Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 593 813
  • 4 204

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Tää oli yks häpeällisimpiä turhia pistemenetyksiä mitä muistan. Lopussa niin monta turhaa pitkää ja vielä älytön jäähy...huh, huh. Melkein ois ansaittu jatkoilla turpaan.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Torstaina on kokoonpano sitten vielä luokkaa paskempi. Olisi aika Tompalla reagoida ja kohtuullisen nopeasti vielä. Joutuu vielä lähtemään nuorten kanssa hallille ja vitutus alkaa jo nyt.
 

444

Jäsen
Tää oli yks häpeällisimpiä turhia pistemenetyksiä mitä muistan. Lopussa niin monta turhaa pitkää ja vielä älytön jäähy...huh, huh. Melkein ois ansaittu jatkoilla turpaan.
Älä unohda Raumalla pelattua ottelua. Ei siitä nyt niin kauan vielä ole.

Jatkoaikavoitto maistuu. Etenkin kun maalin teki Leino Taimen ja Partasen syötöstä. Kolmen sylkykupin taidonnäyte.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Positiivista se, että matsi oli viihdyttävä ja onhan tuossa nyt asennetta ja taistelua mukana, lähellä oli ruutu mennä kiinni sen Finleyn naurettavan ulosjaon jälkeen, mutta tällä kertaa voi sanoa, että hyvä ettei mennyt. Negatiivista sitten se, että IFK:n joukkueesta puuttuu puhdas taito täysin ja joukkue muistuttaa jotain paskansyöjän ajokoirakiekkoa pelaavaa Bluesia menneiltä ajoilta. Hintzistä on pakko sanoa, että kaverin tekeminen on tällä hetkellä lähellä luokatonta. Sen sijaan lopun jäähystä puolustan miestä täysin, sillä tuo Liigan linjatuomareiden toiminta aloitusympyrässä on aivan saatanan naurettavaa puuhastelua. Miten vitussa siinä kiekon tiputtamisessa voi kestää joka saatanan kerta niin julmetun kauan ja minkä helvetin takia siinä ollaan niin pilkuntarkkoja ei vaan voi ymmärtää. Kulunut sanonta jo, mutta NHL:ssä tämäkin hoidetaan paremmin.

Ja raaka on Liigassa tuo pistejako kun et ota varsinaisella peliajalla voittoa. IFK on voittanut viimeisestä kolmesta matsista kaksi, yli puolet siis, mutta pisteitä on alle puolet mahdollisista eli 4/9.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Noh, tuli sentään kaksi pinnaa todella hienon tik-takin jälkeen. Silti se pinnan menetys vähän kaivertaa.

Puolustus- ja maalivahtipeli meillä kyllä toimii oikein hyvin. Siitä kertoo Liigan vähiten päästetyt maalitkin. Kolmannessa Sport tuli päälle, mutta puolustettiin todella hyvin.
Vielä kun saataisiin se viime kauden sexy hyökkäystä takaisin edes vähäsen, niin hyvä tulee.

Finleylle ja Elkinsille peukku!

Åsyen on myös ihanan vittumainen. Jotkut väittää vielä ettei osaa muka pelata. Sehän pyörii terävästi kiekon kanssa joka puolella yms. Ei todellakaan mikään puukäsi ärsyttäjä pelkästään.

Toivottavasti Elkinsin tappelu ja tuo hieno maali avaisi kaikki lukot ja käyrä lähtisi nousuun.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Huonompi juttu, mutta Elkins saattaa saada tappelusta pari ottelua pelikieltoa, tappelu katsotaan ei-spontaaniksi. Ja eihän tuo pelitilanteesta lähtenyt...
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Ei voi olla todellista että IFK:n palstalla osa jengistä kritisoi kun kultakypärä ottaa myllyn vastustajan kovanaaman kanssa. Tärkeet pinnat vaarantu hei! Muutenkin negapenoille hienosti luuta kurkkuun Saarelaiselta ja kumppaneilta. Kaikilla tässä on vielä vähän krapulainen ja tyhjä olo viime kevään farssifinaalien jälkeen mutta jotain rajaa tähän piehtarointiin!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Huonompi juttu, mutta Elkins saattaa saada tappelusta pari ottelua pelikieltoa, tappelu katsotaan ei-spontaaniksi. Ja eihän tuo pelitilanteesta lähtenyt...

Tämä Liigan meno on kyllä surkuhupaisaa touhua, siellä tökitään mailalla ilmeisesti kaveria ja kun tähän vastataan rehdillä tappelulla niin lätkäistään vielä pari peliä kakkua päälle, kun NHL:ssä näistä selviää femmalla...
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Huonompi juttu, mutta Elkins saattaa saada tappelusta pari ottelua pelikieltoa, tappelu katsotaan ei-spontaaniksi. Ja eihän tuo pelitilanteesta lähtenyt...
Kanki kuitenkin keihästi Elkinsiä, joten luulisi Liusjärven-puupään ymmärtävän, että siinä saattaa kuumentua.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Peli oli nyt mitä oli monestakin eri syystä, mutta silti arvostettava Törmästä ja jengiä että tuolla hyökkäysmateriaalilla napsitaan tasaisesti pisteitä.
 

444

Jäsen
Tuosta Elkinsin tappelusta. Missasin 2-erän kokonaan, joten piti katsoa tuo Ruudun klippi aiheesta. Aikamoinen nuhjaus. Propsit siitä, että lähti mutta tuo kypärän riisuminen puolestaan oli vain hölmöä. Tai no, se sääntö itsessään on aivan saatanan hölmö; saat ekstrasanktiota siitä, että kunnioitat vastustajaa sen verran, että riisut kypäräsi terävine kulmineen pois. Rallikuskeille vois alkaa antaa sakkoja turvavyön käytöstä.
Mutta silti tuo homma vituttaa suunnattomasti. Elkins on tällä hetkellä meidän tärkeimpiä pelaajia ja sitten menee tuollaisen jämäpakin rottailuihin mukaan. Rottailuihin, jos tuo seivästys pitää paikkansa. Elkinsin turhautuminen tuossa tilanteessa puolestaan kielii mielestäni jostain syvemmästä ongelmasta. Jos jätkä on neljässä kaudessa ottanut yhteensä 70 minuuttia jäähyjä, niin aika viilipyttynä on vedellyt tuossa roolissa. Eikä ole ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun Elkinsin toiminnasta paistaa turhautuneisuus läpi.

Hirveän kapealla rosterilla painetaan juhlapeliin ja paskansyöjän tuntien rosteri kapenee tavalla tai toisella vielä entisestään. Eiköhän sieltä joku Heiskanen käydä hakemassa tappeluun tai muuta vastaavaa, ja vaikka vetäisi välittömät kilpparit, niin isoista ovista pihalle. Ainakin jos tuomarointi on tämän päivän ensimmäisen erän tasoa.
Taidan kuitenkin laittaa torstaina kakkosen lapulle ja mennä hallille. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin kaksi pistettä tarttuu matkaan, vaikka puolet jengistä olisi C-junnuja.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
En nähny kun kolmannnen erän, ja jatkoajan.
Mieleen jäi se kun Partanen syötti. Ja Leino teki.
Miksi Joey-F lensi pihalle? Ymmärsin että joku taklaus? Estäminen 5+20???? Mitä helvettiä? Joku kai taas putos sen puhtaasta hitistä?
Kanki ja Kari otti kai tanssit, propsit Karille että lähti, vaikka sai kuulemma nokkaan.
Jäi siis kaikki näkemisen arvoinen näkemättä...
Saisko snadin referoinnin, kun meni kaks erää ohi? Kiits, pliis.
T. Puolikalju
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jotenkin musta tuntuu ettei Törmäsellä ole osaa eikä arpaa siihen miten tänään pelattiin. Varsinaista luomulätkää joo. Tästä tulikin viihdyttävämpi peli kuin aikoihin. Torstain juhlapeliin kasataan vielä surkuhupaisammat ketjut kuin tänään oli ja laitetaan hurlumheiksi taas. Kait sen Hämäläisen voisi saada yhdeksi stuntiksi taas.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
No tulihan se voitto kuitenkin, vaikka ryssittiin puhdas voitto katkerasti loppuhetkillä. Ja tosi pitkästä aikaa HIFK sai tehtyä 3 maalia 60 minuuttiin (tosin vasta kolmas kerta tällä kaudella liigassa). Mukava nähdä onnistumisia hanttimiehiltäkin. Taimella taisi muuten olla kolmas peli putkeen ilman miikkoja. Lankisella hyvä peli taas ja torjuntaprossat sen kuin paranee.

Mutta jauhan taas noista äärimmäisen harvinaisiksi muodostuneista 3 pisteen voitoista. 27.9 Kalpa-voiton jälkeen yhdeksässä liigapelissä plus kahdessa chl-matsissa yhteensä yksi sellainen (15.10 vs. TPS).

Toisaalta tappioputkia ei ole muodostunut ja vain kerran on kahdessa peräkkäisessa matsissa jääty nollaan pisteeseen. Kuudesta tasurista on viidestä hoidettu extrapinna kotiin, joten siinä mielessä kantti on kestänyt.

Vaikea tästä on kuitenkaan ottaa selkeää harppausta eteenpäin, kun saikku- ja pelikieltolista on kroonisesti pitkä eikä vahvistuksia ole hommattu. Seuraavan matsin sentterit: Hintz, Leino, Mieho, Åsten ?
 

Isokissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tosiaan CHL! Mietinkin, että miten pystyin näin väärin muistamaan.

Tyylikäs lopetus samalla. Olisihan tästä voinut taas täydet pinnat ottaa...


Nämä "Olisihan tästä voinut taas täydet pinnat ottaa..." -matsit kannattaa keväällä muistaa kun lasketaan että nää vikat pelit pitää voittaa jotta vältetään säälit/ saadaan kotietu tai muuta vastaavaa. Pieni lohtu oli toi 2 pistettä
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Joo nyt jäi kyllä komea (ilmeisesti) maali jatkoajalla näkemättä, sen verran vitutti se tasotus, ettei vaan pystynyt kattomaan enää hetkeäkään. Toivotaan nyt ettei toi kaukosäädin lopullisesti ottanu lopareita.

Vähän vaikeeta tosiaan tää kannattaminen juuri nyt. Vituttaa jo itseäänkin tää oma valittaminen, mutta kun turhan vähissä noi valonpilkut just nyt. Noh, hokiahan tää vaan ändaaa...
 

MegaMauler

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitää itsekin hetken tauon jälkeen palata palstalle heittämään oma mielipiteeni, kun oli pitkästä aikaa viihdyttävä matsi!

Suoraan asiaan eli Finleyn taklaukseen, hyvä niitti jossa vastustaja ei ollut vaan valmiina, jos jäähy siis siitä tuli, voi olla että tuli kyynärpäästä joka osui heti perään kuittaavaan tuleeeseen toiseen vaasalaiseen. Kuka näistä tuomareista enää ottaa selvää. Hyvä kuitenkin että kiekko matsissa tapahtuu.

Elkinsille iso kunnioitus siitä, että vastasi haasteeseen vaikka vastassa olikin joku vastustajan jämäpakki, on aina hyvä viesti joukkueelle kun kultakypärä hoitaa likaiset hommat, nostaa varmasti IFK:n joukkuehenkeä.

Hienoa myös kun Finley oli ekana heittämässä yläfemmat hirvoselle tappelun jälkeen, näin se IFK henki sieltä pikku hiljaa nousee taas.

Niin ja hieno maali jatkoilla, tällästä sen pitää olla. Hyvä jätkät!
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
-Vaikea syksy on. Toivottavasti näkyy keväällä joukkueen kasvutarinana.

-Hienoa taistelua.

-Finleyn taklaus..en oikein osaa sanoa. Jos Finley olis näiden SM-liigan mikkihiirien kokoinen niin olisiko tullu vitosta? Tuskimpa. Ehkä jäähy, mutta pitäisikö SM-liigaan asettaa ylä- ja alamitat pelaajille kun tää jääkiekko on epäreilu laji tällä hetkellä?

-Miehon ja Saarelaisen maalit oli molemmat ihan tehtyjä. Mieho musta ujuttaa maanuoliaisen fiksusti ja Saarelaisen maali oli todella hieno. Ampui vaikeasti torjuttavan korkeudelle. vrt. viime vuoden ratkaiseva Karjalaisen maali Hussolle. Eli älkää nyt vähätelkö kundien hienoja suorituksia.

-Kari osoitti johtajuutta. Varmasti tarkoituksella otettiin paras aloittaja pois, mutta näytetään ettei me pelätä.

Voitto on aina voitto.
 
Elkinsille iso kunnioitus siitä, että vastasi haasteeseen vaikka vastassa olikin joku vastustajan jämäpakki, on aina hyvä viesti joukkueelle kun kultakypärä hoitaa likaiset hommat, nostaa varmasti IFK:n joukkuehenkeä.

Hienoa myös kun Finley oli ekana heittämässä yläfemmat hirvoselle tappelun jälkeen, näin se IFK henki sieltä pikku hiljaa nousee taas.

Ihan helvetin hienoa, että sitä HIFK-henkeä henkivät tasan kaksi ulkomaalaista, joista toinen on jo ~10 pelatun pelin HIFK-konkari. Ehkä juuri siinä on se tämän hetken ongelma, kun ei ole henkeä. Petrell esittää olevansa paikalla, mutta Lennu on mulle tähän mennessä Puustisen jälkeen suurin floppi hyökkäyksestä. Tiedossa oli, että Lennu ei ole enää sama kaveri, joka lähti täältä maailmalle, mutta kun tänä päivänä ei voi edes täydellisen paikan osuessa kohdalle puhua pommikoneesta vaan kiilauskoneesta. Jostain syystä jatkuvasti täysin pelin ulkopuolella, eikä ukko jää muistiin juuri muista syistä kuin tuomareille puhelemisista. Tehotilastossa jengin surkein.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Pisteen menetys loppuhetkillä ei harmita juurikaan. Jatkoaikamaali oli niin upea ja varmasti häviö näin jäi vituttamaan Sport käskyttäjää vieläkin enemmän.
Hieno peli tolla kokoonpanolla. Lankiselta taas huippupeli.
 

MegaMauler

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan helvetin hienoa, että sitä HIFK-henkeä henkivät tasan kaksi ulkomaalaista, joista toinen on jo ~10 pelatun pelin HIFK-konkari. Ehkä juuri siinä on se tämän hetken ongelma, kun ei ole henkeä. Petrell esittää olevansa paikalla, mutta Lennu on mulle tähän mennessä Puustisen jälkeen suurin floppi hyökkäyksestä. Tiedossa oli, että Lennu ei ole enää sama kaveri, joka lähti täältä maailmalle, mutta kun tänä päivänä ei voi edes täydellisen paikan osuessa kohdalle puhua pommikoneesta vaan kiilauskoneesta. Jostain syystä jatkuvasti täysin pelin ulkopuolella, eikä ukko jää muistiin juuri muista syistä kuin tuomareille puhelemisista. Tehotilastossa jengin surkein.

Lennu on ollut itsellenikin valtava pettymys, vaikka tänään toki oli ihan hyviäkin "kiilauksia", AV:llä yks maalintekopaikkakin sellaisen seurauksena.

oli varmaankin sarkasmia osaltasi, mutta joka tapauksessa hyvä juttu että edes 2 IFK pelaajaa näyttää sitä asennetta mitä ainakin meikäläinen haluaa nähdä ja toivottavasti se tarttuu muihinkin.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Ei voi olla todellista että IFK:n palstalla osa jengistä kritisoi kun kultakypärä ottaa myllyn vastustajan kovanaaman kanssa. Tärkeet pinnat vaarantu hei! Muutenkin negapenoille hienosti luuta kurkkuun Saarelaiselta ja kumppaneilta. Kaikilla tässä on vielä vähän krapulainen ja tyhjä olo viime kevään farssifinaalien jälkeen mutta jotain rajaa tähän piehtarointiin!

Kun minut nyt on jostain syystä alettu viime aikoina laskemaan mukaan tuohon negapenojen ryhmään, täytyy kommentoida että ainakaan minulle ei ole mitään luuta kurkkuun isketty. MPS:ää olen pitänyt ihan pätevänä paikkaajana kakkos-kolmosketjun laitaan, joskaan ei ehkä vielä tälle kaudelle vakiokokoonpanoon. Negailuni kohdistuu lähinnä Nybarin jättämiin aukkoihin ykkössentterin, eniten pelaavan puolustavan pakin sekä "Generouksen" pelipaikoille. Se ei kohdistu pelaajina Miehoihin, Jääskiin, Saareloihin, eikä edes pelitavan osalta Törmäseen. Myöskään Elkinsiä en kritisoi. Jos Kanki on oikeasti keihästänyt, oli ihan asiallista itse hoitaa jälkipuinti. Harmi ettei oikein onnistunut, mutta ei Kari turpiinkaan saanut.

Saarelaiselta hieno maali, minusta Miehonkin maali oli ihan tehty sellainen, mutta varsinkin tuo jatkoajan klap-klap oli kaunista katseltavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös