Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 620 726
  • 8 707

tii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näytti vasen polvi taittuvan iskusta liian voimalla koukkuun, oisko joku revenny. Toivottavasti ei mee loppukausi toipuessa.
 

Micol

Jäsen
Ei kiitos, me mennään setä Ristolla.
Eikö ees isolla rahalla? Mamba on hyvä organisoimaan viisikkopelaamista, tsemppaamaan ja ohjeistamaan pelaajia kesken pelin ja luomaan ylivoimille onnistumisen puitteet. Ei ota turhaan aikalisiäkään, saatika vaihtele maalivahtia kesken peliä. Olisi kyllä stabiili lisä Sportin valmennukseen.
 

Sokerimunkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En tiedä, mitä siellä on koko kausi reenattu, kun joka ikinen vastustaja pitää meidän jätkiä pujottelukeppeinä. Lähes joka HPK:n hyökkäys on näyttänyt vaaralliselta ja potentiaaliselta maalintekotilanteelta. Edelleen jatkuvasti tulee esimerkiksi käsittämättömiä merkkausvirheitä omalla alueella.

Asenne työntekoon puuttuu. Se tuntuu vielä kurjemmalta, kun katsoo palkkasoturi Kontiolaa ja tuota tarmoa, millä painaa menemään. Tuollaisia vahvistuksia mekin kaivataan, eikä mitään sulkahattupörrääjiä joukkueen täydeltä, saatana.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Mikkolan aikaan oli juuri nopea, vahva ja luotettava !! Ja myös silloin penkillä ja sen takana elettiin pelissä mukana....näin mun ”silmin” ....
Et oo ainoa. Muutoksen kyllä ihan näki ja aisti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös