Peliesitykset kaudella 2018–2019

  • 575 951
  • 4 000

Stigu

Jäsen
Olkoon tämä varoitus muille joukkueille! IFK EI häviä kahdeksaa ottelua putkeen.
Oman logistiikkani mukaan tämä merkitsee varsinkin pleijareita ajatellen sitä, ettemme tule häviämään kahta peräkkäistä paras seitsemästä- sarjaa nollille, vaan voitamme jommassa kummassa sarjassa ainakin yhden matsin.

Ja sen yhden voiton jälkeen jälkeen on vain taivas rajana!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän sieltä Nordiksen Dynamo, Juha Jääskä, myös korjasi syöttöpisteen (Santalan maali). Ja Thorre teki kaksi. Antonille myös toinen syöttöpiste eli 1+2 ja Eroselle 0+2.

Tuo viesti oli kirjoitettu ennen viimeisen erän alkua. Meinasin lisätä siihen vielä, että mikäli saadaan uusia nimiä listaan, niin kairataan tänään voitto. Santala ja Jääskä liittyivät uusina miehinä tuon jälkeen. TIetyille pelaajille siellä ei edes vahingossa tule yhtään syöttöpinnaa tai että olisivat edes maalin aikana kentällä. Aika tutut kaverit siellä pakkaspuolella tänäänkin:

Nykopp -3 + 2 jäähyä (-9)
Petrell -3 (-8)
Kankaanperä -2 (-7) Omaan silmään osunut se, että Kanki on todella usein jäällä, kun omissa kolisee.

Koules siinä sivussa toki -2

Toisessa ääripäässä:
Eronen +9
Thorell +9
Santala +7
Motin +6
Tyrväinen +5

Ei paljon tarvitse miettiä, että missä päässä se vika on, kun noin rajut erot noissa tilastoissa ja tehopisteillä mitattuna yhtä rajut.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Olipahan kyllä hämmentävä matsi. Sen alun perseilyn aikana oli 10-0 odotettavampaa kuin 5-6. Jos ajattelee posin kautta, tässä voi olla
parhaimmillaan jonkun kauniin alku. Negan kautta taas Kärppien puolustukselle ja Rynkylle nyt vaan sattui aika huono ilta.

Aika näyttää.
 

redzel777

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
TIetyille pelaajille siellä ei edes vahingossa tule yhtään syöttöpinnaa tai että olisivat edes maalin aikana kentällä. Aika tutut kaverit siellä pakkaspuolella tänäänkin:

Nykopp -3 + 2 jäähyä (-9)
Petrell -3 (-8)
Kankaanperä -2 (-7) Omaan silmään osunut se, että Kanki on todella usein jäällä, kun omissa kolisee.

Koules siinä sivussa toki -2

Toisessa ääripäässä:
Eronen +9
Thorell +9
Santala +7
Motin +6
Tyrväinen +5

Ei paljon tarvitse miettiä, että missä päässä se vika on, kun noin rajut erot noissa tilastoissa ja tehopisteillä mitattuna yhtä rajut.

Tämä on kyllä erittäin hyvä poiminta. Kolmoskentältäkin odotetaan tulosta, mutta koko alkukausi ollaan saatu aivan käsittämättömän surkeaa pelaamista Nykopp - Petrell akselilta.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämähän osoittautui vallan klassikkopeliksi läpsyttelytasosta huolimatta, Kärpät anto siimaa ja lopetti pelaamisen ekan erän jälkeen ja muutenkin pelattiin kyllä melko huolimattomasti. Eipä sillä, IFK puolestaan ei lopettanut pelaamista vaan vei homman loppuun saakka ja ihan ansaitusti pisteet lähtivät Stadiin.
Huomenna uusi peli ja uudet jaot, ainakin uskoisin Veinin tulevan maalille je ehkä siellä Osalakin nähdään. Ohtamaa sietäisi pelikieltoa tuosta huitaisusta saada.

Kaikenkaikkiaan siis ihan kelpo peli tapahtumiltaan, vaikka pelin taso olikin luokkaa A-juniorit. Onnittelut IFK:lle, huomenna haetaan revanssia.

ps. Lundell on helvetin kova!
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Tässä klippi Kangasniemen maalista: HIFK tekee maalin Linkki vie Telian omaan videopalveluun

Miten se puupäätuomari ei saanut tuosta edes kakkosta annettua? Jos lyöjänä olisi ollut Finley Nordiksella, niin olisi tullut minimissään ulosajo ja parin pelin pelikielto.

Nyt saatana #liiga joku päätös tohon. Aivan törkeä vahingoittamisyritys paikkaan jossa ei ole suojia.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Eihää noista kärpistä oo mihkää. Täytyy Ohtamaan hakata huomenna lujempaa jalkaan ni tulee tasasempaa. Perus raksilan dumarit.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Nykopp ja Petrell muistavat varmaan koulun matikasta että miinus kertaa miinus on plus. ”Vedetään molemmat miinukset niin ollan plussalla hei!”

Nyt tosin Miles Davis tuli pilaamaan kaiken ottamalla kans -2.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liigan älykiekon tarjoama data kertoo että Luistelunopeus / Keskiarvo tilastossa viiden kärjessä on kolme HIFK pelaajaa.

3. Anton Lundell, HIFK 17,59 km/h
4. Teemu Engberg, HIFK 17,41 km/h
5. Juha Jääskä, HIFK 17,39 km/h

Junnut painaa lujimpaa. HIFK:n on myös joukkueen luistelumatka / keskiarvo ottelua kohden tilastossa toinen tuloksella 76 803 metriä
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Ihan hyvää kiekkoa 1. Erä. Suurin ero seisoo maalinsuulla: siinä missä Vehviläinen on Liigan paras maalivahti niin Ruusu on huonoimpia, ja Engren myös nykyvireessään.
 

444

Jäsen
Ruusun torjuntaprosentti ensimmäisessä erässä vakuuttava 50. Toki syytän maalivahtia pelin häviämisestä vasta sitten kun se on hävitty ja pelaajat ovat tehneet vähintään sen 3 maalia. En siis vielä.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Ihan hyvin kamppaillaan Kärppiä vastaan, mutta tasoitusta annetaan maalin suulla ihan liikaa. Välillä pakka sekoaa molemmilla joukkueilla ja maalipaikkoja syntyy, mutta Vehviläinen tekee oman duuninsa aika hyvin tällä hetkellä verrattuna Ruusuun.
 

Stigu

Jäsen
Kyllä huomaa, että veskarilla on iso vaikutus. Tänään veskassa Ruusu, joka torjuu jollain 50%:n statseilla, ja peli on käytännössä menetetty. Eilen huippuveskarin 80%:n torjuntojen siivittämänä voitettiin melko suvereenisti.

Yhtäkkiä joku Santala kakkosen sentterinä tai yhdeksän nelosketjun pelaajaa eivät enää tunnukkaan niin akuuteilta ongelmilta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei riitä niin ei vain riitä. Ei tämä toki huono peli ollut esim. paremmalla viimeistelyllä voitto olisi ollut otettavissa, mutta kevättä ajatellen niin ei tällä joukkueella ole mitään mahdollisuuksia. Jos nyt edes playoffeihin itsensä kampeavat...
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tiedän, että Vehviläinen on aivan järkyttävän hyvä maalivahti tällä hetkellä, mutta ei silti pitäisi tällaista eroa olla liigatasolla kahden joukkueen molarien välillä. Sekä Ruusu että Engren ovat ihan paskoja. Vaikken haluaisi, niin pakko ainakin himpun verran kohdistaa katsetta myös Lunkan suuntaan. Onko pojan debyyttikausi syönyt liikaa fokusta leipätyöstä?
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Näin. Nyt riitti minulle ja poistuin Nordikselta pimeään Stadin iltaan. Ja fiilis on ihan sama kuin viikko sitten Lukko-pelin jälkeen: Ei tästä v***u mitään tule.

Näin myös eilisen pelin Raksilassa, jossa pysyin katsomossa loppuun asti. Tänään sille ei ollut tarvetta.

Miten h***etissä tällä budjetilla operoiva seura voi kusta asiat näin totaalisesti?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös