• 418 428
  • 3 685

Orion Star

Vaasan Sport
Toisaalta en ole yllättynyt, koska tappion/ ohipelin uhka on ollut koko ajan lähempänä..

Punatakki

Arska on täysin väärässä sarjassa, täysin.
Viime kevään kotkan matkassa Gröndahlin jaksossa herra hienosti korjas soutuvenettä, tällä hetkellä lahjat tuntuu olevan nimenomaan enemmän veneen korjauspuolella kuin liigapuolustajana. Vaasassa rannikkokaupunkina varmaan löytyis töitä, jos Jämsälle joku vinkkais että olis niitä PUOLUSTAJIA markkinoillakin..

Sporttia

Nyt vituttaa Reijolan puolesta...

Miksi tuntuu siltä, että puolustuspäässä on eri ilme kun Hovinen on maalissa.

Kun Reijola on ollut maalissa, viimeisin voitto on tullut lokakuulta. Marraskuussa oli se yksi peli jossa Hovinen tuli rankkuihin maaliin. Ja sitä edeltäneessä rankkukisassa Reijola ei torjunut yhtään rankkua.

stairox

Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC

Tuota mietin itsekin, Reijolalta on kadonnut alkukauden liito. Tällä hetkellä sylkee aivan liikaa torjuntoja vaarallisille sektoreille. Mutta muistaakseni meitä varoitettiin juuri siitä mitä tapahtuu kun ei itseluottamus ole ihan kohdillaan...

Raju Erkki

Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Peli alkoi ihan hyvin, sitten Pelicans rokotti. Sport sai taas juonesta kiinni ja Pelicans iski 2-0. Kenttätapahtumien perusteella tuolloin olisi kyllä Sportille ollut ansaittu johtoasema. Siellä kävi mm. Kiekko maaliviivalla ja siitä vastahyökkäyksestä sitten tuo Pelsujen maali.

Ei välttämättä ollut siis ihan mikään katastrofiesitys! Joskus ei vain onnistu ja tänään alun hyvistä otteista huolimatta jäätiin ikävästi tappiolle ja homma rullasi väärään suuntaan. Nythän tuolla ei sitten kukaan yritä edes..

Golffari

Putket katkeaa aina. Jotenki oltiin kuitenki pelissä mukana vaikka numerot on taululla tylyt. Se mikä tässä nyt alkaa paistamaan läpi, pakkien peluutus. Viljanen joka on kiekkovarma ja muutenki pakiston liideri, alkaa peli peliltä enempi haparoimaan. Oikeastaan tuo top-nelikko alkaa väsymään.

Hokiboy

Mitähän sitä odotettavissa huomenna kun tuplapelit ovat olleet tunnetusti Sportille haastavia ja varsinkin se jälkimmäinen peli. Kookoo on ollut Sportille nykyään vaikeasti voitettava kuten todettiin 19.11 kun tuli kuokkaan 0 - 4. Huomiseen peliin pitäisi sitten löytää motivoituneimmat pelimiehet ja ne kadonneet maalintekotaidot.

MrMacmanaman

Eka erä oli hyvää peliä, mutta Pelicans sai aika helpon maalin ja Sport oli paikoissa suht. saamaton. Muun muassa ylivoimalla Stålberg laukoi huipputontilta kolmesti surkean jäänuoliaisen. 5v3:lla Percy pääsi tykittämään läheltä, mutta tuhnuksi jäi. Toinen erä oli taas näennäistä hallintaa 2-0:aan asti.

Pakkien avauspelaamisesta pystyi kyllä jo vähän aavistelemaan tällaista peliä. Niin monta kertaa lähti huolimaton syöttö suoraan vastustajalle. Viljanenkin muistuttaa jo sitä ensimmäisen kauden hasardi Viljasta.

Sundomstå

Tästä oli jo puhetta. Nyt kun Kolusz poistui eikä uutta tilalle tullut, reservissä pitäisi olla kunnon rotaatiota. Pelaavan kuusikon äijät eivät ole mitään robotteja.

Edit sanajärjestys

rauta

Sport, VPS & HIFK
Reijola piti lopulta numerot siedettävinä. Pelsulla oli paikkoja vaikka 10-0 numeroihin. Toki olihan meilläkin paikkoja, ei vaan mennyt. Toivottavasti huomenna lähtee heti alusta paremmin liikkeelle vaikka vaikea peli/vastustaja onkin edessä.

Harppuuna

Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Rassea ei oo syytä sysätä bussin alle, jos taululla 0 maalia. Ohipeli, mutta olisko jopa Nevalaista sisään pakistoon+Ylitalo. Arska vois levätä huomenna.

Hiilikuitu

Sport
Gröndahl on kyllä sysipaska. En ymmärrä miksi tuo piti raahata tänne takaisin kun siitä kerran päästin eroon? Onko oikeasti rightin pakit noin kiven alla, ettei yhtään parempaa löydetä?

BussiKUSKI

Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Yäk.. tänään oli vastassa joukkue, joka osas pelata Sportin träpin läpi, ohi ja ympäri.

No toista ei saa tulla putkeen, vaan nyt rivit järjestykseen ja pihalle munasillaan koko joukkue parkkipaikalle odottamaan, että mä käyn vikittelees Amanda Harkimoa :) se ei kuulemma diggaa mun nimimerkistä

Golffari

Niin tässäkin taas tullaan siihen, että tuo top-nelikko pakistossa pelaa isoja minuutteja. Ja nyt se alkaa näkymään otteissa. Toivoisi nyt Ylitaloa ja jopa Nevalaiselle näytönpaikkaa.

Puhumattakaan siitä, että tuosta top-nelikosta yks tippuu telakalle... Nyt vaan kierrätystä rohkeasti pakistoon.