Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 157 699
  • 1 054
Ei Lukon materiaali sen kapeampi ole kuin muillakaan. Pikemminkin päin vastoin. Mutta se materiaali, jota Dufva peluuttaa on kapeampi.
Muut ottavat tarpeen mukaan pelaajia A:sta tai Mestiksestä, jopa Kärpätkin...

Tämä. Ja tosiaan onhan Dufva aiemmillakin kausilla enemmän tai vähemmän kolmella ketjulla vetänyt, mutta se ei ole näkynyt näin dramaattisella tavalla kun mm. Vaha, Gagnon ja Nurmi ovat olleet tehokkaampia ja lisäksi kolmosenkin tyypit ovat tehoilleet pienellä peliajallaan niinikään enemmän vrt. Vauhkonen viime kaudella tai Nikko pari kautta sitten.
Myös Sipiläisestä ja Riskasta on aiemmin ollut hyökkäyspäässäkin jotain apua. Tällä kaudella nämä ja jääkäsi Lähde eivät ole osanneet kiekon kanssa tehdä edes vähää alusta.
Kyllä se nimenomaan Riston peluutus on, joka kusee eikä mikään materiaalin "kapeus".
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Ja tätä peluutuksen typeryyttä huusi koko palsta jostain lokakuusta lähtien, mutta siis kyllä risto tietää.
 

Kiekkoguru50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue on Rauman Lukko,Ässät ja TPS
Muut liigaporukat ihan sarjakärki Kärpät ottaa tosiaan Mestiksestä pelaajan tai pelaajia ja kaverille todella annetaan mahdollisuus pelata kohtuu minuutit ottelussa , samoin on monissa muissa liigaporukoissa mutta Lukossa ne peliajat ovat kyllä todella minimaallisia tämä yhteistyö KeuPan kanssa ja siihen hankitut ns. farmiäijät jos niitä ajattee niin Hyvärinen aloitti mielestäni hyvin , ja loukkaantuminen sekoitti tai ainakin tuntui vaikeuttavan paluuta kun varamies Jaatinen pelaili , jonkatasoisen varamiehen pitäisi olla korkeintaan kahvinkeittäjä ei mistään hinnasta mitallipeleihin tähtäävän porukan pelaajana. Hyvärinen on kuitenkin ihan kohtuullinen mies täyttämään ruutunsa , hyökkääjistä uskon Koivistoisen olevan varteenotettava kaveri jota tosiaan kannattaa ajata porukkaan sisään , Lähde on määrätyllä tavalla täyttänyt ruutunsa vaikka tehot käytännössä nollat hieman ns. pelimiehen tuuria olisi varmasti muutaman maalin saanut aikaiseksi , kuitenkin kohtuullinen kaveri siihen ruutuun mitä Lukossa on hoitanut . Olisi Lukko varmasti voinut ottaa näytille jostain muustakin Mestis porukasta potentiaallisia pelaajia ellei tämä KeuPan kanssa tehty sopimus sitä estä. Yksinkertaisesti Duffa ei anna minun mielestäni pelaajille kunnon mahdollisuutta näyttää osaamistaan jollet onnistu hetimiten olet ulkona kuvioista , määrätyt konkarit kyllä saavat vastuuta vaikka peli ei suju ollenkaan silti vaan ollaan esim. ykkösylivoimaa pelaamassa. Peluutus on Lukossa ihan omanlaisensa ei ihme että käytännössä Lukon miehet ovat peliaika tilaston kärjessä onneksi ensi vuonna sen tilaston kärki löytyy suurelta osin Mikkelin suunnalta kun siellä ei ole varmasti sitä kolmeakaan kenttää jota voi peluuttaa on siinä senaattori Duffalla mielenkiintoinen talkooryhmä ensikaudella.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukon 4 tehokkainta pakkia ovat summanneet tehot 14+40 ja näiden pelaajien minuutit ovat pyörineet 20-23,5 minuutin välissä. +/- tilasto on näillä +2. Loput 5 pakkia ovat saaneet aikaan tehot 2+2, peliaika on neljällä ukolla alle 10 minuuttia ja Brookbankilla lähemmäs 19 minuttia. Tosin Miika Koivisto on pelannut vasta kaksi peliä ja Kärpät ottelun tilastot ovat persiillään, joten hänekin peliakansa on oikeasti jossain 18 minuutin paikkeilla vähintään.. +/- tilasto näillä viidellä ukolla 11 maalin verran pakkasella.

Kuuden tehokkaimman hyökkääjän (Koivisto, Gagnon, Vahalahti, Asplund, Nurmi, Piitulainen) pisteet ovat yhteensä 49+66. Peliaika 13:40 (Piitulainen) - 20:20 (Gagnon) välissä. Pakkasella +/- tilastossa ollaan 12 asteen verran, joka on lähinnä Piitulaisen ansiota (-11). Loput hyökkääjät (12 kpl) ovat saaneet aikaan pisteet 17+20 ja minuutit ovat 4:36 (Vidgren) ja 16:39 (Lähteenmäki) välissä. Näiden hyökkääjien yhteenlaskettu +/- tilasto on saman verran pakkasella kuin kuuden "parhaimman" pistemiehen, eli 12 astetta pakkasella. Tähän viimeiseen porukkaan mahtuu kuitenkin odotusarvoltaan tehokkaampia pelaajia, kuten Sami Lähteenmäki ja Janne Lahti. Lisäksi mukaan laskin Kelly Zajacin, joka ei enää Lukossa ole kohta kolmeen kuukauteen pelannutkaan.

En tiedä onko sarjan kärkjoukkueissa tehot jakaantuneet yhtä epätasaisesti? TPS:ssa varmasti on, mutta mitenkäs Kärpät, IFK, JYP, KalPa jne.?

Tavallaan RD on oikeassa, että laajuutta ei ole ollut.
Esim. Lähteenmäki, Nurmi ja Piitulainen ovat saaneet kyllä ihan riittävästi vastuuta tehdäkseen enemmän tehoja. Lahti oli pari kuukautta loukkaantuneena ja tuli takaisin täysin eri miehenä (14 peliä 3+1) kuin ennen loukkaantumistaan (5 peliä 2+2 sekä loistavat otteet CHL:ssa). Jokatapauksessa se on kuitenkin Riston homma saada nämä jalkeilla olevat miehet pelaamaan tasonsa mukaisesti, tai sitten pitää laittaa pelaajia kiertoon, eikä itkeä että joukkuehenki kärsii. Tällä hetkellä ei tuloksellisesti hyvältä näytä ja voidaan kai sanoa, että onneksi Liiga on näin tasainen, varsinkin sijojen 3-8 välillä.
 

senilix

Jäsen
Lukon pakkien peliajat ovat ihan normaalit. Myös suuressa maailmassa parhaat pelaavat reippaasti yli 20 minuuttia/peli ja huonommat vähemmän. Kuudella pakilla pelatessa pakkien keskimääräinen peliaika on suunnilleen 20 min/nenä.

Hyökkääjiä voisi peluuttaa vähän tasaisemmin. Ilman erikoistilannepelaamista pienimpien aikojen pitäisi olla suunnilleen 10 minuutin tienoilla ja paljon erikoistilanteita pelaavien 18-19 minuuttia. Näin siis muualla.

Jos Lukon tätä kautta vertaa aikaisempiin RD-kausiin, niin suurin ero taitaa olla parivaljakko Riska-Sipiläinen esityksissä. Niitäkään vähiä tehoja ei tule kuin aikaisempina kausina ja myös peliaika on pienentynyt, varsinkin Sipiläisellä.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Tavallaan RD on oikeassa, että laajuutta ei ole ollut.
RD:n kausilla laajuutta ei ole ollut kertaakaan, jos sana laajuus ymmärretään oikein. Tehdyt maalimäärät ovat lukemia 151, 153, 163 ja nyt ollaan jossain 140 maalin vauhdissa.

Se kunniakas pelitapa, jolla RD sen yhden mestaruuden JYPissä voitti, on edelleen myös Lukon nykyinen pelitapa, ja sillä pelejä voitettiin 2-0, 2-1 tai 3-1.

Nyt se homma ei vaan Lukossa toimi, vaikka tavallaan työkalut ovat olemassa. Hyviä liikkuvia ja peliä tukevia pakkeja on monta. Hyökkäyksessä paljon tasonsa näyttäneitä osaajia ja takana huippumaalivahti.

Mutta ei vaan toimi. Hyvin erikoista koska jäähytilastossakin Lukko on niitä vähemmän jäähyjä ottava joukkue. Tilasto on kuin tehty Lukolle, mutta Lukkoa vastaan ei vihelletä jäähyjä, koska pelitapa ei tue sitä. Tehdään kyllä töitä mutta ei se johda mihinkään tärkeään. Lukon luistelu menee hukkaan, koska työ ei tuota maaleja, maalipaikkoja eikä jäähyjä vastustajalle. Siksi Lukko ei tee maalejakaan.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Tilasto on kuin tehty Lukolle, mutta Lukkoa vastaan ei vihelletä jäähyjä, koska pelitapa ei tue sitä. Tehdään kyllä töitä mutta ei se johda mihinkään tärkeään. Lukon luistelu menee hukkaan, koska työ ei tuota maaleja, maalipaikkoja eikä jäähyjä vastustajalle. Siksi Lukko ei tee maalejakaan.
Tämähän on toki suoraa seurausta väsymyksestä. SaiPaakin vastaan mitä pidemmälle erät menivät, sitä selvemmin Lukko jäi nopeudessa jälkeen. Kun ainut pelitapa on "pitkä päätyyn keskialueelta ja perään" eikä sinne perään jalalla ehditä niin ei tule pitkiä kulmapelejäkään, joista niitä jäähyjä pitäisi saada hommattua.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se kunniakas pelitapa, jolla RD sen yhden mestaruuden JYPissä voitti, on edelleen myös Lukon nykyinen pelitapa, ja sillä pelejä voitettiin 2-0, 2-1 tai 3-1.

Nyt se homma ei vaan Lukossa toimi, vaikka tavallaan työkalut ovat olemassa. Hyviä liikkuvia ja peliä tukevia pakkeja on monta. Hyökkäyksessä paljon tasonsa näyttäneitä osaajia ja takana huippumaalivahti.

Tuosta RD:n mestaruudesta on kuitenkin jo 7 vuotta aikaa, peli on sen jälkeen muuttunut aika paljon. Nykyisin Liigan huippujoukkeet osaavat kiekotella paineen alta pois ja hyökkäyspäässä hyvin liikkuvat hyökkääjät ja syvälle ajavat puolustajat ovat myrkkyä RD:n mies-miestä vastaan puolustamiselle, kun esim. laiturit ovat oman maalin takana, kun pitäisi lähteä vastaiskuun.

Vastustajat ovat myös huomanneet, että Lukon peli elää ylivoimista. Turhia jäähyjä ei Lukkoa vastaan juuri enää oteta. Vastustajat ovat minusta myös lukeneet Lukon hyökkäyspeliä, usein vastustajan pakki aavistaa päätykiekon ja on ensimmäisenä kiekossa. Tuolloin niitä kulmaralleja ei saada käyntiin, josta voisi jäähyjä saada vastustajalle hankittua.

Sen verran RD on JYP-vuosilta peliään säätänyt, että raivokasta karvaamista ei enää nähdä, vaan Lukko ryhmittyy aina tukkimaan keskialueen, jossa pyritään riistoihin. Tuo on varmasti paljon varmempi tapa pelata ja eliminoida maalipaikat.

RD:n vahvuutena on minusta se, että hän saa kokeneet tähtipelaajatkin puolustamaan tunnollisesti ja blokkaamaan laukauksia. Lisäksi maalivahtipeli on Zapolskin ansiosta Liigan parasta. Pelkästään maalivahtipeli, ääretön kokemus rosterissa ja muutama huippuyksilö riittävät sinne välieriin asti, näin uskon. Sen jälkeen sitten tarvitaan muutakin. Tällä hetkellä on kovin vaikea nähdä, millä eväillä Lukko keväällä nappaa sen 4 voittoa Kärppiä vastaan. Yksittäisen pelin voi puolustustaistelulla ja maalivahtipelillä kääntää, mutta ei koko sarjaa.

RD on Liigan toiseksi parhaiten palkattu valmentaja, jolta odotetaan mestaruutta. Nyt alkaa minusta olemaan viimeiset hetket alkaa saada peliä raiteilleen tämä kauden osalta. Enkä tuijottaisi liikaa sarjataulukkoa, mutta peliesitysten täytyy parantua.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Tuosta RD:n mestaruudesta on kuitenkin jo 7 vuotta aikaa, peli on sen jälkeen muuttunut aika paljon.
Kyllä vaan. Ja tässä se pointti juuri onkin. Maailma muuttuu, mutta ei RD:n pelikirja.

Esim. Lauri Marjamäki on monasti sanonut ääneen, miten Lukkoa vastaan kuuluu pelata. Ja he pelaavat niin, ja voittavat Lukon kerta toisensa jälkeen. RD puskee päätään seinään sillä samalla omalla tavallaan pelistä toiseen.

Kuten mainitsitkin, on ihan toiveunta jos ajattelee tai uskoo Lukon voittavan Kärpät neljä kertaa pudotuspeleissä. Kärpät hyökkää pitämällä kiekkoa päätyyn asti, Lukko heittämällä sen punaisen jälken päätyyn. Iso on ero tekemisessä, eikä valitettavasti meidän eduksi.

Sen voi vielä hyväksyä, jos ketju Sipiolli-Friska-Lähde paiskii kiekkoa punaiselta päätyyn, mutta muiden ketjujen kohdalla se on anteeksiantamaton teko.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
RD:n ja JYPin mestaruusjoukkue oli itseasiassa mallia hyvä/loistava maalivahtitandemi, järkälemäinen puolustus ja helvetin tehokas ykkösketju. Hytösen kakkosketju säesti kohtalaisen tehokkaasti taustalla. Dufvan parin viime kauden joukkueessa ei oikeastaan ole muuta eroa kuin se että puolustus on pieni ja kiekollinen ja Lukolla ei ole kuin ykkösmaalivahti joka pelaa kaikki pelit. Dufvan mestarijoukkueen pakkien keskipituus (yli 30 pelattua ottelua) oli yli 189,6 cm ja paino 93,4 kg. Nämä kahdeksan pakkia tekivät yhteensä tehot 25 + 67. Lukon parin viimeisen kauden puolustus on huomattavasti pienikokoisempi, mutta myös huomattavasti kiekollisempi.

Lisäksi JYPin mestaruusjoukkueessa tehoista vastasti pääasiassa ketju Pihlman (56) - Immonen (65) - Virtanen (53), eikä Lukolla ole ihan vastaavaa ketjua sitten kauden 2010-2011 ollut. Seuraavaksi tehokkain pelaaja oli Hytönen 32 pisteellään. Tuolla mestaruus kaudella Riska ja Sipiläinen tehoilivat muuten yhteensä 11 pinnan verran runkosarjassa.

Sen verran muistan myös pelillisiä eroja tämän kauden Lukossa ja 7 vuoden takaisesta JYPistä, että karvaus on erinlainen. En tosin usko että JYPin isot pakit juoksivat tuolloin pelaajien perässä siniselle, kuten Lukon pakit joutuvat tekemään. Lisäksi en muista että Malmivaarat, Koskiset, Kaijomaat ja Saksiset joutuivat kiekolla kauhean paljoa työskentelemään, vaan heittivät paineen alla kiekkoa lähinnä pleksin kautta ulos alueelta. Vatanenhan ei vielä tuolla kaudella pelannut, vaan tuli mukaan vasta seuraavalle kaudelle.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Pakko muuten sen verran vielä lisätä että vaikka olen RD:ta nyt rankasti kritisoinut ja ainakin rivien välistä vihjaillut että haluan Vuoren päävalmentajaksi, niin kuitenkin uskon ja toivon että RD saa vetää kauden loppuun. Oli tulos sitten hävitty pronssipeli taikka sääleistä ulos. Pleijari-pelaaminen on RD:n yksi vahvuus, vaikka pelikirja ehkä on vanhentunut ja pelitavalla ei siellä pärjätä Kärpille jne. Kuitenkin, RD olisi hyvä katsoa loppuun saakka ja sitten todeta että oliko virhe vai ei. Pelejä en itse ole kuukauteen tai kahteen jaksanut seurata, niin ymmärrän että moni on erimieltä tästä asiasta.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pakko muuten sen verran vielä lisätä että vaikka olen RD:ta nyt rankasti kritisoinut ja ainakin rivien välistä vihjaillut että haluan Vuoren päävalmentajaksi, niin kuitenkin uskon ja toivon että RD saa vetää kauden loppuun. Oli tulos sitten hävitty pronssipeli taikka sääleistä ulos. Pleijari-pelaaminen on RD:n yksi vahvuus, vaikka pelikirja ehkä on vanhentunut ja pelitavalla ei siellä pärjätä Kärpille jne. Kuitenkin, RD olisi hyvä katsoa loppuun saakka ja sitten todeta että oliko virhe vai ei. Pelejä en itse ole kuukauteen tai kahteen jaksanut seurata, niin ymmärrän että moni on erimieltä tästä asiasta.
Kyllähän minäkin RD:n jatkamista kauden loppuun puollan vielä. Ilves, Kärpät ja KooKoo otteluiden jälkeen tosin voi olla jo toinen ääni kellossa, sillä noista kaikista jos tulee tappiot, Lukon paikka on tukevasti sääleissä KooKoon ja Pelicansien hengittäessä niskaan ja todennäköisesti RD:n välieräkirous pitäisi myös silloin CHL:ssa.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aika tasainen peli tänään, Lukolla jopa enemmän maalipaikkoja kuin Kärpillä. Ero joukkueiden välillä onkin juuri tehokkuudessa. Siinä missä Lukko möhlii roppakaupalla loistavia maalipaikkoja, Kärpät iskee tehokkaasti paikoistaan. Lukolla oli tänään kaikki mahdollisuudet parin kolmenkin maalin voittoon. Kun ei riitä niin ei riitä.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eilen tosiaan tasainen ottelu maalipaikkojen valossa. Kärpillä oli kiekollinen hallinta, mutta varsinkin toisessa erässä Lukko pääsi hyvin paineistamaan Kärppien pakkeja ja riistojen kautta sai maalipaikkoja ja painetta hyökkäyspäähän. Avauserässä Lukko tuli peliin todella passiivisesti ja Kärpät vei peliä täysin, sitten Lukko iski vähän kuin puskista 2 maalia. Lukolla oli muuten avauserässä lähes peräkkäin 2 kpl 2vs1 hyökkäyksiä, joista jälkimmäisestä Virtanen iski komean maalin. Toinen ylivoimahyökkäys meni reisille, kun Riska päätti jostain syystä virittää lämärin melko pienestä kulmasta.

RD näytti aitiossa käyvän Kärppien 3-2 johtomaalin jälkeen todella kuumana ykkösketjulle, varsinkin Nurmelle näytti tulevan kiukkuista palautetta.

Joka tapauksessa vastaavalla esityksellä ei varamiehisellä KooKoolla ole tänään mitään jakoa, niin paljon eroa on rosterissa Lukon eduksi.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
RD näytti aitiossa käyvän Kärppien 3-2 johtomaalin jälkeen todella kuumana ykkösketjulle, varsinkin Nurmelle näytti tulevan kiukkuista palautetta.
Olin katsovinani, että Nurmi siirrettiin vilttiin tuon maalin jälkeen. Ja ihan oikein jos siirrettiin. Mitään ei tapahtunut kun oma mies Laatikainen sihtasi ja rakenteli rauhassa tilanteen ja vippasi kiekon Aaltosen mailaan.

Vaikka Nurmi varmasti yrittää paljon, mutta hidas liike ja jotenkin ihmeen väkinäinen tekeminen ovat nyt sitä luokkaa, etten näe miehelle mitään käyttöä kokoonpanossa. Koivistoinen vaan vakituiseksi ja Nurmi vaikkapa Keuruulle.
 

sheiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pitäskö Nurmen ottaa puhelua Rosendahlille? Jos vaikka sais luistelunsa kuntoon. Nopeutta ja terävyyttä luisteluun niin kyllä siitä hyvä tulee. Kyllä Nurmi edelleen kaappeja osaa tehdä jos ehtii paikoille!
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pitäskö Nurmen ottaa puhelua Rosendahlille? Jos vaikka sais luistelunsa kuntoon. Nopeutta ja terävyyttä luisteluun niin kyllä siitä hyvä tulee. Kyllä Nurmi edelleen kaappeja osaa tehdä jos ehtii paikoille!
Varmaan olisi pitänyt, tai valmennuksen olisi hänet Rosendahlille laittaa, eikä yrittää väkisin peluuttaa kuntoon. Nyt taitaa valitettavasti olla jo myöhäistä tämän kauden suhteen Nurmen osalta.

Saa nähdä miten sitten Vauhkosen kanssa käy, vai onko Vauhkosen pelit Lukossa jo pelattu, vaikka muuta vielä viikonloppuna puhelikin? Jos Vauhkonen vielä pelaa Lukossa tällä kaudella, niin RD:n tavat tuntien mies laitetaan ensimmäiseen peliinsä n. 10 minuutin peliajalle ja seuraavassa sitten pelataankin jo tuplat, jos ekassa pelissä onnistuu edes jotenkin selviytymään.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Tänään tulee vastaan joukkue jonka ykkössentteri Malinen ja ykkösveskari Järvenpää on poissa ja muutenkin rosterilta selvästi heikompi joukkue kuin eilen.

Mielenkiinnolla odotan millä kokoonpanolla mennään ja miten raskasjalkaiset Lukon pelaajat jaksaa levännyttä vierasjoukkuetta vastaan. Myös asenne pitää olla kohdallaan ja kyetä se 3 maalia tekemään muuten voin tulla raskas ilta.

Nurmi on hidas mutta silti pistää kiekon maalin useammin kun Lähteenmäki. Riskat ja kumppanit jotka pitäisi istua penkillä kun peliä loppuhetkillä koitetaan tasoittaa.

Minä antaisin Koivistoiselle rohkeasti nyt peliaikaa ja mahdollisuuden näyttää kunnon laitureiden kanssa. On tärkeää että pleijareiden alkaessa meillä on riittävästi oikeita senttereitä eikä laitureita tai pakkeja tuuraamassa. Myös leveyttä kaivataan edelleen maalinteko sektorille jos puolivälieriä pidemmälle aiotaan päästä.

Pelkästään virheitä välttämällä ei mitään voiteta vaan pitää olla sitä pelirohkeutta ja pitää sitä kiekkoa, se on vallan väline, kun kiekko on itsellä vastustaja ei tee maalia
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Nurmi on hidas mutta silti pistää kiekon maalin useammin kun Lähteenmäki.
Tarkkaan laskit, kun Nurmi johtaa yhdellä osumalla.

Lähteenmäki on jalalla niin paljon parempi pelaaja, että hänen liikkeensä aiheuttaa paljon enemmän tuskaa vastustajalle heidän puolustusalueellaan. Nurmi oli jossain vaiheessa tosi vaarallinen vastustajan maalin edessä, mutta ei siellä enää tapahdu yhtään mitään.

Omalla puolustusalueella on vähän sama. Nurmesta on helppo pelata irti, kun liike ei riitä. Lähteenmäki kyllä seuraa perässä vaikka kuinka kauan. Tämä ero ei ole välttämättä näkynyt maaleissa omiin, mutta oma hyökkäspelaaminen voi käynnistyä aiemmin, kun saadaan kiekko pois vastustajalta.

Lähteenmäen kova työ vaan pitäisi saada jotenkin valjastettua nykyistä paremmin hyötykäyttöön. Ihmeellistä, ettei valmennus löydä miehelle sopivaa ruutua. On Samissa vähän tuhlaajankin vikaa, mutta paljon enemmän oli odotuksissa tehopisteitä.

Mutta yhtäkaikki, Nurmi pois ykkösestä. Siellä on jo Vahalahti, jonka nopeus ei nyt ole huipussaan. Lähteenmäki tai Piitulainen siihen vaan, niin saadaan se nopeuspuoli huomattavasti paremmaksi.
 

Panosmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Minnesota Wild, Kalle Sahlstedt
Lukko on muuttanut peliään aktiivisempaan suuntaan. Ihan erinäköistä peliä ollut nyt Kärppiä ja Kookoota vastaan. Riskejä ei kaihdeta kuten aiemmin. Peli tuo mieleen Vuoren lyhyen pätkän päävalmentajana, oliskohan Vuori alkanut ottaa komentoa jo itselleen?
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko on muuttanut peliään aktiivisempaan suuntaan. Ihan erinäköistä peliä ollut nyt Kärppiä ja Kookoota vastaan. Riskejä ei kaihdeta kuten aiemmin. Peli tuo mieleen Vuoren lyhyen pätkän päävalmentajana, oliskohan Vuori alkanut ottaa komentoa jo itselleen?

Voihan sitä itselleen uskotella noin eli aina kun kulkee niin RD on antanut vastuuta lisää Vuorelle. Yhtäkkiä kun ei kuljekkaan niin RD on vähentänyt Vuoren vastuuta.
 
Kyllähän RD:n kädenjälki tuolla näkyy. Ainakin siinä, että siirretyn rangaistuksen aikana kaukaloon hyppää ylimääräiseksi hyökkääjäksi Filip "38, 4+0, -6" Riska.

Hyvät otteet KooKoon tasoista joukkuetta vastaan taitaa tulla ripailustakin huolimatta. Jopa Teemu Nurmi pelaa hyvin.
 

Panosmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Minnesota Wild, Kalle Sahlstedt
Voihan sitä itselleen uskotella noin eli aina kun kulkee niin RD on antanut vastuuta lisää Vuorelle. Yhtäkkiä kun ei kuljekkaan niin RD on vähentänyt Vuoren vastuuta.

Tai sitten RD on muuttanut peliä hyökkäävämmäksi ja nostanut karvauspeliä. Jokatapauksessa peli on ollut normaalia viihdyttävämpää. Kärpät oli Lukon paineistuksen alla ihan yhtä vaikeuksissa kuin KooKoo, nyt on myöskin viimeistely onnistunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös