Peliesitykset ja suoritukset 2022–2023

  • 510 768
  • 8 950
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Tapparalle ei vihelletä jäähyä enää mistään
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Lahesta
Noh, ei me olla hävitty tätä vielä eikä ainakaan tuomareihin. Tuo toka Benin jäähy oli kyl aika lepsu
Palaan tähän vielä sen verran, että kyllä Tapparalle on jäänyt jäähyjä viheltämättä. Se Tapolan rintatasku nääs ... sieltä kurkistelee peliä pari tuomarin päätä.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Aikalailla sellainen peli mitä ajattelinkin, valitettavasti.

Paikkoja oli, etenkin toisen erän alku oli ihan täysin meidän mutta Tappara jaksoi ottaa vastaan nöyrästi ja tiesi että paikkoja tulee myös hyökätä ja sitten ne kaksi ylivoimamaalia ja peli käytännössä ohi. Tappara oli älyttömän tyly ja armoton, kyllä siinä se kokemus kovista peleistä vaan näkyy.

Mutta. Kauden aikana oon muutaman kerran vinkunut tuomareista, mielestä ihan syystä, mutta nyt kyllä saatana pitää sanoa kyllä että Tapparalta jäi viheltämättä laskujeni mukaan ainakin kolme tai neljä jäähyä ja Pelicansilta yksi. Eikä siinä mitään jos se olisi tasaisesti, mutta Tappara ei saanut vastaavista tilanteista mistä esim Bloodin siirretty rangaistus oli tulossa plus muitakin on aika monta.

Tänään ratkaisi silti enemmän se millainen joukkue Tapparalla on rakennettu ja miten laadukkaita jätkiä siellä on. Yhtälailla oltaisi voitu johtaa 1-3 pelin 30min jälkeen, paikkoja oli. Silloin me oltaisi jouduttu ottamaan vastaan ja Tappara metsästämään, se olisi ollut täysin eri peli.

Eteenpäin.
 
Suosikkijoukkue
Pekon muuvit
Tästä pelistä kun napsitaan pois sääntökirjan puitteissa ensimmäinen maali pois ja tuomarien linjattomuuden takia toinen ja kolmas, niin jäljelle jää 2-1 Tapparalle. Ei se mun mielestä järkyttävän huono suoritus ole?
 

Dr_Faustus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eikö Ilves-sarjaankin hävitty eka peli. Sen jälkeen kehityttiin sarjan myötä enemmän. Eiköhän tästäkin vielä pitkä sarja tehdä. Bloodilla taas isoimmat minuutit pakeista. Ihmeesti se jaksaa sillä tasaisen jauhavalla tyylillään vetää. Ei nopea mutta kestävyysominaisuudet hyvät
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eipä tämä nyt ihan mahdottomalta näytä. KalPaa vastaan oltiin vieraissa paljon enemmän mankelissa. Nyt vaan hölmöilyt pois, puolustuspeliin vähän lisää tarkkuutta, hyökkäyspeliin napsu lisää ja tehokkaammin paikoista maalit, niin taistellaan joka peli tosissaan voitosta. Perjantain kotipeli on tosi tärkeä sarjan jatkon kannalta ja siitä pitäisi pystyä kampeamaan voitto keinolla millä hyvänsä.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Muutama harmittava seikka tänäänkin ratkaisi osaltaan sen että numerot repesi suuremmaksi kuin tapahtumat kentällä oli. Ensimmäisessä ja neljännessä Tapparan maalissa aloitukset hävittiin puolustusalueella ja sitten oliko toinen maali jossa Jasek alivoimalla purki vähän löysästi tilanteen. No nämä on näitä, oli siellä Roineellakin tänään muutama paikka mistä vaan olisi pitänyt Mertarannan sanoin lyödä sisään. Perjantaina jos nämä asiat kääntyy Pelicansin hyväksi niin silloin sarja voi tasoittua 1-1 otteluvoitoissa.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Joonas "vitun" Kova piiparoimassa. Eipä yllätä että linja on tämä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös