Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 416 763
  • 3 685

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt kun Dufva toisti noita perinteisiä fraaseja itsestään ja joukkuetta huonosta valmistautumisesta niin mielenkiinnolla odotan kuinka tänään KooKoota vastaan lähdetään. Toivottavasti uusi päivä kaiken muuttaa voi ja virheistä otetaan oppia. Tänään varsinkin puolustukselta vaaditaan tason nostoa (Grööna, Percy ja Viljanen) eilisestä pelistä ja tietenkin hyökkääjiltä sitä maalinteon tehokkuutta. Partanen vaikuttaa hutikudilta joten tuppea syömään vaan ja muille penkitetyille miehille uudet näytön paikat. Ja edelleen jos tällä tourneella saatais edes se 6 pojoa oltaisiin ERITTÄIN hyvässä tilanteessa kevättä kohden ja Ässät on vihdoin voitettava ensi tiistaina kun niitä ei ole toistaiseksi voitettu tällä kaudella mutta katkerat tappiot on kyllä koettu.
 

Golffari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sport tänää :
Paukku - Asplund - J. Keränen
Vidgren - Virtanen - Stålberg
Talaja - Lucenius - M. Keränen
Riska - Riska - Suoranta
Hovinen am

Gröndahl - Viljanen
Percy - Tommila
Vanttaja - Westermarck
Mäkelä 7.pakki
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Partanen ja Liuksiala rotaatiossa. Kiva, kun Suoranta pääsee vihdoin neloseen, eikä vain jämäsekunneille. Vidgren oikeutetusti ylempänä nyt.
Toivotaan myös hyökkääjien tehojen löytymistä uudestaan (lähinnä Keräset ja Stålberg).
 

Karvaturri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
On tässä peluutuksessa sentään joku oikeus, kun pörrääjät (ehkä Talajaa lukuunottamatta) laitettiin poppareille, ja duunariosastoa laajennettiin.

Paukku ja Vidgren, kauden suurimmat parantajat, ansaitusti yläkentissä!
 

Golffari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Rautainen on kyllä pakisto, ei voi muuta sanoa. Pitää muistaa aloittaa voodoo-rituaalit hyvissä ajoin ennen peliä ja sitten pelin jälkeen todeta, että Mäkelähän painoi hatullisen...

Pakisto on mitä on... Kovaa touhua kun ei juurikaan pakistoa kierrätetä. Helposti olis nyt voinu ottaa Ylitalon ja Nevalaisen sisään. Ei luulis huonommin pelaavan mitä nämä väsyneemmät sankarit. Näillä mennään.
 

BkkEtäFäni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Seattle Kraken
Ei kyllä mene jakeluun miksei Suoranta pääse koittamaan "tulosketjuissa"? Tänään esim. Luceniuksen ketju mielestäni huutaa Suorannan tyylistä suoraviivaista laituria, kikkakolmosia sitten kehiin ketjun muilta jäseniltä. Talaja poppareille, max. 1 Riska kerrallaan kokoonpanossa. Tämän kauden jälkeen alkaa viimeistään olla edessä se hetki, kun Vaasan Hockey Sport siirtyy aikaan Riskojen jälkeen. Vidgren ei tule saamaan missään ketjussa maalia tällä kaudella vaikka onkin ehkä pelannut pirteämmin viime aikoina, raatakoon nelosessa.

Puolustusta turha kommentoida, jokainen tietää missä siellä mennään jos Westermarck kehissä. Ennemmin tosiaankin Ylitalo sinne, hänen peluuttaminen voi jopa kantaa siementä tulevaisuudessa.

Hyvissä asemissahan tässä kuitenkin ollaan, eli posin kautta tänään ja pisteet bussiin mukaan!
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Veikkaisin tosiaan, että ainoa syy miksi Talajaa roikotetaan kokoonpanossa on tuo ensikauden soppari. Toki onhan Talaja hyvä fyysinen alakenttien pelaaja ilman tehojakin ja realismia on että ei se nyt sitä 20 maalia tule enää urallaan painamaan. Mutta silti tällä hetkellä pitäisi olla mielummin Erholtz esimerkiksi kokoonpanossa.

Suorannalle tänään näytönpaikka. Vaikka onkin kuinka Sportin omia poikia, niin nyt pitää tänään näyttää sitten jotain osaamista jos haluaa jatkaa kokoonpanossa. Kyllähän Simon aika heikosti suoritti alkukauden.
 

BkkEtäFäni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Seattle Kraken
Veikkaisin tosiaan, että ainoa syy miksi Talajaa roikotetaan kokoonpanossa on tuo ensikauden soppari.
Politiikkaa perkele :) Mutta joo, tämä siellä tietenkin taustalla. Ei Suoranta missään nimessä ole esityksillään paikkaa esim. top6:ssa ansainnut, mutta kun ei siellä alemmissa ketjuissa oikein kukaan tee maaleja niin kokeilkoot siinä sitten vaikka vuorotellen.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sprot
Ei kyllä mene jakeluun miksei Suoranta pääse koittamaan "tulosketjuissa"? Tänään esim. Luceniuksen ketju mielestäni huutaa Suorannan tyylistä suoraviivaista laituria, kikkakolmosia sitten kehiin ketjun muilta jäseniltä.
Joo samaa mieltä, nämä voisi olla kokeilemisen arvoiset kaksi ekaa ketjua:

J. Keränen - Asplund - Stålberg
Suoranta - Lucenius - M. Keränen
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Täydellinen yv. Voi hyvää päivää! Kyllä on laiskaa ja hidasta kiekonvientiä ja luokattomia syöttöjä. Ja jäähy kruunaa vielä tämän.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Talaja tekee aikamoista
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kummallista sohaamista, kun kahdessa yv:ssä oma jäähy.
Ainali on muuten kovassa vedossa, muutenkin, kuin nyt tässä Sportia vastaan.
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kenenkähän kuningasidea oli se että piti saada Grööna takaisin Sporttiin. Ei kyllä olla saatu niille rahoille mitään vastinetta mutta verenpaineet ovat tapissa aina kun herra kentällä on koomailemassa
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Sportin hyökkäyspelaaminen on liian hidasta. En käsitä, miksi Dufva ei näe sitä. Toki tämä johtuu pitkälti pakeista, kun kiekko ei lähde tai osu lapaan. Pitää vaan puolustaa ja taistella,jos aiotaan voittaa.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Jaa Talajahan innostui. No hyvä vaan
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös