Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 190 852
  • 1 643

Yks hahmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Green Bay Packers
Lantta ja Koskiranta on molemmat kyllä alisuorittaneet ihan huolella. Lantta sekoillut vielä enemmän.Toisaalta Koskiksen kokemuksella ja odotusarvolla se alisuorittaminen tuntuu vielä oudommalle. Zabo ja Loimaranta parhaimmistoa tänään.
 

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tosiaan, 5 vs 3 ylivoimalla ei yhtään vetoa eikä sen perään 5 vs 4. Uskomatonta saatana. Eikös tässä tilanteessa pitäisi juuri hakea vetoja. Mikä vitun kuvio tuo oikein oli - ai jumalauta kiristää tuollainen. Eikä ole ketään pyörittämässä ylivoimaa.
 

ahal

Jäsen
SaiPa löysi taas jostain nurkasta perinteisen taisteluilmeensä ja -tahtonsa. Oli kivaa mutta lopussa raastavaa kattoo, kun sarjakolmonen pantiin ahtaalle. Toki KalPalla oli paikkoja enemmän, mutta tuurilla ja Westerholmin avulla selvittiin. Toki vetoja blokattiin myös pelaajien toimesta ainakin kymmenen. Grman oli kartan mukaan viidesti edessä, mutta oli siellä myös Riikolaa, Karjalaista, Mäntykiveä, Nikkoa jne. Äijät voivat olla ylpeitä voitosta. Josko kipsi olisi rapissut kokonaan ja jatkossa voisi ottaa hieman rennommin. Turha jännitys pois.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Voi juma, ei voi muuta sanoa. En muista milloin Kisapuistossa olisi pelattu ns normaali ottelu, kuten tämä oli.

Erona viikon takaiseen, peliä ei pakotettu kiekolla heti eteenpäin ja menetetty sitä viimeistään kaverin sinisellä läpikentän syötössä. Taklauksia satoi enemmän, kuin koko kaudella tähän mennessä ja joka ukko pelasi peliä nimeltä jääkiekko.

Nikko onnistui ja se näkyi maalin jälkeen! Samoin Kaksonen kuittasi upean viimeistelyn jälkeen selkeät kiitokset kaiteelle, joka on palannut. Helvetin hyvä meno oli. Loimarannalta myös todella röyhkeä pelaaminen maalissaan, ensin patjoihin ja kun ei mene niin uusi perään sisään. Varmaan on paljon tekemistä, etenkin ylivoiman kanssa, mutta ei tässä ollut mitään huonompaa, kuin mitä on katsottu pari vuotta tässä.
 

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hienoa että näitä yksilöitä alkaa nousta jotka ottavat joukkuetta reppuselkään kuten Loimaranta. Lisäksi Veikko osaa suojata kiekkoa samperin hyvin. Ja sai vastuuta kiekon ylöstuonnissa ylivoimalla. Siellä oli uusi kuvio alueelle tuonnissa.

Puolustuksessa peliä rauhoitettiin järkevästi ja vaihdettiin kiekollisena aika ajoin.

Vielä kun rännikiekot hyökkäysalueelle laitettaisiin kunnolla ja tietyt korkean profiilin pelaajat heräsivät niin tästä voisi tulla jotain..

Lauantaina halli täyteen?!
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
SaiPan pakkien peliajat eilen jakautui näin:

Olkkonen
29:28,0​
Bernhardt
28:34,0​
Grman
23:56,0​
Riikola+Karjalainen
28:39,0​

Olkkosen ja Bernhardin peliaikoja paisuttivat vajaat 10 minuuttia kestäneet ylivoimat, joiden aikana muut pakit eivät tainneet olla jäällä kertaakaan. Riikola ja Karjalainen pelasivat yhteensä saman verran kuin Bernhardt ja Olkkonen. Homma toimi, eikä Liikaa pelaajia jäällä -jäähyjä tullut.

Tästä voisi ehkä tehdä sen suuntaisen johtopäätöksen, että pakkeja peluuttanut keltanokkavalmentaja Ville Koho on peliuransa aikana oppinut jotain peluuttamisesta.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Syystä tai toisesta tässä odottelee jo vesi kielellä viikonlopun matseja. Säilyykö periksiantamaton taisteluilme ja mihin se riittää? Löytyykö uusia herääjiä joukosta? Joko Koskis avaa maalitilin jne...?
 
Viimeksi muokattu:

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Minusta KalPa-pelissä suurin ongelma oli se, että SaiPan puolustus peruutti monesti aika surutta siihen b-pisteiden välimaastoon, mistä aukesi aika helposti paikkoja KalPalle. Ehkä täydellä kokoonpanolla on enemmän energiaa puristaa vastustajan hyökkäykset laitoihin?
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Sellainen maali...ketkäs saipalaisista puolusti tilanteen päin helvettiä, oliko Mäntykivi toinen? 2 jätkää ajoi itsensä ulos ja Piitulainen aivan vapaana. Olipa hölmö virhe...
 

Butcher

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja Ketterä
Peli on täysin hallussa, mutta yksittäisiä nukahduksia tuli liikaa. Erityisesti pakkipari Kojo-Karjalainen oli pahasti pihalla. Kaikki Jukureiden vaarallisimmat paikat ja maali tulivat heidän ollessa kentällä. Erän loppupuolella Karjalainen laitettiinkin vilttiin ja Vainio tuli Kojon pariksi.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Mitenhän tuo Koskiranta. Pitäiskö Vilin kokeilla, jos esim tupin rouskuttelu toisi jotain tasoa peliin? Raaka ratkaisu, mutta jos ei nytkään hyödytä pisteiden valossa millään tavalla ykköstä, niin ei menetetä mitään.
 

Also Starring

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Milloinhan viimeksi on tappioasemassa tuntunut ettei tässä mitään hätää ole kyllä meiän pojat hoitaa tän vielä kotiin.

Varmaan joskus Tirkkosen aikakautena. Useammassa pelissä Peksi vaan naureskeli vaihtoaitiossa, vaikka oltiin parin maalin tappiolla. Monesti peli kääntyi SaiPalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös