Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 739 261
  • 12 310

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Tällaista se on kun on vihdoinkin valmentaja penkin takana.

Hieno peli, iso voitto. Eurooppalainen huippu lätkä on palannut Stadiin. Toivottavasti Salinille ei käynyt pahemmin. Vähän liian pienikokoinen joukkue meillä on tänäkin vuonna. Miehen kokoisille ja näköisille pelaajille on selkeä tilaus. Joukkue näyttää valmiilta, ei tarvita 50:ntä ottelua ennen kuin saadaan kiekko kuljetettua vastustajan alueelle. Kaikki edellisen valmentajan puolustelijat hävetköön. Mutta se menneistä, hieno kausi on tulossa.
 

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Jumatsuikka, tässähän alkaa jo itelläkin fiilis nousemaan kun tämmösiä pelejä saa heti alkukaudesta todistaa. Vähän oli eri meno monellakin tapaa kun aiemmissa harkkamatseissa. Upea, tyylipuhdas ja ansaittu voitto!

Mutta voi hitto mikä itkevä ja kuriton lammaslauma toi Zürich oli; eipä olis uskonut. Ei kasetti kestänyt sitten yhtään, ylimieliset pellet. Azevedokin haha, "fuck you", salli mun nauraa.

Näitä pitää ALISTAA kun saapuvat Tikkurilaan. Vesi kielellä jo odotan.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Kotkansalo on hieno ja raamikas pelaaja, mutta kannattaisi käydä alkeiskurssi nokkapokkahommista, Karvinen voisi konsultoida. Nämä tilanteet tulevat toistumaan uralla.

Mutta loistava voitto vieraissa vajavaisella rosterilla. Luvut olisi voineet olla murskaavammat, jos ne lukuisat avopaikat olisi hyödynnetty edes kohtuullisella tasolla. Ja niitä paikkoja tosiaan syntyi kiitettävään tahtiin. Pelattiin joukkueena ja lisäksi yksilötaito oli yllättävän hyvällä tasolla - luistelu, syöttöpeli, kiekon vastaanotto. Vain ruuti oli märkää vielä ykkösjätkillä.

Puolustus oli todella varma, joten hatun nosto sinnekin. Garteigille upea nollapeli, juuri tällaista sisääntuloa uusilta vastuupelaajilta odotan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Erittäin hieno aloitus! Todella hienoa seurattavaa ja erityisesti tykkäsin ylivoimapelistä. Nopeaa kiekottelua ja keskustan ukkoa käytettiin syöttölautana.

Täytyy toivoa, että Salin ei ole pahasti rikki tuosta.

Eipä ole näin hyvät fiilikset olleet alkukaudesta pitkäån aikaan.
Tuohon kun vielä Broadhurst ja Schmaltz (jos vielä Suomesta löytyy) kehiin, niin kyllä kelpaa.

Ja Karjalainen vaikka sitten penkille seuraavaan Zurich-peliin.

Edit: Ja puuttuihin sieltä hemmetti Auvitukin.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos/kun VP on tullut oppi-isäänsä Nokkaan niin näille Marteille ja Schnapeille tulee Stadissa kyllä erikoiskohtelua
Vähän kannattaa jakaa tappeluvastuita ettei tule pakkohuileja. Kerran saa tapella vapaasti, toisesta tulee yksi peli kakkua.

Hieno esitys kyllä HIFK:lta. Ei varmaan kovin yleistä, että Zürich häviää kotonaan ainakaan reaktioista päätellen. Isoja pisteitä myös maapaikkoja jatellen.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Toisaalta tässä tullee perinteisesti ensi viikolla täydellinen antikliimaksi. Hirveä kiima päivällä, kun Cowboy-Karjalainen on kokoonpanossa, ja sitten Zürich ihan lampaita pelissä. Vähän sama kuin EHLn aikana Frankfurt Lions pelaajat luistelivat tonttulakit päässä kaukaloon, kun Trevor Doyle oli hankittu maksamaan Stadin pelistä jääneitä kalavelkoja.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
No joo, tosin suht tyttömäisiä oli huitojat lions-klubilta. Kova esitys punaisilta hitto vieköön.

Näin oli, olisi ollut parempi jättää kokonaan huomioimatta nämä tai sitten hakata apinan raivolla vastaan, nyt siellä Kotkansalo ja Åsten huiskivat puolittain juuri sen verran takaisin että tavallaan oikeuttivat nuo kovemmat iskut itseensä. No helppo täältä sohvan pohjilta kommentoida ja eihän tolla hirveätä väliä ole hienon matsin jälkeen.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Karjalainen penkille seuraavaan peliin ja kun meillä ei oikein muita hanskaajia ole, niin vaikka maanantaina voisimme tiedottaa uudesta hankinnasta mallia Trevor Doyle tai Trevor Gillies.
Krhm, Otto Karvinen on kyllä Liigan parhaimmistoa myös tällä osa-alueella ja varmasti olisi tänään ottanut tuon Martin pois, jos ei olisi loukkaantunut ennen sitä
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Olipas hyvä matsi ja ansaittu lopputulos. En odottanut kovin paljoa, mutta jengi oli nopea, aloitteellinen ja yhtenäinen. Ainut iso miinus Palolan typerä jäähy ja se että paikoista sudittiin ohi, mutta toisaalta 0-3 oli oikeutettu tulos ja tulihan lopulta sitten maalejakin.

Eri osa-alueet oli yllättävän hyvässä kunnossa tai sitten Zurich oli valmistautunut tai treenannut heikosti. IFK toisaalta on selvästi tarkkaan tutkinut milloin ja miten treenataan, sillä niin hyvin liikkui jalka ja kiekko tänään. YV- toimi ihan kohtalaisesti vaikka ei onnistumisia tullut, AV taas toimia todella hyvin ja myös viisikkona pelaaminen kummassakin päässä.

Toivottavasti mahdollisimman moni pystyy jatkamaan seuraavaan matsiin ja toivottavasti Palola ei saa isompaa boksia. Mikähän Karviselle tuli? Ja miksiköhän Broadhurst ei ollutkaan mukana?

Puolustus oli todella kova siihen nähden että top 4 pakeista 3 puuttui. Salinin menetys oli paha juttu ja varmasti on seuraavankin matsin pois, sen verran kova osuma tuli päähän. Toivottavasti tämä ei sotke koko tulevaa kautta, sillä näillä esityksillä pelaa Kolleissa huippukauden ja on myös ihan varmasti U18 mukana jos tuon tason pystyy pitämään.

Jääskä, Åsten ja Väänänen oli hyviä, Innala - Koivistoinen ajoittain myös hyvä. Dyk ja Hirvonen vähän piilossa, mutta Hede ja Teissala taas pirteitä. Ahonen ja Lyytinen sekä Kotkansalo pelasi esimerkillisesti ja varmaan nuorempien on tuossa helppo pelata mukana. Oikeastaan kukaan IFK:n pakeista ei ollut kovin näkyvä joten plussaa tästä. Lyytinen toki hyökkäyspäässä oli hienosti esillä mutta sujui hyvin myös puolustuspeli.

Siihen nähden että kauden eka matsi, niin yllättävän vähän kiekon menetyksiä ja hutilointeja.

Garteig yllätti byyrissä. Otti sekä helpot että vaikeat. Tästä on aika hyvä jatkaa.

E: pitäisikö hankkia try outille joku pakki tai kuukauden diilillä?

E2: nolottaisi jos IFK:n pelaajat käyttäytyisivät samalla tavalla kuin Zurichin. Kunnon tissiposkia.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Krhm, Otto Karvinen on kyllä Liigan parhaimmistoa myös tällä osa-alueella ja varmasti olisi tänään ottanut tuon Martin pois, jos ei olisi loukkaantunut ennen sitä

Lisäksi Muskeli-Motin toisi lisää kokoa, kokemusta ja häijyyttä joukkueeseen, vaikkei ehkä ole meritoitunut pugilistina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös