Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 621 394
  • 8 707

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
- Justus Annunen. Ihmeelliset seikkailut kostautuivat tänään. Ei ottanut opiksi ensimmäisestä mokasta ja se maksoi maalin.
- Taneli Ronkainen. Tänään ei niin hyvä peli kuin eilen. Antoi namusyötön Kerhon 2-1 kavennukseen.
- Jussi Jokinen. Ei jaksa painaa kahta peliä putkeen. Ei, vaikka halu olisi kova. Nyt tämä on taas kokeiltu. Ehkä nyt Jusa uskoo itekkin

+ Tuukka Tieksola. Vittu mikä äijä.

Kyllä minä sanon, että tänään menetettiin piste kahden henkilökohtaisen maaliin johtaneen virheen vuoksi. Virheitten myötä momentum menetettiin toisessa erässä totaalisesti Kerholle. Tai no, Kerhon kolmas maali tuli Misen ja Ludden hosumisen seurauksena, joten kaikki kolme Kerhon maalia oli ihan omaa syytä. Kärpillä oli Kerhon näennäisestä hallinnasta huolimatta peli ihan hanskassa ekassa erässä. Pelattiin järkevästi turhia hötkyilemättä ja annettiin kaverin vähän pörrätä. Iskettiin omista paikoista kiekko sisään. Kaikki toimi ihan ok siihen harhasyöttöön asti. Sitten paskottiin housuun.

Silti kaksi pistettä. Voittoputki kolmen ottelun mittainen.

Hämptönissä lauantaitanssit...
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pää, kyynärpää, olkapää, yläpää, alapää... yhtä päätä kaikki :)
Minä kyllä ihmettelen ihan mahdottoman suuresti sitä, miten eilinen vastustajamme Sport on voinut selvitä kautensa ilman yhtään isoa rangaistusta. Selostajan mukaan edes yhtä kymppiä ei ole tullut. Kärppien pelit katsoneena tuo suoritus on yliluonnollinen, sillä niin helposti ja ihmeellisin perustein isoja rangaistuksia Kärpille on jaettu.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kuulosti siltä, että Kärppien vaihto-aitioon olisi kömpinyt Tami! Sen verran kovaa ’mölinää’ Mamba piti.
Ihan normimeininkiä Mannerin Kärpissä. Mikkien asettelulla saa ihmeitä aikaan.
 

Pedon kynnet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät väistin ns luodin ja saa olla tyytyväinen kahteen pisteeseen. Mutta pakko antaa myös tunnustus HPK:lle. Kerho ei todellakaan ole luovuttanut unelmaansa play offs-paikasta ja hyvä niin, sillä he tulevat varmasti napsimaan pisteitä myös Kärppien pahimmilta kilpailijoilta. Tosin Kerho kohdataan vielä kahdesti ja seuraavaksi jo lauantaina, joten parantaa pitää tästä päivästä, ainakin jos verrokkina on toinen erä.

Jos veikata pitää, niin ainakin Rybar on lauantaina maalissa, mutta tuolla veikkauksella ei liene kovin isot kertoimet? :)
 

alcostaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nyt on vihdoin pakko kommetoida tätä yv:n tuskaa, vaikkakin eilen 1 maali saatiin aikaseks.
Ei saada edes perus yv kuvioita toimimaan, jossa kätisyydet olisi kohdillaan, pelaaminen nopeutuisi ja tarvittaessa päästäisiin suoraan syötöstä laukomaan. Nyt poikkeusetta aina joudutaan ottamaan syöttö haltuu ennen vetoa/siirtoa kaverille. Pelaaminen hidastuu...vastustaja lukee kuin avointa kirjaa ..blokkaa/peittää/karvaa ne pois ..pahinmillaan haetaan neljän äijän läpi toivotaan toivotaan syöttöjä... Kun kerta oikealta tykätään yv:tä pyörittämään Jokisen / Kunikin toimesta, niin vasenmalle Heskaa, Niemelää, Aaltosta, Rätyä. Oikean pakin paikalle byström, sulak ja maalille Pyörälä/ Karvinen..
 

Gurkha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt on vihdoin pakko kommetoida tätä yv:n tuskaa, vaikkakin eilen 1 maali saatiin aikaseks.
Joo se on ihan sama vaikka sinne laittaa pahviukon, jos kaikkien ratkaisujen pitää tapahtua seisovilta jaloilta. Yksinkertaisesti yv:llä ei saada neliötä repiviä syöttöjä, jos ei kiekollinen ja kiekottomat miehet liiku. Se ei ole vain nykyjääkiekossa mahdollista. Edes kiekkoa ei viivalta saada maalille, jos ei siihen liity liike.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Jaahas, saadaan taas nauttia Kaukokiikari-showsta. Vähintään yksi iso rangaistus Kärpille tulossa tänään.
 

LarZu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun pisteautomaatit
Kaukokiikari tänään viheltämässä. Popparit valmiiks
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Syötön katkon seurauksena Kärpät alivoimalle.
Itse asiassa väitän että noista kyllä vihelletään jäähy käytännössä aina. Syötön katko joo, mutta siinä oli selvästi sellainen ohjausliike mailalla että se tulkittiin pelin viivyttämisenä. Kyllä näitä aika usein näkee ja mielestäni käytännössä aina noista on myös jäähy vihelletty.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kaukokiikari vihelsi Kärppien suuntaan! Aivan naurettava jäähy Innalalle.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tää paska ylivomakin on varmasti Mannerin mielestä ihan vaan sattumaa. Ollut sitä toki jo kolmisen vuotta, mutta sattumaa kuitenkin.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Siis mitä ihmettä tuolla taas sekoillaan? Jokainen yrittää vuorotellen kuskata kiekon alueelle epäonnistuen karkeasti.

Ei tuota kyllä harjoitella koskaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös