Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 366 838
  • 3 523

Tyttebären

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, New York Rangers
Olips eilinen melkosta ripulia, perus marraskuun synkkyys alkaa iskeä. Jos mennää posin kautta niin Reijola piti meidät mukana pelissä ja sitten jos Väyrysen veto olis menny maaliin niin olis varmaa ollu eri peli mut nää on näitä. Mut mikä siinä on et ne ei lauo, leivotaan ja pidetään kiekkoa kunnes menetetään se, enemmään paskaa maalille vaan siitä sit lapioimaan sisään. Tässä yritetään nyt keksiä pyörää uudellen.

Nyt vaan malttia, hyvissä asemissa ollaan, luuliko joku oikeesti et voitetaan joka peli ja ollaan voittoputkessa, nää kuuluu urheiluun ja niistä pitää ottaa opiksi, tää on maratoni eikä sprintti.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
Tämä on niin totta!! Meillä ei vaan riitä sentteripelaaminen. Siihen ruutuun on vaan yksinkertaisesti pakko löytyä joku. Ja nimenomaan pakko löytyä, koska Haarala ei pääse kokoonpanoon.

Ja tottakai täytyy muistaa, että pitkässä juoksussa tulee tappioita. Mutta kuitenki se, että miten tuo peli kehittyy ja kuinka tuo tasaisuus pysyy.

Niinkuin aiemmin todettu, lauantaina on iso peli!

A-nuorilla samaan aikaan peli, joten eiköhän Haarala pelaa A.n mukana?
Jos ja kun jalkoja halutaan lisää niin mun mielestä esim. ketju Väyrynen - Haarala - Stålberg erittäin kokeilemisen arvoinen tai jos ruotsalaiset halutaan kaikki samaan ketjuun niin Keränen tuohon Stållen tilalle.
 
Viimeksi muokattu:

Karvaturri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olips eilinen melkosta ripulia, perus marraskuun synkkyys alkaa iskeä. Jos mennää posin kautta niin Reijola piti meidät mukana pelissä ja sitten jos Väyrysen veto olis menny maaliin niin olis varmaa ollu eri peli mut nää on näitä. Mut mikä siinä on et ne ei lauo, leivotaan ja pidetään kiekkoa kunnes menetetään se, enemmään paskaa maalille vaan siitä sit lapioimaan sisään. Tässä yritetään nyt keksiä pyörää uudellen.

Nyt vaan malttia, hyvissä asemissa ollaan, luuliko joku oikeesti et voitetaan joka peli ja ollaan voittoputkessa, nää kuuluu urheiluun ja niistä pitää ottaa opiksi, tää on maratoni eikä sprintti.

Just näin, ihme kaamosmasennusta havaittavissa täällä. Siis viimeiset neljä peliähän tässä ovat olleet huonoja pelillisesti, muuten oltu koko ajan kuskin paikalla (oikeastaan Saipaa ja HPK:takin vastaan). Pitää muistaa, että meillä oli pari isoa loukkaantumista, ja valmennus sekoitti joka helvetin erään hyökkäys - ja puolustusketjut täysin, mikä oli omiaan vaikeuttamaan viisikkopelin löytymistä.

Ainut, mitä akuutisti tarvitaan, jos Tommila loukkaantui, olisi yksi perusvarma pakki, jottei 1/3:aa peliajasta tarvitse pelätä Westiksen tai Mäkelän ollessa kentällä.

Nyt on taas vakioketjut koossa, ja jopa Jonne pelasi hyvin eilen nopeiden laiturien tukemana. Talaja tai Olavi laittavat pari börsää lauantaina, kyllä se tästä.
 

Backster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Flyers, Chelsea
Tämä ei liity suoraan kaamosmasennukseen tai siihen, että ollaan vedetty yli 150 minuuttia kiikareilla, mutta:

Missä on Olavin tuhmuus? Räppää kyllä byyrin kun paikan saa, mutta onko esim. käyttänyt tavaramerkki käännöstään maalin edessä kertaakaan tämän uuden tulemisen myötä? Omanlainen pehmeys huokuu kyllä nyt jätkistä tuolla tärkeimmällä sektorilla.

Vähän on käsijarru muutenkin päällä ratkaisuhetkillä. Maalin eteen mennään, mutta on vähän sellaista puoli huolimatonta sohimista sinne tänne ja tonne. Vähän jopa vituttaa katsella Liigan highlightteja yksinkertaisista, mutta kauniista maaleista. Montako kertaa tullaan jalalla sinisen ylin ja vauhdista ranteella ylähyllylle kiekko?

Pelsuja vastaan lähtisin kyllä aukomaan lukkoja sillä, että lyödään kaikki munat samaan koriin ja haetaan sitä kautta onnistumisia.

Reijola on paikannut Pappia loistavasti ja moelmmat veskarit antavat joka ilta mahdollisuuden taistella voitosta. Nyt pitää vain kenttäpelaajien vastata siihen huutoon.

Edit. Typot
 
Viimeksi muokattu:

Besser. W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei tässä varmaan kukaan vähänkin jääkiekkoa seuraava luullut, että olisimme kärkikahinoissa koko kautta, mutta eniten huolestuttaa tuo pelin taso. Monta peliä ollut aika huonoa tekemistä vaikka täysiä pisteitä on tullut, joo tiedetään, että pitää olla paras paikalla olijoista, mutta pitkällä juoksulla paras voittaa! Kuinka monta kertaa Olavi on saanut yv:llä kiekon, että olis voinut pyörähtää/syöttää? Eilen yhden kerran ja siitä Väyryselle syöttö ja tolppa. Onnella ei pitkälle pötkitä jos pelin rakenne ei ole kunnossa, siitä on aika huono syyttää yksilöä vaan kyllä tämä lähtee koko joukkueesta ja ennenkaikkea valmennuksesta. Alkukaudesta rakenne oli kunnossa oli tarjontaa ja hyökättiin viidellä ja puollustettiin viidellä ja niinku joka kausi hyvät joukkueet hakee kuntoaan alkukauden ja ovat parhaimmillaan joulun jälkeen. Kaikki toki on vielä mahdollista, mutta nyt pitää vähän peruuttaa ajassa taaksepäin ja katsoa missä oltiin hyviä, c’mon
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Alisuorittajia tuntuu löytyvän nyt vähän liikaa tällä hetkellä. Asplund, Holmström, Keränen, Stålberg nyt ensimmäisenä tulee mieleen. Kuitenkin puolustussuuntaan tuo peli toimii ihan hyvin ja sitten nämä duunarit Vidgren, Riskat, Väyrynen suorittaa kyllä hyvällä tasolla. Ilman maaleja se vain on hyvin hankala voittaa pelejä.

Tässä on nyt oikeastaan siitä jälkimmäisestä Ilves-matsista asti suoritettu hieman vihkoon eli viimeiset seitsemän peliä. Tuloksellisesti toki silti ihan kelvollista että ei olla kovin alas tiputtu sarjassa, mutta tätä menoa se tappioputki tulee alkamaan.

Jotain siellä täytyy nyt tehdä, että saadaan kärkimiehet heräteltyä. Itse lähtisin vähän rohkeammin rikkomaan ketjuja ja hakemaan sitä kautta uusia koostumuksia. Sieltä voisi ihan yllättäviäkin tutkapareja löytyä sitä kautta. Ei siinä kuitenkaan enää huonompia koostumuksia voi aikaan saada, kun nykysillä ei olöa tehty maalia piiiitkään aikaan.

Nyt voisi olla aika kokeilla sitä Michael Kerästä sentterinä? Sitten vaikka Jonne Virtasta voisi testata nelosen keskellä, niin saadaan kolmosestakin vähän pelaavampi ketju. Aaro Vidgrenille voisi antaa hyväjalkaisena kaverina tilaisuuden olla myös ylemmissä ketjuissa sellaisena tilaa tekevänä voimahyökkääjänä. Sitten vähän rikkoa näitä ”tutkapareja”. Vauhkonen ja Asplund eri ketjuihin, Stålberg ja Eriksson eri ketjuihin jne.
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Huomenna Spo- Pelicans ja nyt on kyllä ryhtiliikkeen paikka pojilla näyttää että ovat kärkipään jengiä ja ottavat voiton pelikaaneista. Kuten usein pelaajat itse sanovat, ei ne taidot mihinkään ole kadonneet, niin huomenna on sitten oiva tilaisuus osoittaa että niitä pelitaitoja voisi käyttää pelin voittamiseen, jotta pysytään iskuetäisyydellä kuuden sakkiin kevääksi. Huomisen jälkeen pisteet ovat joka tapauksessa tiukalla Tepsiä , Hifkiä ja Jukureita vastaan. Joten nyt sitä peliä jota on koko syksy harjoilteltu. Kiakkoa maalille, maskia maalilla, suoria vetoja poikittaissyötöistä, jäähyt pois ja nyt se v...tun yv vihdoin kuntoon, eli tehkää niin kuin haastatteluissa itse usein sanotte, kun toimittajat teiltä Cmorelta kysyvät, millä eväillä peli voitetaan.
Vähän nyt sitä ammattiylpeyttä voisi kaivaa esiin.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
Kerä ja Stålle painaa pari häkkiä mieheen huomenna niin, että missinkin posket punottaa niin no hätä!
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Huomenna tulee väsynyt Pelicans vastaan, vai onko sittenkään väsynyt?

Sport melko levänneenä ja vastustajalla erittäin kova kuormitus päällä, toivottavasti RD:n lauma osaa sen käyttää hyväksi, vai osaavatko hyödyntää?

Sportin oltava ehdottomasti "kuskin paikalla" ensihetkestä alkaen, sillä Pelicansia ei saa päästä määräämään ottelun tahtipuikkoa, mutta osataanko?

Pelicansilla on jalkavampi joukkue kuin Ässillä ja viimeinen kotiottelu oli nihkeää tekemistä vaikka vastustaja Ässillä oli silloinkin peliruuhka päällä, saadanko Pelicansin vauhti hyydytettyä ja millä keinoin?

Sportin saatava heti dieselin rullaamaan ja välittömästi vielä sähäkkään TURBO DIESEL sellaisen ja niitä oikea oppisia taklauksiakin olisi mukava nähdä, laukauksia että röyhkeitä ajoja maalille.....c´moon Sport!

Hurjalla väsytys vyörytys taktiikalla ensi sekunneista lähtien......yleisö on, mutta onko Sportin kotkalauma?
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Täytyy näin alkuun sanoa, että en ole nähnyt tämän kauden peleistä kuin Subilla näytetyn Ilves matsin, joten pelistä tai pelaajista ei ole mitään syvällisempää sanottavaa. Tällainen sivusta seuraaminenkin on ollut vaihteeksi ihan virkistävää ja henk.koht. olen kyllä tyytyväinen siihen miten joukkue näyttää kehittyneen viime kaudesta. Pidän myös siitä, miten Sportin linja poikkeaa muista seuroista, koska mikään junnuhautomohan Sport ei ole oikein koskaan ollut vaikka sitä olisi yritetty.

Tilastoseurannan perusteella homma näyttää edelleen hyvältä. Hyökkäyspelin ei varmasti voi odottaakaan säkenöivän koko aikaa, kun materiaali on duunaripainoitteinen, mutta toisaalta maaleja ei mene omiinkaan liikaa. Sportillahan on ollut tämä ja viime viikko vähän löysempää pelien suhteen, joten eiköhän siellä olla panostettu vähän enemmän harjoitteluun. Tappara pelikin oli tuloksellisesti tasainen loppuun asti ja esim. paremmalla ylivoimapelillä olisi voinut tulla pisteitäkin. Siihen toivoisinkin seuraavaksi parannusta, jotta pistetili karttuisi jatkossakin alkusyksyn tahtiin.

Haaralan peluuttamatta jättämiselle on varmasti jokin syy, mutta jos vain mahdollista, niin hänestä voisi olla tuomaan juonikkuutta yv:lle, vaikka 5v5 peli jättäisikin toivomisen varaa.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tappara, Kärpät ja Pelsut pisteittä ja HIFK:lle 1 piste.
Sarjataulukossa tasaista edelleen.

Pelsuilla kova iltapuhde HPK:ta vastaan, kova jengi, jos levänneeltä Sportilta pisteitä hakee.
Toki yksi yö voi kaiken muuttaa, mutta kyllä nyt olisi Sportilla iskun paikka ja jalalla heti ensi hetkestä taistoon kuumaan.

... höpinää tötteröön!
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Talaja - Asplund - Vauhkonen
Eriksson - Holmström - Stålberg
Heikkinen - Virtanen - Väyrynen
Vidgren - Riska - Riska
(Vanhatalo)

Johansson - Heshka
Hietanen - Viljanen
Vanttaja - Mäkelä

Hovinen (am)
Reijola

Keränen sivussa, ruotsalaiset palautettu yhteen ja kolmoseen tuotu lisää jalkoja. Mielestäni hyvät kentälliset.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Talaja - Asplund - Vauhkonen
Eriksson - Holmström - Stålberg
Heikkinen - Virtanen - Väyrynen
Vidgren - Riska - Riska
(Vanhatalo)

Johansson - Heshka
Hietanen - Viljanen
Vanttaja - Mäkelä

Hovinen (am)
Reijola

Keränen sivussa, ruotsalaiset palautettu yhteen ja kolmoseen tuotu lisää jalkoja. Mielestäni hyvät kentälliset.
En edes aluksi huomannut Keräsen puuttumista, mutta samaa mieltä, kentälliset tuntuvat ainakin paperilla hyvältä.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kunnon paskamaali Pelsuille. Saa nähdä kuinka korkeaksi maalinteko vuori Sportille nousee...
Edit.
Yritystä on mutta ei millään onnistu..
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Hakekaa nyt se Santtu sieltä harkkahallin puolelta, ei noi puukädet saa mistään sisään. On kyllä melkoinen gorilla joka ukolla niskassa.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
Kunnon paskamaali Pelsuille. Saa nähdä kuinka korkeaksi maalinteko vuori Sportille nousee...
Edit.
Yritystä on mutta ei millään onnistu..
No jaa, sehän voi kimmota päädystä juuri noin ja Pelsuilla miesylivoima ja mies vapaana meidän maalin edessä, Vanttaja ei ole ollenkaan siellä missä pitäisi. Kova on maalinteon tuska, mutta posin kautta, laukauksia saadaan nyt hyvin. Jos sama tahti jatkuu niin pakkohan sen on mennä sisään jossain vaiheessa?
 

Redandwhite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt haetaan aktiivisesti laukauksia, hyvä hyvä! Omassa päässäkään ei isompaa ongelmaa. Ainut, mikä itseä vähän ärsyttää on tuo tyyli mennä hyökkäysalueelle vippaamalla kiekko siniseltä päätyyn. Voisi sen viedä hallitusti jalallakin. Monta kertaa ajoitukset on ollu pielessä, kun tuo vippaus on tehty, eikä sinne perään kukaan ehtinyt luistella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös