Peliesitykset 2020–2021

  • 491 284
  • 6 877

Theosaurus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Teräväiseltä ylipitkä vaihto
Hätäinen turha veto, marja Dostalille.
Kiekon lataaminen ränniin ylivoimalla missä ei ketään omia. Siihen vielä jäähy.
Kirsikaksi kakun päälle odotellaan enää että Ilves tekee johtomaalin...
 

Theosaurus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Bemarille pitäisi pelata enemmän vetopaikkoja ylivoimalla ja kakkoskiekkoihin raivolla. Sinne ei mene nyt/enää ihan perusvedot liigavedot sisään.
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Hyvät oli fiilikset eilen, mutta nopeastihan tämä saatiin vitutuksen puolelle kääntymään. Ihan kuin olisin kokenut tämän joskus ennenkin? No tokihan tämä ottelu voidaan vielä voittaa.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Voi kun Kousa saisi tuossa YV:llä annettua Bemströmille suoraan lapaan syötön, niin voisi vetää onetimereita. Nyt joutui monta kertaa Bemström ottamaan haltuun syötön.

Vähän sama homma kun Bemström pyöritti ja Broadhurst ei ihan saanut onetimereitä vedettyä / kiekkoa nopeasti kovista syötöistä haltuun. Bemström helposti vähän liian hyvä Liigaan.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Onhan Ilves tehnyt kotiläksynsä. Bemström kun saa kiekon niin aina saa mailaan häirintää. Nimeomaan niin, että todella hankala saada kunnon laukausta aikaiseksi.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siitä jatkuu kotipelit mihin viime kaudella jäätiin. Ja mihin se siitä muuttuisi saman valmentajan kanssa jolle täällä jotkut haluavat jatkuvuuden nimissä jatkoa. Mites corsi-tilastot meni?
 

Theosaurus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se siitä. Vissiin Lyytinen tippui pois niin Teräväinen pelasi enemmän kuin ehkä vielä kuormitus kestää. Ipa oli parempi joka osalueella ja kun on Dostal maalilla niin eipä siinä ollut paljon jakoa tänään. Nelosketju paransi loppua kohden... Siirryn ”Vituttaa” palstalle loppuyöksi
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Ensimmäisen mahdollisuuden perusteella ei olla opittu mitään viime kaudesta ja niistä peleistä, joita hallitaan ja pitäisi voittaa. Eikä se ole pelaajista kiinni.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Eipä tuossa seliteltävää jäänyt. Ilves oli parempi, tai ainakin näytti siltä. Ilves siivosi erinomaisesti maalin edustaa, eikä vaarallisia laukauksia paljon Dostalille lopulta saatu.

Jos ylivoima-aikaa on noin paljon, pitäisi myös maaleja tehdä. Etenkin Lundell ja hänen kenttänsä oli tänään myös YV:llä vaisu.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Jaaha. Mitäs tähän nyt.

Paskaa. Sama jatkuu viime kaudella. Eka pelataan hyvin vieraissa ja sit tyritään kotona.

Saa nähä löytääkö tällä menolla yleisö Nordikselle. Ainoa tapa saada jengi nyt hallille on esittää voittavaa ja kiinnostavaa kiekkoa.

No. HPK tänään karanteeniin. Saa nähä kauan tätä kautta pelataan.
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Siitä jatkuu kotipelit mihin viime kaudella jäätiin. Ja mihin se siitä muuttuisi saman valmentajan kanssa jolle täällä jotkut haluavat jatkuvuuden nimissä jatkoa. Mites corsi-tilastot meni?
Vittu mitä paskaa. Suurimmat odotukset teräväinen ja lundell olivat kuin bjunnujen harkkahöntsistä. Hirveitä virheitä ja lundell vaikutti välillä löysältä kuin ylikypsä makarooni. Itselle riitti kaksi erää! Bemström on huikea, mutta hänen vierelle ei ole heittää miestä, joka oikeasti osaisi syöttää. Broudharsti ei tätä ole. Ei pitäisi olla mitään asiaa kahteen ekaan tulosyksikköön.
 

microugn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minä olin siinä uskossa että uusi kaisi oli alkanut, mutta tämähän on vaan viime vuoden toisto. Ottelu olisi pitänyt voittaa, mutta hävittiin.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Minusta tämä ei ollut ollenkaan huono peli. Nyt saatiin läpi ottelun hyviä hyökkäyksiä aikaan, eikä ollut viime kauden tyyppistä näennäishallintaa. Ilves on hyvä joukkue, mutta oli enimmäkseen alakynnessä, ihailtavasti rakensivat kyllä lähes kaikista yv-hyökkäyksistä maukkaan paikan hyvillä syöttöketjuilla. Tuolla paikkamäärällä olisi pitänyt useammin maalata, ja ylivoimalla olisi ilman muuta pitänyt ottaa kuskin paikka, eli ei tämä ihan nappiin tietenkään mennyt. Oli ihanaa olla Nordiksella, vaikkei normaalia tunnelmaa ollutkaan.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Kauden kuvio on taas selkeä. Loukkaantumisista kärsivä repaleinen joukkue, jonka viisikkopeli ja valmennus ei riitä kärkijengejä vastaan. Rahalla hankitut huippuyksilöt klaaraavat silloin tällöin pisteitä himaan, mikä luo illuusion siitä, että IFK olisi Top6-jengi.

Ylivoima oli älytöntä räpellystä. Kousankin maali syntyi Broadhurstin hyvästä noususta, mutta heti kun piti pyörittää ja luoda paikkoja niin minuutit valuivat hukkaan.

Sebastian Dyk ollut aika pimennossa alun, samoin ehkä Saarinen. Liekö sitten niin, että ei kulje vielä ketjumuutosten takia. Bemström oli hyvä.

Matsin alku oli viihdyttävää ja vauhtirikasta jääkiekkoa, sellaista katson mielelläni lisää. Toivottavasti IFK lunastaisi vaihteeksi potentiaalinsa tällä kaudella.
 

Sipilpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ollu paska peli. Ilves pelasi täydellisen vieraspelin ja piti oman maalinedustan niin tiiviinä ettei päästy tekemään sitä tarvittavaa maalia. Vastustaja käytti yhden paikkansa tehokkaammin ja sekös vituttaa kun niin selvästi hallittiin peliä. Jos oltais saatu yksikin yv tokassa erässä hyödynnettyä ni täällä oltais pystyttämässä Pikelle patsasta ja kehuttais koko jengi maasta taivaisiin asti kun on niin aktiivinen pelitapa ja vietiin tilastot. Nyt ei hyödynnetty ja kaikki on paskaa. Kyllä tää tästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös