Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 364 968
  • 3 523

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pakko sanoa, että Keräsen yv-ratkaisut ovat järjestäen heikkoja. Eikö voisi koettaa jotain toista hänen paikalleen?
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Voi v. Hallintaa, mutta tehotonta. Heikolla pelillä KooKoo sai pisteet.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Viljasen tilanne huolestuttaa. Vääriä ratkaisuja ja Ihan pihalla koko ajan. Mistä mättää?
 

OsboFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Joo oli Heshka nukuksissa mutta eipä muillakaan onnistuneet syötöt ja vastaanotot. Myrkkyä ovat nuo lentokentät meidän ikämiehille. Keränen ei oikein ole löytänyt kemioita tällä kaudella, ratkaisut joka kerralla omia suoria laukauksia syöttelyn sijaan. Plussat varmaankin Rasselle ja Vidgrenille.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Vähän alkaa näyttää tutulta Vaasan Sportin alkavalta tappioputkelta tämä. Olihan tätä huonoa peliä jo Ilvestä vastaan havaittavissa, mutta nyt realisoituu tulosten muodossa. En kyllä tiedä missä mättää, yhtäkkiä syöttöjen ja ratkaisujen laatu pudonnut dramaattisesti ja kärkimiehet seilaa missä sattuu kun duunarit yrittää pitää joukkuetta pystyssä.

Kyllä tässä houkuttaa pistää rahat huomenna Saipan puolelle pitkävedossa…
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tämän häviön vielä sentään sietää mutta jos huomenna vielä Saipaa vastaan on yhtä heikkoa tuo touhu ja häviö tulee, niin varmaan Ässät yllättäen käy voittamassa seuraavan kotipelin. Onkohan merkit jo ilmassa siitä, että Sportin perinteinen musta loppusyksy loka- marraskuu alkoi Hpk tappiosta. Jotenkin taas niin tutun oloista touhua, vaikka kentällinen uusia miehiä on joukkueessa. Kuinka te muut näette tilanteen.
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
En nyt vielä usko tappioputkeen, olihan tuossa 2-1 tilanteessa paikkoja naulata peli. Sitten taas se Ekin kiintiöjäähy ja peli tasan.
Huomenna 3 pistettä ja uuteen nousuun.
 

traktor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS ja Suomen maajoukkueet
Vieraspelit ei näytä hyvältä. Tänään ei tullut missään kohtaan oloa, että peli jotekin lähtis käyntiin. Neljästä viime pelistä HPK pelissä näkyi sitä parempaa peliä jota Sport siinä parhaimmillaan pelasi. No oli odotettavissa, että peli ei jatkuvasti hyvin kulje. Tiukasti tänään kuitenkin oltiin mukana vaikka ei peli luistanut. Holmström, keränen hiljaisempaa tänään. Puolustuksessa nyt virheitä mistä rokotetaan. Parhaassa vaiheessa alkukautta tultiin hyvin omista pois. No näitä päiviä tulee, onneks kerättiin vähän kaniin pisteitä. Toivottavasti huomenna parannetaan.
 

Winterland

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Kyllä on Sportin peli nyt taas sellaista kurapaskaa ettei ole tosikaan.
Mikään niistä asioista jotka muutama ottelu sitten näyttivät niin hyvältä ja itsestään selvyyksiltä ei nyt toimi.

Ylivoima onnetonta,syötöt kimmahtelee minne sattuu,M.Keränen tällä hetkellä lähinnä rasite joukkueelle.
Tämään oli erityisen huonoa,Dufvan poissaolo vaikuttaa noin paljon?

Mitähän Ristolle tuli,toivottavasti ei isompaa kuin migreeni joka sekin on ihan tarpeeksi .
 

Winterland

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Ai niin......kentälliset ei toimineet yhtään....kai Ruotsalaisten paikka on samassa kentällisessä.
Virtasen poissaolo vaikuttaa yllättävän moneen asiaan.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
On muuten M Keränen ollut vaisu jo pidemmän ajan, voisikohan tuo alkuvuoden loukkaantuminen olla vielä vaikuttamassa siellä taustalla?

Jollain lailla on puhti poissa ja ponnetonta.

Syötöt eivät napsu kohdilleen sekä terävyys tipotiessään, ja kun taas juuri noissa asioissa KooKoo näytti kyntensä.

Pakko vaan jaksaa huomenna pienemmässä askissa puristaa pisteet kotiin.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
No älkää nyt vaahdotko, KooKoo on kova jengi.

Katotaan vielä huominen SaiPa peli, joka kyllä otti kovan voiton tänään vieraissa.
Haastetta piisaa ja 3 pistettä olisi hyvä tälle viikolle.

Ei tässä vielä mitään romahdusta ole tullut, kiitos 3 pisteen voittojen.

Kyllä ne Keräset ja Talajat ja ruottalaaset sieltä vielä tuloo, näin uskon ja luotan.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ensimmäinen erä meni meille, toinen erä oltiin aivan mankelissa - näki tasan sen miksi olette kärkijoukkue. Romuluisella porukalla liikkuu luistin ihailtavasti ja kunto kestää todella hyvin. Onnekkaita oltiin, että 3p saatiin.
 

Karvaturri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
En tiedä teistä, mutta omasta mielestäni Talaja on aivan liekeissä tällä hetkellä. Rohkeita, härskejä ratkaisuja YV:llä ja grindaa hyvin parin muun veteraanin kanssa samassa ykköskentässä. On selvästi terve parin vaisumman kauden jälkeen.

Samaten pakko ihailla Tuhma-Olavin pelin tasaisuutta: kaveri tekee pisteitä samaan hyvään tahtiin, oli sitten rinnalla Komulainen, Kalapudas-Paukku tai Asplund-Talaja. Oikeasti Spåran näköinen pelaaja!
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
En tiedä mitä oon taas hörppinyt, mutta näen edelleen Sporan pelin hyvänä. HPK- pelin kolmas erä ja tänäänkin KooKoota vastaan vahvempi, mutta ei vaan pomppinut nytkään.
Huomenna voitto ja sitten suvereeni Ässien nöyryytys lauantaina kasitien derbyssä helvetin Kuparisaaressa ja jälleen ollaan kurssi oikaistu.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Missähän vaiheessa Vidgren pääsee kokeilemaan (useamman) ottelun jossain muussa kuin neloskentällisessä.

Jotenkin tuntuisi olevan talenttia muuhunkin kuin rikkovaan rooliin.
Olen Vidgrenin suhteen samaa mieltä ja onnistuisi varmaan ylemmissä ketjuissa ja pelaa ainaa Kotka -logolle, voi kun Virtanen olisi kunnossa pelaamaan Riskojen kanssa samaan ketjuun.

Voisiko tehdä muutoksia huomiseen SaiPa peliin niin, että Heikkinen pelaisi Stålbergin ja Erikssonin kanssa sekä Vanhatalo Holmströmin ja Väyrysen kanssa, joten silloin Keränen jäisi 13. hyökkääjäksi.....uskalletaanko näin tehdä?

Tänään kaksi viimeistä erää oli tilastollisestikin Sportilta taas hyvää tekemistä, mutta ne onnistumiset eivät olleet puolellamme.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Jos oltiin KooKoolle usein painajainen Mestiksessä, niin KooKoo on kyllä painajaismainen vastus Sportille Liigassa. Täytyy kyllä nostaa hattua Kouvolaan, että ovat pirullisen sitkeä porukka kyllä vuodesta toiseen, jonka taso ei hirveästi heittele. Illasta toiseen tappelevat voitosta ja alkavat vakiinnuttaa paikkansa sarjan paremmalla puoliskolla.

Toivottavasti tosiaan tästä ei nyt ala perinteinen Sportin "musta marraskuu" tappioputkineen. Joka tapauksessa on täysin selvää, että ei me nyt voitosta voittoon kuitenkaan pystytä kovin pitkää jaksoa menemään verrattaen kapealla rosterilla.

Nyt pitää kaivaa ne työhaalarit esille. Maratonjuoksu on vasta alussa.
 
Viimeksi muokattu:

castorpollux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spårt, VPS, Wasa Royals, Suomen maajoukkueet
En tiedä mitä oon taas hörppinyt, mutta näen edelleen Sporan pelin hyvänä. HPK- pelin kolmas erä ja tänäänkin KooKoota vastaan vahvempi, mutta ei vaan pomppinut nytkään.
Huomenna voitto ja sitten suvereeni Ässien nöyryytys lauantaina kasitien derbyssä helvetin Kuparisaaressa ja jälleen ollaan kurssi oikaistu.

Samaa mielta. Kiekkohan tuotiin natisti ylos ensimmaisen eran loppupuoliskolta lahtien. Hietasen aivopieru ja naapurin veskari oli pisteiden tiella tanaan. Aijaa oli maalin edessa ja aika monesti punavalkoiset olivat ensimmaisina reboundeissa. Mutta en ma ala Hietasta suolaamaan, hinta-/laatusuhteeltaan hyva peruspakki se on ja naita sattuu. KooKoo on karkijengeja ja ei ole mikaan katastrofi, ettei vieraskentalla heita vastaan (taitavat olla meidan kanssa kovin kotijengi) jaa hirveasti tuliaisia pistepussiin. Enemman mua vituttaa keskiviikon kotipeli, jossa HPK sai omalla vahvalla duunarimeiningilla meidan pelin ihan jumiin. Tanaan oli parempaa ja ma luotan etta huomiseksi paranee taas napsun. Ja joo toivottavasti Dufvalla ei mitaan Nupe-laastarointeja kummempaa.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sprot
Jahas pitäiskö sitä korkata jo nyt siis ihan näin suojaavana toimenpiteenä. Ei tässä hätää ole jos tosiaan tilastoihin on luottaminen, mutta ne aiempien kausien tappioputket pitää ehdottomasti välttää, muuten ollaan taas viivan alapuolella hyvinkin nopeasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös