Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 737 888
  • 12 310

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Salmelainen toivottavasti parin seuraavan päivän aikana taikoo VPlle sellaiset työkalut, ettei jää materiaalin syvyydestäkään kiinni.

Samaan aikaan muutkin haalivat vahvistuksia, et kyl tarvitaan rotia tohon hommaan muutenkin ja paljon.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
No se on just ton näköstä kun lähteet kertoo ettei tän vuoden puolella ole yhteisiä kokoontumisia pelien lisäksi yli kymmentä kertaa kiitos koronan. Mut niinhän ne väittää että muillakin on koronaa, ois kiva tietää onko heillä kärsitty yhtä pahasti tuosta ettei päästä edes treenaamaan.

En tiedä Ipasta joukkueena, mutta heillä ainakin näyttäisi olevan "koronakärsineenä" täysi kokoonpano, mitä meillä ei ole.
 

Topmachine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko vielä tähänkin palata vähän... Eilen ennen peliä haastattelussa Koivistoinen avasi lauantain ottelua ja sanoi sen mitä halusin kuullakin. Joukkue epäonnistui tunteen lataamisessa ja kärpät onnistui. Tuosta haastattelusta jäi itselle hyvä olo siitä ettei se ongelma olisi tuo peräkkäisten pelien energian riittävyys. Toivotaan että jatkossa onnistutaan paremmin ja saadaan tälle lisää pohjaa :)
Pakko olla suoraselkäinen ja tulla nostamaan käsi pystyyn virheen merkiksi. Uskoin vahvasti siihen, että meidän heikot esitykset olisi johtuneet ainakin osittain siitä että reenataan kovaa ja että keväällä kevennettäisiin jotta peleihin saataisiin maksimaalinen energiataso käyttöön. Nyt on kuitenkin selvää, että johtui se koronasta tai ei niin ei vaan riitä pelin taso. Kaksinkamppailut hävitään, maalit hävitään ja kaikki hävitään. Tykkään meidän pelaajista tyyppeinä ja koen heidän sopivan meidän jengiin mutta pelityyliä täytyy vaan kehittää ja mitään ihmeitä ei pystytä yhdessä yössä tekemään. Ehkä me ollaan ens kaudella parempia.
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Katsoppas vaan. Ville kuuli huutoni.
 

Flaba

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meiän maalivahdin saa ajaa ja kiekon kanssa maaliin, mutta toisessa päässä vihelletään peli poikki ripareiden takia *hymiö*
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kiitos Lyytinen!
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Sanattomaksi vetää. Vittu mitä touhua. Ei meillä nyt niin hyvin mene, että olisi varaa tollasiin.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Avasin telkan uudestaan ja kerkesin näkemään Lyytisen unelma peliä. Miksi vittu toi saa pelata?
 

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Lyytinen on illasta toiseen täysin omilla leveleillä.
Ei pitäis olla mitään asiaa pelaavaan kokoonpanoon. Minkäs teet.
 

topdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Lyytisen bravuuri lähteä oman maalin edessä kikkailemaan! Toinen samanlainen tänään ja toinen kostautui. Lyytinen kävellen stadiin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös