Peliesitykset ja suoritukset 2023–2024

  • 794 384
  • 17 174

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Horký! Katsos vain, josko jotain ryhtiä tulisi tekemiseen.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kattokaapa nyt muutkin kotisohva managerit, kuinka tappara lähtee aina ihan helvetillisellä volyymillä kohti meidän päätyä heti kun tulee kiekonmenetys tapparan puolustus-alueella ja siellä vedetään mies ylivoimalla kuin ripulit housussa kohti meidän päätyä kieli poskella ja tehdään tai ainakin koitetaan tehdä maali kauhealla raivolla.

Meiltä puuttuu tuo.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Sen sanon että JOS saataisiin 2-3 kavennus heti tohon erän alkuun, peli saattaisi herätä vielä uudelleen henkiin. Ei toki poista sitä tosiasiaa että 0-2 tilanteessa olisi pitänyt ottaa aikalisä ja olis 0-3 saattanut jäädä syntymättä.
 

Koffeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
PELICANS & SUOMEN PAINIMAAJOUKKUE
Helppo se on tietysti täältä kotisohvalta sanoa ja mentaalipuolen juttuja , mutta missä on tappamisen meininki? ja asenne että menen vittu maalille murtui sitten käsi tai kylkiluut. Se kiekko täytyy survoa sinne maaliin. Tuskaista on ei mulla muuta.
Tätä samaa ihmettelen. Siellä pitäis olla joukkueellinen verikoiria eikä puudeleita. Nyt saatana röyhkeyttä siihen touhuun !
 

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Mahtava juttu kyllä että annettiin jonku jonituulolan tehä toi kolmas. Ei oo kuitenkaan C-junnujen jälkee tehny ees harkoissa.
Muutamakin paikka ollut ajaa tuo levyksi kun päätykiekkoon ollaan menty perään, mutta ollaan vain heiveröisesti menty tökkimään sinne. Enkä tarkoita että ihan paskaksi pitäisi vetää, tai että vaikuttaisi tuohon maalin, mutta kovuutta voisi silti näyttää.

Monta muutakin paikkaa ollut taklata porkkanapöksyjä, mutta ei löydy asennetta siltä osastolta. Tyrsky ainoita ketkä tuolla kovuutta antaa.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Kahden maalin johto jne. Kavennus heti kärkeen niin toivo eläisi. Pelin avaamiseen ja viimeistelyyn terävyyttä, ja kuten yllä olevissa viesteissä todettu, tappamisen meininki. Ja ilman Kokkoa olisi jo tiputtu kyydistä. Miksei Niemelä voinut ottaa aikalisää?
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Vähän ihmettelen tätä valittamista täällä kaikkien aikojen farssista ja tv-tilausten peruuttamisesta vaikka tottakai vituttaa että Tappara johtaa, mutta kenttäpelissähän ollaan ihan mukana ja Tappara vaan jaksaa sietää meidän pyörittämistä paremmin ja pitää sanoa että Tappara avaa harvinaisen hienosti peliä omalta alueeltaan ja peli kääntyy nopeasti. Huomattavasti modernimpaa peliä kun aiemmin niiltä.

Tapparan kova rutiini näkyy ja vaikka meillä on kokeneita pelaajia niin Tapparan runko on kuitenkin ollut aika pitkään yhdessä, siellä on hyvin vahva juuri, henkinen tukiranka.

Ja hei, me ollaan kuitenkin finaaleissa ja meillä on hieno joukkue joka tiputti suurseurat HIFK:n ja Kärpät ja haastaa nyt superseura Tapparaa. Hieno joukkue jonka matka sieltä syksyn häntäpäästä finaaleihin on ollut hieno.
Yksi kaikkien aikojen kausista on menossa, nautitaan siitä.

Tottakai uskoa vielä on, vaikka tämä hävittäisikin niin seuraavan voittamalla oltaisi ihan hyvässä tilanteessa taas.
 

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sit voitaisiin kaivaa pelikirjasta se uusi sivu esiin, missä lukee et ajetaan sinne maalille ja rumasti! Ainakin tulis jotain painetta sinne, eikä vaan tyydytä roiskimaan suoraan Heljangon räyskään vetoja.
Mehän tehtiin niin tossa, joka kerta käänty vasta hyökkäykseksi ja maali paikaksi väärään päähän. Ongelma tulee kun kiekko pitäis toimittaa maalille se osuu jonkun mailaan/ jalkaan. Tämä on kauden ongelma, meillä ei ole pakkia joka pystyy toimittamaan kiekon MAALILLE!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös