Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 735 424
  • 12 310

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
Mikä Schmaltz teki? Peli vaihtunut jo täällä. Onneksi en saanut lippua tänään.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Oli alussa paskaa tuuria mutta myös käsittämättömiä nukahduksia puolustukselta. Vaikea uskoa todeksi.

Toivottavasti Halonen saa kasattua itsensä. Harmi jos kausi valuu hukkaan maalivahtien ja pakiston riittämättömyyden vuoksi..

Vituttaa JS:n jäähy. Toivottavasti ei ole jatkoa tehty vaan saadaan tilalle pakki jolla pää kestää.

Lyytisen poissaolo tässä kohtaa on kyllä menetys, kuten Motin ja Jardinenkin..
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Ei tätä sarjaa vielä olla hävitty, mutta Taposen pitää nyt nousta ykkösveskarin tasolle. Siitä tämä kaikki on nyt kiinni. Wirtanen pakiksi rauhoittamaan alakertaa. Halosen kanssa ollaan 4-2 lomilla.
 

Drache

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin IFKn kanssa vaikuttaa välillä siltä, että tullaan leijumalla peliin. Otettiinhan jo kaksi voittoa,. Halosen pomputtelut jatkuvat. 3 torjuntaa 4 maalia. Schmaltz -3 ja täysin käsittämätön mailalla hakkaaminen. Kotipeli ja halli täynnä. Häpeällinen esitys.
 

Ralph

Jäsen
Juu, mutta Ahokas antoi noista filmeistä palautetta viime pelin jälkeen. Jos nyt oikeasti sattui noin paljon niin…
Taitaa olla TPS:llä veressä tämä. Viimeksi kun TPS sai kyytiä puolivälierissä eli vuonna 2019, TPS:ltä puolelta itkettiin kuinka HPK filmaa, vaikka TPS siellä enemmän oli omia aikojaan jään pinnassa. Sama tilanne nyt, että joku outo taktiikka TPS:ltä valittaa, vaikka TPS enemmän on filmannut kuin HIFK.

Tänään tulee varmaan turpaan, mutta HIFK:lle mestaruutta toivon.
 
J

Just-Ice-Hockey

Siis sattuiko Auvitulle jotain?

Tilanne näkyi kuvissa huonosti, mutta joku pakki jäi omissa jyrän alle. Omaan silmään näytti, että päähän olisi kolahtanut. Tuon jälkeen Auvitua ei kentällä näkynyt, eli eiköhän se Yohann ollut ja paskaksi mennyt.
 

microugn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Periaatteessa tämähän on jääkiekon hienous! Näin nopeasti voi momentumi kääntyä sarjassa. Kun kiekko putosi jäihin olisin lyönyt vetoa siitä että IFK vie koko sarjan. Nyt en anna mitään mahdollisuuksia. Yksi erä ja näin täydellinen muutos!

Toki, olisihan hienoa jos joku muu joukkue joskus olisi joka osaa kusia yhtä tehokkaasti omiin muroihinsa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Livenä se varmaan siltä näyttikin mutta tuossa erätauolla tuo tuli aika monta kertaa uusintana että kyllä se mailaan osui.
Mun mielestä kun tuota hidastusta katsoo niin ei voi mitenkään satavarmasti sanoa osuisiko vain mailaan, koska niin lähelle hanskaa tuo isku tulee. Törkeä temppu.
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Livenä se varmaan siltä näyttikin mutta tuossa erätauolla tuo tuli aika monta kertaa uusintana että kyllä se mailaan osui.

On multakin junnuna lyöty maila handusta monta kertaa, vähän ottaa näpeille ja se siitä. Komposiittimailalla tästä ei ole kokemusta.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Tylsää, mutta ei IFKn edes kannata tuhlata energiaa mihinkään ihmenousun yritykseen. Pelit on nyt 2-2 ja huominen tulee nopeasti. Kunhan pelataan tämä pois alta
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös