Peliesitykset ja suoritukset 2023–2024

  • 782 003
  • 16 930

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Ja luulenpa että Puutio kehittyy kiekollisena pelaajana huomattavasti vielä. Pelisilmä kehittyy, ja tiedä minkälainen pelin pyörittäjä hänestä vielä ylivoimaan tulee. Toivottavasti saataisiin jatko hänelle, ettei taas kasvatettu muille kypsäksi.
 

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Toivottavasti saataisiin jatko hänelle, ettei taas kasvatettu muille kypsäksi.
Pari Puutiota Pelicansin seuraajalistalle ainakin ilmestynyt hiljattain, liekö vain siksi että ollut nyt paljon esillä mainosvideoissa ja Pelicans on muutenkin kuuma aihe. Mutta kyllä maistuisi jatkot, kaverikin viihtyy Lahessa ilmeisen hyvin.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
n. 15min ja sitten starttaa.

Omat odotukset on ne, että tänään lopetetaan IFK:n pyristely. Pieni pelko olisi perseessä jos joukkue olisi täynnä nuoria vailla kokemusta, mutta nykyrosterin valmiuteen tällaisissä peleissä pitää luottaa. Siellä on kopissa jos jonkinlaista pystiä voitettu ennenkin.

Kiekko jäähän ja HIFK:in verkkoon! Kohta lähtee
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Tajusin et ollaan hävitty 60 min puitteissa Iskulla muille ku Ilvekselle viimeks lokakuun vika päivä, just ennen darts-turneeta.

Tähän tilastoon nojaten: koko ilta tulee ja sarja ratkee tänää!
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Voi jumalauta jätkät. Blood, siellä on peli menossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös