Peliesitykset kaudella 2019–2020

  • 213 644
  • 862

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Paukku saa varmasti eniten maalipaikkoja hyökkääjistä, tekee vaan harvoin maalia. Jos rupeaisi osumaan niin olisi aivan huippu. Hänen avut on kyllä muualla.
Nimenomaan, avut muualla ja se riittää, vaikka ei maalintekoon pystykään.
Asioita voi tehdä oikein, vaikka maalit jäävät saamatta.
On melkoinen pommikoneherhiläinen kuitenkin hyökkäyspäässä ja antaa sitä kautta mahdollisuuksia paineistaa vastustajan päädyssä. Tykkään, ja on parantanut koko ajan otteitaan moneen muuhun hyökkääjään nähden.
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Ei voi olla tykkäämättä Paukun peliilmeestä. Repii, raastaa, taklaa ja antaa kaikkensä jäällä. Blokkaa vetoja ja maskimiehenä ottaa osumaa.
Ihan omilla avuilla noussut päädyn yhdeksi suosikiksi, tykkään kyllä !
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
ei hävitty yli puolta kasitien derbyistä. Ei koskaan, ei porilaisia vastaan.
Ei liity muuten tähän ketjuun, mutta mä en ole koskaan ymmärtänyt tätä "kasitien derby" -juttua. Kasitien varressa kun on kolmasosa liigaseuroista ja kolmasosa liigaseuroista on lähempänä Poriakin kuin Sport.

Ja tänään on tosiaan Ässillä se ainoa oikea derby edessä.
 

Karvaturri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei liity muuten tähän ketjuun, mutta mä en ole koskaan ymmärtänyt tätä "kasitien derby" -juttua. Kasitien varressa kun on kolmasosa liigaseuroista ja kolmasosa liigaseuroista on lähempänä Poriakin kuin Sport.

Ja tänään on tosiaan Ässillä se ainoa oikea derby edessä.

En mä sitä käsitettä ole lanseerannut, pointtina ehkä enemmän että näin vaasalaisesta näkökulmasta pelit teitä vastaan ovat menneet meidän keskiarvoa paremmin ja näissä "derbyissä" on ollut aina hyvä tunnelma. Ehkä siksi näitä pelejä aina kovasti odottaakin.

Tapaninpäivänä olitte parempi joukkue, ja Satakunnan herruudesta saatte kilpailla niinkuin haluatte :-)
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Eka erä tänään taas Sportilta energistä lätkää. Toisen erän alku suht tarkkaa pelaamista molemmilta ilman maalipaikkoja. Leppäalho antoi sitten juhlapelinsä kunniaksi todella kevyen jäähyn Viljaselle, josta IFK yv:llä tasoihin. Tuon jälkeen vaaka alkoi kallistua tsadilaisten suuntaan.

Jäi pelissä pari selvää korkeaa mailaa viheltämättä, mutta so what. Sportin yv on aika luokatonta. Ainostaan CDS pystyy jotain järkevää tekemään. Muutenkin Sportin hyökkäyspelaaminen on liikaa De Sousan varassa. Ei vaan tunnu joukkueesta löytyvän kavereita, jotka pystyisivät hyödyntämään CDS:n oivalluksia.
 

Backster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Flyers, Chelsea
Tuo ylivoima on kyllä niin helppo puolustaa pois pl. DeSousa kun osaa olla arvaamaton. Tuotahan pelataan ensinnäkin 3 pelaajalla kun Ainali, Viljanan ja CDS kiekottelee keskenään. Ainalillakaan ei tee mitään kun ratkaisut on hitaita ja ainoa "vahvuus" on se, että laukoo. Siinäkin piilee se ongelma, että kätisyydet ei käy ja tuolle spotille pitäisi saada rightin kaveri.
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
De Sousa tekisi kovien ketjukavereiden kanssa kovia tuhoja.
sportin joukkue on huonosti koottu.Ei riitä, että toivotaan toivotaan. Jämsä ulos ensiksi.
Kallelat ja Ainalit ovat toivotaan toivotaan -osastoa. Yhden kauden lentoja. Ei näiden varaan menestystä rakenneta.Viime kaudella oli kyllä kaikki tähdet kohdillaan.
Meiltä puuttuu kärkiosaaminen sekä hyökkäyksestä että pakistosta. Se näkyy varsinkin erikoistilanteissa ja ratkaisupaikoissa. Aiemmin sama puuttui myös Maalivahtiosastolta ja valmennuksesta. Näiden pohja on nyt kunnossa. Hoviselle kunnon kirittäjä ensi kaudeksi, Tervonen ja muut kesäpojat takaisin junnuihin harjoittelemaan.
Telaketju on ensi kautta varten kunnossa.
 

Mäxä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Veikkaan että Duffalla on aika suuri rooli tulevan kauden hankinnoissa. Niin kuin on ollut Tomekilla ja Maukallakin. Ja ehkä monella muullakin. Tämä kannattaa muistaa kun paskasankoja kaadetaan Eren niskaan.
 

Golffari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eiköhän kausi ollut viimeistään nyt tässä? Ne pelaajat jotka ei joukkueessa jatka ja kelpaa muille niin lihoiksi vaan...
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Annetaan Dufvalle nyt työrauha ja mennään hallille ja annetaan oma osuutemme ensi kautta ajatellen.
Mahtavasti on nyt yleisö löytänyt hallille parissa viime pelissä.

Sport on nyt mielestäni menossa kuitenkin oikeaan suuntaan.

Runko on jo osaksi ensi kaudelle ja Risto varmaan rakentelee osaltaan palapeliä valmiiksi.

Meidän tehtävänä on nyt kantaa rahaa kotkanpesään, että pesintä onnistuisi mahdollisimman hyvin.

... pst..., tiedän, että voittojakin on vielä peleistä tulossa.
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Juurikin noin kuten edellinen kirjoitti. Mikä kiima olisikaan, jos näistä kotipeleistä olisi napsittu pisteet.
No nyt järkeviä valintoja loppukaudeksi. Turhakkeet rahoiksi ja mahdolliset sopimukset palvelemaan tulevaisuutta.
 

Orsac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
  1. Omaan silmääni Seigo oli tosi hidas sekä jalalla että avauksissa. Lisäksi menetti omissa kiekkoja. Voiko joku kertoa miksi sai kuitenkin peliaikaa melko paljon?
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Sportillakävi tällä kaudella oikeastaan se kauhuskenaario, että kaikki kärkinimet floppasivat. Kalapudas, Ainali ja Kallela vetivät viime kaudella kaikki sellaisen 40p kauden ja heidän varaansa oli rakennettu tämän vuoden joukkue. Noh nyt kävi niin, että Kallela oli yhden kauden ihme ja Ainali ja Kalapudas sortuivat liikoihin odotuksiin ja yksilöintiin ja unohtivat joukkuepelin merkityksen. Siihen sitten päälle vielä Kivirannan yllättävä lähtö amerikkaan.

Miettikääpä, jos nuo flopanneet tähdet olisivat suorittaneet omalla tasollaan ja Kiviranta ei olisi lähtenyt. Tilanne olisi aivan toinen. Siitä annankin Maukalle vähän kritiikkiä, että ei osannut korjata tuota ongelmaa näiden ”tähtien” kanssa. Sport on usein hävinnyt kautensa psyykkisellä puolella ja se johtuu pääosin siitä, että meillä ei ole koskaan ollut Liigassa kokenutta ja meritoitunutta valmentajaa. Pelaajistohan on ollut useana vuonna ihan riittävä.

Nyt ensikaudelle on Dufva kiinnitettynä ja varmasti hän tuo jokusen luottomiehensä pelaajistoonkin. Ensimmäistä kertaa Liiga aikana on oikeasti luottoa ensikauteen, kun valmennus on vihdoin kunnossa.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllähän siinä niin kävi, että Sport joutui pakostakin (tälle kaudelle ehkä liian myöhään), hankkimaan oikean ammattivalmentajan.
Toki Maukan viime kausi puikoissa näytti hyvältä, aikainen jatkosoppari toki ihmetytti, jälkiviisaus on tässäkin tietenkin läsnä.

Nythän RD tuli kesken kauden ja joukkue ei varmaankaan ole hänen kuvioihin sopiva, vaan nyt mennään näillä, mitä tarjolla on.
Uskoisin, että jo tehdyt jatkosopparit ja tulevat ovat sellaisia, jossa on myös RD osaltaan päättämässä tai pelaajia ehdottamassa.

Tämä kausi mennään näillä:

- häviö = jotenkin hyväksyttävä
- 1 piste = tyydyttävä
- 2 pistettä = hyvä
- 3 pistettä = erinomainen

... katsoisin nyt todellakin tulevaan kauteen ja annan täyden kannatukseni Sportille tämän kauden loppuun, kävi miten kävi.
Muutosta on kuitenkin tapahtunut RD;n tulon jälkeen.

Paukulle paukun ja Sportille otan toisen, näin Uuden Vuoden kunniaksi... on siellä moni muukin pelaaja parantanut otteitaan.
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
Oliko Sputnik huono, vaiko me hyviä ?
Ekassa vähän otettiin vastaan, johtuen jäähyistä , mut pappi hoiti hienosti. Kakkos ja kolmos erät taasen meidän ja nyt piti hyvin.
Kaikki hyviä, ei moitita taaskaan, mut omaa silmää miellytti Viljanen, Paukku, Fippo ja Turre.
Keskiviikkona jatketaan, toivotaan jottei Kova pilaa peliä (jos pillissä) ja saadaan tukka-Jukka raivon partaalle.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Westermarckia olen haukkunut kauden mittaan paljon, mutta nyt kun maalin teki, niin kait sekin jotain kehua ansaitsee välillä :D

On muodostanut Wilsonin kanssa ihan hyvän pakkiparin. Dufva tehnyt molempien pelaamiselle hyvää.
 

Backster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Flyers, Chelsea
Mukavan nousujohteinen peli vaihteeksi. Yleensä ollaan aloitettu ihan hyvin, tokassa sulattu ja kolmannessa ajettu takaa.

Toki SaiPalta alkoi varmasti bensakin loppumaan kun kaksi kaveria tippui pois.

Silti vituttaa molemmat päästetyt maalit. Ekassa menetetään kiekko omalla sinisellä. Ja tokassa Persson saa operoida ihan rauhassa maalin kulmalla ja Löfman rynni kahden pakin välistä haaskalle. Ei näin. Vähän halpoja molemmat.

Mutta hei, kokonaisuutena hyvä ja naatitaan tästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös