Peliesitykset 2020–2021

  • 239 915
  • 3 292

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Huonolla asenteella surkea tulos, tuntuu siltä että pelaajat ei tällä hetkellä jaksa uskoa voittoon. Peliruuhkaakaan ei voi vielä syyttää, lauantaina on kasvojenpesun paikka.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Kyllä on täyttä kurapaskaa koko peli tällähetkellä. Jää aivan helvetisti parannettavaa.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Huonolla asenteella surkea tulos, tuntuu siltä että pelaajat ei tällä hetkellä jaksa uskoa voittoon. Peliruuhkaakaan ei voi vielä syyttää, lauantaina on kasvojenpesun paikka.
Lauantaina päästään lepoedulla Sportia vastaan joten jos siinäkin ollaan jyrän alla niin sitten ollaan täysin kusessa.
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Lauantaina päästään lepoedulla Sportia vastaan joten jos siinäkin ollaan jyrän alla niin sitten ollaan täysin kusessa.

Se on just noin, silloin on jo isosti vikaa jos ei lauantaina jalka liiku ja asenne ole 100%.
Outo juttu miten peli muuttui hienon Lukko-matsin jälkeen.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kapea rosteri alkaa piiputtaa. Raikkaus on muisto vain ja Ahokas myös iloitsi että tämä on vain kahden pelin viikko, mutta sekin on jäämässä tuloksiltaan laihaksi.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt helvetti ryhtiliike, sauna-iltaa ja helvetisti treeniä ja lauantaina Sporttia pataan. Jos Sportille hävitään niin vetää synkäks.

Aika tärkeä ottelu lauantaina ja tappioputki pitäisi saada poikki. Sport on sijalla 11 ja 11 pistettä KooKoon perässä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Jos Sport voittaa tuon yhden rästiottelun ja KooKoon niin ero olisikin enää 5 pistettä. Eniten tässä huolettaa KooKoon materiaalin kapeus. Tuosta kun joku vielä loukkaantuu kovassa ottelutahdissa niin kohta ei saada edes täyttä kokoonpanoa. En tiedä onko väsymystä vai mitä, mutta viimeisissä TPS- ja HIFK-peleissä on kiekonhallinta ollut vierailla ja samoin on hävitty laukaukset näitä vastaan. Täydellinen suunnan muutos siis taannoiseen Lukko-peliin verrattuna.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Mielestäni tilanne näyttää aika huolestuttavalta, ollaan vedenjakajalla, jossa lauantai on todella tärkeässä roolissa. Tämän jakson, rosterin kapeuden sekä jatkuvan kurittomuuden, tehottomuuden ja YV ongelmien kautta on aikamoisen selvää, että putoamme TOP6 kelkasta, ostan ennätyskasan fanituotteita, jos sinne päästään. Mutta ei tässä voi tosiaan kirkossa kuuluttaa säälipaikkaa, epävarmempaa ainakin kuin naisseuran löytäminen Rubiinissa aikanaan.
 

Larry David

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lauantaina päästään lepoedulla Sportia vastaan joten jos siinäkin ollaan jyrän alla niin sitten ollaan täysin kusessa.

Joo ja kun ollaan vielä hassattu just joku kolme lepoetu-peliä tässä.

Materiaalin rajat alkaa varmaan tulemaan nyt vastaan ja heikkoudet skoutattu, niinku tuossa haastelittekin.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt punnitaan myös Ahokas, joka on varmasti KooKoo-aikansa pahimmassa paikassa. Tämä kertoo siitä, miten hyvin joukkueella on mennyt.

Marraskuun huono jakso saatiin käännettyä nousuun, nyt pitäisi tehdä sama. Jussi varmasti muistaa, mitä silloin tehtiin. Nyt ne samat taikatemput joukkueelle.

Se ei ole Ahokkaan vika, jos ukot loppuvat. Ei tämä ole kuitenkaan mitään tuokkolakiekkoa, jossa puolet äijistä on telakalla. Rosteri on vain niin törkeän kapea.
 

Steus

Jäsen
KooKoolle on nyt vastassa ennakolta kovempia joukkueita paperilla helpon tammikuun jälkeen. Se selittää tappioita, mutta vaatimustason pitää olla niin korkealla, että ottelut isomman kirstun joukkueita vastaan eivät voi olla automaattisia tappioita.

Tänään nähtiin meiltä kädenlämpöistä läpsyttelyä. IFK otti kovaa ylhäältä kiinni TPS:n tavoin ja ajoitukset hyökkäyksessä kusee. Omalle siniviivalle päästi ihan hyvin, mutta sen jälkeen meni sormi suuhun ja monesti kiekkoa painettiin rumpuun ilman että oma ukko olisi edes paineistamassa pakkia. Sen jälkeen taas kilpparia omissa ja sama toistuu. IFK:n materiaalilla se johtaa väistämättä maaleihin.

Ei tässä vielä tuhkaa kannata sirotella päälleen, mutta huolissaan pitää olla. Kolmesta viime pelistä kaksi kotona ja voitokkaalla rekordilla oltais nyt toisena sarjassa. Sen sijaan ollaan seiskana ja samoissa pisteissä alla oleva Kärpät on pelannut kaksi peliä vähemmän. Kärbylit painaa vielä seitsemän pelin voittoputkessa.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No nyt on KooKoo ainakin ollut vastustajiaan heikompi, joten ei jää tappioista mitään seliteltävää. Kolmeen peliin päästetty 14 maalia. Puolustus nyt ainakin pitää saada takaisin siihen kuntoon, missä se on Ahokkaan aikana lähes koko ajan ollutkin.

Edellistä voittoputkea edelsi kuusi tappiota kahdeksaan peliin. Voihan tässä huolissaan olla, mutta ei nyt sentään niin paljon että koko alkukausi pitäisi vetää vessanpöntöstä alas. Materiaali on lukumääräisesti kapea, etenkin puolustuksen osalta. Toisaalta onko KooKoolla koskaan ollut yhtä tasaisesti peluutettua pakkiosastoa kun kukaan ei ole sarjan 50 eniten peliaikaa saaneen puolustajan joukossa.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei päästä paineenalta hyökkäämään kuini korkeintaan kävelyvauhdeilla. Aiemmin kun on alakerrasta saatu nopeilla syötöillä vauhtiin kiekkoja niin ollaan päästy hyvillä vauhdeilla punaselle ja varsinkin vastustajan siniselle ja kun on hyvät vauhdit niin ehditään niihin päätykiekkoihin ja tukemaan kaveria ja myöskin karvaamaan. Nyt kun ei ns. saletisti natsaa niin hävitään päätykiekot kun vastustajan pakit ehtivät hyvällä ajalla hakemaan kiekon ja jakamaan sen eteenpäin. Tästä syystä se karvauskin on myöhässä jolloin vastustaja ylittää keskialueen helposti ja taas painitaan omissa.

Syöttölaatu omista lähtiessä pitää olla hitosti parempi eli nopeat, kovat ja tarkat syötöt niin se paine saadaan purettua ja päästään paremmin hyökkäämään. Nyt kun tulee jotain maalintausjättöjä tai pakki-pakkisyöttöjä niin monesti syöttö ei ole mitään noista edellämainituista vaan hidas ja epätarkka ja joskus jopa vielä väärin ajoitettu.

Ja välillä kun pakki nostaa jalalla niin se syöttö pitää lähteä siten että hyökkääjä a) saa kiekon vauhtiin ja ylittää siniviivan tai b) saa vauhdista ohjattua kiekon yli sinisen ja kaikki(tai väh. 2) hyökkääjät pääsevät vauhdeilla sisään jolloin on mahdollista saada jotain aikaan hyökkäyspäässä. Monesti käy niin että se pakki pihtaa sitä syöttöä jolloin hyökkääjien vauhdit laskevat tai jopa pysähtyvät tai vähintäänkin kurvataan sinisen suuntaisesti ennen kuin syöttö lähtee. Tällöin on hyökkäys jo melkein menetetty.
 

Wanhis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Kouvot, KPL ja Iso Nousu
Tuskaista oli peli eilen. Huonoja ratkaisuja, kaatuilua, kiekosta hirveä hätä pois, roikkukiekkoa hyökkäyspäähän jos joku ehtisi, ei ehdi kun väsy, epäusko ja toivo hukassa. Tuntui kuin oltaisi pelätty pelata. KooKoo ollut vaikeuksissa sellaisia joukkueita vastaan, jotka pelaavat sen aseilla eli liikkuvuus ja nopeus. Lisäksi toisilla vielä tehokkaampaa maalivainua. Kun ei itse tehdä niin varmasti heilahtaa omissa. Rosteri kapeutuu ja todennäköisesti ei paalua ole joukkuetta vahvistaa tai edes leveyttä hankkia.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllähän siellä eilen Tuohimaakin pelasi hyvän ottelun mutta tulos oli ihan oikeuden mukainen. Tuntuu että KooKoolle on ottelun ensimmäisen maalin tekeminen erittäin tärkeää. No lauantaina Sport vastassa ja siinä pitäisi laiva kääntää. Sporalla rupeaa olemaan kyllä melko vaarallista hyökkäyskalustoa joten puolustuksen pitää silloin toimia.
 

Kuuskasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Osansa varmaan on sitten tuota kaverin paremmuutta. Mitä pidemmälle kevättä kohti mennään ja kaikki parantavat niin kyllähän sitten alkaa näkymään myös materiaali. Paremmat pelaajat niin vara parantaa suhteessa enemmän. Sieltä ovat nyt Tappara ja Kärpät kanssa nousua tehneet.
Kuten jo aiemmin kirjoitin, ei mopolla mahottomia. Kyllähän eilinen lopputulos oli ihan odotettavissa oleva, kun katsoo joukkueiden materiaalia. Jos lähdetään vaikkapa ihan ykkösketjun vertailusta, niin vastustajan keskikaistalla oli NHL:n ykköskierroksen varaus, laidoillaan maailmanmestari sekä Liigan pistepörssin voittaja. Ja KooKoolla oli.....niinpä. Kun vielä otetaan huomioon, että HIFK:n ykkössentteri Lundell puuttui kokoonpanosta, niin kyllähän materiaaliero on melkoinen. Kuten on moneen muuhunkin seuraan verrattuna. Ahokas joukkoineen on vaan saanut KooKoon pelitavan sellaiseen kuntoon, että olemme alkaneet tottua siihen, että kuulumme Liigan kärkeen ja jokainen peli on voitettavissa. Mutta rajansa kaikella, etenkin kun KooKoo operoi tällä hetkellä erittäin kapealla materiaalilla.
 

Yarbba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPL
On toi haastavaa vaan pelsitä toiseen toi YV. Ei mitään toivoa saada peliä rauhoitettua hyökkäyspäähän. Kaikki tekee vääriä asioita väärään aikaan. Ainut paikka jenglle tuli suorasta hyökkäyksestä. Muuten paikat olikin sitten vähemmän yllättävästi omaan päähän.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Vähän sellaista lonkeron harmaata.

Mutta tuttujakin elementtejä on ollut, Plätsillä muutama tontti. YV oli kuraa, varsinkin tuo kakkosYV on ihan surullista.

Nikita 2-1 tilanteessa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös