Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 622 830
  • 8 707

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Tässä kai se sauma oli ottaa voitto ja aiheuttaa HIFK:lle painetta. Aika lähellä pysyttiin, mutta kyllä tässä voitto silti oli vielä kovin kaukana.

Ennakoin toki 3-0 sarjaa ja eiköhän se näin tule menemäänkin. Mielestäni HIFK:lla on enemmän varaa parantaa.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vituttaa kun tämäkin peli olisi ollut ihan voitettavissa mutta kun ei niin ei. Ihan saatanan surkea esitys Kärpiltä ja varmaan Manner ottaa omaan piikkiin kun epäonnistaui valmistautumisessa

Peli kuvaa hyvin koko kautta. Lähellä, mutta silti niin kaukana.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässä kai se sauma oli ottaa voitto ja aiheuttaa HIFK:lle painetta. Aika lähellä pysyttiin, mutta kyllä tässä voitto silti oli vielä kovin kaukana.

Ennakoin toki 3-0 sarjaa ja eiköhän se näin tule menemäänkin. Mielestäni HIFK:lla on enemmän varaa parantaa.
Joo, tässä oli mahtava paikka iskeä. Paljon puhutaan IFK:n rasituksesta koronan jälkeen, niin onhan se Kärpilläkin melkoinen kuorma tässä. Yhdeksään päivään kuusi matsia.

IFK:lla on todellakin enemmän varaa parantaa. Ei kahta sanaa.
 

Preeriakoira

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hifkillä toki varaa parantaa mutta nii on kärpilläki. Ei tää ole stadilaisille läpihuutojuttu. Paljon on junnuilla vaan Kärppien puolella nyt ongelmia. Runkosarjassa oli homma toisinpäin mutta nyt on kokenu kaarti alkanu ottaa joukkuetta harteillee ja nuoriso uinuu. Omasta päästä täytyis päässä hifkin paineen alta pois nopeemmin. Luotan siihe että huomenna nähdään vieläki parempi kärpät jäällä, hyvä tästä vielä tulee!
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kokonaisuutena Kärpät pelaa virkamisekiekkoa. Tuntuu siltä, että Sulakista lähtien on meininki että ihan sama lopputulokselle kunhan fyrkat kilahtaa omaan laariin. Tämä on koko joukkueen kuva tällä kaudella ja saa siitä ottaa vastuullensa myös valmennus, UTJ ja toimitusjohtaja. Tais mennä hommat liian helpoksi.
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Kolmannessa erässä oli ajoittain ihan hyvää peliä Kärpiltä. Siellä käännettiin nopeasti paine aina Mannerin tavoille uskollisena nopeasti vastustajan hyökkäysalueelle, heti paikan tullen. Muuten oli kyllä mitäänsanomaton esitys jopa tämän kauden Kärpille ja aika lailla Hifk:n mukavuusalueella eli irtikiekko-flipperissä pyörittiin. Huomenna saatava parempi alku ja otettava kiekko ja peli haltuun ekasta erästä lähtien. Noin tiiviin puolustuksen murtamiseen ei tämän kauden Kärpillä riitä jos joutuu kahden maalin takamatkalle kolmannessa erässä.

E: Miksei edes yritetty puolustaa Åstenin tyhjää maalia? Ei voi noin helposti pudotuspeleissä alistua. Käytännössä saumat meni siinä.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Paljon puhutaan IFK:n rasituksesta koronan jälkeen, niin onhan se Kärpilläkin melkoinen kuorma tässä. Yhdeksään päivään kuusi matsia.
Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu varsinkin näin pesimisaikana, mutta laiskana miehenä kysyn, että oliko tämä Kärpille kuudes peli yhdeksään päivään vai milloin se tulee?
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Yllättävän tiukka pelihän tuosta kuitenkin tuli. HIFK oli ekan erän jälkeen melko huono, minkä takia Kärppien heikko taso vituttaa entistä enemmän. Tuommoinen HIFK pitäisi voittaa joka kerta, mutta itse ollaan tällä hetkellä vielä huonompia.
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Kyllähän tuo IFK oli niin voitettavissa oleva joukkue, että vain Kärppien surkeaakin surkeampi viisikkopeli takas voiton stadiin.

Oman pään puolustus toimi tasolla 7+ ja kaikki muu siitä eteenpäin 5½. Hyökkäyspeli kaatuu laaduttomaan, erittäin hitaaseen keskialueen peliin ja sen harvan kerran kun sinne hyökkäysalueelle päästään niin mitään kemiaa ei ole, ei mitään toisteisuutta, ei mitään viisikon lyhytsyöttöpeliä jne.

-Seuraavaan matsiin joku sapluuna siihen, miten lähdetään yhdessä omista.
-keskialueelle vauhtia jaloista ja syöttökovuudesta, nyt siellä vain liu'utaan.
-hyökkäysalueella unohdetaan kulmarallit, IFK:n kamppailuvoima pelaa ne itselleen. Vetoja vetoja vetoja. Tuohimaa ei niin hyvä maalivahti ole, etteikö sinne uppoa kun laittaa kiekkoa ja miestä perään.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
IFK oli tuon verran parempi.

Kärppien ongelmat on tuon kovan karvauksen alla, sieltä ei oikein päästä nyt pois. Siinä sitten kärsii myös hyökkäyspelikin. Mutta oli pelissä hyviä aihioitakin eikä lopulta oltu niin kaukana tuollakaan pelillä voitosta. Mielenkiintoista seurata, miten IFK:n kunto kestää, tai onko siinä edes mitään vaaraa että ei kestäisi, tuosta koronasta on vaikea sanoa. Pakisto on siellä haavoittuvainen kun Kousa tippui, ja ainakin Lyytinen pelaa puolikuntoisena.

Vanhojen herrojen ylivoimassa on jo jotain ideaa, ja ollut jopa tehokasta.

Vaihtaisin huomiseen kokoonpanoon Hermosen tilalle Aku Rädyn. Ja jos Teppo oli pelikuntoinen, niin ehdottomasti kokoonpanoon.

Jokisen Jussille propsit kun näytti jo tunnetta maalin edessä useaan otteeseen, tuota joukkue kaipaa. Nuoriso-osasto oli kyllä pahasti pulassa välillä, mutta jospa nämä pelit kovettaa ja opettaa. Huomenna pitää kairata se voitto, että pystään sarjassa mukana. Luotetaan, että on Kärppien etu että pelataan jo huomenna.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu varsinkin näin pesimisaikana, mutta laiskana miehenä kysyn, että oliko tämä Kärpille kuudes peli yhdeksään päivään vai milloin se tulee?
Viime viikolla seitsemän päivää ja neljä matsia. Siihen nämä kaksi päivää, eli 6 peliä ja 9 päivää.
 

Uraanitumppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets, Bärilund
Kyllähän tuo kuvastaa, että 40min sisään muistaakseni tuli yksi vai kaksi hyvää maalintekopaikkaa. Viimeisestä erästä en nähnyt kuin viimeiset 7min, joten siitä en sano mitään.

Mikko Manner, miksi vitussa tasoitusta haettaessa Jussi Jokinen ei ole maalinedessä, mistä on tehnyt nyt lähiaikoina maaleja vaan Kunyk on siellä. Kunykin laukaus on hieman napakampi kuin Jokisen nuhapumppu.
Ps. Juhis voisi lopettaa sen syöttämisen kahden pakin läpi, ei se kiekko niitä lävistä usko jo. Eikä kannata laukoa päin ekaa vastustajaa, saatana.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Jos mietitään Kärppien esitystä näissä pleijareissa, niin puolustuspäässä ne kaikkein pahimmat hasardit on ainakin toistaiseksi saatu kitkettyä pois. Toki niistä pienemmistäkin virheistä seuraa sitten valitettavan paljon pyörityksiä omaan päähän, ja se vie energiaa pois muutenkin vajavaisesta hyökkäyspelaamisesta. Toinen asia, mikä näyttäisi orastavasti parantuneen, on ylivoimapeli. Tänäänkin oli 2 ylivoimamaalia lähellä, mutta ensimmäisen YV:n maalin eteen pelattu avopaikka jäi hyödyntämättä. Toki taso laskenee jos YV:tä joudutaan pelaamaan enemmän, mutta toistaiseksi on mahdollista, että Kärpät YV:llä maalin tekee.

Valitettavasti noiden heikkouksien parantaminen ei oikein riitä mihinkään, kun vahvuuksiakaan ei pahemmin ole. Hyökkäyspeli on vaikeaa. Paikoille ei oikein päästä ja etenkin junnut pelaavat todella huolimattomasti kiekon kanssa. Ykköskenttä on ainoa vaarallinen ketju tällä hetkellä. Tieksola sentään nosti tasoaan pelin loppua kohden.

Kyllä näillä eväillä voi yksittäisiä pelejä voittaa, mutta ei kyllä kokonaisia sarjoja enää tässä vaiheessa kautta. Kokenut kaarti on jo tasoaan nostanut, enempää ei oikein heiltä voi vaatia. Hyvin epätodennäköiseltä näyttää, että junnut kerkiäisivät tähän samaan junaan mukaan vielä tämän kauden aikana.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Mut hei ihan vitun opettavainen tappio ja purraan hammasta yhteen ja pohjoisen puhuri ja veljeys kantaa.
Ei tarvitse huolestua, huomennakin otetaan takkiin ja siitä eteenpäin pelkkiä voitteja, niinkuin Mamba on kertonut. Voitetaan sitten kun on pakko.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Ja kaikki kunnia meidän taitaville lapsitähdille, mutta taas iskee se kylmä rätti vasten kasvoja, että näissä oikeissa miesten peleissä lapsilla pyyhitään lähinnä jäätä, aivan näkymättömiä ja saamattomia. Paljon kauden mittaan annetusta kritiikistä meidän senioreille on ollut ihan aiheellista, mutta miettikääpä mikä tilanne nyt olisi, jos ei olisi Spede, Jussi ja JMA joukkueessa? Sport olisi varmaan jatkossa...

Että sikäli kaiken tämän paskan keskellä saattaisin nähdä näiden paikan vielä ensi kaudellakin joukkueessa.
 

Jälkipeli#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eka peli takana eikä IFK voittamattomalta vaikuttanut. Tarvitaan nyt vaan myös tehoja secondary scoring-osastolta. Maskia ja hässäkkää maalille ja kirkon toimitusta ruuhkaan. Kulmapyöritykset ainakin nuoriso-osastolla unohtaa ja hakea suoraviivaista peliä kohti maalia.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Kertoo kyllä omalta osaltaan, miten päin helvettiä tämä jengi on kasattu: on vain iäkkäitä konkareita, joilla ei riitä enää jalka näihin peleihin tai junnuja, joilla ei riitä vielä voima tai rohkeus. Parhaassa peli-iässä tai urallaan nosteessa olevia saa oikein hakea.

Tämä ja Sport - sarja on osoittanut, että esim Hermosella ei ole mitään käyttöä. Samaa voi sanoa Aku Rädystä. Tieksola on valunut myös ihan statistiksi, kun putosi ykkösestä. Äkkiä tuo kenttä taas kasaan, koska tasakentällisin tarvitaan jotain uutta ja äkkiä. Puolustuksessa Niemelä, Huttula ja Ronkainen on jatkuvasti pulassa, Teppo äkkiä painimaan myös omalle alueelle ja kulmiin.

Pelitavasta ei kannattane edes sanoa mitään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös