Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 739 075
  • 12 310

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jännä, miten pelit aina hävitään silloin, kun tehdään itse 0 maalia. Tosi jännä.

Pelkkä tieto että Karejev maalilla, niin alkaa kädet vispaamaan ja varmuudella oma veskaripeli häviää 100-0.
BOL:n kanssa samaa mieltä, että raivoa täynnä olisi tämä poff-pari. IFK menettänyt taidon nollata turkulaiset.
 

Forever#88

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Aikaa on saada peli kuntoon, ei tämä siitä kiinni ole. Mun huoli koskee sitä, millaisella keinoilla sitä muutosta yritetään tehdä. Kun mitään uutta ei kokeilla, yhtään junnua ei nosteta kokoonpanoon eikä muualle lainattua rotaatiopelaajaa kotiuteta. Putkikatse? Jääräpäisyys? Yhden totuuden pelikirja? Hakataan päätä seinään, kunnes seinä toivottavasti hajoaa? Jumiin se pelaajien pää ainakin on saatu. Mä en ole huolissani meidän rosterista (paitsi vähän molkeista), mutta pitääkö olla huolissaan valmennuksesta?
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielestäni IFK: n peli näytti ihan ok ekassa ja virassa erässä. Nämä viimeiset viisi peliä on näyttänyt nousujohtoiselta, esim eka TPS -peli viikon alussa oli paljon selvemmin turkulaisten heiniä mitä tämänpäiväinen. Jos rouva fortuna voisi vähän näyttää muutakin kuin persettä niin ehkä sarakkeessa voisi olla pari tehtyä maalia lisää. Tänäänkin kolme tolppaa, läpiajo ja rankkari.

En ymmärrä mitään jostain tilastollisista maaliolettamista, mutta tämän mukaan IFK:n olisi pitänyt naulata kolme häkkiä tässäkin pelissä. Mielestäni vähintäänkin kaksi olisi ollut oikeutettua.

Ja vielä yksi positiivinen, aikamoinen härkäviikko takana, vika erä ja IFK vie laukaukset 12-31. Olisin voinut vannoa että vikassa erässä turkulaiset naulaa pari lisää, ja IFK hakee vain myllyä. Fokus pysyi kuitenkin pelissä. Peli ei kuitenkaan kovin lämpimäksi muodostunut, vaikkakin puolet TPS jäähyistä näissä kahdessa pelissä tuli selkään taklauksista. Dumareilla meni varmaan tunteen puolelle kun parit ratkaisut herätti ihmetystä.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnistumisiahan toi jengi kaipaa. Ihan niin kuin syksylläkin. Miten se kääntyi silloin? Josko historia toistaisi itseään?
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivoa voi aina, mutta onhan tää taas niin kaukana hyvästä viihteestä kuin vain voi olla. Jöötiä. Kun jengi pääsee hyökkäysalueelle, ei mikään indikoi sen puolesta, että maali tulisi. Toisin päin kyllä. Pelokasta, mielikuvituksetonta, intohimotonta. Väkisin vääntämistä. Nyt ei olla kulmapainien mestareita, mutta muuten on taas samat fiilikset kuin pikkaraisen aikaan. Tuskitellaan nyt taas tääkin kausi loppuun.
 

Drache

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taas meni tehottoman pörräämiseen. Ei mitään jakoa ollit tänään eikä viimepelien suoritustaso hyvältä näytä. Parempia maalintekopaikkoja pitäisi pystyä rakentamaan. Kovempaa pelata. Valmennus saa katsoa peiliin ja koko jengi saa haistella janureitaan. 0 maalia on aina todella surkea saavutus. Sama sinänsä mitä se maalivahti pompottelee siellä kun ei pelaajat parempaan pysty. Mielikuvituksetonta puurtamista, kuin olisi liigajumbon otteita katsellut.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä vanhan karhun iässä on jo oppinut elämästä jotain. Ehkä myös pelistä nimeltä jääkiekko on pientä ymmärrystä siunautunut. Tosin aina pitää muistaa sekin tosiasia, että elämä ylittää monesti ymmärryksen. Sama pätee jääkiekon lainalaisuuksienkin kanssa. Meidän joukkueellamme ei juuri nyt mene kovin hyvin. Ei peli sekaisin ole eikä vailla oikean tekemisen aihioitakaan, mutta pelaaminen on lähinnä mikropuuron ja einesmakaronilaatikon syömistä. Hengissä niillä selviää, mutta kulinaarisia nautintoja ei ole tarjolla. Gourmet- ruokia alkupaloineen ja jälkiruokineen ei vielä menusta löydy.
Alkukaudesta ruokatarjonta oli samanlaista pöperöä kuin nytkin, mutta niin vain työn teolla, sitoutumisella ja yrittämisen ja erehtymisistä oppimisen kautta päästiin maistelemaan jo laatuaterioita. Jos se osattiin tehdä kerran jo aiemmin, niin miksei samaa voisi toistaa. Nythän tiedetään jo, millä keinoin sinne päästään. Ja, jos ei täysin samalla tavalla, niin soveltuvin osin kuitenkin.
Ei tässä vaiheessa kannata liikaa kuumotella yksittäisten pelien tai edes pidemmän peliputken ongelmista, jos ongelmat ovat tiedossa. Liioin ei myöskään kannata hermoilla runkosarjan sijoituksistakaan. Säälipleijareihin ei tietenkään kannata itseään vajuuttaa, mutta sijoissa 1-6 kelpaavat kaikki, jos peli on uomissaan runkosarjan päättyessä. Mitä runkosarjan voitolla tekee, jos kuntokäyrä osoittaa vahvasti alaspäin ja peli ei ole kunnossa? Ei siinä silloin syys-helmikuun peleillä ole mitään arvoa.
Itsellä on vahva luotto HIFK:n valmennukseen. On aistittavissa sen kärsivällisyys ja maltillisuus rakentaa omaa peliä pala palalta. Samaa malttia tänne kaikille, veljet ja siskot! Hyvä tästä tulee.
 

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Tuskaisaa, niin kovin tuskaisaa. Maaleja ei saada tehtyä rankkareista, läpiajoista, YV:lla, AV:lla, 5-5:lla. Luokattomia yrityksiä. Hirvee puristus päällä. Kaksinkamppailut hävitään järjestään ja liukuhihnalta heikkoja henkilökohtaisia suorituksia.

Kokoonpanomuutoksille voisi olla perusteluja, mutta itsepintaisesti pysyvät samana koska ei yksinkertaisesti taida olla rosterissa pelaajia joita kokeilla.

Toivoin kovasti että tää peli oltais klaarattu koska nyt taas tuska ja turhautuminen kasvaa (tästä oli jo isosti merkkejä tänään) ja seuraavaksi (kotona, missäpä muuallakaan) Jukurit vastassa.

Kahdessa asiassa alkaa omakin takki kohta hieman kääntyilemään; koronatilanteen taakse meneminen ja maalivahtitilanne. Kaikki (?) muutkin joukkueet kärsineet koronasta mutta luonnollisesti vain IFK:n se syöksee holtittomaan tilanteeseen. Hyvin erikoista. Ja Garteig; jotenkin ei nyt vaan vakuuta. Tietenkään ei hävitä hänen vuoksi jos itse tehdään nolla, mutta ei hänestä kyllä nyt tässä tilanteessa ole meitä myöskään pitämään pinnalla. Toivotaan että Nippe palaisi jo keskiviikon himapeliin.

Ai että miten pistää muuten "Tepsukka" vihaksi; raivostuttavia pikku-rottia koko jengi täynnä. Ja ne naurut ja dirlandaat siinä pelin loputtua, aaarrghhh. Revanssia odotellessa...
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Ennen breikkiä IFK oli flow tilassa ja nyt ei sitä ole. Eilenkin oli riittävästi paikkoja saada ne maalit jolla sitä voisi rakentaa uudelleen. Edelleen siellä pelissä rakenne löytyy ja kun tuohon saavat itseluottamusta takaisin niin on vielä aikaa päästä samalle tasolle.

Jukureiden kaataminen ensi viikolla katsojien edessä voi olla käännekohta sen suhteen. Aion olla paikalla.
 
Viimeksi muokattu:

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
On kyllä aivan vitun vaikeaa olla IFK-fani. Sen kerran, kun kaikki näyttää hyvältä Pikkaraisen aikana ja ollaan kuntopuntarin ykkönen jahtaamassa kärkipaikkaa, niin tulee korona meille oikeastaan ainoana kärkijoukkueena ja sarjan ehkä paras pelaaja Lundell menettää tatsinsa.

Sitten, kun kaikki näyttää hyvältä ja Peltonen vie joukkuetta kuntopuntarin kärkeen ja itseasiassa koko sarjan kärkeen, niin tulee taas koronakausi, niin se on juuri IFK, jonka peli sekoaa ihan täysin. Juuri IFK, jolla kärkimiehillä ruuti menee märäksi tämän tauon aikana.

Tottakai, jos maalissa olisi huippuaikojen Ortio tai Lankinen, niin tilanne olisi parempi, mutta ei se nyt ihan oikeasti voi olla, että jokainen jätkä unohtaa maalinteon taidon tauon aikana? Monta läpiajoa eilen oli?

Aivan vitun surkeaa. Aion kannattaa tätä joukkuetta ja Gartsia näinä vaikeina hetkinä, mutta olisi kiva jos se "lady fortuna" joskus hymyilisi meillekin. Kuka sitä nyt meni panemaan jossain saunaillassa ja suututtamaan sen?

Eli haistakaa kaikki kiekkojumalat paska.

Silti... Joku optimisti mussa on vielä, että tää kääntyy ja keväällä nähdään Peltosen näköinen taisteleva, tiukkoja playoff-sarjoja voittava jengi.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Osa on ihmetellyt sitä miksi juuri IFK:n peli on niin sekaisin vaikka moni muukin joukkue sairasti koronan. Ehkä IFK:n osalta ongelma on se, että ne keitä vastaan on pelattu, niin niillä on ollut enemmän yhteisiä jäätreenä alla ja tuntuma ei niin hukassa. IFK:n haitaksi voinee lukea myös sen, että IFK:n pelitapa on todella liikkuva ja aloitteellinen ja kun kunto ei kestä niin pelitavalla ei saada niin hyvää tulosta kuin ansaittaisiin tai tarvittaisiin. Monilla jengeillä on edelleen puuttujia mutta kyllähän tuo JS:n, AB:n ja Palolan puuttuminen olisi kovia paikkoja mille tahansa jengille ja sen lisäksi vielä ykkössentteri eli Koivistoinen kun ei ole selvästikään vielä täysin kunnossa, niin on nuo kovia puuttumisia.

Positiivista silti on se, että ei mielestäni IFK ollut yhdessäkään tappio matsissa huonompi joukkue. Kiekkoja vaan ei saatu sisään ja puolustuksen virheet kostautuivat kovalla prosentilla. Silti IFK loi riittävästi maalipaikkoja suhteessa vastustajaan ja puolustuspeli ja viisikon yhteispeli paranivat koko ajan.

Toivotaan että ensi viikolla nähdään jo hieman tutumpi IFK ja saataisiin puuttujia takaisin.

Se ei kuitenkaan poissulje sitä, että jos keväällä halutaan menestyä, on jengiin saatava yksi laadukas hyökkääjä. Toivottavasti löytyisi joku jolle olisi jo sopimus ensi kaudelle tai sitten joku joka tulisi lainalle mutta toki jatkodiilillä tuleva aina parempi.

Uusi hyökkääjä tulisi tarpeeseen sillä Jääskän poissaolon pituudesta ei tiedetä ja voi olla että otteluruuhka pudottaa aina silloin tällöin jonkun pois kokoonpanosta. Karvisen peli on myös sillä tasolla, että varmaan tilaa kokoonpanossa on.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koronan vaikutusta on vaikea arvioida yksittäisen pelaajan suorituksiin, koska ei ole olemassa mitään yhtä ainoaa tapaa sairastaa sitä. Jos kaikki sairastaisivat sen oireettomana ja toipuminen olisi käytännössä vain sarjojen katsomista kotona ja lepäämistä, se voisi olla elimistölle jopa hyväkin asia. Mutta, koska kaikille se ei sitä ole, vaan jokainen pelaaja on yksilö, ei voida suoraan verrata joukkueiden "kärsimystä", koronan vaikutusta pelaajien kuntoon ja niiden vaikutusta joukkueeseen. Tämän vuoksi pidän todella erikoisena sitä, että täällä verrataan jonkun toisen joukkueen peliesityksiä HIFK:n peliesityksiin ja koronan vaikutusta niihin. Koska me emme tiedä, ketkä pelaajista olivat todella sairaita, kenellä on jotain muuta pikkuvaivaa ja ketkä ovat muuten vain jumissa.

Ja kollektiivisesta jumista toi jengi nyt kärsii. Miksi? Siinäpä miljoonan euron kysymys. Onnistumisilla tämäkin kipsi pyyhkiytyy pois, mutta nyt niitä ei ole ihan hirveästi näkynyt. Miksi? Ehkä siksi, että taas pelataan pikkukivaa toivotaan-toivotaan-peliä, sen sijaan, että keskityttäisiin pelaamaan enemmän yksinkertaisesti, suoraviivaisesti ja järkevästi. Nyt ajoituksista lähtien moni asia on vähän sinnepäin. Tämä on nyt todellinen toisinto syksystä ja tämä pitää nyt näköjään lusia.

En näe mitään syytä, miksei tämäkin pelillinen lama olisi vain väliaikaista, mutta mitä pidempään tämä vaihe kestää, sitä vaikeammaksi hommat muuttuvat niin yksilö- kuin joukkuetasollakin. Kun tästä päästään yli ja eteenpäin, se on aikalailla se ja sama lopputuloksen kannalta, vaikka veskarit päästäisivät kolme tai neljä maalia ja kaikki menisivät puolesta kentästä längistä sisään, koska jengi tekisi tarvittavat lisämaalit, jotta voitetaan, eikä kenelläkään usko horjuisi. Tämän joukkueen ehdoton vahvuus on laaja hyökkäyskalusto ja sen pohjalle on voitu pelaamista rakentaakin. Ja tämä on se syy, miksi minä olen niin aktiivisesti ollut sitä mieltä, että meillä ei ole maalivahtiongelmaa. En kiistä, etteikö "helpot maalit" söisi pelaajia, joskaan sellaisia kunnon imuja, jotka "oikeuttaisivat" tällaiset fiilikset ei ole näkynyt, mutta edelleenkään maalivahtipeli tai sen heikkous ei ole juurisyy millekään. Suurin ongelma on se, että kenttäpelaajat tietävät itsekin olevansa kaukana vaadistusta tasosta ja omasta potentiaalistaan ja kun koetaan maalinteon tuskaa, jokainen päästetty maali on pienimuotoinen nöyryytys. Tällainen tilanne on myös maalivahdille todella paitsi rankka ja kuluttava, myös epäreilu. Tuolla hyökkäyskalustolla pitäisi lähteä pelaamaan jotain 1-0- tai 2-1 voittoa, jotta asema säilyy. Ok, kuuluu veskarin ammattiin, mutta silti. Aika kaukana ollaan siitä, mitä HIFK ymmärtääkseni haluaa yleisölle esittää.

Nähdäkseni tämä käsillä oleva tilanne on siis ennen kaikkea henkinen takalukko. Ja mä luulen, että Broadhurst ja Schmaltz ovat ennen kaikkea mentaalisesti tärkeitä pelaajia muulle joukkueelle. Heidän poissaolonsa kopista pelipäivinä on varmasti vaikuttanut koko joukkueeseen. Mutta jälleen kerran, nyt pitää vain löytää uudet tavat toimia. Jostain pitäisi löytää nyt se luontainen rentous, millä päästään siihen flowhun. Ylianalysointiin ei ainakaan pidä ryhtyä. Normikausi siis :).
 
Suosikkijoukkue
IFK
Eilisessä pelissä oli ainakin 5 osumaa maalikehykseen. Mutta 0 maalia. Laukaisukartta osoittaa aivan kiistatta sen, että riittävä määrä vetoja on saatu aikaiseksi siltä kaikkein parhaalta maalintekoalueelta. Pelaajat pääsevät paikoille, ampuvat hanakasti, mutta maalia ei vain synny. Mulle on aivan sama, kuinka volttilähdot tai pelin kääntäminen tai toisteisuudet on, koska peli ratkaistaan vain ja ainoastaan sillä, kuinka monesti kumpikin pistää kiekon vastustajan maaliin. Hyökkäyksistä alle 1% päätyy laukaukseen, ja tasaviisikoin niitä laukauksia tarvitaan 10-20 tehtyä maalia kohti. Se on aivan järjetön työmäärä. Ja samalla selittää sen, miksi maali syntyy yleisimmin vastustajan virheestä.

Eli en dissaisi pelikirjaa, koronaa, valmennusta tai ketjukoostumuksia. Meno vaihtoaitiossa näyttää ihan hyvältä, enkä aisti joukkueessa samaa tuskaa kuin syksyllä. Erikoinen tilanne. Mutta viimeistelyn on parannuttava. Nyt olisi takarivillä mahdollisuus ottaa osansa, ja osin ovat sitä tehneetkin. Mutta jotenkin joukkue odottaa itsestään selvyyden tapahtuvaksi itsekseen, ja sitä minä en ymmärrä. Silloin kun on vaikeaa, täytyy jokaisen parantaa pienimmässäkin tekemisessään kentällä. Nyt syötöt ei osu lapaan, jää vajaaksi, maalilaukauksissa epäonnistutaan, tai ammutaan ohi, logoon, tolppaan. Ei noihin mitään ulkoa annettua apua ole tulossa.
Kyllä jokaisen pelaajan on tiedettävä, että se kuuluisa lite bättre on se ainoa tie eteenpäin. Saa suorittaa.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Tiesittekö, että huomisesta lähtien lähtee peliesitykset kääntymään? No nyt tiedätte.

Jeps, nyt jos koskaan on keskiviikkona HIFK:n peli-ilmeen käännön paikka. Sarjan kuumin joukkue Mikkelin Jukurit (!) ja Liigakakkonen vastassa. Kuka olisi uskonut kauden alussa?

Mielenkiinnolla olen seurannut muutaman Jukurien pelin ja enää kukaan ei voi puhua pilkaten "Jugurteista" vaan kyseessä on HIFK pelaajalegenda Olli Jokisen + hyvän tukitiimin lentoon saattama täsmäohjus, joka pelaa totaalista kiekollista peliä. Itseasiassa kateellisena on saanut seurata kuinka hyvin joukkue pelaa, jollaista samantyylistä peliä odottaisin itseasiassa myös HIFK:n pelaavan.

Joukkuehenki Jukureissa näyttää olevan loistava ja miksi ei olisi sarjakakkosena. Kaikki kannustavat toisiaan, jokainen pelaaja antaa joka vaihdossa kaikkensa ja kiekollinen pelitapa on räätälöity äärimmäisen tehokkaaksi hyvillä sekä motivoituneilla pelaajilla kuorrutettuna. Kiekko liikkuu pelajaalta pelaajalle kuin siimassa, kaikki tietävät oman paikkansa ja suurin piirtein joka vaihdossa syntyy vastustajan päätyyn supervaarallisia tilanteita.

Jukurihyökkäyksen peli-ilmeen tiivistymä on "tehoteletappi" ja joukkueen kapteeni Petrus Palmu, joka latoo maaleja tai järjestää maalipaikkoja liukuhihnalta. Maalivahti Salminen on tulikuuma ja kakkonen Kaarlehto tsemppaa näköjään samaan tyyliin vaikka löytyi vapailta markkinoilta. Pelitapa ja peli toimii tällä hetkellä Jukureissa kuin vaarin taskukello.

HIFK ei tätä peliä samalla läpsyttelyllä voita mitä on nähty tappioputkessa vaan hereillä on oltava koko ajan ja fiksulla pelitavalla sekä valtavalla pelitsempillä pelattava aloituskiekosta loppusummeriin saakka. Nyt ei voi löysää peli-ilmettä perustella enää millään tavalla yhdenkään pelaajan kohdalla vaan Jukureille on voittoputkessa syytä näyttää kuka rulettaa Stadissa. Joka jätkän on annettava 110% ja pistettävä itsensä likoon.

Koska Nordensköldinkadun jääkiekkopyhättö on todennäköisesti täynnä (vihdoinkin pitkästä aikaa), nyt on paras hetki katkaista Jukurien voittoputki ja nostaa HIFK uuteen lentoon Iiigan kärkipaikoille saakka. C'mon koko joukkue, Let's Play Hockey.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Enpä muista aiemmin HIFK:n olleen ihan oikeasti haastajan asemassa Jukureita vastaan. Näin se vaan nyt on.

Esinäytöksena vois OJ ja Ville ottaa leikkimielisen rankkariskaban jossa Lunkka olis maalissa.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Illan matsiin kertoimet 1,73 - 3,75.

IFK:lta todennäköisesti Palola ja Jääskä puuttuu ja mahdollisesti Garteig maalissa. Jos Halonen niin millainen on pelituntuma?

Aika kummat kertoimet mielestäni, ottaen huomioon että IFK häviää kotona aika usein ja Jukurit on liekeissä.

Vai uskotaanko noin kovasti Veikkauksen toimistolla, että nyt alkaa IFK:n laiva kääntyä?

Kun kertoimet on noin isot vastustajalle tässä tilanteessa niin oma kokemus on se että takkiin tulee. Mutta ehkä taikauskon voisi jo unohtaa tässä iässä. Hymiö.

Silti toivoisin että kertoimet olisivat jotakuinkin 2,25 - 2,45.
 
Suosikkijoukkue
IFK
Illan matsiin kertoimet 1,73 - 3,75.

IFK:lta todennäköisesti Palola ja Jääskä puuttuu ja mahdollisesti Garteig maalissa. Jos Halonen niin millainen on pelituntuma?

Aika kummat kertoimet mielestäni, ottaen huomioon että IFK häviää kotona aika usein ja Jukurit on liekeissä.

Vai uskotaanko noin kovasti Veikkauksen toimistolla, että nyt alkaa IFK:n laiva kääntyä?

Kun kertoimet on noin isot vastustajalle tässä tilanteessa niin oma kokemus on se että takkiin tulee. Mutta ehkä taikauskon voisi jo unohtaa tässä iässä. Hymiö.

Silti toivoisin että kertoimet olisivat jotakuinkin 2,25 - 2,45.
Käsittääkseni Veikkauksen kertoimia ohjaa vain se, että kaikille vaihtoehdoille syntyisi mahdollisimman paljon panostuksia. Kävipä pelissä miten tahansa, niin takaisinmaksu pysyy siedettävänä, kun kumpaakaan joukkuetta ei ole pidetty itsestään selvänä voittajana. Vanhasta muistista pelaavat - ymmärtämättä Jukureiden nykylentoa - ovat todennäköisesti veikanneet kotijoukkuetta niin paljon, että veikkaus antaa Jukureille ison kertoimen painottaakseen kokonaistilannetta heille edullisemmaksi.

Olympialaisten naisten jääkiekossa USA vastaan Suomen kerroin oli 15 Aika monelta tuli tv, että nyt on niin järjetön ylikerroin, että kannattaa panostaa. Omasta mielestäni kerroin oli kohdallaan, ja parempi voitti huomattavasti pienemmällä kertoimella. Veikkaus voittaa aina...
 

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Onhan tässä taas rahaa tarjolla. Niin sanottua ilmaista sellasta :)
Iso pannukakku tulossa..
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Sanoko Saukkonen just et "vaikka se saattaa pelaajia häiritäkkin et täällä on yleisöä" tjsp? :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös