Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Tiukka matsi. Toisessa erässä kaivettiin työhaalarit esille ja varmistettiin voitto. CSKA ryskytti vetoja aikamoisella tahdilla kolmannessa erässä, parin jokerialivoiman avittamana toki. Lindbäck oli kuitenkin mies paikallaan heikon alun jälkeen, eikä suurempaa hätää lopulta ollut.

Mäenalasen ketju vietti todella paljon aikaa omissa. Kokeilisin ehkä Reginiä tuon ketjun keskellä ja Sakua jonkun ketjun laidassa, kun lähdetään vierasrundille.
 
Pöö
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mike

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvät joukkueet voittaa huonollakin pelillä. Kaks pistettä ja eteenpäin.
ZSKA:aa ei huonolla pelillä voiteta. Jokerit pelasi tuon Reginin tasoitusmaalin jälkeen ihan mallikkaasti.

Mitenhän pitkään Marjamäki näkee Mäenalasen sentterinä, jos heikot esitykset jatkuvat. Tällä hetkellä paras pelaava nelikko on Liittokansleri, Norman, Regin ja Pihlström.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
- Lindbäck loistava varsinkin silloin kuin tarvittiin.
-Nelonen oli todella väkevä. Täydellinen kombo pelaamaan vastustajan parhaita vastaan.
- Nellin, Normanin ja Pakarisen työmoraalia ei voi kun ihailla.
-Grant pelasi rohkaisevan hyvän pelin.
- Jensenit ja liittokanslerit pisteillä mikä on aina hyvä.
- Vahva nousu ensimmäisen erän jälkeen.

Tästä on hyvä jatkaa rundille.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL
Siinä mielessä harvinainen peli, että TsSKA kaatuu muulla, kuin 60min esityksellä - eikä johtunut siitä, että vastustaja olisi pelannut mitenkään huonosti. Toinen erä oli hyökkäyssuuntaan ehkäpä parasta tekemistä tällä kaudella. Mielenkiinnolla odotan millaista jälki on, kun Jokerit päättää oikeasti polkaista koneen käyntiin koko pelin ajaksi.

Tärkeitä onnistumisia tuli ainakin Jensenille, joka näytti tänään niitä topfemman tasolle vaadittavia otteita. Pelasi ehdottomasti kauden parhaan pelinsä. Myös Lindbäck sai pikaisen tasoittavan alleen, mikä varmasti helpottaa edellisen pelin helppojen maalien jälkeen.

Lehtonen oli minusta omaan päähän tänään erinomainen, vaikka katosikin pistetilastoissa täysin, jossa panosta kaivattaisiin. Pakkipari Pudas sen sijaan näytti piristymisen merkkejä toimittamalla kiekkoa maalille ja jopa laukomalla, jota tässä on pitemmän aikaa jo toivottu. Noin muuten puolustussuuntaan korostui pariin otteeseen se alkukauden perisynti, eli sinne maalin eteen mennään kuin Juti nakkikioskille - nälkäisenä, varakkaana ja kaikilla mausteilla. Silti varsin ehjä esitys muutamaa yksittäistä virhettä lukuunottamatta.

Se vähä ylivoima, mitä saatiin näytti taas totutun ropellukselta. Vielä en kuitenkaan ala Raipea ikävöimään.

Pakarinen, Norman, O'neill. Regin...olisi helpompi kenties listata epäonnistujat pelistä, vaan vaikeaksi menisi sekin sen Löövin 0-1 esityksen jälkeen. Nostetaan nyt vielä erikseen kuitenkin bonarina se, että pidän valtavasti tuosta nelosesta silloin, kun JJ ja Mörkö pelaavat samaan aikaan. Tällä kaudella Mörkö on alkanut ihan oikeasti taklaamaankin, eikä tuuppimaan kuten aiempina kausina, jolloin kentällä on jatkuva uhka kahden ison äijän tööttäillessä. Ja mikä parasta, pilli ei soi kun suoritus on puhdas.

Lauantaina jälleen kelpo vastus, joka viimeksi hoitui hyvin. Katsotaan millaisina otteet jatkuvat tuolloin.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitähän tässä nyt sanoisi? Ainoa miinus tulee oikeastaan kahdesta jäähystä liikojen pelaajien takia.

Ykkösketju, Mr. Helsinki ja Farbror tietty eniten esillä, Savinainen vähän näkymättömämpi, mutta syytän selostajia, jotka totesivatkin matsin jälkeen, että #19 olisi ansainnut enemmän hehkutusta. Brian veivasi mahtavat veivit mutta maali jäi puuttumaan, luotan siihen, että se uskomaton veivimaali tulee sitten jossain vielä herkullisemmassa paikassa. Kuten jatkoajalla. Playoffeissa. Game Sevenissä.

En tiedä aloitusprosenttia koko matsista, mutta ilmeisesti olemme päässeet ohi vaiheesta, jossa Anttila aloittaa ja häviää joka aloituksen. Hienoa!

Kakkosketjussa Liittokansleri taisi napata 0+2 mikä ei ole huono. Pannaan popparijyväpussi takaisin kaappiin ainakin muutaman matsin ajaksi. Jensen oli se aito oikea Hartwallin Jensen, ja Pakarinen... Sanat alkavat loppua kesken. Nätti maali ja se vasta-vasta-taklaus, josta CSKA-pakki jäi keräilemään kamojaan. Mahtavaa.

Jormakka, ei kun siis Haapala, sitä samaa tuttua oveluutta ja niittejä vastustajaan, josta yhdestä seurasi maali.

Saku oli tutun iso ja ilkeä, Tolvasella ehkä hiljaisempi ilta mutta työnteko palkitaan aina ennemmin tai myöhemmin.

Nelosesta jo mainitsin pelin aikana, Reginin paluu on tehnyt nelosesta todellisen peliketjun tuossa muodossaan. Anttilan vähäistä peliaikaa 1. erässä mietin. Vajaat neljä kummastutti, mutta olisiko ollut etukäteistaktiikkaa säästellä isoja äijiä vähän tokaan ja kolmanteen erään?

Pakeista pisti silmään rohkea Pudas ja silmällä pidetty Mikko Lehtonen. Tässä on ehkä se pieni ero Erik Karlssonin ja Mikko Lehtosen välillä: Erikin vaarallisuus tiedettiin, mutta mies teki silti ihan mitä halusi. Bobi tuntuu olevan tavallinen kuolevainen ainakin, kun vastustaja keskittyy hänen nollaamiseen. Tosin liigakin on nyt toinen kuin Karlssonin käydessä meillä.

Lööv - Skeletor, nam. Skeletorin nousu Haapalan taklauksen jälkeen hirvitti, mutta riski kannatti ja tuli maali. Tuli vain just sillä hetkellä mieleen, että toivottavasti hyökkääjä paikkaa.

Harmi ettei Kivistö tehnyt toista maalia putkeen mutta Grant näytti vähän heräilevän ja pelasti yhden vihulaisen varman maalinkin. Hieno juttu ja toivottavasti vire jatkuu noisusuuntaan.

Veskaritilanne näyttää taas yhden pelin notkahduksen jälkeen aikas hyvältä. Joko CSKA:n vedot olivat paskoja tai sitten Lindbäck pelasi oikeasti aika hyvän matsin. 0-1, joo, hänen piikkiinsä, mutta piti joukkuetta pitkään pystyssä ja toinen maali tuli melkoisen trafiikin takaa ja oliko vielä ohjausta tai kimmoketta mukana. Se mikä olisi kiva nähdä on voittolaukauskisa Lindbäck maalissa. Onko ollut kertaakaan? Ehkä jossain harkkamatsissa mutta runkosarjassa ei tule mieleen.
 
En gång Turkish Airlines, alltid Turkish Airlines.

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
TSKA vastaan oli hyvä peli. Alkukauden otteluksi hyvä, sillä ei kaikki ihan timanttia ollut.

Mäenalanen laidalle ja Regin sille tontille. The Nelonen tietty muotoon Pihlu-Mörkö-Jesse. Regin menee vähän hukkaan nelosen peliajalla ja Mäenalasen kenttä pyörii liikaa omissa. Ylivoima on aika onnetonta.

Maalinteko on tehokasta, voiko tuo tehokkuus säilyä? Joten maalipaikkoja pitäisi luoda enemmän.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Maalinteko on tehokasta, voiko tuo tehokkuus säilyä? Joten maalipaikkoja pitäisi luoda enemmän.
Vastaus: ei voi eikä säily. Tästä päästään ennen kaikkea tuohon pakiston tilanteeseen. Jokereiden "kiekollinen ja kiekotteleva" pakisto ei tuota riittävästi tällä hetkellä. On Lehtonen ja sitten on kilometri rakoa, tulee Pudas, toinen kilometri ja tulee muut.
Hyvää on se, että Grant pelasi parhaan pelinsä since 6 kk. Asia ei ole minkään muotoinen ongelma edes keskikastin jengejä vastaan, mutta huippuja vastaan kylläkin, eikä välttämättä niitäkään runkosarjassa. Se selvitään kyllä. Mutta koska Jokereiden peli perustuu niin vahvasti pakiston pelin tukemiseen niin keväälle asioiden pitää kehittyä. Ja peilaan tässä nyt puhtaasti kevättä. Onneksi siihen on toki aikaa.

Kivistö,Lööv,Sklenicka,Friman=enemmän tai vähemmän koko uransa peruspakkeja tai yleispakkeja. Ei ole mun mielestä realismia odottaa mitää huipputehoilua täältä.
Grant on kiekollinen ja vasta heräämässä. Edelleen ihmettelen miksi tämä mies ei saa yv-aikaa. Marja?
Krejcikillä urallaan 2 x 30 paunan ylitys. 1 x liiga ja 1 x Tshekki. En pidätä henkeä tuolla tekemisellä, että saa edes khl-ennätyksensä 17pts rikki.
Pudaksen taso nähtäneen oikeasti kun Lehtonen poistuu. Täältä pitäisi se 30pts saada.

Ei tässä sen kummempaa ongelmaa ole, mutta heikennytty ollaan jos Lehtonen poistuu ja edes Lepän tason korvaajaa ei saada. Ja joo tiedän korona, ahl, nhl, eerikkaarsslon tulee ja pelastaa jne. I see unicorns.
 
Tää jengi on tässä!
(1)
  • Tykkää
Reactions: Sako

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Niin alkukausi on näyttänyt Krejcik ja Friman saa aika paljon parantaa että niistä jotain iloa saisi irti. Krejcikin liike näyttää nyt KHL-kaukalossa huonommalta kuin osasin edes vertailla. Friman pelaa niin anteeksi pyydellen kokoonsa nähden ja maila tutisten että vaikea uskoa että jotain tekoa olisi kevään pleijareiden kuusikossa.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä vierasvoitto ja oman pään tiivistys ekan erän jälkeen. Grantin maalista myös plussa ja Skeletorin. Sitä ihmettelen, että 36 paunan mies Grant edelleen hyvin niukalla yv-ajalla. Tänään jo käväisi, joten josko se siitä. Näkikö kukaan mikä Jenseniin sattui/kävi?
 
Tää jengi on tässä!

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Näkikö kukaan mikä Jenseniin sattui/kävi?
Katsoin toisen erän lopun, niin siellä se Jensen kurvaili normaalisti. Todennäköisesti siis varotoimenpiteenä sivussa kolmannen erän ilman mitään isompaa kremppaa.

Pakisto kunnostautui tänään hienosti maalinteossa. Lööv paikkasi hienosti maalillaan niitä ensimmäisen erän sekoiluja, muutenkin nousujohteinen peli mieheltä. Bobilla taas vähän vaikeampi peli, kun Sibir iski jatkuvasti mieheen kiinni ja vei tämän pelihuumoria. Siitä en pitänyt, kun miehen suhteellisen laadukas peruspelaaminenkin murtui tuon ansiosta.

Sitten Jonathan Pudas.. nyt jumalauta. Sinä aikana, kun Jonathan virittää lämäriään niin laukauksen tielle ehtii koko viisikko, jengin maskotti ja Peteris Skudra. Tuli ihan männä vuosien Pulkkinen mieleen, kun lataus kesti monta sekuntia ja sitten veto viuhui plekseihin. Pudaksen lämäri on todella kova, joten en tiedä miksi säästelee muutenkin niin paljon parasta asettaan. Onneksi eräs toinen rightin puolustaja on alkanut laukomaan enemmän ja tänään siitä palkinnoksi maali. Welcome back mr. Grant!
 
Pöö

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL
Olipahan taas vuoristoratamaista tekemistä. Hyökkäystä ei kauheasti voi moittia maaleja hyvin tehtaillessa olkoonkin, että tänään vaadittiin ruotsalaista hannuhanhimaista voittamisen kulttuuria mukaan.

Omissa kolisi hivenen normaalia enemmän ja jälleen sieltä nousi ne samat asiat esiin, kuten oman maalin edustan varjeleminen. Kurrille vinkki: 70k€ + "AJ Niemi". Roolina seistä 20min oman maalin edessä oli sitten yyvee, aavee, teevee, neliveto, pitkäveto tai huikan veto ja iskeä kiinni kaikkiin, jotka mailan ulottuman päähän tulevat. Kaikki keinot sallittu poikittaisesta mailasta kertakäyttösinkoon. Ja mielellään ilman luistimia ettei se hetken päästä löydy kaverin maalin takaa. Marjamäki herää tähän vasta ensimmäisen adventin tienoilla.

Yksittäisistä pelaajista voisi mainita Normanin ja Löövin erikoiset suoritukset, kun molemmat näkyivät sekä hyvässä, että huonossa kentällä (toiselle avaus- ja toiselle voittomaali, vastineeksi toiselle pari typerähköä jäähyä ja toinen on pari kertaa päästämässä kaverin maalintekoon). Nellillä puolestaan kulkee nyt ja se on aina hyvä merkki joukkueelle. Plussaa myös, että Grant sai vihdoin maalihanat auki. Toivottavasti se ylivoimapaikkakin sieltä vielä kaivetaan, jota täällä on toivottu.

Tuloksen puolesta hyvä alku kaukoidän kiertueelle. Toivottavasti tulos pysyy hyvänä myös maanantaina.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Plussaa myös, että Grant sai vihdoin maalihanat auki. Toivottavasti se ylivoimapaikkakin sieltä vielä kaivetaan, jota täällä on toivottu.
Taisi siinä viimeisessä ylivoimassa Grant jo olla Pudaksen paikalla. Pudas siirtää vastuuta liikaa eikä lataa kun on paikka. Sitten kun lataa ei saa sitä edes vahingossa maalille asti. Ihan perusteltua olisi vaihtaa Grant siihen tuleviin peleihin. Kuitenkin Grantillla on mielestäni vielä paljon kovempi laukaus mitä Pudaksella.
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
Eka ottelu kiertueella on aina vaikein kun pelataan keskellä päivää ja nyt kun alla oli vielä todella makee voitto Tsska:sta. Liian helposti pääsi Sibir maalintekopaikkoihin ekassa erässä. Kyllähän peli tiivistyi ottelun kuluessa mutta jotenkin oli fiilis että tää peli voi päättyä ihan miten vaan. Onneksi Löövin röpelö ratkaisi. Ei tuosta maalivahtiakaan voi hirveesti syyttää. Noita vaan joskus tulee. Sibirin oma pelaaja oli vielä kriittisellä hetkellä kiekkolinjalla ttei veska nähnyt mitään.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
12 peliä (plus yksi kabinettihäviö) takana, joista saldona kolme tappiota ja yhdeksän voittoa. Kolmesta tappiosta yksi jatkoilla Omskille ja kaksi muuta Lokolle ja CSKAlle. Loko ja CSKA myös voitettu kertaalleen. Sanoisin, että tulosten perusteella kausi lähtenyt hyvin käyntiin enkä näe mitään syytä vääntää tikusta negatiivista asiaa. Yksittäisiä pelejä menee ja tulee, kokonaisuus ratkaisee ja se on tällä hetkellä hyvä.
 
Kaksinkertainen yhdyssana-pelin voittaja!
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Taisi siinä viimeisessä ylivoimassa Grant jo olla Pudaksen paikalla. Pudas siirtää vastuuta liikaa eikä lataa kun on paikka. Sitten kun lataa ei saa sitä edes vahingossa maalille asti. Ihan perusteltua olisi vaihtaa Grant siihen tuleviin peleihin. Kuitenkin Grantillla on mielestäni vielä paljon kovempi laukaus mitä Pudaksella.
Faktahan on se että näiden molempien pitäisi jo pelata ylivoimat puoliksi ja Krejcikin pitäisi olla se kolmas kaveri siinä variaatiossa. Lehtonen jo helvettiin sieltä kun ei tule kuitenkaan enää montaa kuukautta täällä pelaamaan. Tällä menolla Lehtonen voittaa pakkien pistepörssin pelaten puoli kautta ja keväällä ollaan aivan kusessa.

Olen nähnyt tämän joskus ennenkin. Vain Jokerit on sen tason organisaatio että ei opi omista aiemmista virheistään mitään vaan toistaa ne.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL
Niin sisällötön peli, ettei edes viitsi vaivautua laajasanaisemmin ruoskimaan. Tiivistetysti:

- Hyökkäys oli täysin hampaaton tänään
- Puolustus päästi liki kaikki vastustajan yritykset läpi
- Lööv. Mitä lie herralle tapahtunut kesän aikana. En tältä juurikaan mitään odota peruspelin lisäksi, mutta tällä hetkellä on tuntunut viime peleissä olevan kentällä liki aina, kun omissa soi. Päälle vielä heppoisia jäähyjä.

No. Eipä ollut ensimmäinen kerta, kun joku oranssipaitainen pallokerho ryöpyttää meitin. Seuraavaan peliin ja toivottavasti silloin löydetään edes joku ilme peliin, mikäli "parempi" sellainen ei luonnistu.
 

Hapsiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
Tais viime vuonnakin päättyä peli Habarovskissa 4-1, kun Jokerit veti aamuhöntsää pelaamisen sijaan. Tänään ei mikään toiminut ja tää peli kannattaa unohtaa samantien ja katse seuraavaan peliin, et ollaan suoraan hereillä.
 
Kaikki käy kun panee tarpeeksi hiivaa...

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi vittu pitikin kiirehtiä katsomaan tätä paskaa.

No, ei mitään uutta Habarovskissa. Ja jos entiset merkit pitää paikkaansa, keskiviikkona tulee isän kädestä Barysin vieraana.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Ja jos entiset merkit pitää paikkaansa, keskiviikkona tulee isän kädestä Barysin vieraana.
Viime kaudellahan tuolla voitettiin sentään. Näitä Habarovskin läpsyttelyjä ei jaksa ottaa tosissaan kannattajat tai edes joukkueen jäsenet, koska tuolla ei tulla pelaamaan vasta kuin ensi kaudella taas.
 
Pöö

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Jälkilähetyksenä katsottu ja lopetin kolmannen maalin jälkeen. Ei uskoa enää löytynyt. Täysin vajaa esitys. Tekosyitä tietenkin löytyy, mutta ammattilaisten pitäisi olla aina valmis pelaamaan. Kalliita pistemenetyksiä tälläiset jos meinataan taistella divisioonan voitosta. Olihan siinä alkuun ylivoimaa tarjolla ja mahdollisuus saada hyvä alku. Valitettavasti tuo ylivoima on niin onnetonta tällä hetkellä että tulosta on turha odottaa. Eteenpäin.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Tänään oltiin vajaita joka osa alueella. Puolustukselta heikko esitys.. Laskettiin yks av maali. Todella laiskaa pelaamista. Onneksi kaukana Khabarovskissa ei tarvitse enää pelata. Aikaero hieman ehkä näkyi et oli laiskaa pelaamista. Sama viime vuonna hävittiin 4-1.

Oli myös silloin laiska esitys.
Ei muuta kuin eteenpäin.. Enään yks peli ja Idän kiertue on paketissa ja pelataan taas ihmisten aikoihin pelejä - Onneksi.
Eteenpäin. Pelit ja kausi jatkuu!!
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itselle eilinen peli meni vähän samaan tapaan kun koko joukkueella, ohi. Eka erä tuli nähtyä ja oli hieman aavistettavissa. Silti sitä mieltä et näistä pitäis voitot ottaa, sen verran taso eroa. No, monta tekijää mitkä varmasti vaikutti. Vieraspeleissä omasta mielestä usein näkyy se et kairataan mahdollisesti just ja just voittoon riittävä suoritus, toki tuuriakin joskus ollut. Eilen ei sekään riittänyt. Vieras rundit on haasteellisia, selvästi mut ehkä sinne välillä toivois ehjempiä esityksiä. Mut tosiaan tappio kärsitty ja eteenpäin! Plussaa et mm Grantia alettu käyttää yvssä, muuten koko yv meinaa olla taas, jälleen kerran onnetonta. Eelillä nihkeetä, jotenki näkee vedoistakin et väkinäistä..toivot.aukee!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy