Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 744 908
  • 12 310

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei tästä taaskaan mitenkään hyvä fiilis jäänyt, vaikka avauserä oli hyvä. Tämä IFK ei vain saa kentällä minkäänlaista showta aikaan.
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On toi roikkuminen aika hirveetä. Kävin toisen kerran ikinä katsomassa KHL matsia kun asiakas kutsui. Vaikka ei ryssän höntsä juuri kiinnosta, niin olihan eri peli. Vauhtia riitti ja ei roikuttu.
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Maistuu. Tyylikkäät maalit Koivistoiselta ja Palolalta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei tästä taaskaan mitenkään hyvä fiilis jäänyt, vaikka avauserä oli hyvä. Tämä IFK ei vain saa kentällä minkäänlaista showta aikaan.

Okei Carteigin tuuletukset toivat vähän pienen hymyn huulille. Carteig jos joku ansaitsee onnistumisia.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Oho, aina saa yllättää positiivisesti. Sinnittelemällä voittoon, onneksi olkoon joukkueelle!
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Hienoa kamppailua tänään ja neljän matsin pisteputkessa, eli kaikki ei suinkaan ole perseestä. Mulle on alkanut konkretisoitua tuo Peltosen IFK:n paineistava pelitapa, tai Kapanen sitä avasi oikeastaan studiossa aika hyvin. Miten se onnistuessaan toimii, mutta vaatii paljon. Nyt se asenne ja taistelu alkaa taas näkymään ja kun ongelmat näkyvät kotikatsomoihin asti, niin kyllä Peltonen ja pelaajat ne osaavat korjata. Eli maaleja.

Dyk ja Innala ovat alkaneet löytämään toisiaan, vaikka toki tämä ketju on vähän ongelmallinen, kun molemmilla "snaippereilla" on gorillat selässä. Pakko niitä pisteitä on tosin pian tulla, jos näin jatkavat ja Hursti säilyy omana itsenään. Koivistoinen väläytteli yhdessä vaiheessa ja hieno rankkarimaali, mutta häneltä tarvitaan myös lisää. Paajanen on kovassa iskussa, pakiston koomailut vähenemään päin. Hienoa alivoimaa myös. Toki tässä pelissä oli selkeästi kaksi jengiä, joilla homma on vähän vaiheessa, mutta IFK nousee.

Peltoselta jämpti haastattelu tässä taustalla myös. Ja Rauno Korpi siellä arvostaa meidän historiamme, hieno fiilis!
 
Viimeksi muokattu:

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Ehkä tämä negailu menee hiukan yli. HIFK oli parempi tänään kentällä ja mielestäni ansaitsi voiton. Omat jäähyt aika turhia ja siihen lisää huolellisuutta. Maalinteko on vaikeaa, mutta ei joukkuetta voi yrityksen puutteesta syyttää.

Palola ja Garteig olivat tietysti hyviä ja nostan esiin Karjalaisen ja Ahosen myös, mollatut puolustajat tekivät hyvää peruspelaamista.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Hyvä peli, hyvä voitto, hyvä selostus ja lähetys muutenkin, hallikin näytti olevan aika täynnä Hakametsässä mikä on helvetin piristävää nähdä ihan sama missä Liigahallissa.

Sami Kapanen ei näe mitään estettä miksei maalinteon tehokkuus paranisi. Vallin samoilla linjoilla. Periaatteessa hyppäsivät mestaruusjunaan kyytiiin.

Elämä raiteillaan.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Vaikka tuloksellisesti on ollut vielä vaisua, niin onhan tuo nyt lupaavaa, että useimmiten pelejä hallitaan, eikä vastustajatkaan maaleilla mässäile. Kyllä tästä voi vielä tulla jotain ihan mainiosti.

Mutta toisaalta ei se tehottomuuskaan pelkästään huonoa tuuria ole, vaan pelitapa ei vielä tuota tarpeeksi laadukkaita paikkoja aina, ja likaiset työt vähän huutaa tekijää.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Karjalainen oli omaan silmään alati riskialtis - epävarma kiekollisesti ja hutera liikkeissään. Ahonen oikeastaan ihan ok kolmospariin. On näillä puutteistaan huolimatta kuitenkin antaa fyysisyyttä peliin ja alivoimalla molemmilta ookoo suorittamista.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Peltonen puhui pelirohkeudesta ja sen häviämisestä ottelun sisällä. Eli tässä ilmeisesti kävi juuri niin kuin Kapanen ennakoi. Passivoituminen tapahtui enemmän korvien välissä ja siellä myös lopussa näkyi taas maltin puutetta.

Nostan tästä ottelusta Garteigin lisäksi Ahonen-Karjalainen parin. Pelasivat hyvän ottelun. Jääskä saa isoimman lampaan perseen.

Hyökkääjistä alkoi näkymään Broadhurstin tuleminen. Liike alkoi olla tuttua. Palola myös pelasi hyvän ottelun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös