Peliesitykset ja suoritukset 2023–2024

  • 797 128
  • 17 174

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Noh, niin. Niin. Se oli siinä.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Totakaan ei olis tapahtunut. Jos velliperseet olis uskaltanut pelata, eikä pelätä kolmannen erän.

Kolme voittoa putkeen tapparasta? Juu in your dreams. Ei tule tapahtumaan. Kyse ei edes ole mistään uskon asiasta enää, meillä oli kaikkien aikojen mahdollisuus tylsyttää tappara ihan kunnolla mutta niin vain kolmas erä pelaamisen sijasta pelättiin, niin tulos on tässä.

Hopea Hölö. H niinkuin Häviö. H niinkuin vittusaatana.
 

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mua niin harmittaa! Siis valmennus sössii nää pleijari pelit kun ei halua tehdä mitään vaan katsoa mitä tapahtuu! Hölö sä oot köyhänmiehen Aravirta
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tätä en ymmärrä , miten erän alut ovat näin saatanan vaikeita ?
Ei tässä ollu tänää mitää muuta pielessä kun kolmas erä. Ja sehän riittää Tapparan tasoiselle joukkueelle. Miten vitussa voi edes paskoa housuun noin kun jätkillä on ihan selvä signaali, että Tappara on kaadettavissa kun jaksetaan jauhaa omaa peliä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Mä en legit edes aio kattoa viidettä finaalia, vitutus on liian kova. Jos satutaan se voittamaan niin maanantaina totta kai Lahteen.
 

Joopajoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans , Winnipeg Jets , Dallas Stars.
Sanoja ei löydy , Tappara näyttää hyvyytensä, mutta edelleen mitä vittua tapahtui ennen kolmatta erää ? Loppuiko bensa ?
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Sanattomaksi vetää. Kertakaikkisen tyhjä olo. Peli oli täysin näpeissä ensimmäisen erän alkuun ja Heljangosta tehtiin kuolevainen. Vaikuttiko hylky? En tiedä. Toinen erä jees, Tappara sai enemmän otetta. Kolmas? Pelicans lähti pelkäämään ja Tappara pisti ison pyörän pyörimään. Jatkoaika- yksi paikka ja se oli siinä. Kokemus, rutiini, kliinisyys silloin kun sitä vaaditaan.

Tämä oli täysin otettavissa. Shaattana. Sunnuntaina taas...mutta tänään se olisi pitänyt hoitaa. Olisi. Ei tuota kolmatta erää ja valmistautumista vain voi selittää mitenkään parhain päin. Ehkei tänne vain koskaan suoda mitään kivaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös