Peliesitykset kaudella 2017–2018

  • 184 551
  • 791

Tykkimies02

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Ässät
Huomenna todellisuus tulee kuin lahnan kylki päin naamaa Kärppien saapuessa Kuparisaareen. Jos positiivisesti ajattelee, niin huomisen peliin on ihan hyviltä paikoilta lippuja saatavilla ja ruuhkia ei pitäisi olla.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Sama kokoonpano kuin ässiä vastaan muuten, paitsi Nenonen ja Parks vaihtanut paikkoja. Ja Saukko ansaitusti poppareilla kun tunaroi Ässiä vastaan. Kozek edelleen poppareilla ja tuskin enää pelaakaan Sportissa ikinä. Toivottavasti hänen tilalle ei hankita ketään enää, koska kausi kuitenkin menetetty jo.
 
Körkkö ja Tikka ylivoimalla, seriously? Vastaavasti Povorozniuk, Kiviranta ja Komulainen ulkona... noh, kaippa se Tomekki luulee tietävänsä mitä tekee.

Ihan positiivinen avauserä, tosin enemmän laittasin tuota Kärppien huonouden kuin Sportin hyvyyden piikkiin. Katsellaan.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Kyllä on seurajohdon vaikea perustella meille kannattajille Tomekin jatko kauden jälkeen. Valmentajalla ei tunnu olevan yhtään mitään annettavaa erikoistilannepelaamiseen. Viisikkopelaamainen toimi oikein hyvin alkukaudesta, mutta sekin on jo historiaa.
 
Suosikkijoukkue
KK
Kyllä on seurajohdon vaikea perustella meille kannattajille Tomekin jatko kauden jälkeen. Valmentajalla ei tunnu olevan yhtään mitään annettavaa erikoistilannepelaamiseen. Viisikkopelaamainen toimi oikein hyvin alkukaudesta, mutta sekin on jo historiaa.
Perusteluina lienee, että (kallis) sopimus on tehty ja sopimuksista pidetään kiinni.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä on seurajohdon vaikea perustella meille kannattajille Tomekin jatko kauden jälkeen. Valmentajalla ei tunnu olevan yhtään mitään annettavaa erikoistilannepelaamiseen. Viisikkopelaamainen toimi oikein hyvin alkukaudesta, mutta sekin on jo historiaa.

Ylivoima toimi pitsiturnauksessa ja harkkakaudella muutenkin tosi hyvin. Tomekilta haastattelussa pitsin aikaan siitä udeltiin niin ei kuulemma oltu harjoiteltu vielä vaan pelaajat veti omasta päästä. Nyt varmaan on sit harjoiteltu ja tulos on nähtävissä.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Eipä yllättäny taaskaan häviö... ylivoima on kyllä kuraa ja siellä pelaa joku Körkkö ja Tikka... ja Kiviranta ja Povo istuu penkillä... ja sitten vielä Sund joutunut näköjään koirankoppiin eikä varmaan pääse enää edes kokeilemaan tällä kaudella...

Aika hyvin tapettu pelihuumori kaikilta pelaajilta. Ei paljon näe enää sitä alkukauden Parksiakaan, joka näytti koko ajan energiseltä ja positiiviseltä ja naureskeli kentällä samalla kun iski maaleja. Nyt ei paljon hymyilytä häntäkään...
 
Ekan erän ylivoimilla olisi pitänyt tuo peli tappaa. Siihen 2-0 niin olisi voinut olla erinäköinen peli. Toisessa ja kolmannessa erässä Sportilla ei sitten enää ollut mitään palaa, Kärpät oli hyvä vikat 40min.

Onhan tuo sikäli aika kauhean näköistä, että kukaan ei halua ratkoa näitä pelejä. Ihan uskomattomassa kipsissä on tuo joukkue,
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mielenkiintoinen juttu. Se lyhyt pätkä, jota tuota peliä näin niin ajattelin, että onko Tomek kopioinut Rautakorven alkukauden testipelitavan Sporttiin. Ongelmat on ainakin ihan samat:

-viisikko hajoaa jo omalla alueella; pakit aloittavat pelin hidastamisen oman maalin edessä ja syöttelevät pakki-pakkeja siihen asti, että vastuksen karvaus iskee kiinni - hyökkääjät karkaavat keskialueelle paikkoihin, joihin ei voi syöttää
-kun hyökkääjät tulevat hakemaan kiekkoa omista niin pakit lyövät rännikiekkoja toisilleen ja yhteinen kohti vastuksen aluetta suuntautuva hyökkäys ei lähde - kiekko jää pyörimään Sportin alueelle kunnes joku hyökkääjistä nakkaa sen reunakuoletuksella keskialueelle
-pakit eivät pakene peliä luonnolliseen suuntaan isossa kaukalossa (luonnollinen suunta paeta peliä on se, että koko viisikko pakittaa yhtenäisesti sen verran, että pakki voi kiertää oman maalin ja avata siihen esim. sentterille. Tällainen variaatio Sportille on täysin tuntematon; pakit pelaavat jotain omaansa ja hyökkääjät yrittävät silloin tällöin hakea vauhtia omista, ei siinä sen kummempaa suunnitelmaa ole
-oman pään ongelmista johtuen Sport joutuu käyttämään lähes järjestäen päätykiekkoa, josta ei fyysisistä pelaajista huolimatta tule yhtikäs mitään tai rakennu mitään - pelaajat ovat jo vastuksen siniviivalle tultaessa niin pihalla, että vauhdissakin ainoa ratkaisu on nakata kiekko päätyyn

Pelillinen seuraus on se, että Sport pelaa pelistä suurimman osan ilman kiekkoa. Silloinkin, kun Sport kontrolloi kiekollista peliä niin se tekee sen vaarattomasti omassa päässä tilanteessa, jossa vastuksella ei ole korvausaikeita. Kärpät karvaavat hyvin viisikkona ja Sportin pelitapa luovuttaa jatkuvasti aloitteen uudestaan Kärpille.

Ilmeisesti Valtosen pelikirjasta puuttuu kontrolli liiaksi, koska joukkue ei osaa tappioputkessa tarttua kontrolliin. Se yrittää jääräpäisesti lisätä jalkatyötä, joka näkyy pelaajien turhautumisen määrässä. Pelaajat luistelevat paljon ja tekevät töitä työteliäästi, mutta työ valuu pelitavan vuoksi täysin hukkaan. Summa summarum: Rautakorvella on materiaali, joka silloin tällöin voittaa tuolla tavalla. Sportin yksilötaito ei missään nimessä riitä edes sitä vähää kannattelemaan tuota taistelukiekkoa, mitä Rautakorven supermateriaali. Sport tarvitsee nyt pelin hidastamisen nimeen vannovan valmentajan, koska mitä huonommin Sportilla menee sitä enemmän Tomek pakottaa peliä nopeaksi ja se on myös peli, joka tulee joukkueelta selkärangasta. Tästä pitää päästä eroon, koska se avaa myös paljon paikkoja, joista Sport sitten sen pelin takaa-ajossa häviää vielä varmemmin.
 

Necco

Jäsen
Ensimmäinen viestini foorumille vuosiin, mutta nyt oli pakko ainakin tämän verran aktivoitua. Sport kyntää nimittäin niin syvällä etten itse muistakaan vastaavaa tilannetta. Ei siinä jos joukkue ei pärjää, mutta vastuu jonkun on jossain vaiheessa otettava. Ensin seurajohto repii lakanoita, selittelee mediassa ja aiheuttaa koko organisaation naurunalaiseksi, eikä ota kannattajien mielipiteitä huomioon, hinnat hallilla nousevat kausi kaudelta ja kaiken muun paskan päälle vielä tämä läpsytinkeissi jotta saadaan ne viimeisetkin tunnelman rippeet tapettua. Kaikki tämä on tapahtunut lyhyessä ajassa, ja hallille meno on tuntunut jo enemmän tai vähemmän vastenmieliseltä jo jonkin aikaa, vaikka sen pitäisi olla iloinen ja odotettu asia, jota se lähes parikymmentä vuotta itselle on ollutkin. Ei tee edes mieli enää mennä hallille. En mennyt tänäänkään, enkä tiedä viitsiikö niin aktiivisesti enää mennäkään, ennenkuin asioille nyt v***u tehdään jotain. Ei tää näin voi enää kauaa jatkua tai kenenkään meistä ei tarvitse pian mennä hallille ainakaan Sportin otteluita katsomaan.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Kesällä kuulin muutamasta eri lähteestä, että Sport on harjoitellut huonosti. Määrällisesti vähän ja kesäohjelmaan tuntui kuuluvan enemmän hassuttelua, kuten pesäpalloa, karting-ajelua ja teatterissa vierailua kuin kovaa hikistä treenaamista. Kun katsoo peliesityksiä niin tuo voi pitää jopa paikkansa. Sportin ilme on usein otteluiden aluissa pirteä ja energinen, mutta jo toisessa erässä alkaa vauhti pudota. Tässä vaiheessa kaveri menee yleensä johtoon ja kolmannessa Sport ei edes meinaa saada kiriä aikaan.

Hyvä fyysinen kunto on kaiken urheilun perusta. Jos tunnet kropassasi ja ennen kaikkea päässäsi, että et ole ihan täydessä iskussa, se vaikuttaa henkisesti paljon.

Valtonen suolasi Yrttiahon tylysti viime kauden jälkeen. Pelaajat loukkaantuivat ja oli treenattu liikaa. Tämä silti, vaikka kaksi ekaa kautta taisi mennä loukkaantumisten osalta ihan kivasti ja Sportin urheilullisuutta kiiteltiin.

Nyt on eri mies puikoissa ja totaalisen eri linja tietojeni mukaan. Miten meni niin kuin omasta mielestä? Suolataanko nyt Tolvanen? Vai oliko tämä Tolvasen päätös?

Tolvasen rekordi on muuten tosi väkevä muutenkin. Järvinen pelaa paskinta liigakauttaan varmaankin ikinä. Tässä on toki muitakin puolia, mutta tulos on silti karu.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Kyllä käy sääliksi sportin pelaajia. Onko se sitten kunto vai pää joka ei kestä. Voi jo tässä tilanteessa olla sekä että. Olisin kyllä vaihtanut maalivahtia Ilveksen neljännen maalin jälkeen. Mutta näin tällä kertaa. Kestettiin kuitenkin. En tiedä nostaako tämä voitto pelaajien itseluottamusta. Toivottavasti nostaa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onhan tämä Sportin seuraaminen melkoista komediaa ainakin silloin kun vahingossa päästään johtoasemaan. Vastustajan maalivahdilla 6 torjuntaa koko ottelussa ja meille silti 6 maalia. Koska viimeksi?
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Joo-o... No voitettiin hei...

Vaikeaa se on kuitenkaan voittaakaan ellei edes neljän maalin etumatka päätöserässä meinaa riittää.. Toki joukkueen henkinen tila vaikuttaa, mutta silti.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Vähän meinasi mentaalipuoli pettää kun Ilves alkoi painaa päälle. Hienosti kuitenkin taisteltiin loppu ja nyt kun tuli se voitto ja paljon onnistumisia, niin ehkä tämä tästä alkaa helpottamaan.

Ja mitäs ne Wrennin kritisoijat nyt sanoo? Kun pelasi ekat pari peliä heikosti niin täällä dumattiin ja valitettiin vapaalipusta kokoonpanoon. No nyt ollut meidän paras pakki kolmessa viime pelissä ja tehnyt jopa tehoja mitä häneltä ei edes odoteta. Nyt 6 otteluun 1+3=4 pistettä ja +2 ja tähän päälle paljon vastuuta alivoimalla ja yli 20min peliaikoja. Jatkoon ensikaudelle ehdottomasti, tässä on sellainen johtava pelaaja puolustukseen mikä Kankaanperän piti olla.


Kyllä tänään ne kaksi ekaa erää näytti taas, että kyllä tuo joukkue osaa pelata. Ketjutkin oli aika toimivat. Samanlaista peliä ollut ajoittain muissakin matseissa. Nyt jos pääkopassa helpottaisi ja saataisiin tälläistä peliä täydet 60min niin ei ehkä täysi katastrofi tulisi loppukaudesta. Ja joo silti toivon että Tomekille potkut kauden jälkeen, mutta enää tällä kaudella se on myöhäistä ja turhaa.

Salolla muuten heikko kausi, tehot 0+3 ja -10... toivotaan että pääsee u20 kisoihin ja saa sieltä boostin loppukauteen.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Kidutus:
Tuntematon aksentti:
  • IPA: /ˈtor.tʃər/
Ei mulla muuta.

Edit:
Salolla muuten heikko kausi, tehot 0+3 ja -10... toivotaan että pääsee u20 kisoihin ja saa sieltä boostin loppukauteen.
Joo, kauden alusta lähtien ollut Tomekin koirankopissa joka kolmannessa ottelussa, yritä nyt sitä kautta nuorena jannuna saada itseluottamusta miesten peleihin.
 

Redi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Royals, Vepsu
Salolla muuten heikko kausi, tehot 0+3 ja -10... toivotaan että pääsee u20 kisoihin ja saa sieltä boostin loppukauteen.
Salon tekemiset huolettaa täälläkin. Jotain siitä puuttuu, jotenkin väkisin tekemisen meininkiä. Toki samaa voi sanoa koko joukkueesta ajoittain. Välillä näyttänyt myös siltä, että kunto loppuu. Tämäkin kyllä pätee koko joukkueeseen. Ei siinä muuten mitään, mutta toivottavasti tosiaan saisi jonkin boostin itselleen, että se taalakaukalo olisi realismia joku päivä.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Salolla muuten heikko kausi, tehot 0+3 ja -10... toivotaan että pääsee u20 kisoihin ja saa sieltä boostin loppukauteen.
Niin minäkin lainaan tämän. Muistattehan että Salo teki gamesaverin kun Järvinen kävi hyökkäämässä ;)
Ottamatta kantaa Salon esityksistä veikkaan että koko jooukkue on tavalla tai toisella kipsissä tällä hetkellä, ei junnu-salolta voi odottaa kypsempää peliä kuin muiltakaan. Ehkä leirikomento tekee sekä hänelle että Sportille hyvää.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Wrenn on parantanut ja pelannut viime peleissä jo hyvää peruspeliä mitä häneltä varmaan odotettiinkin. Tehot ovat tulleet vähän siinä sivussa. En kuitenkaan lähtisi vielä hätäilemään jatkon kanssa sillä jatkaessaan hänen hintansa kasvaa, kun ei enää menekään artistiverotuksella ja näytöt ovat vieläkin tasoa 4 hyvää peliä. Jämsä toki tietää paremmin mikä on miehen hinta, joten luotan tässä casessa häneen.

Saukolta muuten tänään melkein samanlainen virhe Ilveksen kolmannessa maalissa kuin tiistaina Ässien Insamin maalissa. Jäi osoittelemaan jonnekin keskustaan, kun olisi voinut olla omalla tontillaan ja estää vanhanaikaisen. Tykkään kuitenkin Saukon pelistä noin muuten ja pelaa suurimmaksi osaksi hyvää peruspeliä kolmosparin/7.pakiksi, mutta nuo junnuvirheet pitää hänet toistaiseksi juuri noilla pienillä minuuteilla. Tällä hetkellä näen hänet kuitenkin ihanteellisena vaihtoehtona tuohon 7.pakin rooliin ensi kaudeksikin.

Sund olisi myös kiva saada taas askiin. On ollut nyt kuusi peräkkäistä ottelua katsomossa eikä ole ilmoitettu loukkaantuneeksikaan. Ei ole ainakaan peliesitysten perusteella ansainnut näin pitkää katsomokomennusta.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Kyllähän noi jätkät pelata osaa, kun flow on hyvä ja viisikko pysyy yhdessä kartalla. Nevalaiseltakin upea levitys kentänpoikki takaviistoon Nenoselle ja pam. Ja nuori jalopeura Erik Riska is back. Tää on se Eki, joka pelaa hokia. Järvinen saisi kyllä huilia nyt oikein urakalla. Hänen heikko pelinsä oli ehkä suurin yksittäinen syy, miksi Ilves meinasi nousta rinnalle ja ohi.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sund olisi myös kiva saada taas askiin. On ollut nyt kuusi peräkkäistä ottelua katsomossa eikä ole ilmoitettu loukkaantuneeksikaan. Ei ole ainakaan peliesitysten perusteella ansainnut näin pitkää katsomokomennusta.
Järvinen saisi kyllä huilia nyt oikein urakalla. Hänen heikko pelinsä oli ehkä suurin yksittäinen syy, miksi Ilves meinasi nousta rinnalle ja ohi.

Kankaanperällä ja Tomekilla ei nyt oikein synkkaa, eli voipi olla, että Sundikin sieltä vielä apuun pyydetään. Nyt vaan rohkeasti Iilahti askiin, ja jätkät jatkavat hyvällä itseluottamuksella tämän päivän voiton jälkeen keskiviikkona ja perjantaina kotipeleissä. Mikä Parksia oikeasti vaivaa??? Ei ole loukkaantunut! HIFK, Kärpät, Tappara vai TPS?
RA: voisiko ryhdistäytyä, kun on luvattu, ettei läpsyttimiä tule, eikä ultraseja näy pattitilanteen takia...
Nenonen +++
Riska E. ++
Riska F. +
Nevalainen +
Gröndahl +
Tuulola +
Körkkö +
Kiviranta +
Tikka +
Josko se tästä lähtisi... Näki ainakin Ruudun kautta, että voitto kyllä maistui maukkaalta pitkästä aikaa!
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Hienoa, että putki saatiin poikki. Se luonnollisesti poikii tälläkin palstalla positiivisempaa kirjoittelua. Kun peliä katsoo kokonaisuutena, eihän tuo mikään ehjä peli ollut. Maaleja tuli tällä kertaa joka paikasta. Joukkue ei edelleenkään osaa vaihtaa kiekolla ja paljon roiskitaan turhaan päätyyn ja pusketaan.
Toivottavasti olen väärässä, mutta veikkaanpa, että ensi viikolla otetaan tutut nolla pistettä. Nenonen olisi melkoinen tykki, jos vierellä olisi huipputason pelintekijä.
 

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Edit:
Joo, kauden alusta lähtien ollut Tomekin koirankopissa joka kolmannessa ottelussa, yritä nyt sitä kautta nuorena jannuna saada itseluottamusta miesten peleihin.

No oikeesti hei....miten sitten Änäriss? Siellä saat ehkä yks tsänssi, jos sillon ,miinus 2 ja muutenkin mikki-hiirri meininki niin se on one-way-ticket farmille että heilahtaa. Jos pää ei kestää Tomekin pikku-koirankoppi leikkejä, niin mites sitten NHL:ssä ?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös