Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana Raju Erkki, 04.08.2017 klo 12.35.

 1. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Noniin tänne taas mielipiteitä siitä miten jätkät suoriutui.

  Pitsin avauspelissä Tuuulola 3+1 ja rankkareissa nätti maali. Lupaava alku :)

  Jenkkipojista Parks vakuutti ja saikin syötön ja ylivoimamaaleissa oli mukana hyvin vaikka ei niistä aina pistettä saanutkaan. Povorozniouk on vähän tuollainen surffailijatyyppinen, mutta pääsi monesti paikoille silti. Osaa hakea hyvin maalintekopaikkoja. Molemmilta vain vaaditaan nopeampia ratkaisuja eikä liikaa veivausta maalipaikoissa niin hyvä tulee. Parks oli jo aika hyvin mukautunut eurooppalaiseen peliin.

  Pakeista myös Nevalainen pelasi erinomaisesti. Nätti syöttö Körkön maaliin ja itsekin nousi hienosti maalille.

  Rinne oli totutun huono.
   
 2. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Jahas, "murheen" ketju on avattu, kiitokset siitä :D

  Tuulolalta sellainen napakka alku. Kaveri taitaa muutenkin lähtenyt tiikerinsilmäasenteella Pohjanmaalle pelaamaan hokia. Tällä menolla vastaisi aika monta aleksilaaksoa kiekollisen pelin ykköspakkina. Oiskohan Tuulolan myötä vihdoinkin saumat voittaa Kerho sarjassa?
   
 3. justus967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Pitsiturnauksessa havaittua:

  Tuulola ja Manninen on valmis pakkipari. Löytävät toisensa ja tuovat tarvittavaa kiekollista osaamista. Hyvä turnaus molemmilta.
  Nevalainen aloitti turnauksen hyvin, väsyi ilmeisesti loppua kohden. Finaalissa surkea +- saldo. Joka tapauksessa on todella hyväjalkainen ja potentiaalinen kaveri. Mahdollisuus läpimurtoon.
  Kalapudas ja Kiviranta samaan ketjuun. Molemmilla jalkanopeus loistavaa luokkaa.
  Parks väläytteli ja ainakin tässä turnauksessa oli vahvistus.
  TPS näytti, millaista jalkanopeutta nykylätkässä tarvitaan. Sportilla on muutama turhan hidas ukko joukkueessa.
  Maalivahti Sportin on pakko hankkia. Rinne pelasi yhden nollan, mutta kyllä joka vetoa saa jännittää. Järän pitäisi löytää tasaisuus.
  Positiivinen turnaus joka tapauksessa. Parhaimmillaan Sport pelasi kiekolla enemmän kuin kelvollisesti. Suuntaus on hyvä.
  Komulainen tulee vielä rosteriin, samoin Salo ja Gröndahl.
   
 4. Golffari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Noniin Pitsi oli taas hieno turnaus. Sport on hyvällä tiellä, oikeanlaisia hankintoja tehty. Ulkkareista tämä Parks näyttäs olevan pelimies :). Povolla hiukan tekemistä vielä, mutta uskon kyllä että hänelläkin lähtee. Taitoa on molemmilla paljon, joten nyt vaan reeniä! Muutenki hyökkäyskolmikot toimi suhteellisen hyvin. Pakistossa hienoa oli seurata Tuulola - Manninen kaksikko, myös nevalainen vakuutti kyllä. Myös haastajat Sund sekä Laitamäki veti ihan kohtuullisen setin. Jotenkin tuntuu, että Saukolla on vaikeuksia mahtua pelaavaan kokoonpanoon. Sund menee ehkä mun mielestä Saukon edelle. No nämä on näitä... Ei oikeen osaa sanoa rassesta vielä mitään. Järä nyt varmasti kestää, mutta pakkohan meillä on olla 2veskaria. Toivottavasti rassen IT on saatu kesän aikana kuntoon ja onneksi nyt sai pelata pitsissä. Vähä sellanen jännitys aina kun rasselle tulee kiekkoja. No toivotaan että hänelläkin lähtee kulkemaan! Tais Alkio sekä kölli sanoa että Rinne on nyt paljon rauhallisempi veskari mitä viime kaudella....?
   
 5. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Kölli oli kännissä koko turnauksen, joten hänen sanoille ei paljon kannalta painoarvoa pistää.

  Ihan positiivinen kuva kai jäi turnauksesta, kyllä siellä hyviä asioita näkyi jo pelissä. Puolustuksen riittävyydestä on ollut paljon puhetta, mutta Tuulola ja Manninen näyttivät ainakin ensipuraisulta olevan valmis pari, samoin Nevalainen on hyvä ja kehityskelpoinen aihio. Kankaanperä on vanha tuttu jöötikasa ja nuorilla tuntui olevan erittäin vaikeaa. Sundilla, Laitamäellä ja Saukolla ei fysiikka tai liike sitten millään riittänyt vastustajan hyökkääjiä vastaan. Gröndahl ja Salo vielä tuohon mukaan niin top-6 menettelee, mutta leveyttä tarvitaan.

  Hyökkääjistä viitaluomat tekivät tuhojaan aika paljon ylivoimalla. Muut vielä selvästi hakivat peliään, eniten pihalla oli mielestäni Ainali ja Povorozniouk. Parks puolestaan jenkeistä oli hyvällä jalalla ja muutenkin hyvä ja röyhkeä vastustajan maalin edessä. Tulee tekemään paljon rumia maaleja, jos pystyy pitämään tuon saman myös jatkossa. Komulainen vielä Vauhkosen tutkapariksi ja Kalapudaksen laitaan Kiviranta, niin loput palaset loksahtelevat kyllä paikoilleen.
   
 6. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Povorozniouk ei ole tarpeeksi röyhkeä ja se erottaa hänet Parksista. Toivottavasti saa rohkeutta kun on joukkueen mukana ja saa pelejä alle, onnistumisia ainakin hänelle toivon kun vaikuttaa pelaajalta jolle itseluottamus on aika tärkeää. Pääsi kuitenkin paikoille joten eiköhän se siitä.

  Parks on ihan huikea pelimies. Jo nyt vaikka viikon ollut joukkueen kanssa ja ekaa kertaa pelasi isossa kaukalossa niin vakuutti. Tulee olemaan iso apu Sportille.
   
 7. Besser. W Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Hyvä kauden avaus! Hankinnat tämän päivän perusteella vaikuttaa onnistuneilta. Nevalaisen tasoista kiekollista pakkia meillä ei ole ollut pitkään aikaan! Tuulola/Manninen toimiva pari! Parks oli todella hyvä, pystyi pelaamaan kokoajan omilla vahvuuksilla. Povolla ei tainnut olla käsitystä kuinka Suomessa pitää joka kaverin osallistua puollustamiseen ja kuinka puolustetaan, todella löysää omassa päässä, meinas hermot mennä, mutta annetaan kaverille vielä mahdollisuus ja niinkun Tomek sanoi niin nyt katsotaan kuinka jätkät reagoi erilaisiin tilanteisiin, Povo saa varmaan palautteen, mutta näillä näytöillä ei tule joulua ja oikeaa joulupukkia näkemään! Vielä lopuksi kaikkein tärkein, keskialueen träppiä ei näkynyt kovinkaan paljon ja Spåra yritti lähteä suht nopeasti omista ja karvaus oli aika aggressiivista
   
 8. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Kummallakaan jenkeistä ei näyttänyt puolustushalukkuus olevan kovin häävi, mutta sentään hyökkäyspäässä saivat aikaan hyviä asioita mikä on se pääasia. Etenkin Povorozniouk näytti elävän täysin kiekosta ja teki ihan hyviä ratkaisuja vaikka tehoja ei vielä tullutkaan.

  Viitaluoman ketju näytti hyvältä, joten siinä yksi ketju jonka voi lyödä hetkeksi aikaa lukkoon. Muissa ketjuissa nähtiin muutoksia jo tämän päivän pelien välillä, joten jää nähtäväksi mitä keskiviikoksi keksitään. Missäs Salminen ja Paukku hiihtelevät, kun eivät pelanneet, vaikka olivat tuossa Sportin pelaajalistassa?

  Nevalainen oli kiekollisena oikeastaan ihan odotetunkin hyvä, mutta puolustamisessa oli aika paljon tekemistä. Tuulola-Manninen luonnollisesti jo viime kaudelta tuttuna parina pelasivat hyvin. Valitettavasti laitoin merkille saman kuin @Mustakotka että Sundin, Laitamäen ja Saukon otteet olivat kaukana Liigavauhdista. Jos harjoituskaudella ei nähdä mitään kehitystä niin avaava kuusikko muodostuu lopulta aika selväksi eikä todellista kilpailua pääse muodostumaan. Uskon, että nuorten kehitystä katsotaan kuitenkin vähintään maaottelutauolle ennen kuin pakkihankintoja aletaan miettiä.

  Maalivahdeilta odotettua suorittamista. Rinne pomputti vaikka yhden nollan pitikin ja Järvisellä on 50/50 mahdollisuus tuleeko hyvä vai huono peli ja niiden ero on melkoinen.
   
 9. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Paukku ja Salminen vissiin loukkaantuneina? Toivottavasti kehissä KooKoota vastaan niin pääsee antaan näyttöjä.

  Eilen Ainali oli aika heikko, niin en välttämättä hänelle povaisi suoraa paikkaa kokoonpanosta. Jolle ja Povo pelasivat parhaat pelinsä kun olivat eri ketjussa Ainalin kanssa. Viitaluoman ketju oli erinomainen, ja näytti jo valmiilta että sitä en lähtisi rikkomaan. Körkkö oli yllättävän hyvä taas ja laittaisinkin Komu-Vauhkonen duon yhteen taas ja siihen Körkkö kun se oli viime kauden paras yhdistelmä. Sitten Kiviranta ja Povo voisi pelata Kalaputaan kanssa niin siinä olisi jalkanopea ketju. Tosin Povolla paljon parannettavaa kiekottomana jos haluaa Joulun Vaasassa nähdä, mutta pääsi kuitenkin paikoille hyvin ja väläytteli niin annetaan mahdollisuus sopeutua. Kuitenkin nuori kaveri ja pelasi ekat pelit isossa kaukalossa saatika vähän kovatasoisemmassa sarjassa ja vasta viikon ollut joukkueen mukana

  Parks-Viitaluoma-Nenonen
  Körkkö-Komulainen-Vauhkonen
  Kiviranta-Kalapudas-Povorozniouk
  E.Riska-F.Riska-Tikka

  Ehkä jotenkin näin näkisin tällä hetkellä, mutta antaa Salmisen ja Paukun näyttää vielä ja Ainalikin varmasti parantaa vielä. Povoltakin vaatii näyttöjä vielä.
   
 10. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Ristus sentään! Ei kai yhden Pitsin perusteella voi vetää mitään johtopäätöksiä, muuta kuin ehkä yksittäisten pelaajien taitotasosta. Pelitapaa ei kuitenkaan olla vielä käsitelty juuri lainkaan. Yhteinen historia korostuu näissä karkeloissa, kuten Tuulola-Manninen pari osoitti, ehkä myös Nenonen-Viitaluoma.

  Paras anti tästä turnauksessa on se, että joukkue pääsi vetämään täydet minuutit. Siitä saadaan runsaasti dataa, jonka varaan on hyvä rakentaa harjoituskautta.
   
 11. keskipohja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
  No enhän minä mistään tietenkään mitään tiedä mutta sen olin huomaavinani,että puolustus tuossa muodossaan oli hyvä ylöspäin mutta itse puolustamisen kanssa oli omasta mielestäni vaikeuksia. Ihan fyysisyydessä ja etenkin pelin lukemisessa...aika usein vastustaja löysi itsensä yksin maalivahdin alueelta.
  Jenkit olivat alussa molemmat pehmeitä mutta Parks korvasi sen sitten ajamisella maalin edustalle ja maalien muodossa.
  Povojotakin saattaa olla vaikeuksissa jos ei ala luistin kulkea....tosin olisi mukava nähdä kaveri pelaamassa ylivoimaa ns. normaalipituisessa ottelussa.
  Rinne on taas se ongelma....muutama ylärima tuli taas miehen taakse ja se kertoo siitä,ettei kauheasti peitä vaikka on pitkä mies.

  Tämän turnauksen perusteella kaveria ei voi tuomita mutta kun on aikaisemmin ollut pään kanssa vaikeuksia niin eiköhän se taas toistu ensimmäisten vastoinkäymisten jälkeen.
   
 12. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Ainakin se selvisi, että Sport oli jälleen kerran finaalin ainoa joukkue jolta oli bensa loppu.
   
 13. C Waddle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Sekin selvisi että Sport osion negatiivisin kaveri ei ole kesän aikana muuttunut.
   
 14. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Päähuomio pitää aina kiinnittää siihen mikä ei toimi. Sitten, kun ollaan saavutettu tavoite, voidaan olla tyytyväisiä siihen mitä on tehty ja keskittyä siihen miten se suoritustaso saadaan ylläpidettyä.
   
 15. Besser. W Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Kyllähän se bensa loppuu ensimmäiseksi siltä joukkueelta joka joutuu puollustamaan enemmän! Tämähän tulee olemaan olemaan Spåran tavoite tulevalla kaudella, että ollaan enemmän kiekossa ja pystytään hallitsemaan pelin tempoa ja määräämään enemmmän pelin kulkua. Kaks peliä turnauksen parasta joukkuetta vastaan, eli joudut puollustamaan suurimman osan pelistä niin kyllä siinä löpö loppuu.
   
 16. stlouis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punavalkoiset
  Povosta jäi lähinnä mieleen asenne millä pelasi. Pelillisiä tai fyysisiä puutteita voi korvata tiettyyn tasoon asti kovalla työllä, mutta Povo ei tuntunu edes yrittävän. Tomek ei tule sekuntiakaan katsomaan lepsuilua joten ennustan että Povo ei edes kauden alkua näe, harmillista sinänsä koska sopimus on sorvattu optioineen.. Tai sitten tästä tulee uusi case-nordlund, jossa kapea materiaali pakottaa peluuttamaan vaikka tiedetään sen olevan täys itsemurha.

  Parks oli todella kova ja pitsissä Sportin hyökkääjistä mielestäni liukkain ja näkyvin, käytti isoa kaukaloa erittäin hyvin hyödyksi ja puolusti omalla alueella jenkkihyökkääjäksi vähintäänkin hyvin. Jos Povolle povaan vaikeeta nähdä kauden alkua niin povaan Parksille vaikeaa nähdä joulutaukoa, jos otteet ovat liigassa samaa tasoa siirtynee mies taalajäille. (Pieni huumori sallitaan?)

  Tuulola-Manninen tulee olemaan sportin liigataipaleen paras pakkipari tähän mennessä, take my word!

  Veskarimarkkinoille joudutaan, mutta kiirettä ei tarvi pitää- Maju-taukoon asti pärjätään näillä. Rinne out-> Joku sisään.
   
  Viimeksi muokattu: 06.08.2017 klo 00.44
 17. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  En nyt pitäisi tilannetta noin huonona. Povo oli kiekollisena kuitenkin aktiivinen ja näytti tietävän mitä teki, vaikka kiekottomana toki paineli usein selkä suorassa. Kokematon kaveri ei välttämättä vielä tiedä mitä tällä tasolla pärjääminen oikeasti vaatii. Tuskin hänen kohdallaan kuitenkaan lähdetään hätiköimään, sillä potentiaalia nimenomaan pisteiden tekoon oli nähtävissä. Ei kaikkien pelaajien tarvi ollakaan mitään ainatäysilläkörkköjä, jos pystyy olemaan muilla tavoin hyödyksi.
   
 18. nevins Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Muutama kommentti Pitsiturnauksesta. Ylivoima toimi ja näytti siltä jotta pakeille pystyi syöttämään. Kiekko sekä miehet liikkui ja oli lisäksi tehokasta.

  Pakit selkeesti kiekollisempia ja nopeempia. Uskallettiin pitää kiekkoa ja näin jopa hyviä avauksia. Viisikkona ei oikein osattu puolustaa joka kerta ja tästä huomasi Povon seikkailut kiekottomana.

  Ketjukoostumukset tulee varmaan elämään johtuen ainakin Ainalin hukassa olemisesta. Kalapudas ja Tuhma pelas hyvin yhteen. Voisiko miettiä seuraavanlaisesti.. Komulainen, Kalapudas, Vauhkonen kolmikkoa samaan ketjuun?
  Parks, Viitaluoma, Nenonen
  Kiviranta, Tikka, Povo
  Riska,Riska, Körkkö

  Sundilta odotin enemmän, mutta ehkä kokeneemman parin kanssa olisi helpompi pelata. Toki hänellä on nyt myös näytönpaikka ja jännä tilanne päällänsä.

  Hyvä turnaus. Eteenpäin.
   
 19. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Ainalin johtama ketju oli loppukaudesta Sportin toimivin. Se että peli ei vielä kulje viikon treenien jälkeen ei kerro mitään. Kyllä minä ainakin uskon, että Ainali on kauden alkaessa Sportin kolmossentteri. Hyvä kuitenkin, jos paikoista on aitoa kilpailua.

  Körkköä on kehuttu ja osa olisi valmiita nostamaan hänet takaisin kärkiketjuihinkin. Itse näen, että Körkkö nimenomaan pääsee pelaamaan vahvuuksillaan juuri nelosketjun roolissa. Kärkiketjuihin on hankittu tarkoituksella kiekollisempia pelaajia.

  Pakeista odotan vielä Sundilta kehittymistä. Aika näyttää mille tasolle pystyy nousemaan. Saukko pystyy paikkaamaan yksittäisissä peleissä hyvin aukkoja,vaikka pitkä päälle ei varmaankaan ole ratkaisu. En kuitenkaan näe että Sportilla olisi mitään suurta pakkiongelmaa. Yhden "Honkaheimon" saa aina hankittua kesken kauden jos on tarvetta. Top6 on varsin kelvollinen nippu.
   
 20. V.S.T.I.D Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sundom Stå
  Omia havaintoja pitsistä:

  + Nevalaisen kiekollinen peli.
  + Tuulola-Manninen valmis pakkipari.
  + Parks-Viitaluoma-Nenonen, varsinkin Parks ja Viitaluoma pelipäällä. Luistin liikkui mallikkaasti. Parks ajoi röyhkeästi maalille.

  +- Povorozniouk kiekollisena taitava ja vaarallinen. Kiekottomana hukassa, lisäksi liikkeessä tekemistä vielä.

  - Kanki jatkoi siitä mihin jäi viime kaudella. Hidas, kankea ja jäähyherkkä.
  - Rinne myös oma itsensä; epävarmaa pomputtelua.
  - Kalapudas, kiekot poltti lavassa, ei pysynyt kiekossa. Metrin syötöt viisi metriä ohi. Liikekään ei vakuuttanut, paljon töitä edessä. Laituriksi?
  - Pakiston kapeus.
   
 21. V.S.T.I.D Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sundom Stå
  Lainaus:
  Parks on pelannut NCAA:ssa isossa kaukalossa. Mutta ei silti otta mieheltä mitään pois, erinomainen tulo sisään joukkueeseen. Vaikka kyseessä olikin vasta pitsi niin nyt jo voi sanoa, että kaverista on paljon iloa, kunhan pysyy ehjänä.

  Povo on jo taas tuomittu liian hätäisesti joidenkin kirjoittajien toimesta. Otetaan nyt huomioon sekin, että mies pelasi ensimmäistä kertaa isossa kaukalossa. Ja taktisia kuvioita ei oltu käyty edes läpi vielä.
   
 22. Pervert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitospaidat
  Lainaus:
  Jos vanhat tavat pitävät paikkansa, on tulevan kauden syntipukki jo keksitty.
   
 23. Tmoki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  + Voitto, jes!
  + Kalaputaalle ja Vauhkoselle onnistuminen, vaikka jälkimmäisen kohdalla itsellä löytyikin vahvaa luottoa maalijyvän löytymiseen.
  + Nenosen ranne, aika nopeasti se lähtee...

  - Ensimmäinen erä
  - Kun juuri päästy kahden maalin johtoon, niin mennään antamaan alivoimamaali.
  - Järvisen maskin väritys
   
 24. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Noin kymmenen kertaa lupaavampi alku kuin vuosi sitten vaikka silloinkin meni tuloksellisesti hyvin. Puolustaminen on aggressiivisempaa ja sitä kautta päästiin itsekin kiekkoon paljon enemmän mikä onkin Sportin tavoitteena tällä kaudella. Hyökkäyspelissä oli myös hyvää tekemistä verrattuna viime kauden alkuun, jolloin sitä ei ollut ollenkaan. Muutenkin nousujohteinen peli tänään ja kolmas erä oli jo varsin tasapainoinen.

  Huonoina puolina jo harkkapeleissä nähty oman pään sekoilu. Aika paljon hätäisiä ratkaisuja suoraan metrin päähän vastustajaan, josta sitten turhia tilanteita omalle maalille. Epäilemättä tämä johtuu ainakin osittain pyrkimyksestä nopeuttaa peliä, jonka takia pelaajien ratkaisut eivät tule vielä selkäytimestä. Sekoilusta huolimatta kuitenkin kaksi maalia vastaiskuista sekä useampi hyvä suora hyökkäys, joten ollaan ilman muuta oikealla tiellä.

  Erikoistilanteet taas sitä peruskauraa. Vastustajalle yv-maali ja omalla yv:llä myös vastustajalle maali. Sund ei esittänyt harkkapeleissäkään ylivoimalla mitään ihmeellistä, joten ihmettelen miksi sai jatkaa tänäänkin tuossa jo muutenkin surkeassa kakkosylivoimassa. Selostajan mukaan Salo oli vain rotaatiossa, joten nyt vähän äkkiä se sieltä askiin.

  Nelosketju tänään erinomainen. Laineelle ja Riskalle maalit sekä lisäksi muutama hyvä maalipaikka. Laineelta todella energistä tekemistä ja pelaamassa kyllä itselleen jatkosopimusta. Kanki oli tänään pakiston paras. Syöttöpiste, ei jäähyjä ja +4. Toivottavasti jatkaa samaan malliin eikä vajoa viime kauden jäähyileväksi turhakkeeksi.
   
 25. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Sund oli epävarma. YVllä jostain ihmeen syystä silti... ja silloin tulikin läpiajo omiin. Sitten Rekosen maalissa oli poissa tontiltaan ja kolisi omissa. Ihan kiva että päässyt liigaan, mutta äkkiä Salo kehiin jos on kunnossa.