Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 140 635
  • 1 125

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Sekavaa oli. Muuta tuskin kukaan odotti. Ylivoima kuraa ilman Lehtosta.

Se on ollut kyllä pääsääntöisesti kuraa ihan Lehtosen kanssakin, kiekkoa haudotaan liikaa, kiekko ei liiku ja ei ainakaan lauota suoraa syötöstä. Miksihän vastustajalla tuntuu olevan niin helppo pelata meidän yv:tä vastaan, viimeiset yv:eet on tuottaneet enemmän maaleja omiin kuin vastustajan päätyyn. Tuntuu että asenne on vielä että mitään ei kannata muuttaa vaan tuo paska muka alkaisi joskus toimimaan. Ei ala, kun se ei tuota yhtään mitään, joku henkilökohtainen väläytys tuo maalin silloin tällöin, mutta yleisellä tasolla mitään ei tapahdu.

Eilinen peli oli surkeaa paskaa, 1.erän vikaa kymppiä lukuunottamatta, muuten oltiin luvattoman heikkoja hyökkäyssuuntaan ja puolustaminen oli tutun heikoa kardinaalimunauksineen. Krejcik ei ole KHL tason pakki, Friman vielä vähemmän ja Grantia ei ole koskaan puolustaminen kiinnostanut ja on jalalla auttamattoman hidas.
 

Eram

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EVU
Pitäisikö tällä KiVa/junnukeskustelulla olla jo oma ketjunsa, tiedä sitä, mutta jatkan nyt tähän, kun liittyy kuitenkin myös olennaisesti viimeisimpään peliesitykseen.

linjassa ovat kyllä ollakseen KiVa:n miehistöön hankintoja.

Kyllä, periaatteessa ehkä joo KiVan hankintoja, mutta eivät nämä tunnu silti olevan mitään vahvistuksia mestiksessäkään. Halme ollessaan kunnossa on selvästi ollut vahva mestistasolle ja Hirvosessakin on hetkittäin ollut potentiaalia, viime kaudella Torpström erottui edukseen, mutta muuten on ollut hiljaisempaa. Vantaa on nyt pari kautta alisuorittanut, eikä tämä jokerifarmi ole ollut siellä edes aina parhaimmistoa.

Nuorelle pelaajalle, se että pääsee harjoittelemaan KHL ammattilaisten kanssa, että saa varusteet ja muuten fasiliteetit KHL-joukkueelta ja ehkä jonkunlaisen palkankin, on varmasti hyvä houkutin. Vantaalle jokeriyhteistyö tuo syvyyttä rosteriin ja A-junnuissa joku saattaa jatkaa tämän takia, mutta pidemmän päälle tämä ei näytä toimivan kummoisenakaan kehityspolkuna pelaajalle. Jokeriedustus sen sijaan näyttäisi hyötyvän tästä yhteistyöstä lähinnä imagollisesti, kun meillä on kuitenkin olemassa, ainakin näennäisesti junnupolku, joka vie maailman toisiksi kovimpaan sarjaan.

Jos ja kun junnuista ei vieläkään ole pelaamaan edustuksessa, pitäisi jo pelkästään koronan takia miettiä muita ratkaisuja. On täysin naurettavaa kuvitella että tämä on kauden ainoa useamman pelaajan sairastuminen. Tässähän päästiin vielä aika vähällä.

Voisi kuvitella että tällä hetkellä farmiin olisi tarjolla pelaajia, jotka uskaltaisi päästää edustuksessakin irti silloin tällöin. Vantaa tuskin kieltäytyisi vahvistuksista. Ja mestis-KHL kuvio voisi kiinnostaa tasokkaampaakin pelaajaa. Erityisesti kun KHL-joukkueet ovat niitä harvoja, jotka pystyvät tarjoamaan melko varman toimeentulon, ja kun tasokkaita pelaajia on kortistoon saakka.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aiheen mukaisesti vielä täytyy palata yv:een. On onnetonta, jälleen kerran. Lehtosen puuttuminen ei sais olla mikään selitys ja myös samaa mieltä et ei se hänen aikanaankaan ole mitään timanttia ollut. Liian passiivista mun mielestä, siellä kyllä taitoa ja käsiä on ihan varmasti viimeisteleen. Jospa nyt oikeesti jotain muutosta tähän.
Mitä sitten edustus/farmi akselille tulee niin vahvasti sitä mieltä et A-junnujen, Kivan ja edustuksen väliset erot sen verran selkeitä et en ihan ymmärrä itkua siitä miksei se tai tämä pääse kokeileen kohelossa. Toki nimenomaan kokeilu jengin mukana voi saada jollekkin nuorelle aikaan hyviä juttuja mut tän rakenteellisen ongelman täytyis ratketa ihan jotenki muuten. Ja tosiaan ei ihan tän ketjun kamaa..
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Olipahan taas melkoinen sillisalaatti tämä matsi. Tunteet vaihtelevat kivasti ottelun aikana. Kärkipelaajat vetivät kivirekeä viimeisessä erässä niin kuin pitääkin. Sydäntä löytyy kuitenkin. Jälleen makea nousu. Toivottavasti ensi viikolla saadaan parempi rosteri.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vajaan puolentoista erän perusteella: oman alueen ongelmat nostivat taas päätään, vaan (ainakin) toistamiseen tällä kaudella tehtiin "Ruotsit" ja noustiin takaa ohi. Kaveri toki nousi vielä tasoihin, mutta onneksi homma hoidettiin kotiin.

Nelli näytti jälleen miksi on sarjan parhaita pelaajia ja Reginistä vaan ei voi olla pitämättä. Hyvä myös, että Krejcik ja Liittokansleri saivat onnistumiset.

Mikä lie Pullalla tällä kaudella, kun pönttöjä tulee, mutta hermot ei pidä sitten vähää alusta meni hyvin tai huonosti.

Kommenttien perusteella ensimmäiset kaksi erää siellä oli taas Team Nukkumatit jäällä, eli mitä ilmeisemmin mitään en menettänyt.

Toista taukoa kohden lyhyen ajan sisään.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Ottelun kesto on vähintään 60 minuuttia. Onko Jokerit koskaan pelannut koko 60min hyvin?
Mutta mielummin niin että se hyvä pelaaminen on viimeiset 20min kuin se että se on ensimmäisellä 20minuuttisella ja lopussa vastustaja kävelee yli.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipa taas aika perus vieraspeli menoa heikompaa vastaan. Tehdään välttämätön ja kun se ei riitäkkään joudutaan pelaamaan tosissaan. Silti mahtava juttu että voitto sieltä saatiin, tärkeitä onnistumisia Jensen, Liittokansleri. Lähes poikkeuksetta vastustajat pelaa erilaista yvtä, Jokerit hakee usein tilaa rännittämällä päädyssä, toki muillakin käytössä nykyään. Tähän toivois suoraviivaisempia vaihtoehtoja, kiekon liikuttelua enemmän muualla kuin rännissä. No, toivotaan et se sieltä paranee kuten muutenki.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
2 erää pelattiin pois ja ei ollut huolta huomiswesta, kun peliaika oli taattu. Vikassa saatiin valot päälle ja peli kääntyi. Mut hei MArjamäki, miksi valot ei olleet päällä heti alusta?
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Meillähän on omasta takaa Lehtosen korvaaja Viitasalossa ;)

No joo. Täyttä SKA:n hallintaa, niinkuin odotettuakin. Eikä edes vituta tällä kertaa.

Se pitää kuitenkin nostaa tuolta kentältä, että Joonas Järvinen ja Nuutti Viitasalo esiintyy edukseen.

Järvinen näyttää ilkeämmältä versiolta Frimanista, joka on valitettavasti yhtä ilkeä kuin kissanpentu. Järvinen laittoi ties monta kertaa miestä seinälle. Antaisin Joonakselle loppukauden lapun, ja laittaisin Frimanin etsimään uutta työnantajaa.

Viitasalo pelaa Lehtosen vieressä kuin aikamies. Kiekko löytää maalille paremmin kuin Pudaksella. Mies näyttää vähän John Klingbergiltä jäällä. Lisää vastuuta vaan.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Viitasalo, Järvinen ja Partanen hyvät suoritukset tänään. Normanin ketju myös hyvä peli. Vaikuttaa siltä että vähän heikossa kunnossa vielä muutama vakkari. Odotettu peli ja tulos. Ei tarvitse hävetä ollenkaan.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Semmonen peli. Sanoisin, että ei tuloksellisesti mikään suuri yllätys tai pettymys.

Vakioäijistä moni oli yössä. Ymmärrän tuo hyvin, eiköhän noista kohtuullisen moni vetänyt tuon "loman" sägnyn pohjalla koronassa tai ainakin neljän seinän sisään rajoittuvilla treeneillä ja olotilaa tarkkaillen, vetäen normaalia alemmin sykkein jos ylipäätään pystyivät mitään tekemään.

Viitasalo hävisi neljännessä maalissa maalinedustilanteen, mutta noin muutoin pelasi piristävän matsin. Liike kunnossa, uskalsi pelata kiekolla ja näppituntumalla Pudasta paremmalla prosentilla toimitti kiekkoja ohi ensimmäisen jätkän. Näillä otteilla pitäisi saada vielä lisää vastuuta rotaatiossa muiden parantuessa. Ei tälle kaudelle tule olemaan mikään messias, mutta selkeästi hyvä aihio.

Luodon peliä katsoessa mieleen tulee se, että näille kavereille pitäisi saada pelejä muutoinkin kuin pakonpakonpakolla. Periaatteessa näyttää lukevan peliä hyvin, uskaltaa pelata ja tuntuu pelaavan vaistoillaan. Se vain, että selkärangassa on se toiminta, miten vastustaja pelaa Mestiksessä tai junnuissa. Ne oppirahat pitäisi saada maksettua jossain ihan muualla kuin SKA-matseissa kotijäällä. Optimitilanteessa saisi hankittua ~10 minuutin peliajalla joidenkin matsien ajan sen verran kokemusta, että samalla tavalla ei toimisi Venäjän maajoukkuetason pelaajia vastaan kuin toimii Kiekko-Espoota tai junnujen liigan tasoisia janttereita vastaan.

Uusista äijistä Partanen oli jotenkin odotuksieni mukainen. Ei mikään sateentekijä maalista huolimatta, mutta selkeästi sarjatasoaan parempi. Erityisesti lämmitti se, että pari kertaa painoi täysillä irtokiekkoon SKA:n päädyssä ja jopa sai tuntumaa tähän. Kärsi Myttysestä, jolle sarjataso on selkeästi väärempi. Tässä raossa ymmärrettävä haku Myttynen oli, mutta näitä tilanteita ei pitäisi tulla kuin se parista neljään vuosisadassa, kaikki tällä kaudella. Järvinen oli ekassa erässä kohtuullisen heikko, mutta paransi selkeästi toiseen ja kolmanteen. Tämän poikkeusmatsin perusteella menisi Frimanin edelle.

Iso plussa siitä, että junnuille uskallettiin antaa roolia. Joo, ehkä olisi maali tai pari jäänyt tulematta, tiedä sitten olisiko tullut se vastaava määrä kokeneempien väsyttyä vielä enemmän. Tulosta tärkeämpi asia oli se, että tuosta saatiin konkretiaa junnuille ja vantaalaisille vaatimustasosta.

Näillä mennään. Tulos ei yllätä, sen sijaan kentällä näkyi yllättävänkin positiivisia asioita. En mä näkisi ollenkaan huonona, jos esimerkiksi Partanen ja Järvinen menisivät rotaatiossa loppukaudestakin tyylillä "parhaalla rosterilla joka 3. tai 4. peli, otteiden mukaan enemmän". Hinta tuskin olisi ihan hirveä. Viitasalolle rohkeasti kanssa luottoa ja Luodolle vähintään se kourallinen matseja lisää, tämän illan epäonnistumisista huolimatta ja osittain syistä niiden takana.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Järvinen antaa pari pusua laidassa ja täällä on koko palsta + Viasatin selostamo aivan pöksyt märkinä. Kiekon kanssa täysin turha ukko. Ottaen huomioon myös sen, että puolustukseen kohdistuu muutenkin jo merkittävä taitovaje kun Lehtonen sieltä joskus poistuu, niin toivottavasti jotain Järvisiä ei mietitä siinä kohtaa.

Noin muuten odotettu lopputulos ja toivottavasti saadaan pian lisää vakkariukkoja remmiin.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuli ihan mieleen tokan ja kolmannen kauden SKA-pelit. Onhan ne mielettömiä pelimanneja kun tilaa ja aikaa on. Lindbäck lähti selvästi voittamaan yksin koko peliä ja valitettavasti ylipelasi tänään itsensä pois pelista. Nuoret stuntit tekivät minkä pystyivät, mutta ehkä se kuitenkin näytti miksi peliaikaa ei voi määräänsä enempää antaa. Järvinen pelasi hyvin ja käytti kokoaan hyvin. Partasesta voisi oikealla valmennuksella ja peluuttamisella saada kelpo pelaajan. Myttynen on täysi ryttynen ja häntä en soisi näkeväni Jokeripaidassa enää enempää. Kiitos.

Mäksä penkin takana oli kyllä hieno veto. Respect.
 
Partanen on paras kaks seiska Jokereissa hetkeen.

Järvinen menee hyvänä seiskapakkina, molemmille jatkot kiitos.

Myttyselle ei edelleenkään käyttöä.

Jokerit pelasi tänään kyllä hyvin kaikinpuolin.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Järvinen antaa pari pusua laidassa ja täällä on koko palsta + Viasatin selostamo aivan pöksyt märkinä. Kiekon kanssa täysin turha ukko. Ottaen huomioon myös sen, että puolustukseen kohdistuu muutenkin jo merkittävä taitovaje kun Lehtonen sieltä joskus poistuu, niin toivottavasti jotain Järvisiä ei mietitä siinä kohtaa.

Noin muuten odotettu lopputulos ja toivottavasti saadaan pian lisää vakkariukkoja remmiin.
Ei kai sitä kukaan Lehtosen tilalle. Mut Frimaniin valmis vaihtamaan koska vaan. Toi jengi tarvis sen fyysisen pakin.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ei kai sitä kukaan Lehtosen tilalle. Mut Frimaniin valmis vaihtamaan koska vaan. Toi jengi tarvis sen fyysisen pakin.
Niin, onko tässä sitten sitä että Frimanin parantunutta pelaamista ei edes haluta nähdä. Eihän se mikään Lauridsenin kaltainen turpaanvetäjä ole, mutta ei tuonne sellaista tarvitakaan. Järvisen vahvuudet eivät puolestaan tue Jokereiden pelitapaa, joten puolestani pelailkoon muualla. Väliaikaisena stunttina kuitenkin menee.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tarkennetaan vielä että tässä en itse ainakaan sellaista, pelkästään, turpaanvetäjää haekaan. Vaan kivitaloa joka vääntää 1vs1 90% himaan, puolustaa takuulla maalinedustan pelin loppuhetkillä ja blokkaa vetoja.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos sinne pakiston kevättä ajatellen voimaa halutaan niin mielestäni Järvinen olisi mitä lääkäri määrää.
Paransi loppua kohti selvästi, kova kaveri maalin edessä keväällä sata varmasti.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Tarkennetaan vielä että tässä en itse ainakaan sellaista, pelkästään, turpaanvetäjää haekaan. Vaan kivitaloa joka vääntää 1vs1 90% himaan, puolustaa takuulla maalinedustan pelin loppuhetkillä ja blokkaa vetoja.

Juurikin näin. Alivoimalla tyhjää maalinedustan ja pitää mikki hiiret ojennuksessa vetopaikoilta. Ja ettei mene ihan pelkäks Frimanin lyttäämiseksi niin Krejcik ei myöskään nouse yhtään sen korkeemmalle. Ja Järvinen tuli tähän peliin kuitenkin reilusti yli puolen vuoden tauolta jostain työttömien höntsäringistä. Mut sen vaan näkee et kovaa sarjaa o leivottu muuallaki ku Rinkelimäellä.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Itse en kyllä veli @Giroux tavoin näe Järvisessä sitä mitä monet muut. Tai siis näkeehän kaikki sen, että se on iso ja osaa halutessaan pelata kovaa. Mutta tuo liike ja luistelutaito ei riitä tiukassa paikassa. Eikä se vissiin pitkässä juoksussa erityisen kovaakaan pelaa, jos katsoo pelaamista HIFK:ssa viime stintillä.

Eli sinällään voin ymmärtää vertailun Frimaniin ja tietynlaisen kaihon ihmisillä Oliveriin nähden, mutta siellä on Frimanilla 1,5 kautta vielä sopimusta jäljellä eikä sitä nyt lähdetä yhtäkkiä purkamaan jonkun Järvisen takia. Ja on kuitenkin parantanut jo viime peleissä ja päässyt Jokereiden pelityyliinkin päässyt sisään paremmin olevana välillä päättämässä hyökkäyksiä maalin edessä.

Toki jos kaveri haluaa tulla jollain alle 100k€ liksalla sen 8./.9. pakin roolin hoitamaan mukisematta niin ei se varmaan tässä maailmantilanteessa ole huono Jokereiden kannalta eikä välttämättä edes pelaajan kannalta, kun pelipaikat ja siten myöten rahat työstä ovat tällä hetkellä aika kiven alla.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oli pitkälti pelin näköinen tulos. Teoriassa ihan voitettavissa, sillä SKA ei tarjonnut mitään ihmeellistä ja vakikokoonpanolla tämä olisi viety helpostikin. Silti, kun et tuota ylöspäin, et pysy mukana. Paikkoja oli äärimmäisen vähän eikä niistä parhaimmatkaan maistuneet.

- Lindbäck pelasi minusta huonon pelin. Kaikkia maaleja ei saada maalivahdin piikkiin, mutta oli tänään poikkeuksellisen innokas osallistumaan peliin, joka sitten näkyi turhana mailalla peliin puuttumisella ja maalilta liikkumisilla aika ajoin.

- Koe-aikalaisista Myttynen katosi kuvasta ensimmäisen vaihdon jälkeen, eli ei tälläkään kertaa tuo mitään tähän joukkueeseen.

- Partanen oli yllättävän pirteä esitys laski maalin mukaan analyysiin tai ei. Oli kentällä näkyvä. Jos jatkaa näin, menisi rotaatiossa ja varmasti halvalla sopimuksella. Vähän ehkä sellainen roopetalajamainen maku jäi, eli pystyy stunttaamaan mukiinmenevästi alemmissa ketjuissa pelaten pääsääntöisesti nollanollaa silloin tällöin tehden pisteen siellä, toisen täällä.

- Vaikka Järvisen luistelu oli aika ajoin välttävä miinuksen ja paskaa plussan väliltä, paikkasi sitä hyvällä puolustuksen pelinluvulla. Käytti myös yllättävän hyvin itselleen riittävän tilan ja kovuuttakin nähtiin. En ihmettelisi jos otettaisiin joukon jatkoksi rotaatioon.

- Kuten joku täällä jo päivällä epäilikin, ei tainnut nelosketju käydä kokonaisena kertaakaan jäällä, vaan siellä oli aina vähintään yksi konkari kentällä junnujen kanssa. Noin muuten tästä KiVa-junnut-osastosta jäi positiivisena mieleen Nuutti Viitasalo, joka pärjäsi Lehtosesta riippumattakin yllättävän hyvin.

- Viimeisenä huomiona: kyllä siinä on vaan valtava ero johtaako joukkuetta Brian O'neill ja Peter Regin vaiko Jesse Joensuu ja Marko Anttila, enkä puhu pisteistä. Kumpaakaan jälkimmäistä vastaan ei mitään, päin vastoin, mutta joukkue ei herännyt omaan silmään peliin yhtään missään vaiheessa. Vaikka edellä mainittujen kanssa voidaan katsoa 50 min Team Nukkumattien esiintymistä, kaivetaan sieltä lopulta se perkele-vaihde edes jossain välissä esiin. Nyt jäi vähän semmonen olo, kuin ei olisi edes yritetty.

Tavallaan tätä voisi purkaa äijä äijältä pidemminkin, mutta aika lailla samat haasteet siellä kulkevat mukana tällä hetkellä joka äijällä. Päälle vielä tämän hetkiset asetelmat, niin lähtökohdat eivät ole helpot. Tuo tuleva Magnitan reissu on normaalistikin kaikkea muuta, kuin tähtiin kirjoitettu, niin tässä vaiheessa parempi katsella rauhassa ilman sen suurempia odotuksia. Joukkueena tällä hetkellä ei saada totuutta tilanteesta, mutta henk. koht. tasoilla jotain.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Ska pelin plussat ei mitään henkeäsalpaavia ollut.

+++ Järvinen tuli jo moneen kertaan perusteltua. Tommosta miestä meidän av ja tiukat oman åään tilanteet tarvisi. Kummasti se Lautidseniki sopi Laten pelitapaan viime kaudellakin monesti kun viimeisiä minuutteja puolustettiin maalin johdossa jne.

++ Partanen. Maali oli tottakai aika onnen kantamoinen mutta kun kaukoo usein ja hanakasti niin hyviä asioita tapahtuu. Oli pirteällä jalalla ja näytti että jalka riittää tähänkin sarjaan. Kamppailuissakin ihan positiivinen meininki. Paljokohan Porvoon Hunters haluaisi vaihtokaupassa rahaa Junttilan lisäksi? :) Tolla esityksellä kunhan änäri alkaa niin Parrullekin löytyy Liigasta tms. varmasti töitä.

+ Pakarinen/Joensuu näistä vaan näkee illasta toiseen että on tultu työpaikalle henkisesti ja fyysisesti. On niitä tärkeimpiä miehiä keväällä kun tosipelit alkaa.

--- Mäenalanen on ollut koko alkukauden aika yössä ja tänään kun ois pitänyt nousta framille nii ei nähty mitään. Toi sentterinä peluuttaminenkin alkaa v*tuttaa kun ei ees vahingossa voita aloituksia.

-- Lindbäckin tekeminen on niin ailahtelevaa ja tänäänkin pari helppoa meni ja ylipelasi monta tilannetta. Vähän pelkään et tänäkin keväänä heikoin lenkkimme on maalivahtipeli.

- vähän ikävää antaa keltanokalle mutta Luodolla oli kusi housussa jo alkuverryttelyssä ja märkä pieru tuli ekan erän ohi sutimisessa. Ei vaan ollut ollenkaan valmis tähän peliin.

Muut stuntit

Myttynen oli pitänyt tasonsa viime syksystä. Sen voi jokainen arvailla mitä se tarkoittaa.

Viitasalo oli positiivinen. Isossa roolissa Vantaalla ja joku lainakeikka Liigaan voisi tehdä ihmeitä. Keväällä ja kesällä sit näkisi koko totuuden. Mut tänään täytti ruutunsa.
Hänninen ei tainnut jäällä käydä.
Mäki ja Lahnaviik ei hirveästi näkynyt hyvässä tai pahassa. Liike näytti ihan hyvältä. Kiekon kanssa haudottiin vähän A-junnusarjan tyyliin. Täällä siihen ei ole aikaa. Iso rooli Vantaalla ja joku keikka Liigaan ois kiva nähdä ja katsoa sit kesällä onko menty eteenpäin. Toki poikien puolustukseksi täytyy sanoo et tehtävä ois ollut vähän erilainen jos vastassa olisi ollut Sotshi tai Riika. Nyt pelattiin kuitenkin vähän niinku tasoa Venäjän maajoukkuetta vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös