Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 743 868
  • 12 310

Vilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Auvitu, Schmaltz ja Kotkansalo… Ns. kiekolliset pakkimme ovat kyllä kaikkea muuta. Mielenkiintoista nähdä miten viimeksi mainittu klaaraa eehooteellä.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Ja näin. Ei hätää. Otetaan vastaan ja käydään tekemässä maali.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Jääskä on keväällä EHTlla! Toki, palstan asiantuntijat tiesivät tämän jo aiemmin vaikka en arvannut, että PW hankittiin puolustajaksi.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jääskä liekeissä, onneks ei päästetty böndelle sitä. Kysyntää oli mm.Porista (Selin).
 

F#21

Jäsen
Auvitu, Schmaltz ja Kotkansalo… Ns. kiekolliset pakkimme ovat kyllä kaikkea muuta. Mielenkiintoista nähdä miten viimeksi mainittu klaaraa eehooteellä.
Kyllä mä noita kaikkia pidän nimenomaan kiekollisina pakkeina. Eivät ole mitään hyökkäyspään virtuooseja vaan puolustajan rooli hoidetaan koko kentän mitalta ja hyökkäyspäässä satunnaisia tehoiluja. Puutteita on, mutta silti erittäin laadukkaita puolustajia kaikki kolme.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Palolan miniloukkaantuminen oli onnenpotku kun muodostui tuo Innala-Koivistoinen-Jääskä ketju. Tuo ketju toimii loistavasti.
Kyllä vaan. Myös toinen vahinkoketju, Hirvonen-Paalanen-Palola on ollut hyvä.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Minun mielestä tähdet tänään:
3* Innala
2* Jääskä
1* Karjalainen (yllättänyt minut täysin tänään).
On siellä muitakin hyviä.
Koko jengi pelannut kauden parasta hockeyta tai hokia.
 

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
Nyt on just se klassinen fiilis, että tänään vois oikeesti olla mahdollisuuksia siihen 6-1 tulokseen, minkä aina laitan tulosvetoon. Kokoonpano on kohdillaan, voitto alla, uskoa että oma peli alkaa löytymään, himamatsi ja kaikki. Hävitään varmaan 1-4 luokattomimman, paskimman ja väsyneimmän esityksen jälkeen ikinä.

(tai siltä se aina tuntuu, vaikka niitä surkeimpia esityksiä on tälläkin kaudella jo useita)

VITTTUUU!!!
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Olipa solidin ylivoimainen peli HIFK:lta joukkuetta vastaan joka on yleensä vaarallinen. Mukava katsoa peliä kun kaikki tekevät työnsä ja heikkoa lenkkiä ei joukkueessa oikeastaan ole. Pelimoraali korkealla. Ei siis tarvitse enää huutaa "mitä v---ua" ruudun ääressä. Pelitavan runko vihdoin löytynyt, nyt vain hienosäätöä kuten avauspeliä vieläkin nopeammaksi vaikka avauksia rytmitetään jo nyt hyvin omasta päästä alkaen.

Ylivoimauhkaan myös vielä lisää kieroutta, se rightin kiekollinen, mutta myös kovaluinen pakki hankintaan (hinnasta viis) ja kenties joku yllätysmaalitykki, mutta ei aivan välttämätön. Syvyyttä mukaan sairastuvalta ja HIFK jatkossa vaikea rasti mille joukkueelle tahansa Liigassa.

Broadhurst jo lähes alkukauden kunnossa. Cowboy Karjalainen parantaa koko ajan ja on alakerran jykevä, jopa kiekollinen, turva. Mokeille voi antaa tuolla kenttä- ja oman pään pelillä tasaisesti vuorotellen vastuuta. Nelosen grinderiketju voisi olla jossain joukkueessa sen ykkönen.

Pitkä on ollut matka alkukauden sekoilusta tähän pisteeseen ja nyt sitten on lupa nauttia ja toki purppasta, jos sille jatkossa on enää tarvetta.
 
Viimeksi muokattu:

Röda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Möyrivä IFK
Jep. Pakkitilaston nro 23. Odotukset oli vähän korkeammalla, mutta kausi aluillaan. Toivotaan….
Jep. Itse odotin Schmaltzista ykköspakkipariin laadukasta rightin puolen kaveria, joka on hyvä molempiin suuntiin ja syö isoja minuutteja pelaten joukkueen kannalta voitollisesti. Mielestäni Schmaltz on näihin odotuksiin pystynyt vastaamaan hyvin. En tiedä mitä muut ovat odottaneet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös