Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 738 439
  • 12 310

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Tiistaina voinee heittää Heleniuksen Olympialaistyyppiset raja-arvoprotokollat roskiin ja ottaa mukaan kaikki, joilla negatiivinen testi?
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Broadhurst on kyllä pahasti elämän ja kuoleman välimaastossa. Piiputtaa vaihdossa joka vaihdon jälkeen aivan luimussa.
 

topdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Jäi hyökkäyspeli vähän piippuun tokassa erässä. Tilanteessa jossa maalia tarkistettiin tale pisti aika monta poikkaria Tammelan niskaan!
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Ei tästä tuu tänään mitään. Mut kai tää on pakko kattoa loppuun asti.
 

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
En voi käsittää miksi IFKn ”hyökkäyksissä” on aina YKSI mies luistelemassa ylöspäin, joka heittää sitten punaviivan jälkeen pitkän päätyyn ja menee itse perään. Ketjukavereita ei näy mailla halmeilla. Kenelläkään ei voi syöttää vierelle, että kiekko pysyisi oman joukkueen hallussa.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi erä on ottelua jäljellä. Kolmanteen erään jospa kokeiltaisiin näitä:

- Jokainen valmennusjohtoon kuuluva ottaa ne kädet pois taskusta ja alkaa ohjaamaan peliä ja luomaan taistelutahtoa pelaajiin.
- Laitojen kautta omalla puolustusalueella avaaminen lopetetaan - mielummin vaikka roikkua ja jos ei muuta, punaviivan jälkeen lämärillä kohti maalia.
- Kiekon pakottaminen kulmiin lopetetaan - sieltä ei saada yhtään siirtoja vaarallisille maalintekosektoreille.
- Tyhmiä jäähyjä ei enää yhtään.
 

Theosaurus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän sekin kertoo paljon, jos Miro Karjalainen on eniten pelannut IFK:n pelaaja.

Ja Miro on vetänyt oikein hyvin, mutta kertoohan se nyt aika karua kieltä.
Ihan käsittämättömän karua!
Miettiiköhän IFK:n valmennus tai Salmelainen samalla tavalla vai onko ne vaan että tämä on ihan jees, just niinku suunniteltiin.

Miro on kyl kova! Ensi kaudella meillä on M&M ykköspakkiparina kun Melart palaa kotiin. Wirtanen voisi harkita myös puolustajan uraa. Ei ole vielä myöhäistä vaihtaa pelipaikkaa tuossa vaiheessa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kahteen erään yksi maalipaikka. Nyt voisi tapahtua jotain. Kiitos.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt on annettu niin paljon rapaa jengille, toki aiheesta, niin eiköhän ne tule erätauolta tuhannen merimiehen voimalla ja voita pelin 1-3. Saa suorittaa.
Valmennus ei tule tekemään mitään voiton eteen, se toivoo että joku puolenkentän roiskaisu menisi sisään. Jos ei, niin kunniakas häviö oli ja tästä on hyvä jatkaa.

Eikö siellä pelaajapuolella ole yhtään äijää, joka pitäisi pukukoppipuheet ja siirtäisi valmennuksen syrjään tieltä. Koko Suomi näkee, että tällä tavalla alkaa kesäloma parin päivän päästä, sitä ei toteemipaalut nyt saa käännettyä.

Kapteeni se puheen pitäjä ei ole, koska kiikarit 22 peliä putkeen vai miten se oli. MVPt ei ole sen luontaisia, ainakaan tuossa kopissa ollessaan. Isot pakit ei ole sellaisia, joku Auvitu ranskaksi karjumaan, kukaan ei tajua mutta asia tulee selväksi?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös