Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 627 292
  • 8 707

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ylivoima on kyllä kuraa. Tasakentällisin saadaan pyöritys käyntiin, mutta ylivoimalla hyvä että päästiin edes alueelle.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ylivoima on ollut tänään surkeinta mitä koko kaudella on nähty. Muuten hyvää peliä mutta tämä paska YV:kö nyt sitten hyvän momentumin tappaa? Eikö Kärpät muuten osaa ylittää keskialuetta kuin päivän selvällä jätöllä taakse? Tuonhan lukee naapurin mummokin vaikka se ei edes kiekkoa seuraa
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Kärpissä on kaksi pelaajaa, joiden soisi pysyvän kaukana kiekosta. Ronkainen ja Sailio, järkyttävän huonoja kiekon kanssa.
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kunyk pedannut tänään jo kaksi loistotonttia Spedelle, mutta tänään ei ole maistunut. Toki Hovinenkin on ollut hyvin tilanteissa mukana.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Älkää nyt saatana viheltäkö sportille enää jäähyjä. Hävitään tää peli vielä tätä tahtia
 

Taivaanvuohi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mikä siinä on että ylivoimalla alueelle vieminen on aina sitä, että neljä miestä seisoo viivalla kun yksi kuljettaa. Jos kiekko sattuu menemään alueelle niin sitten se pusketaan nurkkaan ja menetetään viimeistään siellä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Menee peli sekasin ku joutuu yv:lle.. vittu voi olla noin vaikiaa!!
 

Koffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Just avasin television- katsoakseni Kärppien ylivoimaa ....siis ihan järkyttävää!!!! Mitä ihmettä on tapahtunut???? Nytkin Sport laukoi alivoimalla!!??
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Sailio pelaa aina huonoimmat pelinsä kun nostetaan 3.ketjua ylemmäs. Turhia jäähyjä ja kiekollisena yrittää enemmän kuin on taitoa.

Totta. Ja varmasti jokaikinen tällä palstalla sen tietää, mutta ammattivalmentaja Manner näköjään ei vieläkään sitä ymmärrä, vaikka paraatipaikalta saa peliä seurata
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Pyörälä ja Kunyk yrittää kulmassa ylivoimalla voittaa kiekon kolmea Sportin pelaajaa vastaan, kun Kristof puhaltelee muniin maalinedessä. Kunyk näyttikin turhautuvan Kristofille tuosta...
 

Micol

Jäsen
Kobli vaikuttaa olevan tänään laukaisuhalukas. Hyvä näin.
Kyllä - ja Kobli on ollut viime aikoina muutenkin Kärppien parhaimmistoa hyökkäyksen osalta. Aivan oikein, että saa näyttää nyt 1. ketjussa Aaltosen tilalla. Tieksola ja Kobli on olleet rightin jätkistä pirteimmät. Ak. Räty ollut puolestaan yllättävän vaisu. Odotin enemmän hyvin menneiden U20-kisojen jälkeen. Ehkä se siitä vielä hänenkin kohdallaan paranee pelien myötä.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Uskomatonta, että kolmas erä alkaa, eikä vitutukseni tv:n äärellä ole vielä tapissa. Eteenpäin on menty, kuten Mamba sanois!
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kolmas erä on kyllä nostanut vitutuskäyrää.. Sport yllättänyt Kärpät housut kintuissa eikä vierailla ole juurikaan palaa ollut koko erässä
 

Jyssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Washington Capitals
Hankalaa näyttää olevan tuo omasta päästä starttaaminen. Sportti tulee niskaan kokoajan ja pakit nakkelee paniikkipaskoja pitkin seiniä. Sportin lähdöt taas ihan eriluokkaa. Noustaan kiekon kanssa suoraviivaisemmin ylös.

Ensimmäisessä ja toisessa erässä kuitenki oli jo vähän pirteämpää ja muutama pitkä pyöritys saatiinkin. Ja maalipaikkoja myös siunaantu. Ei vaan osu. Nyt kolmanteen sitte Sport nosti laatikosta isomman vaihteen silmään.

Tieksola pakko nostaa esille. Hyvin tekee hommia. Isompaa ruutua vaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös