Peliesitykset kaudella 2018–2019

  • 289 498
  • 1 563

teba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Nyt kun playoff paikka on annettu Jypille niin kenen uskotte antavan sen takasin Sportille jos KUN sinne vielä kiivetään takas, Saipa, Ipa?
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Niemen lisäksi Robak sivussa tänään pakeista.

Hyökkäyksessä kaikki mukana ja kyllä näyttää se osasto vahvalta.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Heti ensimmäisen erän perusteella näkee sen lisäarvon mitä Tikka tuo tuolle joukkueelle. Vaikea korvattava ensi kaudeksi.
Tikka kokonaisvaltaisesti joukkueen paras sentteri. Hänen ja Sutterin lähtiessä täytyy vahvistusta keskikaistalle saada.

Haarala taas röyhkeämpi ja itsevarmempi mitä edellisessä pelissä. Ja taas pisteille! Lupaavaa.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Tommila sopii hyvin Mannisen pariksi.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tommila pelaa yllättävän hyvin, voi kun olisi saatu jo kolme viikkoa sitten Vaasaan.
Pelasi se täälläkin ihan hyvin ja väläytteli kiekollista osaamistaan, tasaisuus vaan puuttui. Hyvän kehityskelpoisen pakin saitte.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Voi paska, taas nekkuun, tosin kyllähän Lukko oli niskan päällä. Tänään oli joukkueella oikealainen ilme! Järä imaisi yhden, muutoin todella hyvä peli.
Ei kait se auta, eteenpäin!
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
60 pistettä. Parempi esitys kuin viime peleissä. Ei kuitenkaan riitä playoff-peleihin. Tommila on paljon parempi kuin Manninen, joten eteenpäin mennään.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Voivoi tappio tuli eikä helpota joukkueen tuska. Pitkästä aikaa pelattiin kuitenkin pelillisesti ihan kelpo peli. Tuohon ensiviikolla saadaan vielä Robak ja Niemi mukaan.

Valitettavasti Kalpa ja Jyp kuitenkin 1-2 pisteen päässä pelin vähemmän pelanneina ja sitten Ilves ja Saipa ihan hyvin ottanut kaulaa Sportiin, joten ei varaa kauheasti hävitä enää varsinkaan noille pahimmille kilpailijoille.


Tommila oli oikein mainio pakki. Yllätti kuinka hyvä on puolustussuuntaan.
 

Karvaturri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei vituta tämä peli niin paljon. Hyvä, kun saatiin yksi piste, ja jos jotain positiivista haluaa, niin AV-tilastot paranivat kertaheitolla. Niinkuin Raju Erkki totesi, onneksi pakkiosasto täydentyy lisää ensipeliin.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
On tuossa Haaralan pelissä jotain Komumaista.
Toivottavasti Sport ei nyt ryssi, vaan tekee sopparin nuorukaiselle.

Järältä tänään 44 torjuntaa ja Sporalle yksi tärkeä piste.

Todellakin Robak ja Niemi Tommilan lisäksi tuonne alakertaan.

Tämän iltainen peli kokonaisuudessaan miltei hyvää suorittamista verrattuna viime peleiihin.
Josko se vielä tästä kääntyisi.
 

Jorrikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Varsinaisella peliajalla yksi omiin.
Joukkue onnistui kokonaisuutena hyvin.
Tänään kaaduttiin taas jäähyihin,eikä päästy pelaamaan omaa viisikkopeliä.
Seuraavaan peliin vähemmillä jäähyillä,niin voittoja alkaa kyllä tulemaan.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Peli oli Sportilta "hyvä", koska Lukon ylivoima oli todella surkeaa. Taas otettiin vähintään kaksi jäähyä per erä, mutta tällä kertaa vastustaja ei saanut mitään aikaiseksi Sportin huonoa alivoimaa vastaan. Oma hyökkäyspelaaminen oli todella vaatimatonta eikä Sport paljonkaan voittanut kaksinkamppailuja kummassakaan kenttäpäädyssä. Tommila oli ensimmäisessä pelissään hyvä, ei jäänyt paineen alle riplailemaan tai heittänyt puolihuolimatonta purkukiekkoa vastustajan ensimmäiseen mieheen.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
No ei kyllä saa Sport Kelasta euron latia Robakin "isyyslomaan". Se on sitten eri asia, mitä Sport ja pelaaja ovat keskenään asiasta sopineet.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Nyt ensiviikolla vastassa Ilves, Kalpa ja Kärpät. Seuraavalla viikolla Ilves, JYP, IFK. Kahta suurseuraa vastaan pelit ja sitten noita pahimpia pääkumppaneita vastaan loput pelit. Kovia ja tärkeitä pelejä ja voidaan pelata itsemme ulos playoffeista tai sitten parannella asemia heikon ajanjakson jälkeen.

Mutta niin Robak ja Niemi saadaan takaisin, niin ketkä ulos pakistosta?

Ehkä näin?

Robak-Nevalainen
Sund-Niemi
Manninen-Tommila
Viljanen
 

teba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Eilen oli ihan ok näköstä puolustamista ja mikä parasta Järvinen pelas hyvin (jos yhtä hörppyä ei lasketa) , parempaan päin siis taas menossa. Vielä kun hyökkäyksen sais syttymään samanlaiseen tulitukseen kun ennen niin eikö tuosta playoff paikka pidetä, pitää vaan toivoa Saipan tipahtavan tai Jypin pelaavan huonommin. Laskeskelin tossa että 16 ottelua jäljellä, joista 3 peliä näyttää lähtökohtaisesti ilman todella heikkoa suoritusta 3 pisteen peleiltä, Ässät x2, jukurit kerran. Eli näin ollen olisi jäljellä 13 peliä ja pisteitä 9 enemmän =69p. Sääleihin vaaditaan todennäköisesti n. 84p eli tuosta puuttuu silloin 15pinnaa. Eli noista muista peleistä 1.15p ka. riittäisi sääleihin. Toki tuo sääliraja voi olla ylempänä ja Sport konttaa tapansa mukaan huonommilleen, mutta kunhan tässä mutuilen. Tai sitten taas kiusataan Kärppiä, Hifkiä jne ja sieltä sitten niitä pisteitä.. :)
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Rapuzzilla kesti aika kauan päästä kiinni Liigan pelinopeuteen ja fyysisyyteen ja siksi alkukausi meni enemmän nelosketjussa ja ylimääräisenä hyökkääjänä. Sitten se yksi peli kun pääsi ylempiin ketjuihin taas koittamaan, niin aukaisi kyllä pelaamisen. Nykyään kamppailee ja taistelee kulmissa hyvin ja tekee kovaa karvaustyötä ja tuntuu olevan sellainen kaveri, joka osaa tuollaisia pieniä helppoja fiksuja siirtoja tehdä kentällä jatkuvasti. Ja niin tuon jälkeen kun siirtyi ketjuissa ylemmäs, niin on tehnyt 22 viime otteluun tehot 8+5=13 eli lähes kaikki tehonsa. Väitän, että ensikaudella tulee parantamaan tehoissa, kun ei mene enää totutteluun koko alkukautta ja mikäli saa roolia ylemmistä ketjuista. Mutta on hyvä esimerkki pelaajasta, josta on hyötyä paljon ilman tehojakin ja siksi Maukka hänet täällä try-outin jälkeen halusikin pitää vaikka silloin tehot olivat olemattomat vielä.
 

Ylikovaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Palstan trolli ja Vaasan öyhöttäjät
Nyt näyttää pakisto hyvältä! Robak onneksi mukana.

Olipa kauan mukana, kun marssi pukukoppiin. Tää on oikeesti jo naurettavaa puuhastelua ja toinen ”ei kiinnosta” lahjoitti tyylikkäästi maalin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös