Peliesitykset kaudella 2018–2019

  • 575 994
  • 4 000

redzel777

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kontakti ja luistimen tarkertuminen Olkinuoran patjaan on kiistatonta, mutta mielestäni Pelicans-pakin taklauksesta Eroseen johtuvaa?
Omasta mielestä sekä/että tilanne. Kontakti vaan oli niin selkeä, että helppo ottaa pois.

Pelillisesti Pelicans on vieläkin taskussa. Nyt vaan ykköserän rumputuli päälle ja ryöstö on valmis.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Ylivoima on todella heikkoa. Ton jengin on jotenkin saatava nyt kuntoon se. En tiedä miten onnistuu, mutta pakko jotain kehittää...
Ala-arvoista se on, ja ollut sitä koko kauden. Jotain keskikastin ja jumbojengejä vastaan voidaan tehdä maaleja yksilöiden oivaluksilla, mutta kun vastassa on kärkipään porukka organisoidun alivoiman kanssa niin ei ole mitään kuviota. Hirvittää katsella, kun Erosella on kiekko, ja vaikka edessä on suora baana vastustajan alueelle niin pitää ruveta jättösyöttöä miettimään ja hakemaan. No, toisaalta mitä voi odottaa Joonas Tanskalta?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Hyvin HIFK pelannut 2 erää. Maalinteko hankalaa ja aina välillä tehdään joku outo virhe josta Kaaneille paikat.

Maalit kun lasketaan, niin tämä voi mennä ihan miten vaan.

YV on kyllä kuraa kanssa. Mikä sitä vaivaa???!!!
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Joku unohtanut kertoa Quinceylle ettei näillä lahen kevätretkillä ole tarkoitus olla kisaturisteja Salpausselällä?
 

Stigu

Jäsen
Itse kyllä näen, että jos IFK jaksaa tuota aktiivikarvausta jatkaa, niin peli ja koko sarja on meidän. Tosin varsinkin ykkönen on ollut pari erää aika kuormitetu, ja se sentään vastaa noin 70% tehoista. Nyt sieltä pitää nousta näitä tallbergeja, keräsiä ja jääskiä, joilla on potentiaalia ratkaista pelejä. Plus tietty Iiikka.

Hyvä matsi!
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toisessa erässä alkanut intensiteetin lasku jatkuu nyt kolmannessa, luistellaan selät suorina - ja se ei tuo kyllä voittoa tänään, eikä sarjassa. Tää jengi pärjää, kun painas täysillä, ei puolihuolimattomastilla taidolla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Nyt juhlittais voittoa, jos toi jengi osais edes kohtalaisesti pelaa ylivoimaa.

Jatkoille lähtö on kyllä ihan killeri. Pulssi hakkaa ihan kiitettävästi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Olisi kiva tietää maaliodottama tästä pelistä, varmaan jotain 0-10 luokkaa. Ihan käsittämätön puukäsilauma tämä meidän jengi, hyvä peli muuten, mutta viimeistely, viimeistely ja vielä kerran viimeistely.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Harmi Erosen skrinnari. 2-0 olisi ollut niitti tälle pelille. Nyt sössittiin itse matsi ja vähän tukkosta on molemmilla.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Ylivoimapeliä lukuunottamatta olen tyytyväinen HIFK:n pelaamiseen sen 6-0 tappion jälkeen. Kyllä se Irokeesi jotain osaa, kun sai homman katastrofin jälkeen toimimaan.

Jatkoaika pelottaa erityisesti siksi, kun lahtelaisilla on parempia tyhjän tilan spesiaalimiehiä, vapaan paikan luistelijoita, kuten FMoberg aikoinaan kommentoi tapparalaisia. Kaikki on mahdollista ja otetaan nyt se ryöstö väkisin, ok?

Ainiin, eihän sitä onneks kolmella kolmea vastaa playoffsien ja:lla pelata, hyvä niin
 
Viimeksi muokattu:

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On kyllä ihmeellistä miten ylivoima on joka vuosi playoffseissa näin paskaa. Oliko viime kausi kun poffeissa ei tehty yhtään?
Kyllä nyt sentään yhtään, mutta onnetonta oli. Olikos nyt niin, että Kärppiä vastaan seitsemässä pelissä 2 yyveemaalia plus sitten yksi, joka tuli yyveen juuri päätyttyä, mutta tilastoihin jäi tasaviisikkomaaliksi.
 

Salo70

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PENA, RAMI, FRANK
On kyllä ihmeellistä miten ylivoima on joka vuosi playoffseissa näin paskaa. Oliko viime kausi kun poffeissa ei tehty yhtään?
Nyt on oikeastaan yv:n paskuuden multihuipennus; ei maalin maalia paitsi että meille on painettu perseeseen yksi av:lla.
Edit.
Yksi ja sitäkin tärkeämpi yv-maali!
 
Viimeksi muokattu:

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Hyvä voitto. Kiitos!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös