ollaan ihan aikataulussa.
 

blikzt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Mielestäni vähän turhaa keskittyä yksittäisten pelaajien heikompiin esityksiin tässä kohtaa kun pelataan tasaista matsia sarjakärkeä vastaan, ja siellä moni pelaaja myös on hyvässä iskussa. Tottakai jengi olisi kokonaisuutena vahvempi jos osasto Palola, Dyk, Ahonen suorittaisi palkkakuittinsa mukaisella tasolla, mutta ihan oikeasti, on niitä alisuorittajia kaikissa muissakin joukkueissa, eikä tämänkään kaartin taso ole kuitenkaan tällä hetkellä katastrofaalista (vrt. vaikka Teräväisen vikat pelit meillä).

Peli ei missään nimessä vieläkään ole lähelläkään täydellistä, mutta kyllä tässä nyt jonkinlainen punainen lanka on ihan eri tavalla näkyvissä kuin noin kuukausi sitten. Ihan rohkaisevaa, että siellä on silti vielä reservissä paljon ulosmitattavaa taitoa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Huvitti tuossa kolmannessa maalissa kun Palola painoi mokkeen vielä poikkarin perään. Ihan kun tuossa pompussa ei olisi ollut riittävästi, niin vielä poikkaria perään (hymiö).
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Paljon parjattu Palola on joukkueen sisäisen pistepörssin sijalla 1. Antti Törmänen voisi kysyä: ”Monentena se olis, jos alkais pelata tasollaan?”
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Peli on erinomainen osoitus siitä, että jääkiekko on monimutkainen peli.

IFKlla on jalat jäänyt Sport-peliin ja eivät pysty edes toteuttamaan mitään pelikirjaa. Ihan sinnittelyä. KooKoolla jalat toimiva, joten IFK näyttää paskalta ja IFK hyvältä jo ihan pelkästään tämän takia. KooKoo näyttää valmennetulta joukkueelta ja IFK ei.

Mutta kun jääkiekko se ei ole vain pelikirjaa. Se on myös taistelua ja pieniä ratkaisuja. Ja niitä IFK tekee. Samalla tavalla kuin Sport eilen. Eilen Sport ansaitsi voittonsa, koska tekivät ne oikeat pienet asiat riittävän hyvin ja IFKlla oli ruuti märkää.

KooKoo on kyllä tänä vuonna hyvä. Sanon tämän siitäkin huolimatta, että on vaikea arvioida IFKn kuntoa ja minkälainen peli olisi jos molemmilla olisi sama rasitus alla. KooKoo pelaa korkealla itseluottamuksella ja neverhööd -pelaajat pelaa korkealla tasolla. Sen lisäksi moni pelaaja, kuten Liedes, on löytänyt uuden vaihteen urallaan.

Tulisi kova 7 pelin sarja, jos heidät keväällä kohdataan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En halua provosoida ketään ja arvostan kaikkia mielipiteitä, mutta kertokaa mulle joku viisaampi vastaus seuraavaan kysymykseen - miksi joka kausi peliesitysten ajoittaista heikkoutta pyritään kaatamaan joidenkin yksittäisten pelaajien kontolle? Kaikille pelaajille sattuu kauden mittaan heikompia esityksiä, mutta aika harvoin yksittäiset pelaajat ratkaisevat merkittäviltä osin esimerkiksi runkosarjasijoituksia. Kriittisyyden ja kantaaottavuuden lisäarvo keskusteluun lienee vahvin silloin,kun nyanssien lisäksi huomioidaan kokonaisuus.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Karjalainen ei tainnut pelata jostain syystä toisen erän lopussa? Luonnolliset loukkaantumiset pakottavat Salmelaisen tekemään työnsä? Maajoukkuetauko olisi mitä otollisin paikka ajaa uusi huipunveljes sisään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös