Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Vapaapudotus, 14.09.2018 klo 19.11.

 1. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Täällä voi keskustella otteista kaukalossa.

  Ensimmäinen erä Kouvolassa takana ja oman alueen puolustuspeli järkyttävää toistaiseksi. Yhtään puhdasta kamppailuvoittoa yks ykkösissä ei taida vielä olla plakkarissa?

  Iso-Mustajärvi, Oksanen.. oppirahojen makselua vielä mutta onneksi kausi on nuori. Ja 40min jäljellä peliäkin.

  Morley ja Salo valopilkkuina hyökkäyspäässä.
   
 2. Altec Jäsen

  Joo toiseen ketjuun jo kirjoitinkin oman pään olevan levällään. Koskee sekä pakkejabettä hyökkääjiä.
   
 3. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Karmeaa puolustuspeliä, valitettavasti suurimmat virheet Maalahdelle merkkaus ja Sneckiltä niin tyhmä jäähy ettei noita näe usein edes junnuissa tai Aasian liigoissa. Hyökkäyspeli toimii ja uskon että sen pään tehokkuus kääntää ottelun meille. On se sitten 3-4 tai 9-10.
   
 4. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Nyt aikalisää tai jotain. Täysin pakkien merkkaus virheitä kaikki viisi. Mitä helvettiä
   
 5. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Lainaus:
  Itse itseäni lainaten.. onneksi sentään kiekon kanssa kulkee Emilillä ja nakutteli kaksi pistettä Lappeenrantaan Kouvolasta. Kavennusmaali oli jo hieno suoritus, jossa kädet kävivät hyvin Radken epäonnistuneen vedon jälkeen ja pilkuilla sitten todella vakuuttavaa työskentelyä.

  Kaikinpuolin jäi paljon parannettavaa, mutta onneksi KK:llakin oli äijät sen verran hukassa että SaiPa sai kammettua tasoihin. Huomenna onneksi Kunyk kehissä ja toivottavasti myös Koho. Kapteenia tarvittaisiin tuossa oman pään kaaoksessa.
   
 6. Bacon Jäsen

  Paskal pelil voittoja voittojen perään. Tää on meiän kausi!
   
 7. Gennadi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, R.I.P M-juna
  Lainaus:
  Joo näin on! Kuitenkin GayGay:n porukka herutteli ennen tasuria, joten oikeus ja kohtuus. Isoveljeltä ei saa mitään ilmaiseksi!
   
 8. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Olipa peli. Salo oli todella hyvä. Tässä meillä on top4-pakki!!

  Aika huolimatonta oli peli omassa päässä, paljon virheitä, joista KooKoo myös rankaisi.

  Hyvä joukkue pystyy voittamaan huonollakin pelillä.

  Lainaus:
  En voi sille mitään, mutta joka kerta kun joka SaiPa-fani käyttää noinkin väsynyttä ilmaisua kuin GayGay, tunnen suurta myötähäpeää. Se kertoo enemmän kirjoittajasta kuin kouvolalaisista.
   
 9. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Saattoi olla pelaaminen kaukana valmennuksen haluamasta?
  Uskoisin, että huomenna peli on parempaa, kokemuksia pelistä on nyt takaraivossa ja jännitys pois, lisäksi Kunyk tulee Oksasten väliin, saattaa ketjun peli selkeytyä.
  Puolustuksella on eniten parannettavaa, huolellisuutta on löydyttävä lisää, että omiin menevien maalien määrä vähenee.
   
 10. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Omaan silmään pisti se, että kookoon ylivoimamaaleissa maalin edessä sai ukko keskittyä laittamaan kiekkoa pussiin. Kun Denisov ilmestyy siihen alivoimaan, niin se maskimies keskittyy pysymään elossa, eli jossain hyvin kaukana.
   
 11. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United
  Täällä jo paljon esillä ollut huoli pakistosta realisoitui karulla tavalla. Ei nyt vielä käydä ranteita aukomaan ensimmäisen pelin jälkeen. Salolta hyvä peli hyökkäyspäässä ja innolla seuraan mitä tulee tapahtumaan, kun alkaa tottua isoihin minuutteihin, joista Sportissa saattoi vain haaveilla. Muilla vielä paljon tehtävää, mutta korostetaan nyt tämän olleen kauden avaus. Kyllä se siitä taas lähtee kunhan Denisov palaa ja se mahdollinen hankinta siihen päälle.

  Morley oli hyvä. Selvä vahvistus joukkueelle, jollei ole jo tullut ilmi.
   
 12. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Puolustus oli kujalla, mutta meiltä puuttui myös Koho. Ville on Helvetin hyvä av pelaaja. Toki Denisov tuo myös lisää varmuutta puolustukseen. Ja uskon, että Vladimirille on käyttöä myös ylivoimalla. Ei ole kuitenkaan ihan kädetön kaveri.
   
 13. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ei voi olla kauhean pettynyt kauden avaukseen. Huonolla pelillä kaksi pistettä on erinomainen saavutus! Puolustuksessa tehtiin monia pahoja merkkausvirhettä joista KooKoo rankaisi mutta ei hyökkäyspäästäkään tullut odotettuja apuja puolustukselle. Joka tapauksessa vasta kauden eka peli, joten kauhean paljon ei voi tästä vielä vetää johtopäätöksiä. Homma tulee kehittymään vielä kunnolla. Positiivista oli Robin Salon pelaaminen sekä E. Oksanen, Morley(hyvä hankinta taas), Goodwin, Löfman ja Nättinen. Lisäksi Frans Tuohimaa pelasi hyvän pelin pitäen SaiPan vielä pelissä mukana ratkaisevilla hetkillä ja torjuen kolme rankkaria. Hyvä suoritus!

  Tykkäsin itse paljon myös Veeti Vainion otteista. Liikkuu hyvin jalalla ja on sopivan fyysinen pakki. Hänestä on vielä paljon iloa jos vaan kestää terveenä, toivottavasti niin. Myös Morley oli loistava ja sama koskee David Goodwinia. Goodwiniltä oli kyllä erittäin tasokas peli. Näkee että Goodwin on mennyt kesän aikana eteenpäin. Entäs E. Oksanen sitten? Vaikuttaa kyllä siltä että Saimaan rannalle on löydetty kunnon seppä!

  Kaksi ekaa erää oli SaiPalta huonoa mutta onneksi löysivät vielä sen kirivaihteen. Edelleen jaksan kyllä edelleen ihmetellä tätä miten nuo jätkät ei vaan ikinä luovuta. Ne vaan jaksaa venyä ja nytkin noustiin kahden maalin takaa voittomaalikilpailun voittoon, hyvä suoritus. Tästä on hyvä jatkaa! Vielä kun Denisov palaa sairastuvalta ja jos saadaan se rightin YV-pakki, niin sitten näyttää erittäin hyvältä koko kautta ajatellen!
   
 14. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Paikanpäältä katselussa on hyvät ja huonot puolensa. Mutta näytti tältä:

  +++ Goodwin. Jos jatkaa tällä tasolla niin on ehdoton kärkiketjun mies. Kaikki osa-alueet kunnossa.
  ++ Löfman. Kun vaan pysyisi kasassa... Voimaa oli tarpeeksi, tehokin tulee.
  + Kojo. Maali, hyvä niitti, perusvarmaa.
  +/- E. Oksanen. Kolme onnistunutta suoritusta, kaikki maaleja eli tottakai piisaa. Mutta muuten tuli paljon helppoja virheitä.
  - A. Oksanen. Mitäänsanomaton peli.
  - - Iso-Mustajärvi. Ei riitä liigatasolla. Aloituksista 1/7 voittoa.
  - - - Maalahti. Sysipaska peli. Karmeita virheitä virheiden perään. Vaaditaan selvää tasonnostoa.

  Radke sai taklauksen suoraan päähän, huutava vääryys jos taklaajalle ei tule jälkisanktiota.
   
 15. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mitä peluutukseen tulee niin älkää olko huolissanne, mielestäni Tero Lehterä on osoittanut tasonsa sekä peluutuksen, että joukkueen venymisen suhteen. Toki eihän kaikki ole Tertsin ansiota, myös Tuomenoksa on onnistunut haalimaan voitonnälkäisiä pelimiehiä. Esimerkiksi Urho Vaakanainen oli aika hazardi alkuun mutta luottoa herui. Loppukaudesta olikin ihan toinen mies. Luotetaan Tertsiin.
   
 16. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Positiivista eilisestä, että loppua kohden parannettiin, hyviä sisääntuloja heti nuorilta kavereita(Salo, E Oksanen) ja kaksi pistettä.
  Aika paljon joukkueen selkärankaa kuitenkin puuttui Kohon, Kunykin ja Denisovin poissaollessa. Tänää Kunyk mukaan ja kohti ehjempää suoritusta.
   
 17. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Ensimmäisen matsin perusteella nopeat plussat ja miinukset.

  + Goodwin ja Morley. Ovat juuri sitä mitä näiltä tän profiilin pelaajilta tarvitaan. Roolia, suorituksia, nimenomaan onnistuneita semmoisia.
  + Salo. Oivallisia heittoja viivasta maalille hyvällä prosentilla.
  + Radke. En ole vielä katsonut maalikoostetta oliko syöttö nuoremmalle Oksaselle neljännessä maalissa vahinko vai tarkoitettu, mutta mahtava passi. Muuten myös hyvää peliä ja näkyy tehoissa.

  - Pakkiparit uusiksi samantien. Toki vasta eka peli, mutta ei voi 5 maalia mennä per peli pakkien merkkausvirheisiin. Salo-Vainio, toivottavasti tämä pari ei pelaa enää ikinä yhdessä.
  - Tanus aivan pimennossa 2½ erää. Herätystä odotellaan.

  Muuten neutraalia ekan pelin osalta. Tänään jatkuu!
   
 18. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Epäonnistunut laukaushan se taisi olla, mutta sitä edeltänyt kiekon riisto ja nousu kahden KooKoon pelaajan takaa laukaisusektorille oli myös mahtava suoritus!

  Tilanne on videolla ajassa 7:30 Ottelukooste: KooKoo–SaiPa

  Lainaus:
  Ei tosiaan ollut puolustuspelaaminen tällä parivaljakolla hallinnassa, ja KooKoon molemmat tasakentällisin tekemät maalit menivätkin Salo-Vainion taakse. Mutta toisaalta, eipähän tarvitse Tertsin miettiä, että mitä pitää parantaa tämän illan otteluun!

  Mulle sopisi hyvin jos Salo-Vainio pelaisi tänäänkin yhdessä, kunhan vaan puolutuspäässä työnjako saadaan toimimaan. Meillä kun on tällä hetkellä kuusi Liiga-tason pakkia pelikunnossa (Torikka pelasi 0 minuuttia eilen), niin ei tässä ole paljoa valinnanvaraa.

  Salolla ja Vainiolla on alla pari vaikeaa kautta, ja näyttöhalut sen mukaiset. Eilen taisi järjenkäyttö pojilta välillä unohtua, kun Salo huomasi 10 minuutin jälkeen olevansa 720 tehopisteen vauhdissa ja Vainion piti näyttää edelliselle seuralleen miten peli kulkee.
   
 19. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Heitetään muutamalla ranskalaisella omat mietteet pelistä:

  - En ymmärrä tätä Salon hehkutusta. Hyökkäyspäässä ihan hyvää toimintaa, mutta puolustuspäässä kierrettiin muutamaan otteeseen kuin pujottelukeppi. Yksikään puolustaja ei saa minulta positiivista arviota eilisestä, sillä se puolustajan tärkein tehtävä, puolustaminen, oli kaikilta ihan hirveää. Kuten sanoin jo ennen kauden alkua, niin tuohon tarvitsee vielä sen Denisovin sekä kaksi laadukasta puolustajaa, mikäli SaiPa haluaa mitalipeleissä pelata tällä kaudella.

  - Kojo-Sneck. Näiden kahden ei pitäisi olla edes samaa aikaa kokoonpanossa eikä todellakaan samaan aikaan kentällä. Joka kerta oli pelko perseessä, kun vastustaja tuli punaviivan yli tämän kaksikon ollessa kentällä. Suu auki kyllä katselin, kun Sneck heitti ensiksi huikean lätyn hyökkääjälle ja Kojo sen jälkeen painoi viivalta lämärin maaliin samassa hyökkäyksessä. Ei silti paikannut sitä sekoilua puolustuspäässä.

  - Puolustuksen tasosta kertoo eniten se, että omiin meni viisi maalia ja silti maalivahdin ottelua voidaan pitää onnistuneena. Fränä otti montaa tärkeää gamesaveria, etenkin ottelun loppuhetkillä, jotka varmistivat SaiPalle kaksi pistettä.

  - Goodwin oli SaiPan selvästi paras pelaaja. Luistin liikkui, voitti kaksinkamppailut ja sai vielä tulosta aikaan. Tulee olemaan todella kova tällä kaudella. Morley oli myös alkuun hyvä, mutta sitten katosi vähän kuvasta. Uskon hänestäkin olevan vielä paljon iloa kauden aikana, sillä ominaisuudet sopivat erittäin hyvin Liigaan.

  - Emil Oksasen kiekonkäsittely ja luovuus yllättivät minut kyllä positiivisesti. Onhan Oksanen vähän lapanen kaksinkamppailuissa, mutta hänestäkin tulee olemaan rutkasti iloa vielä kauden aikana. Etenkin kun saavat sen Codyn nyt tuohon keskelle.

  - Ottelu ei lopulta tarjonnut hirveästi yllätyksiä. Hyökkäys sekä maalivahti SaiPalla on aivan järjettömän kovia, mutta puolustus on kaukana liigatasosta. Ykköspakki Maalahtikin oli ihan pihalla.
   
 20. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Liverpool
  Olipahan peli eilen...oman maalinedustan pelaaminen ja av peli kuin F-junnuilla, eikä Tuohimaakaan ihan tasollaan ollut. Hyökkäys sitten toimikin aika hyvin. 2p pitää olla enemmän kuin tyytyväinen tuolla pelillä.

  Noh, ainakin viihdettä riitti. Tänään voisi kyllä vähän koittaa puolustamista petrata...
   
 21. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Lainaus:
  Veikkaan, ettei Radkea taklanneelle Bergerille tule mitään. Tämä siksi, että Radke päätti kurottaa irtokiekkoon ja pelata sen päätyyn ja tuolloin hänen peliasentonsa muuttui hitusen alemmaksi, josta syystä taklaus kolahti kuuppaan. Ei tainnut pelata tuon jälkeen ja harmillinen tilanne. Toivottavasti ei pahempaa tärskyä tullut.

  Ykkösketju kärsi heikosta sentteripelistä eilen, mutta olin itse näkevinäni Emililtä useamman hyvän suorituksen kiekollisena. Ainakin kerran todistetusti pelasi kulmasta nousun jälkeen A. Oksaselle one-timerin kaarelle, josta kiekko juuttui sivuverkkoon ja muitakin tällaisia pieniä hyviä pelejä. Eiköhän tänään Kunykin tullessa mukaan ketjun pelikin parane. Mustajärven Patea arvioiodessa pitää ottaa huomioon, että edellisestä hyvästä pelistä ennen loukkaantumista on vierähtänyt aikamoinen tovi. Muistelisin sen olleen joulun tienoilla Ketterässä. Pitää antaa aikaa päästä juoneen kiinni, mutta olen samaa mieltä ettei sentterin paikka ole tällä hetkellä oikea.

  Kojo taisi pelata parhaan pelinsä SaiPan paidassa. Joku palstaveli teki aiemmin harjoituskaudella huomion, että olisi saanut jalkoja liikkelle ja sen näki selvästi eilen, että etenkin suoraluistelu on kehittynyt harppauksin. Tämä on Kojon kausi!

  Tuli katseltua uudestaan tuota toista erää ja sitä, mitä ihmettä siinä tapahtui muutamassa tilanteessa Vainio-Salo -pakkiparille. Ohi tultiin oikealta ja vasemmalta, mutta pääosin Vainion löysäilyjen takia, jotka toivottavasti on videopalaverissa käyty läpi. Taidot puolustaa siellä on ja antaisin itse tuolle pakkiparille vielä aikaa. Kiekollista taitoa on kuitenkin melkoisesti pelata ylöspäin.
   
 22. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Sunnuntaisin kun on aikaa kirjoitella, niin ajattelin arvioida puhetta herättäneet pakit toisen pelin jälkeen.

  Onnistujat:

  Sneck - Paransi peliään pirun paljon perjantain pelistä, jonka aikana kävi mielessä, että mihin se kevään varmaotteinen jeresneck on taas kadonnut. Markus Kojon ei pitäisi joutua tällä tasolla kantamaan pakkikaveriaan. Lauantaina kuitenkin paras pakki omiin ja avauksetkin onnistuivat paria tilannetta lukuun ottamatta paremmin. Ajoi hyvin vastaan ja nosti purkukiekkoa yrittäneen laiturin seinille Morleyn 3-3 maalissa. Toki tukea tuli nyt hyökkääjiltä puolustusalueen puolustuspelissä enemmän ja puolustajien työ helpottui. Ei vähiten loistavien oman pään sentterien Kohon ja Kunykin paluun takia.

  Torikka - Nuorimies sai täällä aika paljon kuraa edellisen edustuksessa pelaamansa pelin jälkeen (KalPa-kotipeli) ja hieman alkuun hirvitti, mitä sieltä on tulossa etenkään kun en itse nähnyt peliä. Nopeasti kävi selväksi, että on iskussa ja huolta ei ole. Junnuissa tullut onnistumisia ja itseluottamus kunnossa? Näytti ainakin siltä..Oman pään siirroissa ja avauksissa todella korkea onnistumisprosentti ja oma mies pysyi kurissa. Toki pakkikaveri Salon hyvä pelaaminen antoi varmasti tukea ja turvaa.

  Salo - Varmaa kiekollista peliä ja viivatyöskentelyä. Tällä kertaa ei tehoja tullut, mutta jos se ylivoimapakki saataisiin hommattua, niin Salo pystyy varmasti pyörittämään viivalta toista ylivoimaa. Pystyy itse tuomaan jalalla jos syöttösuunnat ovat tukossa. Ei suurempia virheitä, toisin kuin perjantaina jolloin kierrettiin pari kertaa pahasti.


  Parannettavaa jäi edelleen:

  Maalahti - Ykköskapellimestarin pitää nyt rauhoittaa tilanne tämän viikonlopun pelien jälkeen. Ei onnistu tällä hetkellä oikein mikään ja turvallinen ja tuttu viivalla rauhallisesti operoiva Maalahti on jossain muualla kuin kentällä. KooKoon kolmannessa maalissa näkyi pakottaminen ja se, ettei onnistumisia oikein ole tullut.

  Autio - Onkohan "Ekiä" yllättänyt Liigan tempo, kun välillä tuntuu ottavan tilanteen liian rauhallisesti ja ei aja tarpeeksi lähelle hyökkääjään? Virheitä on tullut vielä melko paljon niin kiekollisena kuin kiekottomana hyvin sujuneiden (näkemieni) treenipelien jälkeen. Varmasti Autiosta saadaan luotettava TOP4-pakki vielä, mutta tottumista rytmiin se vaatii.

  Vainio - En nyt viitsi liikaa kuraa antaa, mutta sanotaan näin, että jos ei oma homma, eli puolustaminen, kiinnosta niin minun puolestani voidaan alkaa vaihtaa kaveria. Ansaitusti vilttiin toisessa erässä. Ottelua taisi mennä reilut viisi minuuttia, ennen kuin tuli ensimmäinen läpiajo omiin Vainion selän takaa. Iso tasonnoston paikka ja tietää sen varmasti itsekin.

  Kojon suorituksesta neutraalit fiilikset. Ei isompia mokia, mutta perjantain suorittamiseen ei yltänyt. Alkoiko kovan treenaamisen vuoksi jalka vähän painaa ja kun oli kahden peräkkäisen päivän kovat pelitkin? Jäähyjä tulee liikaa, vaikka lauantain estämisjäähy olikin kyseenalainen. On kuitenkin ison kokonsa vuoksi helppo huomata tuomarienkin silmissä. Selvästi hyvä kesä kuitenkin alla ja kun saadaan ukot jiiriin, niin hänestä saadaan hyvä pakki omaan rooliin. Liigassa ei paljon ole nykyisellään rottia, mutta jos niitä ilmaantuu niin Kojo pistää nekin ojennukseen.

  Editoin painovirheen.
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2018 klo 12.44
 23. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Torikka sai kehuja eilisestä esityksestään myös päävalmentaja Lehterältä. Kyllä Torikasta vielä liigapakki tehdään.

  Keväällä kun Veeti Vainion sopimus julkistettiin niin muistaakseni Tertsi totesi jotenkin näin, että välillä varmaan SaiPan kannattajat kiroilevat Veetin otteita kaukalossa mutta että silti jos Vainio kestää vaan kasassa niin hänessäkin on potentiaalia ihan top4: en pakiksi. Muistaakseni jokunen vuosi ennen loukkaantumiskierrettään Vainiota kehuttiin erittäin hyväksi luistelijaksi ja hänelle povattiin loistavaa tulevaisuutta ihan taalakaukaloissa asti. Vainio on kuitenkin kärsinyt viime vuosina loukkaantumisista ja pelejä ei ole kertynyt kahteen viime kauteen tuskin kourallistakaan. Pelituntuman puute varmaan näkyy näissä alkukauden otteluissa, sehän on selvää mutta jos hän kestää terveenä, niin hän voi tosiaan lunastaa ne häneen kohdistetut odotukset ja toivotaan että tekee sen SaiPassa. Eiköhän Tertsillä ole luottoa että Vainio pystyy kyllä nousemaan ihan top4 pakiksi. Ei häntä varmaan ihan turhaan tänne hommattu.

  Aution kohdalla vähän sama juttu. Pelaa nyt kuitenkin vasta ensimmäisiä ammattilaispelejään. Eiköhän hänelläkin vielä peliotteet tuosta kehity kunhan pääsee normaaliin liigavauhtiin. Autio on myöskin projekti ja omaa kyllä huimasti potentiaalia.

  Muuten kyllä puolustuksessa näkyi kauden ensimmäisissä peleissä Denisovin puuttuminen. Lisäksi kyllä tuonne olisi myös kaivannut Carsonin kaltaista luutaa. Maalahti ei missään nimessä ole ollut vielä omalla tasollaan. Mutta kausi vasta alussa niin katsotaan miten homma lähtee kehittymään.

  Salosta jäi myös positiivinen kuva. Hyvä että sai apinan selästä heti ekassa pelissä ja näin se ei pääse kasvamaan liian suureksi. Sneck tosiaan myös suoritti ihan kohtalaisesti. Ei kuitenkaan ollut sillä tasollaan missään nimessä mitä viime keväänä. Mutta eipä Lappalaistakaan pidetty mitenkään kummoisena pakkina aikoinaan ja niin vain onnistui nousemaan SaiPassa hyvälle liigatasolle. Onhan Sneckillä tähän myös mahdollisuudet. Kojo taas on sitten perusvarma pakki. Tekee yksinkertaisia asioita kentällä ja pitää ne rotat aisoissa ja oman maalinedustan ja oman pään puhtaana niin se riittää. Kaikkien yllätykseksi teki jopa maalin ekassa pelissä ja taisi tehdä sen tismalleen samasta paikasta kuin viime kaudella alkukaudesta Ilvestä vastaan ja silloinkin syöttäjänä taisi olla Goodwin kuten nytkin? Ilmeisesti harjoiteltu kuvio.
   
 24. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Lainaus:
  Goodwin osaa SaiPasta varmaan parhaiten tuon pyörähdyksen kiekollisena ja osaa katsoa toisen aallon/painottoman puolen pakin.

  Ja hyvää pohdintaa sieltä, pakko se on toivoa että Veeti-pojalla alkaa homma kulkea! Asenteestahan se varmasti on kiinni ja ryhtiliikettä odotellaan. Pelituntuman puute näkyi karusti vielä ensimmäisissä harjoituspeleissä kiekollisissa ratkaisuissa ja nyt kun syötöt ovat napsuneet jo vähän paremmin kohteisiinsa, niin toivoisi asennemuutosta siihen tärkeimpään eli puolustamiseen.
   
 25. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Goodwin ei tosiaan ole mikään laput silmillä paahtava laituri. Morleyn 3-3 tasoitusmaalin pohjustuskin oli erittäin ansiokas suoritus: Goodwin otti kiekon haltuun laidassa, ja siniviivalta lähti välittömästi syöttö suoraan laukaisusektorille nousemassa olleen Morleyn lapaan.