Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 627 056
  • 8 707

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Hyvin puolustettu. Kristofko siellä oli Pulkkisen päällystakkina? Ei jumalauta.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kristofilta kyllä melkoinen suoritus taas. Lähti jo vaihtoon, mutta huomasikin, että ei pysty. Myöhässä oltiin, ja 1-0.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Se oli Heshkan maali.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Äskeiseen viestiini viitaten niin nyt oli kyllä sitten Heshkan maali. Älä koskaan kehu, jos ei ole aihetta. Äläkä sittenkään, koska siinä vain turhaan selkä suoristuu ja mies ylpistyy.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Peli näyttää muutaman paremman peli jälkeen taas vaihteeksi siltä, että tänään ei taida Kärpät tehdä maaliakaan.
 

Micol

Jäsen
Jokisen vahvuus on ollut aina hyvä kiekonkäsittelytaito. Nyt ei ole enää sitäkään vahvuutta käytössä ja kiekko polttaa jatkuvasti lavassa ja tilanteet kuivuu kokoon. Eläkkeelle vaan suosiolla tämän kauden jälkeen.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ensimmäisiä kertoja tällä kaudella, kun ei oikeastaan huolestuta tappioasema. Pelissä on vihdoin ideaa, joten eiköhän tästä nousta.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Heshka pelas jo siniviivalta asti liian löysästi ja päästi kiertämään maalia. Toki sen jälkeiset tapahtumat asia erikseen.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Raikkaus puuttuu pelaamisesta kokonaan, kertooko se sitten kunnon loppumisesta vai ns. paluusta arkeen. En tiedä kumpi olisi parempi skenaario.
 

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Unohdit mainita myös, että PDO -prosentti on Kärpillä ollut liigan huonoin. PDO prosentti kertoo mielestäni paremmin miten joukkue pelaa, koska se on laukaisu ja torjuntaprosentin summa tasakentällisin. Corsi kertoo vain laukaisumäärät tasakentällisin vastustajaan nähden. Saahan sitä ampua kuinka paljon tahansa, jos maalinteon tukitoimet ei ole kunnossa.
Välillä tuntui synkimmässä tilanteessa että Kärppien peli on kuin Miksu Paatelaisen joulukuusi. Tuottaa omalle joukkueelle paljon vaarattomia paikkoja ja vastustajalle vähän paikkoja, mutta vaarallisia. Jälkimmäiseen syynä esim. huono maalinedustapeli ja paljon 2 - 1 hyökkäyksiä omiin. Tähän päälle vielä materiaali jossa on puutetta hyvistä maalintekijöistä, niin CORSI on kauniimpi mitä todellisuus.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässä tapauksessa ei sitten varmaankaan ole järkevää tuomita muiden kirjoituksia pelistä. Jos pelillistä katastrofia ei mieletäsi ole tapahtunut, niin tuo väite tarvitsisi muutakin lihaa luiden ympärille, kuin laukaisutilastot suhteessa vastustajaan.
En ole tuominnut sinun kirjoituksiasi. Olen antanut asialista kritiikkiä. Tällä kertaa vastakritiikkiä. Aloitin tilastollisen keskustelun, jota kommentoit.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sinä olet useaan otteeseen todennut (en minä), ettet ole pelitapa-asiantuntija! Silti haluat kovasti ottaa pelitapa-asioihin kantaa täällä joka kausi, vaikkei se sinua mukamas kiinnostakaan? Aika vitun ristiriitaista tekstiä ja käytöstä.
Tottakai kommentoin suosikkijoukkueeni pelaamista. Se on aivan selvä asia. Pelaamista voi lähestyä useasta tulokulmasta.
Koitit aiemmalla viestilläsi kertoa, että Huml71 liioittelee jotenkin pelitavallisia ongelmia, niin totta vitussa silloin sinulta kysytään, että missä asiassa / asioissa on ongelmia liioiteltu. Siihen voi ihan vaan vastata suoraan, eikä kiemurrella aina jotain jargoneita vastineeksi.
En minä kiemurtele, vaan vastaan kykyni mukaan.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
En minä kiemurtele, vaan vastaan kykyni mukaan.

Mitenköhän tämän ottaisi. Väitit Kärppien hyökkäyksen olevan materiaalilta Liigan paras ja pyysin sinua perustelemaan väitteesi ja vertailemaan Kärppien hyökkäystä paperilla vaikka Lukkoon. Parissa ketjussa pyysin sinulta vastausta, muutamankin kerran, mutta ei kiinnostanut perustella omia sanojasi.

Kyllä sinä kiemurtelet tietyissä asioissa aivan helvetisti ja käännät kysymyksen joko kysymykseen, taikka vastaat aivan puuta heinää, etkä suoraan itse asiaan. Vähän politiikon vikaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös