Peliesitykset 2020–2021

  • 493 842
  • 6 877

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Alkoihan sitä tulostakin tulla. HIFK:n peli näyttää nyt ihan hyvältä ja tämä jengi ei kuitenkaan lähde peruuttelemaan turhaan kolmanteen erään, kuten on käynyt monena aikaisempana kautena. Jatketaan vaan samaan malliin niin tulos tulee olemaan sen mukainen. Dykiltä kyllä hienot kolme pistettä n. neljään minuuttiin, on todella mukava katsoa hyvän itseluottamuksen omaavan pelaajan menoa tällä hetkellä. Tämä on meidän peli.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Toivon mukaan joukkue tulee pelaamaan 3erään eikä lähde yhtään löysäilee. Mennään päätyyn ilman tappioita. Tällä joukkueelle uskon siihen olevan erittäin hyvä mahdollisuus. Ratkaisijoita tuntuu löytyvän 1-4ketjuun. Jos jollain tökkii niin seuraava ketju/pelaaja astuu esiin. Koska niitä mestaruuslippiksiä/paitoja voi alkaa tilaa?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt on tärkeintä pitää sama tempo yllä kolmannessa erässä, ettei käy samalla tavalla kuin tokassa Kärppä-pelissä. TPS tulee taas erän alkuun kovaa. Se kun torjutaan, peli kyllä klaarataan.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta mikä potentiaali tolla jengillä on vielä reservissä...

Totta. Mutta sitten toisaalta sieltä vähän joka pelissä nousee sitten uusia kavereita ja se on hyvä merkki. Sitten kun jossain pelissä ei Dyk:n tai Vähäsen ketjuilla kulje, niin Borgström ja Leskinen painaa 3-4 pinnaa mieheen .

Borgström on jännä kaveri. On joissain vaihdoissa ihan McDavid ja sit menee erä, että ei näy edes kentällä.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Karjalaiselta nähtiin kieltämättä yksi komea pommi. Turhaan Miro niitä säästelee.

Tepsi saanut pari melko heppoista jäähyä, joten seuraavaksi on meidän vuoro saada jäähy. Toki, jos jäähy on tilastojen valossa anyway meille, niin sitten joku kova pommi kannattaisi käyttää siihen. Mutta, muuten ottaisin extrakovien pommienkin kanssa iisisti. Normipommikin riittää.
 

Vilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin tuntuu, että jengin itsetunto on niin korkealla, että voidaan pelata aina just sen verran vaan kun tarttee. Missä mennään todellisen potentiaalin kansaa?
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Ja nyt vaan taas odotellaan tepsin kavennusta. Aktiivisempi pitäisi johtoasemassa olla.
edit. Jaa, ei tarviikkaan. Rämö rules.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Toivottavasti Kapanen ei kommentoi enää yhtään tämän sarjan ottelua. Tuo TPS-hehkutus on yhtä neutraalia kuin kuuntelisi Mertarantaa Suomi-Ruotsi -pelissä.

Tämä on täysin absurdia siihen nähden, että kyseessä on joukkue, millä ei ole ollut mitään palaa tässä ottelussa.
 

Sipilpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Åstenille pinna.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Winberg on ollut muutenkin hyvä tänään ja nyt vielä maali kaiken kruunuksi. Hienoa!
 

FosaMasa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
PiTa, HIFK, Liverpool
Tulosveto vetämässä, IFK:lle vähintään 2 maalin voitto. Nyt tarkkana äijät, vaikka tilanne on 4-1. Luotto oli kova Kärpät-sarjan jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös