Peliesitykset 2023–2024

  • 261 611
  • 3 829

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Dastuuhun en jaksa uskoa itse mitenkään. On niin eri levelillä, mutta Tardif voi mennä vielä vähän under the radar monilta seuroilta. Katsotaan mitä käy.
Joo luulen ihan samaa D’Astousta. On erittäin epätodennäköistä, että jatkaa enää Suomessa tämän kauden jälkeen. Olisikohan ensi kaudella jo NHL:n porteilla vähintään AHL:ssä isossa roolissa.
 

-HockeyFan-

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Todella harmi ettei saatu yhtään pisteitä.
Ei voi joukkuetta yrittämisestä ja peli-ilmeestä syyttää, mutta jäähyt ratkaisi pisteet tänään. Alivoima ei onnistunut tänään ja pisteet ratkesi kahteen Tapparan ylivoimalla tehtyyn maaliin. Hieman jäi harmittamaan muutama jäähy mutta toki siellä oli myös puhtaasti huolimattomuus jäähyjä. Vähän tuntuu että tunne vie liikaa monta kertaa sekä lisäksi puhdasta huolimattomuutta, ne on pelaajan omalla vastuulla, niissä pitää parantaa. Molemmilla joukkueilla kokoonpanon kanssa haasteita, siihen ei hävitty. Nyt tippui Török kesken pelin, toivottavasti ei ole paha loukkaantuminen. Ilmeisesti Leskinen ja Andersson on lähellä paluuta kokoonpanoon. Mikähän on Ilomäen ja Lehtivuoren tilanne ?

Malik antoi jälleen mahdollisuuden voittaa. Tardif kyllä taas näytti kuinka tärkeä pelaaja on joukkueelle ja itse tykkäsin Liikosen fyysisyydestä, antoi kunnon taklauksia monta kertaa. Barton jälleen hyvä, yli 20 minuuttia peliaikaa tänään. Koblizek jatkaa hyvää kauttaan jos pystyy jatkamaan tällä tasolla, rikkoo kirkkaasti oman piste-ennätyksen liigassa.
Jos D'Astous pysyy terveenä on hänellä mahdollista voittaa liigan puolustajien pistepörssi, tänään kaksi syöttöpistettä. On huikea pelaaja, hänen jäähystä olen eri mieltä, samalaisia "huitomisia" oli Tapparan pelaajilla myös ja niitä ei vihelletty mutta toki antoi mahdollisuuden viheltää ja jäähy tuli.

Vähissä oli Tapparan maalintekopaikat kuten Tapparan valmennus totesi myös Tapparan radiohaastattelussa.. Kyllä on Tapparan tehokkuus kovalla tasolla, on todella ihme jos pystyvät tällä tasolla onnistumaan koko kauden. Ei Tappara esittänyt tänään mitään ihmeellistä mutta ratkaisi pisteet ylivoimalla, kyllä kyrsii !
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ilmeisesti Leskinen ja Andersson on lähellä paluuta kokoonpanoon. Mikähän on Ilomäen ja Lehtivuoren tilanne ?
Kouvolan Sanomissa mainittiin sairastuneen Arttu Isomäen pudonneen vuorostaan kokoonpanosta. Olisiko flunssaa tms? Ainakin flunssaa on kovasti liikkeellä. Joonas Lehtivuori toistaiseksi sivussa ja Ville Leskinen ja Linus Anderssonin on arvioitu palaavan tositoimiin vuodenvaihteen tienoilla.

Hieman jäi harmittamaan muutama jäähy mutta toki siellä oli myös puhtaasti huolimattomuus jäähyjä. Vähän tuntuu että tunne vie liikaa monta kertaa sekä lisäksi puhdasta huolimattomuutta, ne on pelaajan omalla vastuulla, niissä pitää parantaa.
Leevi Aaltonen totesi haastattelussa ihan saman asian. Jäähyt olivat ihan turhia huolimattomuusjäähyjä. Ei kyse ole mistään kurittomuudesta vaan huolimattomuudesta. KooKoo ylipäätään pelaa melko kurinalaisesti.

 Jäähyt ovat olleet meidän perisyntimme varsinkin tappiopeleissä. Nytkin otimme viisi kakkosta ja se on kyllä liikaa. Ihan turhia huolimattomuusjäähyjä. Tappara teki sitten kaksi maalia ylivoimalla.
 

-HockeyFan-

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivottavasti Ilomäki ja Lehtivuori palaavat kokoonpanoon mahdollisimman pian ja ei olisi pahempaa loukkaantumista, olisi kyse esim flunssasta. Flunssaa ja erilaista virusta tuntuu olevan liikkeellä myös, eri joukkueilla on tippunut pelaajia kokoonpanosta näiden takia. Olisi todella hienoa jos Leskinen ja Andersson pystyisi palaamaan kokoonpanoon esim joulutauon jälkeen, auttaisi varmasti paljon joukkuetta.

Olen Leevi Aaltosen kanssa täysin samaa mieltä jäähyistä ja niiden syistä. Asia on parantunut KooKoo:lla mutta vielä on petrattavaa, tänään oli hyvä esimerkki. Kun katsoi lehdistötilaisuutta, Salo otti asiaan kantaa myös niinkuin pitää ottaa.

Kyllä menee tällä hetkellä uskomattoman ristiin pelien tulokset. Tämän kierroksen jälkeen kun Hpk voitti Jukurit ja Pelicans voitti Hifk:n, sijalta 3 sijalle 14 on 14 pisteen sisällä, pelimäärät melko samoissa poislukien Jyp.
Kyllä tulee kovat kapinat alkuvuodesta, jokainen piste on tärkeä ja jos pystyy ottamaan kolmen pisteen voittoja monta putkeen, sijoitus sarjataulukossa nousee nopeasti. Toki tappioputkiin ei ole kenelläkään varaa jos meinaa pysyä kapinoissa mukana.
 

Kuuskasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Poissa Ilomäki, Leskinen, Andersson, Nurmi, Suuronen, Väisänen, Lehtivuori

Tilalla Valkeejärvi, Heinonen, Korhonen, Török, Aaltonen, Liikonen, Kukkonen (Teräväinen)

Tässä pienen ja ison budjetin seuran ero, eli materiaalin laajuus. KooKoon rosteri näytti julkistamishetkellä siltä, että voidaan tapella jopa paikasta kuuden joukkoon. Ja näyttää vieläkin, jos kaikki olisivat kunnossa. Mutta kun ei ole, eikä ole ollut koko kauden aikana. Enpä usko, että jos eilinen rosteri olisi ollut se, millä kauteen olisi lähdetty, kukaan olisi veikannut KooKoota edes säälipleijareihin.
 

Roy Race

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kurintonta vai huolimatonta, en tiedä. Varmaan enemmän sitä jälkimmäistä. Mut joka tapauksessa vähän tyhmää ja turhaa, kun noi jäähyt otetaan lähinnä tilanteista, joissa ollaan hyvinkin kaukana omasta maalista. Kyl mä ymmärrän et pelissä pitää kamppailla tiukasti äärirajoilla ja välillä niitä jäähyjä ei vaan voi välttää, mutta kyllä sen tilastoistakin voi lukea että KooKoon jäähykuri on edelleeenkin liian kaukana voittavasta. Eilen puolustettiin hyvin niitä 5 vs 5 ralleja ja pidettiin Tappara aika ulkokehällä kunnon paikoilta, mutta kylmästi toi peli kahteen Tapparan yv-maaliin taas hävittiin. KooKoo pelasi pää-asiassa ihan hyvän matsin, mut käteen jäi lähinnä vitutus hukatun tilaisuuden missaamisesta. Nyt aletaan olla taas aika lähellä pakkorakoa ottaa voitto mukaan Turusta. Joo, etäisyys viivaan ei ole vielä hälyyttävä, mutta joukkueita edellä on myös paljon ja joka kierroksella useampi jengi voittaa väkisinkin.
 

One-timer

Jäsen
Eikö kurittomuus juurikin ole huolimatonta? Tai eivät ne kurittomatkaan jäähyt yleensä ole otettu asenteella "otampa jäähyn tästä" vaan kurittomuus on juuri sitä ettei malteta katsoa mihin se maila laitetaan/lyödään. Ja kun se on ollut teemana oikeastaan koko Salon aikakauden että tuollaisia turhia jäähyjä haetaan useampi per peli, niin on myös valmennuksen vastuun perään kysyminen mielestäni ihan paikallaan.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En näe KooKoon peliä mitenkään kurittomana. Eilenkin todella taistelevaa peliä. Ei siellä mielestäni kukaan surffaillut selkä suorana. Kyllä siellä äijät painoivat duunia sata lasissa. Ratkaiseva ero Euroopan huippuseura Tapparaan on yksilöiden taidossa. KooKoo voitti laukaukset 45-39 ja Tapparalla enemmän torjuntoja 26-16, mutta kiekon hallinta Tapparalla peräti 61-39%. Tappara käytti harvat paikkansa todella kovalla prosentilla. Tässä on suuri ero huippuseuraan. Kyllä meillä Korhonen, Valkeejärvi, Aaltonen ja kumppanit duunia painavat, mutta eivät saa kiekko millään pömpeliin. Ei se kurittomuudesta johdu. Eroa on myös siinä, että KooKoo ei pysty pitämään kiekkoa hyökkäysalueella niin pitkiä aikoja kuin Tappara ja etsimään kunnon tekopaikkoja. Ihan turha keksiä aina ihmeellisiä syitä tappiolle, tyyliin pelaajat ei pelaa valmennuksella yms. Se nyt vaan on niin, että toinen joukkue joutuu aina poistumaan pelistä tappio niskassaan ja olettaisin, että kaikki ymmärtää, että Tappara lähtee näihin keskinäisiin otteluihin aina suosikkina, kuten käytännössä lähes kaikkiin liigaotteluihin. KooKoo ei ole tällä kaudella hävinnyt kertaakaan murskaluvuin. Lähes kaikissa peleissä on pelattu voitosta lähes loppuun asti. Mitään ulospuhalluksia ei ole nähty, joka kielii siitä, että joukkue on sitoutunut Salon pelitapaan.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Nyt voidaan lopettaa spekulointi termillä, KooKoo itse kirjoittaa TPS ennakossaan, että ”jäähykuri” on kauden isoimpia ongelmia.
 

KooKoofani17

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Bruins, ManU, Three Lions
Paikka pelata ulos alueelta, ja ohhoh kiekko onkin omissa. Jumalauta
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Sellasta suhinaa. Nolla pistettä, lähetys kiinni.

Toivoo virtuaalinen suolaparoni
 

Larry David

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tepsin ei kyl ihan hirveesti tarvi hikoilla. Näillä eväillä vaikea nähdä että tässä joku heräämisnousu tapahtuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös