Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 144 166
  • 868

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
No ei kyllä haastavaa. Noksu 2. keskelle, Koho ja Järvinen 3-4. Vili rotaatioon.
Jotenkin noin se varmaan joo menisi, että Järvinen putoaa 4. sentteriksi. Joka tapauksessa onhan tämä nyt aika ennen näkemätön SaiPa rosteri.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Btw. meillä on ihan helkkarin hyvä 4. ketju nyt Kaksonen - Hämäläinen - Venäläinen.

On nyt sitten tämäkin päivä nähty jossa on ihan oikeasti ylitarjontaa hyvistä hyökkääjistä siinä tapauksessa jos Nokelainen palaa, niin on hieman haastavaa että mihin hänet lyötäisiin.

Niinpä. Ville Järveläinen pelasi varmaan kauden parasta peliään pari viikoa sitten, mutta nyt ei vaan mahdu kokoonpanoon. Saa nähdä milloin minimies päästetään irti seuraavan kerran, mutta se on ihan varma että luistin kiikkuu silloin vilkkaasti. En tiedä tuleeko silloin pistepörssiin merkintöjä, mutta kovasti olen hämmästynyt jos ei vastustajalle vihelletä ainakin yhtä jäähyä Järveläisen aktiivisuuden takia.
 

ahal

Jäsen
Näin kaksi viimeistä erää vasta jälkeenpäin, mutta olihan varmaan kauden paras kolmonen tänään. Ei ainakaan montaa parempaa löydy. McI sytytti jengin roihuun ja hyvä niin. Tulitukea ammuttiin laajalta sektorilta.

Alkuun näytti, että Jussi imaisi ekan Tepsi-maalin, mutta taisi siinä maskia olla kuitenkin edessä. Toinen oli sitten onnenkantamoinen ja Makkonen sopivasti paikalla, läheltä ylös. Jotta Jussillakin lopulta normi suoritus.

Hyvää tsemppiä koko jengiltä, vapaamatkustajia ei tänään löytynyt, vaikka ekassa erässä manailin mm. Kurosen flegmaattisuutta. Taisi olla vain hidasta syttymistä. Emellä saattoi olla eniten maalipaikkoja illan aikana ja kohtuudella joku olisi saanut mennäkin. Hyvä on, että niitä siunaantuu ja kun E oppii vielä kohottamaan, niin jokunen börsäkin kilahtaa. Luotetaan, että ketsuppipullo tirskahtaa vielä tällä kaudella.

Tepsillä taisi kolmannessa myös puhti hieman loppua, kun pari maalia voi pistää pakkien Kaijomaa ja Tikkanen lepsun puolustamisen piikkiin. Eivät olleet ihan hereillä tilanteissa. Mutta hyvin mustapaidat junnupitoisella porukallaan pelasivat ja ykkönen oli alati vaarallinen keltapaidoille.

Jos SaiPa painelee tuohon tahtiin runkosarjan loppuun asti, niin ei hätäpäivää. Sijat 3-5 ovat haarukassa. Seitsemästä vastustajasta pahimmat lienevät JYP, Lukko ja HIFK. Voittamalla seitsemästä pelistä neljä vitossija on käytännössä varma. Saattaa irrota jo vähemmälläkin. Mutta peli kerrallaan mennään. Seuraavaksi näytetään KalPalle maalinteon mallia, kun siellä hieman takkuaa.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Itse katselin myös, että ei se kolmospaikka mahdoton olisi, mutta vaatisi kyllä nappisuorituksen. No jos ei pöksyt tutise niin mistä sitä tietää? Olis tps puolivälierissä kyllä kolmikosta tappara/jyp/tps se "paras" vastustaja SaiPalle. Kunhan pitävät maalihanat auki ja pysyvät 100% pelissä niin silloin mennään yli kenestä vaan.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oli kyllä aivan mahtava 3.erä! Milloin viimeksi SaiPa on noussut kahden maalin takaa voittoon? Ei ainakaan viime syyskuun jälkeen montaa kertaa.

Kyllä tuo Mcintyre on sitten maaginen pelaaja. Polak on myös aivan loistava! Kuronen, Leivo, Venäläinen, Carson, Markkanen ja Koho ansaitsevat myös erityiskehut tästä illasta ja kehut myös muulle joukkueelle. Joukkueena sitä aina kuitenkin voitetaan ja hävitään.

Nyt täytyy vaan laittaa jäitä hattuun ja mennä ottelu kerrallaan kohti runkosarjan loppua. Katsotaan sitten millä sijalla ollaan. Mutta missään nimessä ei ole syytä lähteä leijumaan vaan täytyy pitää vaan pää kylmänä ja pelata joukkueena. Antaa median kirjoitella mitä kirjoittaa eikä välitetä niistä. Tuolla pelaajamateriaalilla on kyllä nyt lupa odottaa menestystä ja vielä kun saataisi Nokelainen,Maalahti, Virkkunen ja Strömberg mukaan niin olisi se iso etu pleijareihin. Mutta peli kerrallaan kohti playoffeja ja pää kylmänä niin hyvä tulee! Hyvä SaiPa!
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse katselin myös, että ei se kolmospaikka mahdoton olisi, mutta vaatisi kyllä nappisuorituksen. No jos ei pöksyt tutise niin mistä sitä tietää? .
Niin, Jypillä on yksi matsi enempi pelattuna, ja lisäksi heillä on kalenterissa vielä ottelu Kärppiä vastaan. Tosin Saipallakin on matsi HIFK:ta vastaan. Se Saipan ja Jypin keskinäinen peli Jyväskylässä ratkoo paljon. Voi toki olla että Tapparakin porskuttaaväkisin sijalle 3. Heillä kun on tällä hetkellä vielä 1 ottelu Saipaa vähemmän pelattuna. Runkosarjan voitto lienee kahden kauppa mutta kolmossijalle on tunkua ja muutenkin nuo pudotuspeliparit vielä ihan auki. Tulee mielenkiintoiset kaksi-kolme viikkoa.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Hifki on paha vastustaja, mutta enemmän olisin huolissani, jos päätöskierroksella vastassa olisi kärpät.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Hifki on paha vastustaja, mutta enemmän olisin huolissani, jos päätöskierroksella vastassa olisi kärpät.

Ei voi olla kuin samaa mieltä. Pulju ja Aho.. voin vain kuvitella miten ne vie meittiä meidän päädyssä 100-0...
 

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Menee hieman off topiciksi, mutta viittisiköhän joku ystävällinen sielu upata eilisen matsin (SaiPa-TPS) maalit Tubeen. Nelonen Prolla kun ei mennyt koosteen kanssa oikein nappiin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tärkeään kohtaan on kyllä SaiPa-laivan kurssi kääntynyt, tai siltä ainakin tuntuisi nyt. Kolme voittoa putkeen kertoo kyllä jotain. Eilinen voitto TPS:sta oli helvetin tärkeä ja saattaa jopa olla aika ratkaisevaakin, kukapa tietää. Hiton upeasti kyllä käännetty peli itselleen ja suvereeniin voittoon. 0-2 tappioasemasta ei ole välttämättä ihan helppoa nousta, vaikka se nyt vielä suht pieni johto onkin. Henkistä vahvuutta ja tahtoa esitettiin nyt. Kuten pitääkin tässä kohtaa kautta näkyä. Varmaan nämä uudet pelimannet myös on tuonut virtaa muulle jengillekin. Toivotaan, että palaset on loksahdelleet nyt paikoilleen ja se mitali olisi täyttä realismia.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
On se vaan upeeta! Antaa nyt kalpan tuplata maalimääränsä viimeisessä neljässä pelissä. AV:kin ollut ihan perseestä! Tänään on sekä munat, että käsilaukut kainalossa.

Edit: Kato perhana laskivat vielä pisteet kokonaan käsistä. Haistakaa huilu, pirun luuserit.
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tänään menetettiin kyllä erittäin tärkeät 3 pistettä... toivottavasti se ei kostaudu.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kohon puuttuminen teki tuosta sakista kurittoman. Mutta ilman Niemisen paskomista oltaisiin voitettu silti. Eli hyvältä näyttää. Etenkin Polak ja McIntyre.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Siis jos Nieminen olis jättäny imurointinsa siihen 2-2 maaliin, niin kohtuu esitys, mut ei. 3-4 hörppyyn jos olis jääny niin välttävä/huono. MUTTA JUMALAUTA ETTÄ HÖRPPÄÄ HETI PERÄÄN SEURAAVAN! Varsinkin kun se toinen hörppy oli vielä merkittävä sen 4-4 tasotuksen takia. Paskin esitys koko kaudella!
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyökkäyspelaaminen toimi hyvin. Puolustuspelaaminen vähän yski, mutta toimi ihan riittävän hyvin. Maalivahtipelaaminen kusi taas täysin. 2-2-maali pienestä kulmasta helppo laukaus. 3-4-maalissa Nieminen olisi yhtä hyvin voinut itse kiekon maaliin laukoa ja 4-5-maali oli sellainen, että olisi pitänyt pelastaa naamansa. Mankisen kuti oli hyvästä paikasta hyvä laukaus, mutta täysin otettavissa. Otti pari hyvää, mutta kyllähän me tänään Niemiseen kustiin.

Eli ei kyllä suurempaa huolta aiheuttanut peli. 4 maalia KalPan verkkoon on aika hyvin ja kärkiketjut toimivat.
 

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vittu jos valmennus uskaltaa enää peluuttaa Niemistä noissa kovissa otteluissa. Jussille siis toivottavasti vastuuta JYPiä, Lukkoa, Tapparaa ja HIFK:ta vastaan.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nieminen oli tänään paska, mutta pakko sillekin on pelejä antaa ja uusi sauma nousta pinnalle. Näitä sattuu. Vituttaa, mutta nyt sattui Niemisen paskin peli tälle illalle. Ja silti melkein saatiin pisteitä.
 

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pelasi Nieminen miten tahansa, niin ei myöskään tämä legioona kestä kehuja.
Tuo Lofquist on eniten pihalla tällä hetkellä.
Ei kyllä lupaa kovin ruusuista kevättä näillä eväillä.
Lappalainen, Lasse -1
Larsson, Johan -1
Polak, Vojtech -1
Carson, Brett -2
Jokinen, Tommi -2
Lofquist, Sam -2
McIntyre, David -2
Rau, Chad -3

Miinus tulee jo tyhjästä maalista. Enemmän peräänkuuluttaisin Niemisen vastuuta tässä, enkä ratkaisupelaajien.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä se nyt vaan maalivahtiin kaatui tänään, turha keksiä muita keskeisiä syitä tappiolle.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Onneks en tuhlannu koko aikaa tän pelin seuraamiseen. Taukoa tuli tuon 2-2 hörpyn jälkeen ja lopetin oikeastaan katsomisen 3-3 maalin jälkeen.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Kyllä se nyt vaan maalivahtiin kaatui tänään, turha keksiä muita keskeisiä syitä tappiolle.
Pienestähän nämä on kiinni. Siinä 3-2 tilanteessa jossa mc ja Jokinen(?) olivat lähes kahdestaan maalin edessä ja siitä börsä....
Mutta kun tämä ei ollut se kuuluisa suomen-hurrien ruoka/nikkarointi -sarja, niin ei tullut ratkaisevaa maalia..
 

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuli mistä tuli, mutta tilastot on faktaa ja siihen kun lisätään vielä Niemisen hörpyt niin kertoo pelin luonteen. Ei näille miinuksien kerääjien pään päälle voi mitään sädekehää nostaa. Takovat vaikka 100 maalia, mutta jos omiin menee 101, niin ei hyvä.

Jos ensijaisesti Nieminen päästää kolme otettavaa maalia viidestä, saat sen kentällä olevan ketjun viaksi? Ne olivat kaukana viisikon rakenteen virheistä. McIntyre ja Polak tekivät jo kahdestaan kaiken voittoon tarvittavan. Liika vauhtisokeus tilastojen suhteen ei ole hyvästä.
 

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eikös näihin + / - tilastoihin lasketa mukaan myös tehdyt maalit, joten sittenkin ovat jääneet miinukselle, eikä voittoon tehdyt tarvittavat maalit riittäneet!

Johan pitää taas rautalangasta vääntää. Ensinäkin, plusmiinus on kaiken summa, joten itsessään siitä on vaikea erotella syyt ja niiden seuraukset. Toisekseen, toistan, Nieminen on ensikädessä syyllinen 3/5 maaliin. Kysymys: mitä kentälläolijat olisivat voineet tehdä toisin estääkseen maalin synnyn?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös