Peliesitykset kaudella 2018–2019

  • 575 397
  • 4 000

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Sanomattakin selvää, mutta sanotaan nyt... Maanantaina on kuolemanpeli meille, ja se on ihan pakko voittaa. 3-1 tappioasema olisi yksinkertaisesti liikaa varsinkin Kärppiä vastaan.
2-2 tilanteeksi ja sitten saavat kerätä perjantaihin asti voimia odotettuun ryöstöön. Sitä kohti!!!
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Maanantaina Nordiksella.
Pakko voitto.
Toivottavasti jengi ottanut tiistain vapaaksi ja Stadin kingeistä pari ylempää hengenluojaa saapuu B4 katsomoon kiskomaan hissukoita mukaan.

Kuten Eronen ja Ikonen sanoi, tämä joukkue on selviytyjiä täynnä. Ala -ja ylämäkeä, mutta se hitsisauma on kova. Olkoot se sitten sen takia että osa jengistä tietää tämän olevan viimeinen mahdollisuus tällä rosterilla.

Pieniin asioihin nämä pelit ratkeavat, mutta siinä se ero mestarin ja erinomaisen joukkueen välillä tulee. Ei jossiteltavaa.

Sanoin pelsu sarjan jälkeen, että olen helvetin tyytyväinen jo välierä paikkaan. Totta, niin olenkin, mutta nälkä kasvaa syödessä ja se että haastamme kärpät näin hyvin nostaa rimaa jatkuvasti. Tyytyväisyys pelsu sarjaan on hävinnyt, vitutus tappioiden jälkeen nostaa kulmiaan ja polte voittaa nämä ottelut ajaa välieriin pääsyn tyytyväisyyden edelle.

Still alive n**ga. 270km matkaa vielä Stadiin.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jos HIFK ei saa Kärppien liikettä jäädytettyä, se on soromnoo. HIFK pelaa tällä hetkellä parastaan ja järkevästi se on ihan selvä, mutta
hyvin ylhäältä karvaamalla, tarkoituksena pysäyttää oululaisten vauhti - se on myös hyvin kuluttavaa. Jos taktiikka ei tuota maaleja, käy huonosti. Matsit ovat olleet kuitenkin parasta mitä suomalainen jääkiekko voi tarjota. Suuria ylilyöntejä tai toisen vahingoittamista ei myöskään ole tapahtunut ja se on hienoa. Parempi voittakoon. Tästä tulee game seven.
 

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Mahtava sarja ollut jo tähän mennessä, nyt vaan maanantaina tasoihin... Ikävästi kärkiäijät vaan alkaneet tosin piiputtamaan tärkeimpien matsien alla; Julle on aivan yössä, Kangasniemi täysi turhake kentällä ja Santala, no, ei käyttöä. Onnistujia ja ehkä vähän yllättäviäkin tasonnostajia sitten toki olleet Keränen, Quincey, Salminen, Jääskä ja vaikka Lennu. Pitkänen pelasi eilen hyvän matsin ja pitäisin häntä kokoonpanossa, samoin Kanki täyttänyt tonttinsa. Toivotaan että Rask ja Salminen ovat pelikunnossa huomenna, heitä kyllä tarvitaan nyt. Jos Rask ei pelaa niin en tiedä kannattaisiko Thorellin sentterinä kokeilla vaikka Lundellia jos sieltä löytyisi jotain?
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Todella hyvä ensimmäiset 16min. Liikettä löytyy tarpeeksi ja taklauksia viedään loppuun asti. Paljon lähempänä 2-0 kuin 1-1.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä erä tosiaan HIFKlta. On kyllä melkoinen muutos tapahtunut runkosarjan lopusta ja ei olisi silloin uskonut, että joukkue pelaa näin hyvää hokia Nordiksella välierissä!

Mutta on vaan tuo Kärpätkin HIFKn tapaan pirun sitkeä vastus ja hetkeäkään ei kyllä parane antaa löysää ja ei vaadi kuin yhden nukahduksen tai huolimattoman pelaamisen, niin peli on tasan.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Pullalla on Kärpät mukana pelissä...3 kertaa raudoissa jo käyny..
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Vetäsen tänne, on niin monta kundia jota kehua. Eli peliesityksiä, Lundell, Lennu, Salminen, Lyytinen, Vito. Motinkin ihan snadisti plussalla. Ja minun (joku perverssio) suosikki muuli. Eihän muuli varmaankaan maalia tee, edes läpiajosta, mutta muuten äijä paikallaan. Toivottavasti ei lähdetä vetää vikaa erää nolla nollaa. Sama draivi päälle niin vetästään kanssa tyhjiin ne pari.

Ja vaikka kaipaankin Raskia tonne, niin tuntuu että nää ketju muutokset on suht ok. Harmi että tuli Rassen loukin takia.

Ja niin. Vanha Tommi. Hieno rankku, muuten aika kuumana käy.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Nyt tarjotaan heti 3erän alkuun mahdollisuus iskeä YV:llä 2-0.
Luotetaan siihen että jääskä iskee tänään tyhjiin ja 2-0 loppuu
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Vedän tähän väliin, näinkö oikein et Veini potkaisee Jääskää ponttoonilla? Telia ei näyttänyt uusintaa, jos olen väärässä myönnän.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Kärpät on kyllä aivan jaloissa. Pelillisesti ja henkisesti ovat aivan sekasin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tänään kyllä aivan kympin peli. Kärpät ei ollut huono, mutta IFK oli tänään todella kova. Salminen taas iso maali tänään, hitto kun se pääsisi käyttämään tuota laukaustaan useammin, tai ylipäätään vaan laukoisi useammin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: F#21

penalalli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Leeds United
Hitto mikä matsi! Kärpillä ei mitään palaa yv:tä lukuunottamatta. Lukemat mairittelee aika hurjasti. Engrenille nollapeli. Nyt on kova luotto että perjantaina on ryöstö tulossa!
Paras peli, minkä olen Fugessa tekstitvstä seurannut!
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Aivan huikea matsi jengiltä ja paljon kritisoimalleni (aiheesta tosin) Engrenille nyt iso käsi ja onnittelut nollapelistä! Kärpät on voitettavissa, nyt vaan pää kylmänä jatkomatseihin.
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
Ehkä kokonaisvaltaisesti paras lFK:n matsi moneen vuoteen.

Näin on. Varsinkin toinen erä. Kärpät oli ihan purjeessa. Vaikkei onnistumisia tullutkaan.

Mutta, kysymys kuuluu miksi Kärpät oli noin paska? Ei siinä, kelpaa mulle. Samaa peliä ja ollaan finaaleissa.

Ja laitetaan nyt tähän bannin uhalla, tsekataan mitä Kärppäfanit alkaa selittämään.
 

Nick Neim

Jäsen
Mestarin esitys.

Joo, on hieman aikaista, mutta en osaa tuota oikein paremminkaan sanoin kuvailla. Nyt ryöstö Oulusta, ja vain taivas on rajana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös