Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 627 341
  • 8 707

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ronkin töhöilystä saadaan onneksi nauttia vielä kaksi vuotta. Siihen mennessä on varmaan saatu A rintaan ja EHT-komennus.
Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä millainen pelaajakato pitäisi käydä että Ronkainen pääsisi EHT:lle. Vaadittaisiinko pelien siirtäminen johonkin Pohjois-Koreaan johon kukaan ei yksinkertaisesti halua lähteä, joten Jalonen ei valitse pelaajia edes sieltä laarin pohjalta vaan ihan kokonaan sen ulkopuolelta.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kun hallitaan peliä, niin otetaan myös jäähyjä. Perinteet kunnioittaa.
 

Preeriakoira

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Monta heikkoa jatkopahvia on Kärppien historiassa nähty mutta edes näkemättä kahta seuraavaa kautta, en löydä yhtään syytä Ronkaisen sopimukselle, varsinkaan kun ei enää mistään lupauksesta puhuta. Viime kauden poissaolo ei kauhean negatiivisena asiana näkynyt ja Mäkelänki kanssa uskallettiin tehdä järkevä päätös. Ens kaudelle on kuitenkin junnuja nousemassa isompiin rooleihin joten rotaationkaan puolesta en ymmärrä tilannetta.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Sailio vois kyllä jo vaihtaa maisemaa ens kaudeksi, alkaa jo vituttaan nuo typerät jäähyt
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
varsinkaan kun ei enää mistään lupauksesta puhuta.
Niin ja jos nyt ihan totta puhutaan niin eihän Ronkainen mikään erityinen lupaus ole koskaan edes ollut. Mieheltä ei löydy yhtään ikäkausimaajoukkueen peliä miltään ajalta ja eikä tuo ihan puhtaasti tehojen valossa ole koskaan ollut kummoinen edes junnuissa. Parikymppisenä pelasi ne muutamat hyvät pelit pleijareissa kun pääsi vähän puskista yllättämään, mutta muuten ei kyllä mitenkään erikoinen lupaus ole.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikähän tuossa Ak. Rädyn laukauksessa oli ideana? Ylivoimahyökkäys, ja kiekko siniseltä löperösti Westerholmille.
 

Preeriakoira

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Parikymppisenä pelasi ne muutamat hyvät pelit pleijareissa kun pääsi vähän puskista yllättämään, mutta muuten ei kyllä mitenkään erikoinen lupaus ole.
Niin, liekkö niillä näytöillä sitte vielä tuolla pyörii. Voiko olla sitte että koitetaan ukosta saaha ikuisuusprojekti Niemelän kaltainen monivuotinen runkopelaaja...

Toivottavasti ei
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Surkea läpsyttely jatkoille. On kyllä kova pettymys, tämä olisi pitänyt hoitaa kunnialla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ei yksi pelaajavahvistus paljoa paranna. Lyhyt kevät tiedossa, jos aletaan liikaa säästelemään. Valitettavasti. Tuolla kiekonhallinnalla pitäisi saada enemmän, kuin yksi maali tehtyä
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Eipä ole helppo tehtävä, mutta silti sitä on oikeus kritisoida. Tuo Ronkaisen kahden vuoden jatko oli Ahon suurin munaus vähään aikaan
Tottakai, en sitä tarkoittanutkaan. Lähinnä pointtina vain se, että aika huonosti Kärppien tasoisessa organisaatiossa on varaa peluuttaa pelaajia liigassa jotka eivät ihan täysin vielä sitä tasoa ole mutta kehityksen kannalta parempi olisi pelata liigaa.

Tähän liittyen todella mehevä Mestiskumppanuus olisi äärettömän hyvä asia kärpille. Jäisi ehkä osa näistä Päkkilöistä jne. kuitenkin "organisaation alle" miesten peleihin.
Mutta se keskustelu ei ehkä ole tämän ketjun aihe.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös