Peliesitykset ja suoritukset 2023–2024

  • 793 590
  • 17 174

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Jos jotain posia haluaa hakea, av ollut solidia läpi poffien.
...
ja sitten ilmestyi Savi-Matti parrasvaloihin ...
Noh, eipä siinä auta. Vaihtovirhejäähy maksoi maalin.

Horký antoi pienen toivon pilkahduksen, mutta silti joukkueemme on ollut hukassa puolustusalueella. Ilman Kokkoa olisi jo liian rumat lukemat mediakuutiolla.
 

Joopajoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans , Winnipeg Jets , Dallas Stars.
Henkilökohtaisesti vituttaa liian pehmeä peli kun pelataan mestaruudesta ja itse olen henkilökohtaisesti sitä mieltä , ettei tuomareiden tarvitsisi viheltää pilliin niin herkästi näissä peleissä. Näissä peleissä kuuluu olla tunnetta ja myös harmaalla alueella käyntiä. En sano että kenenkään tarvitsee tuolla loukkaantua vakavasti , mutta sanotaanko näin että nyt tarvittaisiin esimerkiksi Tyrväiseltä napsu enemmän vittumaisuutta. Toki meillä nyt tuomarit viheltää pilliin samantien Suomessa kun vähänkään alkaa tapahtua…… Ei muutakuin laidat ryskymään ja perinteinen ankara vittuilu ja jälkipelit käymään..
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Nyt sit kauen paras erä tähän väliin. Nothing is over! Tulta munille! Ja mitä näitä muilta vastustajilta pöllimiäni mantroja nyt onkaan.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toi tapparan tehokas vastahyökkääminen pitäs pystyä tukehduttamaan.

Jonkinlainen pelitaktinen muutos olis melkein tehtävä. Muuttuihan meidänkin peli kameleontin tavoin kärppiä kuin IFK:takin vastaan. Nyt on lähinnä annettu mennä eikä juurikaan ole ollut jarrua missään vaiheessa. Ollaan jääty kakkoseksi toistaiseksi tossa coast to coast kiekossa.

Toisaalta ei me voida alkaa jarruttelemaan 1-3 tappio-asemassa.
 
Suosikkijoukkue
Pekon muuvit
Aikalisä on säästetty viimeiseen peliin.

Oli muuten meidän yv scoutattu melko hyvin. Kaikki Lässin ja Schnarrin syöttölinjat tutkittiin heti ja me ei osata ottaa edes jotain vitun Savimattia pois maalinnänedestä.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vähän ihmettelen tätä valittamista täällä kaikkien aikojen farssista ja tv-tilausten peruuttamisesta vaikka tottakai vituttaa että Tappara johtaa, mutta kenttäpelissähän ollaan ihan mukana ja Tappara vaan jaksaa sietää meidän pyörittämistä paremmin ja pitää sanoa että Tappara avaa harvinaisen hienosti peliä omalta alueeltaan ja peli kääntyy nopeasti. Huomattavasti modernimpaa peliä kun aiemmin niiltä.

Tapparan kova rutiini näkyy ja vaikka meillä on kokeneita pelaajia niin Tapparan runko on kuitenkin ollut aika pitkään yhdessä, siellä on hyvin vahva juuri, henkinen tukiranka.

Ja hei, me ollaan kuitenkin finaaleissa ja meillä on hieno joukkue joka tiputti suurseurat HIFK:n ja Kärpät ja haastaa nyt superseura Tapparaa. Hieno joukkue jonka matka sieltä syksyn häntäpäästä finaaleihin on ollut hieno.
Yksi kaikkien aikojen kausista on menossa, nautitaan siitä.

Tottakai uskoa vielä on, vaikka tämä hävittäisikin niin seuraavan voittamalla oltaisi ihan hyvässä tilanteessa taas.
Tämä. Näitä finaalikausia tulee vielä ikävä. Ja kaksi mitalia peräkkäin on jotain, mistä monet muut vain unelmoivat.
 

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Sellainen tietty fyysisyys puuttuu aivan täysin. Luistellaan kilpaa Tapparan kanssa ja ainakaan toistaiseksi ei olla kyllä voitettu sitä kisaa. Yhtään.

En sano, että pitää alkaa rikkomaan, mutta jotain pitäisi tehdä paremmin.
 
Suosikkijoukkue
Pelimannet idästä, Pelicans, FC Bayern
Blood meinas tarjoilla manselle taas
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei vittu me ollaan paskoja, ei siitä pääse mihinkään.

Ne maalit on pakko saada jostain, mutta näyttää ettei sellaisia ole tällähaavaa tulossa. Ei näin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös