Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 594 962
  • 4 204

tomechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei paljoa kriisipalaverit tai uudet pelaajat auta kun ei oo pelitapaa, tai sitten se pelitapa on vaan niin perkeleen sekava ettei pelaajatkaan sitä tajua.

edit. toivoin stögölle kenkää myös viime syksynä mutta aika hyvin se muuttu kevääksi... en vaan ymmärrä miten se on saatana noin kauheen näköstä joka syksy
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Joo aika hiljaseks vetää tällä hetkellä peliesitykset + loukkaantumistilanne. Vittu sentään!
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Kohtahan voisi avata legendaarisen "Kenelle kenkää" -ketjun. Olisi edes jotain josta vääntää HIFK fanien kesken. Itse pelistä turha puhua kun tämä joukkue ei osaa eikä edes yritä. #kaikillekenkää
 

Johan Kesti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onneksi joulupata keräys alkaa 1.11. Aion laittaa sinne jokaisen euron mitä olisin laittanut IFK:n toimintaan.

Eikait me vielä kuitenkaan mitään kipinävuoroja jaella?
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Jos kokoonpano on puolillaan hädintuskin Mestis-tason pelaajia, niin 1-0 taululla imartelee. Tamminen, Mieho, Taimi, Salmi, Saarelainen, Salmela hyökkääjänä, Teppo ykkösparissa... Anna mun kaikki kestää. Onhan tämä joukkue niin päin vittua rakennettu.
 

doppelgänger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kyllä tässä pikkuhiljaa pitäis perustaa "Törmäselle kenkää" -ketju. Kuinkahan kauan toimistolla tätä paskaa jaksetaan. Pelissä ei mitään järkeä eikä parempaa ole näkyvissä. Törmänen taitaa olla nähty kortti. Tänäänkään yhtään kontrolloitua hyökkäystä saatu aikaan.
Eikä varmastikaan kauaa hallissa ole yli kuutta tuhatta katsojaa näillä esityksillä. Ketä sinne edes tullaan katsomaan kun jatkuvasti 5-8 avainpelaajaa saikulla. Miehoa ja Saarelaistako? Kyllä pistää veren kiehumaan IFK tällä hetkellä
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan tää aivan penaalista. Pelisysteemi ei toimi, yv on umpisurkeaa ja yksilöt ei onnistu vittu mistään.
 

Ardbeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Kylläpä vituttaa katsoa näitä esityksiä. Pelitapaa ei pysty erottamaan, puoli jengiä saikulla ja iso osa lopuista pelaa muuten vaan ihan päin persettä. Nybarin ja Törmäsen olisi nyt aika saatanan nopeasti lyödä päitä yhteen ja alkaa toimiin että tämä kurapaska loppuu.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Bärkkele! Härveetähän tota on katsella. Jos suunta ei muutu ensi viikon lauantaihin mennessä (jonka jälkeen vähän pidempi tauko), niin pitäisiköhän sopia muutamat harjoituspelit Espoo Unitedia vastaan. Jos ne vielä pelattaisiin Espoossa, niin saattaisivat saada jengiä sinnekin halliin ja IFK mahdollisesti hyvää harjoitusta maalin tekemiseen..

Edit. tietenkin oli tarkoitus kirjoittaa, että maalien tekemiseen, mutta toisaalta mentäisiinhän sitä eteenpäin jo silläkin, että se avausmaali saataisiin tehtyä.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Rehellisesti sanottuna odottiko joku tänään, että Ässien hieno putki katkeaisi juuri nyt? En minä ainakaan ja seitsemäs perättäinen voitto tuli vaivatta. JMA ilmeisesti klesana ja uudet ketjut varmaan jälleen huomiseen.
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyökkäysalueella ei tunnuta saavan mitään aikaiseksi vaan pyöritään nurkissa. Jos viime kaudella Ramu järjesteli paikkoja niin tänä vuonna ei ole ketään kuka pystyisi edes lähellekään samaan. Aika pitkä syksy on luvassa kun pelitapa puuttuu...
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ei IFK huono ollut mutta ottakaa nyt huomioon Ässien lentokeli: 7 peliä putkeen 3p voitto. Ei löydy kaatajaa tällä hetkellä mistään.
 

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Pari matsia oli suunta ylöspäin, mutta kyllä tässä taas on palattu alotuspisteeseen.

Ei yhtään maalipaikkaa rankkarin lisäksi mikä sekin oli epäonnistunut yritys. Puolet syötöistä 3 metriä ohi kohteesta, taklauksia varmaan 2 koko pelissä.

Jos hyökkäyspäässä saadaan kiekko haltuun niin suuntana on kulmat eikä pientäkään yritystä hakea suoria laukauksia sektorista. Suoraan syötöstä ei lauota muutenkaan vaan haudotaan kiekkoa kunnes sutastaan ekan miehen syndeihin ja menetetään.

Ei tuolla tällä hetkellä kukaan tiedä miten pitäisi pelata. Peli näytti paremmalta kun Rask oli mukana joka sai pyörityksiä pelkällä liikkeellään aikaan. Puustisen sun muiden liikkeestä ei tarvitse ees puhua, vitun etanat.

Kaikenkaikkiaan jäätävää paskaa tällä hetkellä. Loukkaantumisten syyksi ei voi mitenkään kaikkea pistää, kyllä noistakin ukoista saa kasatuksi pari ketjua minkä pitäisi tulosta saada aikaiseksi.

Kuka Petrellin on pilannut, yritystä on ja kuskattua saa kiekon hyökkäyspäähänkin mutta ei yhtään kaksinkamppailuvoittoa saatika syöttöä omalle pelaajalle. Ja missä taklaukset, tekis mieli mennä näyttämään sille se liigapörssivideo missä uhoaa että kohta rytisee kunnolla. Sama juttu Puustinen. Nää on niitä äijiä joidenka pitää kantaa jengiä kun on vaikeeta.


Keke oli hyvä tänään, siinä plussat tästä jengistä.
 

Toke65

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK ja muita ei oo...
Olen antanut alkukauden aikaa löytää edes jonkinlainen punainen lanka tohon pelaamiseen, mutta ei vaan löydy.
Kovia pelimiehiä on pois kokoonpanosta, mutta ei sen taakse voi koko ajan vetäytyä.
Niinkuin täällä on kirjoitettu, niin aikamoista luomukiekkoa taitaa meidän pelisysteemi olla ja perustuu pelaajien henkilökohtaiseen taitoon. Kun taitoa putoaa saikulle, niin ei vaan peruspelaajilla homma toimi. Eli systeemi puuttuu ja peli on ihan sekaisin.
Viime kaudesta pelaajia vaihtui kuitenkin aika vähän eli systeemin pitäisi olla kaikille selvillä, jos pelisysteemiä yleensä on. Tällä hetkellä ei ainakaan näytä olevan.

Tulee pitkä ja kivikkoinen syksy. Tsemppiä kuitenkin sekä joukkueelle että kannattajille. :)
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ei löydy ei, mutta väitätkö tosissasi, ettei IFK ollut huono? Aivan käsittämättömän umpisurkea.

No tottakait vaikuttaa kun puuttuu kovia nimiä ja kesken pelin tippui vielä kovin eli Aaltonen pois. Ei IFK paras vierailija Porissa ole ollut, esimerkiksi viime lauantain Jyppi oli helvetin kova mutta peli oli kuitenkin pitkään vain maalin peli ja olisi voinut kääntyä tasuriksi pienellä tuurilla mm. rankkari sisään.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Jos kokoonpano on puolillaan hädintuskin Mestis-tason pelaajia, niin 1-0 taululla imartelee. Tamminen, Mieho, Taimi, Salmi, Saarelainen, Salmela hyökkääjänä, Teppo ykkösparissa... Anna mun kaikki kestää. Onhan tämä joukkue niin päin vittua rakennettu.

Paska peli ottaa päähän tietenkin, mutta silti ottelun edetessä mietin eniten noita palstaveli KANTORIN yllä mainitsemia nimiä kokoonpanossa. Viime kauden menestyksen jälkeen meillä pyörii tollasia äijiä kentällä, kun odotukset oli, että pystytään kohdentamaan kokoonpanoa entisestään vaikka lyömällä taaloja pöytään...joita pitäis kai olla keskimäärin enemmän kuin esimerkiksi HPK:lla, joka pelaa tällä hetkellä erittäin nastaa kiekkoa ja laittaa meitä huomenna pataan.

Sanattomaks vetää...nii i...mitähän Stögö ja Karavaanari on oikein kelaillu???

Ja vielä lisäys: Hävettää meidän hyvien veskojen puolesta, että joutuvat pelaamaan toi porukka edessään.
 
Viimeksi muokattu:

Player#69

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo kyllä oli taas perjantai-ilta parasta mitä työviikon jälkeen voi olla. Kaks erää täys vastaantulija ja sen jälkeen kolmannessa oli jo vähän yritystä. Ongelma varmaan on siinä, että tällä hetkellä paljon ukkoja sivussa ja pari jämäkenttää koostuu niistä jätkistä, joita ei vielä viime kaudella ehditty ajaa sisään tähän meidän pelisysteemiin (jos sellainen on). Mutta kyllä toi rosteri viimeistään aaltosen poissaolon jälkeen huutaa kahta tai jopa kolmea kovan luokan pelimiestä. Maalintekijöitä minusta meillä tarpeeksi on, mutta kuka tekisi heille tarvittavat paikat. Pudi huutaa onnistumisia niin varmasti alkaa peli kulkemaan, mutta nyt joutuu pelaamaan omien vahvuuksien ulkopuolella. Mutta kaiken kaikkiaan helvetin sekavaa touhua ja nuo voitot mitä saatiin taas tässä välissä, niin ei koko totuutta kerro pelistä. Veskat pitänyt pystyssä ja yv todella mielikuvituksetonta räpeltämistä ja edes kiekon vienti alueelle helvetin tuskallista touhua. Viimekauden peli oli sekaista, mutta tuloksekasta, mutta tämän kauden startti ollut huono, mikä vaikuttaa itseluottamukseen, joka taas heijastuu huonoina ratkaisuina niissä tilanteissa missä viimekaudella laitettiin lötöä pussiin. Eihän viimekaudellakaan oman pään peli mitään mallikelpoista ollut, mutta eniten tehtyjä maaleja koko sarjassa auttoi pisteet meille. Kyllä taas vituttaa ollaa hifkin mies, mutta mihin tässä tiikeri raidoistaan pääsis. Huoh. Toivotaan herätystä ja pelätään pahinta. Huomenna Hämeessä vaikea peli. Lähdetään siitä, että saataisiin kolme kiekkoa kaverin häkkiin, niin yksi pinna olisi varma.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo-o, ei Hintz kyllä riitä.
Kyllä me se ykkössentteri tarvitaan, jonka perään voidaan sitten lyödä Elkins-Hintz-Nykopp vaikka. Näistä kuitenkin Nykopp ja Hintz varmaan saikuttelee kuitenkin, niin sitten voi Leino olla kolmossentterinä. Tai jos Leinoa pidetään oletattavasti kuvioissa, niin voivat vaikka Hintzin kanssa keskenään miettiä, että kumpi voisi olla parempi kolmossentterinä.

En saa tuota jengiä katsellessa minkäänlaista otepintaa. En näe minkäänlaista suuntaa, että homma olisi kehittymässä. Kausi on onneksi edelleen helvetin pitkä, mutta kyllä tässä vähän alkaa jo huolestumaan ja vituttamaan.

Pelit katson silti jatkossakin, vaikka vituttaisi jokainen minuutti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös