Peliesitykset 2020–2021

  • 240 125
  • 3 292

Kalapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kahta pistettä ojennettiin hopealautasella. Yhteen tyydyttiin. Ehkä pitäisi harjoitella erikoistilanteita. Tuli yhtä Haatajaa kovastikin ikävä.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Voi vittujen kevät. Peli olisi pitänyt naulata jo 4 vs. 3 ylivoimalla.
Kaikkein paras paikka pelin naulaamiseen oli Thomasilla varsinaisen peliajan puolella. Kaveri tuuletti jo maalia, kunnes huomasi laukoneen päin helvettiä.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vielä ehtisi avata Ahokkaalle kenkää -ketjun.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kauheasti ei jaksa rankkareita surkutella kun peli piti ratkoa yv:llä. Se on surkeaa kuraa ja sekin huolestuttaa että esim. Ahti yhdessä haastattelussa oli sitä mieltä että siinä on hyviä aineksia. Eli jos toi porukka oikeesti luulee ettei ole mitään pielessä niin sitten vasta kusessa ollaankin. Ja 5 pakilla. Köyhää on joka saralla, yv on köyhää, pelaajisto on köyhää lukumääräisesti. Eikö nyt pitäisi se yksi pakki jostain kaivaa. Hitto kun meillä olisi joku elmerieronen viivalla. Olisi kyllä eriluokan meininkiä yv:llekin. Aika komean pommin tinttasi tänäänkin.
 

tadetsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä tässä alkaa kääntymään katseet vahvasti valmennukseen. Miksi ylivoiman suhteen ei edes harkita muutoksia? En muista ikinä nähneeni näin huonoa ylivoimaa KooKoolla ja aika helvetin syvissä vesissä on oltu.
Jopa ensimäisellä liiga kaudella pelattiin parempaa ylivoimaa kun siellä veteli Guttig ja Lammassaari
 

PikkuAntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Hämmentää nämä jatkuvat ylipitkät vaihdot ykköskentällä. Samoin ykkös yv jauhaa aina sen 1.45 ja täyttä paskaa. Yleensä haetaan se vaihto minuutin kohdilla, mutta ei nämä. Häviää terävyys tekemisestä ja tuloksena pelkkää kuraa. Miksei voi rikkoa noita yv ketjuja ja kokeilla eri kokoonpanoilla...
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onneksi Olli Salo tulee ensi kaudella laittamaan ylivoimapelin kuntoon.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kuuden sakki senkun katoaa, perävalot vaan näkyy. Mites 10 sakki..

Älähän nyt. KooKoo otti tänään kuutossijaa taas yhdellä pisteellä kiinni. Nelossija on vain kolmen pisteen päässä ja seuraavaksi kohdataankin neljäntenä oleva Pelicans.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kuuden sakki senkun katoaa, perävalot vaan näkyy. Mites 10 sakki..

Noh, kuudentena olevaan Ilvekseen on kaksi pistettä ja KooKoolla matsi vähemmän pelattuna. Kymppipaikan Spåraan 12 pistettä, saman verran matseja.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Kyllä toi KooKoon yv on yksi naurunaihe. Kiekkoa ei saada hyökkäysalueelle. Jos se sinne saadaan, niin ei saada rauhoitettua. Ja jos jostain kumman syystä saadaan rauhoitettua, niin ratkaisut on hitaita ja hyödyttömiä. Yhtään suoraansyötostä vetoa en ole nähnyt hyvältäpaikalta. Tai neliön halkovaa syöttöä. Eilenkin vastustajalla paremmat maalipaikat av llä.

Mutta vaikka eilen oli pakkeja vähän ja Yv täyttä paskaa. Oli meille taas 3 pistettä tarjolla. Kolmannessa erässä oli muutama tuhanneneuronpaikka mistä pitäisi rankoa jokakerta.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vastustajan on aika helppo pelata KooKoon yv:tä vastaan. Viivalta ei laukausta tule vaan siirretään laitaan jossa laituri odottaa että vastustaja pääsee asemiin. Tämän jälkeen yritetään vastustajan läpi toivotaan toivotaan syöttöä toiselle laiturille mistä tuleekin sitten katko. Sitten kun haetaan kiekkoa alhaalta tehdään jätön jätön jättöä niin kauan kun unohdetaan ettei takana olekkaan enää pelaajia.
 

Kalapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä Trevorin peliäly olisi ollut tarpeen monessa paikassa. Mutta ei tämä nyt lohdutonta ole, kun katsotaan, missä ollaan. Aika hyvissä asemissa. Kun vastustajakin pelaa hyvin, ei se peli aina ole näytöstä.

Itse pelkään enemmän kotonatilannetta koko sarjan kannalta. Siinä ollaan ihan veitsen terällä. Kovin suuriin siirtoihin ei ole enää varaa. Ja pidän ihmeenä, jos joku joukkue ei pahemmin altistu. Liian pitkään leikittiin rajojen kanssa. Eikä rokotteiden hankintakaan näytä sujuvan niin kuin Strömsössä. Kyllä kausi taitaa yleisön osalta olla taputeltu. Mutta hienoa ja kiitos, että pelataan. Tsemppiä pojat!
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Joo YVn suosikki oli se kun vihdoin saatiin kuvio rauhoittumaan ja avoimia vaihtoehtoja vedolle oli olemassa, niin haetaan kamikaze-syöttöä läpi av-nelikon, jonka olisi haistanut Kalajoen Junkkaritkin.

Ja onko meillä edes kakkosYVtä olemassa. Sinne tulee ykkösen puhinan jälkeen joku porukka hetkeksi pyörimään, joka yrittää lähinnä selviytyä kuin alivoimalla olisivat.

Haataja on varmaan ruosteessa, mutta voisiko vaan tulla YVlle tuohon kaarelle seisoskelemaan. Tai Tinke, on huhujen mukaan kovassa kunnossa.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Väinö on irti! Ensimmäisessä kahdessa vaihdossa toki hieman haparointia, mutta sitä sopii odottaakin.

Viimeisen muutaman ottelun perusteella Ojantakasella olisi annettavaa jopa ylempänäkin, kuin nelosessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös