Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 338 418
  • 4 623
Suosikkijoukkue
Lukko
Miten voi polttaa kiekko lavassa noin pahasti? Syötöt ei osu kohdalle ja kuljetettaessa ukot kadottaa kiekon vaikka Hifk miehiä ei näy lähelläkään.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
HIFK vei edelleen peliä selvästi, Lehtinen piti Lukon pelissä mukana. Kaikki on auki 3. Erään.

Torjunnat 11 - 27 kuvaavat peliä tähän asti.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Tämä suvantovaihe kestää nyt liian kauan. Pelillisesti ollaan oltu sivuraiteilla jo pari kuukautta, jos verrataan siihen kiekolliseen peliin, jota Lukko esitti aiemmin. Karkeasti sanoen Lukolla alkoi kulkemaan huonommin, kun kokovisiirit tulivat pakolliseksi. Sitä aikaa se oli.

Pisteitä on kuitenkin vielä bufferissa, mutta tätä menoa ja tällä pelitahdilla ei tosiaan kauan.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Alan olla kyllä aika huolestunut Lukon pelaamisen tasosta. Tehokkuus maalipaikoissa on kadonnut johonkin. Tänäänkin pilkku ja ainakin yksi kaksi läpiajoa olisi voitu pistää sisään. Mutta vielä enemmän olen huolestunut Lukon huolimattomuudesta tilanteiden häviämisestä. Oma peli ei toimi, eikä helpotkaan asiat onnistu. Sarjajohtaja ja pulassa ollaan koko ajan pelin sisällä. Puolustusalueella haudotaan kiekkoa selvässäkin purkupaikassa, mikä johtaa nykyään joka pelissä lukuisiin kiekonmenetyksiin ja avopaikkoihin vastustajalle.

Alivoimatkaan eivät enää näytä siltä, että niistä selvittäisiin kuivilla. Vastustajan ylivoima rakentaa jatkuvasti laatutontteja. Ilman Lehtisen kovaa tasoa peli olisi jo ohi.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Lämmin peli. Se on oikein mukavaa.

IFK tulee kovaa päälle ja annetaan pakiston kanssa nyt kaverille etua. Huomaa Klokin ja Saarijärven uupumisen.

Mielikuvitus myös uupuu hyökkäys päässä ja silloin Tuohimaa saa helpolla torjunnat. Tohon maali niin peli on uusi.

Ongelmat ei ole isoja, mutta yhdessä ne on vaikeita. Huonolla pelillä voidaan välillä myös voittaa, mutta parempaa tarvitaan. Muutamassa pelissä sitä on näkynyt mutta Peksin poissaolo tietysti tässä painaa. Kuria tulee kun saadaan Peksi takaisin.

Mutta tänään tarvitaan jalkoja lisää ja vetoja. Omista pois.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No, tästä viikosta pitää selvitä jotenkin, jos se siitä paranisi karanteenin päätyttyä. Minusta yksikin piste tästä pelistä olisi torjuntavoitto.
 

Karajan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itse toivon, että tuollaiset polven kanssa ajot otetaan pois. Kiko, jos haluaa pelata kovaa, niin voi taklata puhtaasti.

Aina Lukon puolella, mutta värilasit eivät ole noin isot.
Itsekään en sikailua kannata mutta rikkeitä tulee puoleen ja toiseen eikä tossa nyt niin suurta oikeusmurhaa tapahtunut.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Repo pisteittä viimiseen kaheksaan matsiin. Ratkaisut järjestään heikkoja. Oisko aika hakea vauhtia katsomosta?
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Fiksua toimintaa tällä kertaa Audettelta. Ei vittu miten hölmö temppu tuokin.
Aika vitun jeesustelua. Harvalta pelaajalta se maila tuossa olisi kädestä lähtenyt,Audette ei nyt vain tiennyt kuka on Åsten.

Pisteillä nyt jo ihan sama,toivottavasti nähtäis edes joku Pospisilin sekoaminen
 

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Reilu parikymmentä matsia runkosarjaa jäljellä. Tämmösellä pelillä kun jatketaan niin runkosarja voiton voi unohtaa. Jos Press tai Saarijärvi loukkaantuu niin kusiset on paikat...
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos Pekka olisi nyt puikoissa niin olisin erittäin huolissaan, mutta kun ei ole vastaamassa tästä, eikä periaatteessa kukaan muukaan muuta kuin nimellisesti niin vaikea olla isosti huolissaan. Mutta kyllä tätä vähän ärsyttää katsoa. Posia, että ollaan Lehtisen ansiosta pelissä mukana. Mutta mutta..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös